ah be canım ne kadar üzüldüm ya
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
burdan bmn yönetimine sitemimi dile getiriyorum kullandıgım avatarı sırf istenmedigi diye degiştirenler için ve çalınan şampiyonluk için avatarımı tamamiyle siyah yapıyorum......Eski kullanıcı adı: olikos61
Memleketler içerisinde bir güzel memleketir Türkiye yedi bölge yedi iklim ama
Trabzon'da futbol oynamak zor zanaat imkansız değil ama zor.....
Yorum
-
Gençlik oyunlarını Trabzon'a verdik denildi bugün, Trabzon'u nasıl sevdiklerini göstermek için.
Peki Euro 2016 Avrupa Şampiyonası?
Aday kentler arasında Türkiye'nin tek futbol şehri Trabzon yoktu ama Kayseri vardı.
2010 Dünya Basketbol Şampiyonasında yine Kayseri vardı.
Siz Trabzon'u değil Trabzon şehrinin nimetlerini seviyorsunuz kusura bakmayın ama...ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR
UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU
Yorum
-
Fıratın kıyısında bir koyun kaybolsa sorumlusu benim diyen büyüklerimizle övünürken, aman ya hükümet, bakan ne yapsın ne sorumlulukları var ki yapılan haksızlıklar üzerine diyerek kendini savunmak?
Tavuk mu yumurtadan yumurtamı tavuktan?
ben çıkamadım işin içinden siz çıkın.
Yorum
-
seçim için yalakalık yapıyor başka hiçbirşey değil
başkanına ters gidemez hayatta
Trabzon'un bu kadar hakkı yenirken spordan sorumlu devlet bakanı ve bir Trabzon'lu olarak utanmadan görev yapmıştır
Faruk özaktan nefret ediyorum, bir doğru hareket yapıp kütüğünü Trabzondan aldırsın
Henüz lisede okuyan bir Trabzon'lunun bile bunlardan daha çok faydası vardır Trabzon'a ve Trabzonspor'a
Bunların tek derdi para, bağlantıları iş ve siyaset hayatları, Trabzon umurlarında bile değilBüyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
Yorum
-
Kimse oy için yalandan Trabzonsporlu gibi davranmıyor.Herkesin içi yanıyor,canı acıyor.Fakat sorumlu ve yetkili yerlerde olupta bu şehre zarar verenler malesef rahat rahat koltuklarında oturuyorlar...2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
oy rengim değişti..
devlet (medya,kamuoyu) şampiyonu belirlemiştir.. kimsede dur dememiştir..@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk özak spor bakani oldiktan sonra bize ne gibi yarari oldu??Büyük bir ülkenin büyük bir kenti, geleni gideni burada yendi, Çok haksızlıklara boyun eğmedi, adı güzel kendi güzel canım Trabzon ağasıyla paşasıyla şanlı Trabzon
Yorum
-
adaylardan haberim yok sadece bayraktar ve özak. ikisinin de nasıl birileri oldukları ortada. biri bizi satar diğeri hasta geseli ama değilim naraları atar eğer canım hemşehrilerim bunu yerse vay halimize. bugun en cesur baslıgı taka gazetesinde gördüm. 12 haziran sabahı satılmamızı hatırlatan bir manset atmalarını bekliyorumbize her yer TRABZON,
hayat da BORDO MAVİ
------------------------
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ve DEDİRTENE
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum