Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Beyler "Trabzonspor'un hakkı yenilmiştir" diye bir cümle kurmamış Sayın Faruk Özak!

Haber61.net'in röportajından gerçek alıntı şu şekilde...

“Ben başkanken de bizim hakkımız yenildi. Bu ne ilktir ne de sondur. Trabzonspor’un hakkının yenildiği olmuştur. Elbette ki burada görev TFF’ye Kulüp yöneticilerine, Federasyon Temsilcimize, sivil toplum örgütlerine, özel sektöre ve medyaya düşmektedir."
    kendisine hiç iş düşmüyormu yani?
    yeter ki onursuz olmasın aşk! MÜTEŞEKKİRİZ..

Yorum

• geçti bor un pazarı

Yorum

• İlk olarak Mora tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        çok saf ve temiz yaklaşmışsınız olaya. ama şu koltuk sevdası, iktidar bağımlılığı nicelerini vatan haini yapmıştır.
        aha bu adam da memleket hainidir.
        bu kadar da netim.
        %100 katılıyorum. kıyak istemiyorduk sadece dürüstlüktü istediğimiz.
        bize her yer TRABZON,
        hayat da BORDO MAVİ
        ------------------------
        NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE

Yorum

• İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Beyler "Trabzonspor'un hakkı yenilmiştir" diye bir cümle kurmamış Sayın Faruk Özak!

Haber61.net'in röportajından gerçek alıntı şu şekilde...

“Ben başkanken de bizim hakkımız yenildi. Bu ne ilktir ne de sondur. Trabzonspor’un hakkının yenildiği olmuştur. Elbette ki burada görev TFF’ye Kulüp yöneticilerine, Federasyon Temsilcimize, sivil toplum örgütlerine, özel sektöre ve medyaya düşmektedir."
          Trabzonspor'un hakkını yiyenler zaten onlar (TFF, Medya, Temsilciler,...) tüm bunlar oyunun bir parçası iken siz Sayın Özak Spordan Sorumlu Devlet Bakanı olarak orada ne yapıyorsunuz. Madem hakkımızın yenileceği bariz neden orada bakansınız?

Ha doğru siz bakansınız? Bakıyorsunuz zaten dimi?
          t @Selim_Turan

Yorum

• Herkes kabul ediyor.İcraat her zamanki gibi SIFIR.

Yorum

• Konuyla alakalı değil ama Şuan oynanan Ordu Rize maçında iki takım taraftarları özelliklede rizesporlular koltukları kırıp ordululara atıyorlar bu ne çirkefliktir yahu hanı nerde bu kanun koyucular ne olduu....
              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• 20 gün sabret Trabzon ve febe için hayaldi şampiyonluk ve el birliğiyle gerçek yaptılar. ver cevabını
                bize her yer TRABZON,
                hayat da BORDO MAVİ
                ------------------------

Yorum

• Hadi ordan pabucumun Bakani 10 yildir bi stad diye kandiriyorsunuz bizi baska ne yaptiniz trabzona,doguya yapilanlarin yarisini birak ceyregini bile yapmadiniz simdide cikmis bos bos konusuyon...Tütünümüz vardi bitirdiniz findigimiz vardi kesin atin dediniz fidanlari Sampiyon olacaktik 26 yil aradan sonra caldiniz onuda...Oymu istiyorsunuz faruk uzan alirsin..

Yorum

• böyle şaka gibi cümlelere sadece şunu demek istiyorum...

hakkı hakkının hakkını yemiş.hakkı hakkıdan hakkını istemiş.hakkı hakkının hakkını vermeyince,hakkı hakkının hakkından gelmiş....
                    TRABZONGULDAK

Yorum

• Peki o ara sen ne yapıyordun Faruk bey trene mi bakıyordun.
                      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• bu açıklamayı okuyunca "pardon" adlı film geldi aklıma

Yorum

• Bugün tv izlerken rastladım,olaylara müdahale etme hakkı olmadığını söylemiş.Allah Allah bu spordan sorumlu bakanın görevi nedir?

Yorum

• Siz ne iş yaparsınız sayın bakan?

Yorum

• bu bakan efendi içiçn çok şey söylemek istemiyorum. Bayındırlık ve İskan bakanı iken ben Akyazıya imza atmam bunun vebalini sonradan ödeyemem orası sit alanı deyip sonrasında belediye seçimlerinde 61. projemiz stadı yapacağız diye oy isteyen adam
                              Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• hakan şükür girsin meclise ihya eder geseyi. bakanımız var sözde ama bir avucumuzu yalarız
                                bize her yer TRABZON,
                                hayat da BORDO MAVİ
                                ------------------------

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X