hadi be şaka yapıyosun!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Gitsin kumda oynasın.
Hakkımız yenmişmiş...BordoMavi.Net
Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım
Yorum
-
Geçti Bor'un pazarı, sür eşeği NiğdeyeForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
hakkımız yenmiş ulen desene ben rahat uyuyamam niye şimdiye kadar aklıma gelmedi benim ulen bende akıl yokmuş bir koskoca spordan sorumlu bakanımız anladı bu olayı biz anlamadın neyse artık seneye anlayız .bu arada arkadaşlar boluklaru siz isdediğiniz gibi doldurun.
(_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _) selam olsun Faruk beyimize
Yorum
-
Bu bakanın gözü .... bakıyorForum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
büyük allahım ailem ve trabzonsporum işte benim herşeyim bunlar . bakanım allah aşkına yeme bizi şimdiye kadar sus iş işten geçsin konuş aman ne güzel bizde yedik . geçen seçimlerde akp ye oy vermiştim kendimce haklı sebeblerden(hiç haz almadığım halde). şimdi ise şerefsizim o oy pusulasına trabzonspor yazıp çıkmazsam.gerçekten trabzonsporlu olanda bunu yapar...---- HER ZAMAN HER YERDE FORZA TRABZON ----
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum