İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok saf ve temiz yaklaşmışsınız olaya. ama şu koltuk sevdası, iktidar bağımlılığı nicelerini vatan haini yapmıştır.
aha bu adam da memleket hainidir.
bu kadar da netim.bize her yer TRABZON,
hayat da BORDO MAVİ
------------------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler "Trabzonspor'un hakkı yenilmiştir" diye bir cümle kurmamış Sayın Faruk Özak!
Haber61.net'in röportajından gerçek alıntı şu şekilde...
“Ben başkanken de bizim hakkımız yenildi. Bu ne ilktir ne de sondur. Trabzonspor’un hakkının yenildiği olmuştur. Elbette ki burada görev TFF’ye Kulüp yöneticilerine, Federasyon Temsilcimize, sivil toplum örgütlerine, özel sektöre ve medyaya düşmektedir."
Ha doğru siz bakansınız? Bakıyorsunuz zaten dimi?
Yorum
-
Hadi ordan pabucumun Bakani 10 yildir bi stad diye kandiriyorsunuz bizi baska ne yaptiniz trabzona,doguya yapilanlarin yarisini birak ceyregini bile yapmadiniz simdide cikmis bos bos konusuyon...Tütünümüz vardi bitirdiniz findigimiz vardi kesin atin dediniz fidanlari Sampiyon olacaktik 26 yil aradan sonra caldiniz onuda...Oymu istiyorsunuz faruk uzan alirsin..
Yorum
-
bu bakan efendi içiçn çok şey söylemek istemiyorum. Bayındırlık ve İskan bakanı iken ben Akyazıya imza atmam bunun vebalini sonradan ödeyemem orası sit alanı deyip sonrasında belediye seçimlerinde 61. projemiz stadı yapacağız diye oy isteyen adamBiz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum