Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor dün ligi ne yazık ki ikinci bitirdi. Ama gönüllerin şampiyonu olduğunu da bütün Türkiye gördü. Şimdi herkes Ak Parti’nin bu sonuçtan etkilenip etkilenmeyeceğini merak ediyormuş. Sonuç bellidir merak etmeyin.

2007 seçimleri öncesinde Ordu’da fındık mitingi yapıldı. Başbakan Recep Tayip ERDOĞAN miting yapan üretici için bunlar PKK lıdır dedi. O seçimde Ak Parti Ordu’da ülke ortalamasının yaklaşık 5 puan üstünde yani yaklaşık %53 oy aldı.

Gördüğünüz gibi yazacak bir şey bulamıyorum bir türlü. Çünkü her şeyin sonucu belli..
    AKP Trabzon'da 2009 belediye seçimlerinde % 47,8 oy aldı. Bu seçimde en az % 50 oy almazsa ben en adi şerefsizim.

Bizim Karadeniz insanının o eski halleri maalesef kalmadı artık. Durmak yok şerefli ikinciliklere devam anasını satayım.
    Es gibt kein richtiges Leben im falschen

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bugün tv izlerken rastladım,olaylara müdahale etme hakkı olmadığını söylemiş.Allah Allah bu spordan sorumlu bakanın görevi nedir?
      - Çok dürüst ya ondandır , müdahele etmesine gerek yoktu en azından yapılan adilikleri engelleseyebilirdi , gerçi kapasite meselesi...
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bırakalım bu işleri ulan herkes görüyo. alexi aday yapın
        2sene var deplasmanlara. saldır trabzonum. gelecek o kutsal gün

Yorum

• Tabi tutuştun... Malum oy lazım... 34 hafta susu... şimdi trabzonun hakkının yendiğini söyle,,, buranın başlığını değiştirin günün eğlencesi olsun... kahkaha gülmek lazım bu açıklamaya...
          " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• sırma saç çıkmış konuşuyor gereken cevabın bu ve bunun gibi Trabzonspor üstünden nemalanmaya çalışanlara verilecektir.2 tane final maçımız kaldı sonuncusu 12 haziranda.

Yorum

• Canına yandığım elin sidikli bursasporunun devlet bakanı Faruk Çelik son maç Trabzonspor kalecisi Onuru özellikle izleyecem diyor.Bizum Faruk efendi koltuk korkusuna milletle dalga geçiyor olur da bu kadar haysiyetsizlik bu kadar yüzsüzlük olmaz.Allah belanı versin.Bir gıdım verdiğim vergiden o milletvekili maaşına katkı olduysa haram zıkkım olsun....
              "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
              "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak sortom61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                sırma saç çıkmış konuşuyor gereken cevabın bu ve bunun gibi Trabzonspor üstünden nemalanmaya çalışanlara verilecektir.2 tane final maçımız kaldı sonuncusu 12 haziranda.
                Hiç güleceğim yoktu abi .. Belki bunlara olan sinirimden gülüyorum , bilmiyorum
                Gurur sana yakıştığı gibi yakışmaz hiç kimseye Trabzon'um !...

Yorum

• .... Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere,memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve
                  dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler.

Hattâ bu iktidar sahipleri şahsî menfaatlerini, müstevlilerin siyasi emelleriyle tevhit edebilirler...

M.Kemal ATATÜRK

Yorum

• bu zamana kadar neredeydin sayın özak şimdi mi aklın başına geldi, yoksa oy korkusu mu sardı. sen ki TRABZON kentini euro 2016 ya alamadın spor un en üst kurumunda bizim hakkımızı koruyamıyosan senin TRABZON'u temsil etmeye hakkın yok....

başbakanın açıklamalarına gelince sporun başkenti olacak dediginiz TRABZON kentini niye euro 2016 aday kentler arasına alamdınız böylemi olacağız spor başkenti ayriyetten biz hiç bi zman sporu siyaste karıştırmadık bu tür oyunlara gelemdik diyen bi insan yerel seçimlerde sen neyden oy topladın acaba maşallah siz TRABZONSPOR'u kullanmayı gayet iyi becerdiniz... stad projesine gelince 5 senede aldıgınız yol belli şimdi bi seçim daha neden bu zmanakadar bekletiniz oy rüşvetimi bu!!!! ama bizde salak insanlar degiliz gereken yapılacak...
                    Eski kullanıcı adı: olikos61
                    Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
                    Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....

Yorum

• trabzonda olan birileri oradaki durumu yazabilir mi ne düşünüyor halkımız
                      bize her yer TRABZON,
                      hayat da BORDO MAVİ
                      ------------------------
                      NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE

Yorum

• yine söylüorum...seçimde oy pusulasına bize her yer trabazon yazıp EVETi üstüne basıp koyucam....varsın geçersiz olsun
                        TRABZONGULDAK

Yorum

• Ben Citroen diyim; siz modelini tamamlayın.
                          Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak aseld tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            trabzonda olan birileri oradaki durumu yazabilir mi ne düşünüyor halkımız
                            Trabzonspor'u canı gönülden sevip bu uğradığımız haksızlığı görenler asla oy vermeyeceklerdir o malum partiye.Ama üzgünüm ki,çevremdekilerin çoğu o partili.Ben umutlu değilim Trabzon'dan ,inşallah yanılırım.

Yorum

• sana ve tayyibe cebamın sandıkta olacak....bugün tayyibi mavi gömlek ve borda kravat ile görünce içimden bi dilek tuttum...umarım tüm türkiyedeki trabzonlular ve trabzonsporlular bunun cevabını verecektir...

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Trabzonspor'u canı gönülden sevip bu uğradığımız haksızlığı görenler asla oy vermeyeceklerdir o malum partiye.Ama üzgünüm ki,çevremdekilerin çoğu o partili.Ben umutlu değilim Trabzon'dan ,inşallah yanılırım.

ne yazık ki ben de ümitli değilim. bu parti meselesi degil bunu anlamalı insanlar. o sahıslar dısarıda kalmalı ki bize bunu yapmayı düşünenler düşünecek olanlar ayaklarını denk almaları gerektiğini hatırlamalı. yazık ama.
                                teşekkürler cevap için.
                                En son aseld tarafından düzenlendi; 23.05.2011, 21:58.
                                bize her yer TRABZON,
                                hayat da BORDO MAVİ
                                ------------------------
                                NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X