Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• alem adamsın faruk

Yorum

• hee biz de salaktık.
      KAZIM YAŞIYOR, KAVGA DEVAM EDİYOR...

Yorum

• İlk olarak Ömer Faruk61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bu başlık kapatılmamalı bu yüzsüz,haysiyetsiz Trabzonun yüz karası İSTİFA ETTİRİLMELİDİR.........
        Trabzon'dan kütüğünü alsın, adamlık yapsın hayatında bir kez ve bari Trabzon'un adını bir daha ........... ağzına almasın bana yeter, sonrada o haketmediği koltukta, haksızlığa göz yumarak haram yollardan oturduğu koltukta değersiz canını verene kadar otursun farketmez benim için
        Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• trabzonsporun hakkını yiyen ... yesin!!
          Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
          bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Faruk Nafız Özak sözlerini şöyle tamamladı “Ben başkanken de bizim hakkımız yenildi. Bu ne ilktir ne de sondur. Trabzonspor’un hakkının yenildiği olmuştur. Elbette ki burada görev TFF’ye Kulüp yöneticilerine, Federasyon Temsilcimize, sivil toplum örgütlerine, özel sektöre ve medyaya düşmektedir. Trabzonsporlular ve kamuoyu takdir edecektir ki benim bir spor bakanı olarak bu kişiler dururken kalkıp ta hakemlerle ilgili yorum yapmam doğru olmaz. Ama elbette ki ilgili yerlere gerekenleri söyler takımımın hakkını korumaya çalışırım. İŞTE SAYIN BAKANIN AÇIKLAMALARININ CAN ALICI NOKTASI.BU ÜLKENİN SPORDAN SORUMLU BAKANI EĞER HAKKIMIZIN YENİLDİĞİNİ GEREKLİ MERCİLERE İLETİYORDA BUNLAR BAŞIMIZA GELİYORSA VAYY BU ÜLKENİN HALİNE.KIYTIRIK LEVENT KIZIL BURSAYI,AZİZ YILDIRIM FENERİ GEREKLİ YERLERE SÖZLERİNİ SÖYLEDİKLEİR İÇİN ŞAMPİYON YAPTI.NE DİYELİM BİZ BU KADARMIŞIZ DEMEKKİ
            YA DIŞINDASINDIR ÇEMBERİN YA DA İÇİNDE YER ALACAKSIN.KENDİN İÇİNDEYKEN KAFAN DIŞINDAYSA ÇARESİ YOK KARDEŞİM.

Yorum

• Adam olsa saçını sağdan sola taramaz kelsen kelsin kardeşim,yaşından utanmasa saçda ektirir bu.Önce bi kendisiyle barışık olmalı insan.Trabzonda yakalayın şunu bi adam gibi traş etsin sevabına birde yağlayın o kot kafayı parlasın sevabına.
              Erkan Fettahoğlu

Yorum

• İlk olarak Emrullah Düzenli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Davamızı ve siyasilere haklı tepkilerimizi kullanmak isteyenler malesef bizleri zor durumda bırakıyorlar. Ondan sonra deniyor ki bunlar muhaliflerin işleri, muhalifler oy devşirmek için Trabzonspor'u kullanıyor. Bunların amacı Trabzonspor falan değil, Trabzonspor'un menfaatleri falan değil... Trabzonspor üzerinden iktidar anti-propagandası yapmak... Böyle insanlar da var malesef... Forumda da var... Haklı davamızı siyasi emellerine, ihtiraslarına alet ediyorlar. Nasıl ki Bakan Faruk Özak'ın amacı Trabzonspor'un menfaatleri değil amacı koltuk ise, işte bunların da amacı Trabzonspor'un menfaatleri değil iktidar karşıtlığı... Her iki anlayışı ve düşünceyi şiddetle kınıyorum. Biraz dürüst olalım... Saçma sapan siyasi mesajlarla haklı olduğumuz davayı bulandırmanın manası yok...

Şunu hatırlatmakta fayda var... Önce Trabzonspor demeyenler: Kendilerinizi açık ediyorsunuz... Amacınız Trabzonspor'un menfaatleri falan değil...

kimse bunlar isimleri açıklansın ama ben burda kimsenin siyaset için yaptıgı kanatinde degilim... ama şunuda iyi düşünmelisiniz bazı insalarımızıda incitmemelisiniz, özellikle dışarda yaşayan TRABZONSPOR taraftarları için. ben dün kaldıgım yerde fenerlielrin sevinç çıglıklarını kornolarını bize karşı ağza alınmayacak küfürleri saatler boyunca dinlemek nasıl bir duygu bunları duyunca insan nasıl bunları dile getirmesin maçlarda yaşananlar belli konuşan kişiler net ve belli bunları gören kişiler nasıl tepki göstermesin...
                Eski kullanıcı adı: olikos61
                Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• "FENER" içindeki "AMPUL"ün yardımıyla, "GÜNEŞ" ise kendiliğinden aydınlanır...''ANLAYANA''
                  Trabzon'da dogan Kanuni Sultan Süleyman
                  Padişahlar arasında en uzun süre ve en çok topraga sahip olandır
                  çünkü o da bizim gibi BİZE HER YER TRABZON demiştir .

Yorum

• Yemin et, hadi canım! Şu adamı gördükçe sinir kat sayım artıyor günaha giriyorum!

Yorum

• başbakan mavi gömlek bordo kravat takmış
                      bakan bunları söylüyor
                      alın spora gerçekten siyaseti bulaştıran kimlermiş görün
                      tırsmışlar sanırım

Yorum

• Ben Ordu da yaşıyorum , siyasi görüşüme yakın partinin adaylarını beğenmediğim ve Türkiye genelinde de AKP nin geçilemeyeceğini düşündüğüm için oy pusulasının üstüne " BİZE HER YER TRABZON " yazacağım ve oyumun boşa gideceğini değil daha kutsal bir göreve hizmet etmiş olacağını düşünüyorum...

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          başbakan mavi gömlek bordo kravat takmış
                          bakan bunları söylüyor
                          tırsmışlar sanırım

Dün akşam Trabzonda olanları görünce Tırsacaklar tabii.

"Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
                          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• - Ah şu Kılıçdaroğlu yada Bahçeli başa geçsede ,aynı hareketi onlar yapsada , o zamanda konuşuyormuyum konuşmuyormuyum .
                            - Şampiyonluğumuz çalındı , kıravatlı hırsızlar tarafından , mahalleye muhtar bile olamaycak bu adam Bakan oldu ve sırf hemşerilerini kayırıyor demesinler diye sürekli budanmamıza göz yumuyor , kalan saçlarında dökülsün inşallah...
                            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                            Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başbakan mavi gömlek bordo kravat takmış
                              bakan bunları söylüyor
                              tırsmışlar sanırım
                              komik oluyorlar

SİYASETTEN nefret ediyorum, SİYASETÇİLERİN istisnasız hepsinden de nefret ediyorum
                              Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon

Yorum

• Kısmet..Naparsın?

(UEFA)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X