sandikta gorusecegiz bakalim fenerliler kurtrabilcekmi sizi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak fatsalıdeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Ordu da yaşıyorum , siyasi görüşüme yakın partinin adaylarını beğenmediğim ve Türkiye genelinde de AKP nin geçilemeyeceğini düşündüğüm için oy pusulasının üstüne " BİZE HER YER TRABZON " yazacağım ve oyumun boşa gideceğini değil daha kutsal bir göreve hizmet etmiş olacağını düşünüyorum...Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
Yorum
-
İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaslında önmlı olan akp lı olupta akp den vazgecenlern sayısı onlar ne durumda acaba?
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçersiz oylar adı üstünde geçersiz zaten. En azından öyle biliyorum.
aynı benim gibi hiçbirini sevmeyipte geçersiz oy vermek isteyenler aslında biryerlere veriyorlar gibi sankiBüyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
Yorum
-
İlk olarak Halmanli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim bildiğim geçersiz veya barajı geçemeyen partinin aldığı oy, oranın en yüksek oyunu alan partiye verilir
aynı benim gibi hiçbirini sevmeyipte geçersiz oy vermek isteyenler aslında biryerlere veriyorlar gibi sankiSakın geçersiz kullanmayın.
Tarihe Not: Trabzonspor 2010-2011 sezonunda sadece 2 kez yenildi ve ligin en az gol yiyen takımı oldu.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum