Sandıkta duruyorum 2 seçimdir. Öyle bir şey yok Sakın geçersiz kullanmayın.
öyle birşey yok diyorsun ama geçersiz kullanmayın diyorsun ?
Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
bana kalırsa sapla samanı karıştırıyoruz. bize her yer Trabzon yazıp oy kullanırsak, geçersiz olan oyun kime yarayıp yaramadığı önemli değil. zaten derdimizde o değil. Trabzonspor siyaset üstü bir vakıadır mesajını verebiliyorsak mesele bizim açıdan halledilmiştir. yoksa chp ydi, mhp idi, akp idi hiç kimse bizi ilgilendirmemeli.
En son DURAS tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 23:09.
bana kalırsa sapla samanı karıştırıyoruz. bize her yer Trabzon yazıp oy kullanırsak, geçersiz olan oyun kime yarayıp yaramadığı değil. zaten derdimizde o değil. bizim verdiğimiz mesaj Trabzonspor siyaset üstü bir vakıadır mesajını verebilmek. yoksa chp ydi, mhp idi, akp idi hiç kimse bizi ilgilendirmemeli.
inan onların işine geldikten sonra, senin verdiğin mesajı hiç takmayacaklardır bile, sırf senin değil de, senin de benimde, bizim gibi milyonların da takmayacaklardır, hoşlarına gidecektir
Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
Geçeriz oy kullanmak saçmalık olur. Önemli olan kullanılan oyların yüzdesi. Yüzde olarak kim daha fazla oy alırsa o parti daha fazla millet vekili çıkarır. 2 dönem AKP'ye oy vermiş biri olarak bu sene evet müğrünü o ambleme basabileceğimi sanmıyorum.
TRABZONSPOR Bu ligiçin fazlaŞEREFLİYİZ Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır. ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
Burada ve benzer başlıklarda dile getirilen konular Türkiye'nin gündeminde bile değil.
Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.
Bilmem farkında mısınız?
Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış diyorsun. Neyse en azından safımız belli olur.
TRABZONSPOR Bu ligiçin fazlaŞEREFLİYİZ Trabzonspor'un 27 senedir şampiyon olamaması Türkiye'nin ayıbıdır. ''Bu ülkede hukukun gücü yok, gücün hukuku var''
ben akp liyim turkiyedeyken butun oylarimi ona atardim basbakanida cok severdim ve sayardim simdi hepsinin ecdadini......... benim gibi milliyetci bi adami chp li yaptilarya
milliyetciysen mhp var be
Sabır + Sabır + Sabır = 8,9,10,... İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!
Burada ve benzer başlıklarda dile getirilen konular Türkiye'nin gündeminde bile değil.
Kendimiz çalıp kendimiz oynuyoruz.
Bilmem farkında mısınız?
- Buranın gündemi gün gelir gündemi değiştirir hiç merak etmeyin siz , kendimiz çalıp oynuyoruz ne demek bişr kere , ne yapıcaktık etrafamı saldıralım ...
Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
hea faruk özak hea. ilerde anılarına yazarsın. bu işler komple bittikten sonra konuşun anca.
Egemen Ve Selçuğun içine düştüğü girdaba Allah kimseyi düşürmesin. İnsanların Onurları ve Şerefleri vardır ve Bunun için yaşarlar.
Tavan yaptıklarında istanbul takımlarına transfer olmayan Gökdeniz Ve Fatih Tekke'yi şimdi daha çok seviyorum.
Yorum