Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yaziklar olsun...

Söyle bir bakiyorum Türkiye'nin onca sorunu varken Sayin Basbakan Fenerbahce'nin Sampiyonluk derdine düsmüs, üstelik bu Kulübte Baskanlik yapan sahisin 2000/01 yilinda sike yaptigi belgeler ile kanitlanmistir. Ceza almadi bunu biliyoruz, hani Türkiye hukuk devleti ya...

Ayrica beni en cok üzen sampiyonluk yarisinin Trabzonspor ile olmasina ragmen, yani 27 senedir o büyük günü bekleyen Trabzonlular, hani Rize'ye komsu olanlar, Basbakanin Trabzonlulara ve bütün Trabzonsporlulara saygi duymayisidir.

Eger saygi duysaydi yarisin devam ettigi ortamin gergin oldugu bir dönemde Fener Baskani ve Futbolcusu Alex'i makaminda kabul etmezdi.

Yaziklar olsun...

Eger hakkim varsa oda haram olsun...!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• ALNI AÇIK GEZERİM

Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Gümüşhane ve Bayburt Derneklerinin katıldığı yemekte adeta ateş püskürdü. Trabzonspor’a yapılan eleştirilere ve takım üzerinden AK Parti’ye yapılan eleştirilere sert çıkan Özak, “Bu sokakta en alnı açık gezecek olan bir kişi varsa o da benim. Trabzonspor üzerinden kimse bizi karalamaya kalkmasın” dedi.

ARTIK BENDE KONUŞACAĞIM

‘Konuşmayacaktım ama daha dayanamıyorum’ diye sözlerine başlayan Bakan Özak, “Son birkaç gündür iftiralar, yalanlar, karalamalar aldı başını gidiyor. Artık bende konuşacağım. Trabzonspor üzerinden gençlerin duyguları ile oynayıp oy almaya çalışanlara sesleniyorum. Trabzonspor’a ne verdiyseniz açıklayın. Biz takım dağılmasın diye uğraşırken birileri bundan nemalanmaya kalkıyor” diye konuştu. Yemeğe AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları ile il başkanı Dr. Adnan Günnar kısa bir konuşma yaparken, yemeğe çok sayıda Gümüşhane ve Bayburtlu katıldı. Bakan Özak’a yemeğin ardından Umutışığı Derneği Başkanı Kamil Büyükdağ tarafından plaket verilirken, Bakan Özak eşi ölen 8 çocuk annesi bir kadına ev anahtarı teslim etti.

ya niye devamlı açıklama yapar bunlar takılın alacaz aklınızı
      nasıl bakarsan öyle görürsün
      neden trabzonspor sen benim gözümle görmedikten sonra anlatsam neye yarar
      ne kadar anlatırsan anlat anlattığın karşındakinin anlayabileceği kadardır

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        - Lafa bak "Muhalefet Trabzonspor üstünden siyaset yapıyor " yahu insan olan insan , adam gibi adam şu lafı söylerken azıcık utanır be , sanki bu klübe siyaseti kahtalı mıçı soktu...

beğen butonu yok ki anasını satayım
        Ne hasta bekler sabahı, ne de taze ölüyü mezar ne de şeytan bir günahı şampiyonluğu beklediğim kadar.

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ALNI AÇIK GEZERİM

Gençlik ve Spordan Sorumlu Devlet Bakanı Faruk Özak, Gümüşhane ve Bayburt Derneklerinin katıldığı yemekte adeta ateş püskürdü. Trabzonspor’a yapılan eleştirilere ve takım üzerinden AK Parti’ye yapılan eleştirilere sert çıkan Özak, “Bu sokakta en alnı açık gezecek olan bir kişi varsa o da benim. Trabzonspor üzerinden kimse bizi karalamaya kalkmasın” dedi.

ARTIK BENDE KONUŞACAĞIM

‘Konuşmayacaktım ama daha dayanamıyorum’ diye sözlerine başlayan Bakan Özak, “Son birkaç gündür iftiralar, yalanlar, karalamalar aldı başını gidiyor. Artık bende konuşacağım. Trabzonspor üzerinden gençlerin duyguları ile oynayıp oy almaya çalışanlara sesleniyorum. Trabzonspor’a ne verdiyseniz açıklayın. Biz takım dağılmasın diye uğraşırken birileri bundan nemalanmaya kalkıyor” diye konuştu. Yemeğe AK Parti Trabzon Milletvekili Adayları ile il başkanı Dr. Adnan Günnar kısa bir konuşma yaparken, yemeğe çok sayıda Gümüşhane ve Bayburtlu katıldı. Bakan Özak’a yemeğin ardından Umutışığı Derneği Başkanı Kamil Büyükdağ tarafından plaket verilirken, Bakan Özak eşi ölen 8 çocuk annesi bir kadına ev anahtarı teslim etti.

Eee Farukcuğum alnın zaten açık hemde haddinden fazla.
          Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak sercaninanc tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ALNI AÇIK GEZERİM

ARTIK BENDE KONUŞACAĞIM

Biz Trabzonspor'a kimin ne verdiğiyle ilgili değiliz. Biz siyasilerden bir şey beklemiyoruz. Ama siz ve iktidarınızın Trabzonspor'dan ne aldıkları ile alakalıyız. Trabzonspor'un çalınan şampiyonluğu sizin eserinizdir.

Yorum

• iş işten geçmiş. sempati toplamak için söylenen sözler bunlar. zamanında çıkıp söyleseydi bunları... samimi bulmuyorum.
              TrabzonspoR

Yorum

• İlk olarak efekaptan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                iş işten geçmiş. sempati toplamak için söylenen sözler bunlar. zamanında çıkıp söyleseydi bunları... samimi bulmuyorum.

30 yada 31 Mayis'ta miting varya ortami yumusatiyor, yemezler...!

İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Faruk Özak, Trabzonspor olmasa değil bakan, millet vekili.. ne iş yapardı?

Yıllardır Trabzonspor'dan üzerinden prim kazanmıştır.. Bunu en iyi yapan isimdir.
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak Fanatik34 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Birincisi: Bos oy kullanmak bize fayda getirmez. Mesela nice degerli insanlarimiz var ama oy olarak %1´i bile asamiyorlar cünkü Medya araciligi ile milletimizin bilinc altina bilinen partiler yerlestiriliyor.

Bu oy meselelerine hic girmek istemiyorum ama bizim oyumuz Trabzonspor'a olsun. Daha dogrusu daha önce malum partiye oy vermis olanlarin.

Yorum

• Bakanımız yarın 21.45 de Çay tv de olacakmış.Mail ve mesaj atılabilecek.İçini dökmek isteyenlere duyrulur.

Yorum

• karardi karadeniz aca' ne oldi bize
                        bu sene da funduklar gülmedi yüzumuze

topla topla bitmeyi çay da bize yetmeyi
                        tarladaki lahana o da bize yetmeyi

yastığumuz çürudi döviz aldi yürudi
                        hamsi da tutamaduk karadeniz kurudi

seçim zamani geldi da astiler bayraklari
                        çayırlarda çürudi nenemun ayakları

bu sinavlar, yasalar hep yolları tıkadi
                        tarikatlar mafyalar beyinleri yıkadi

gökten şimşek çakayi yoldan seller akayi
                        fakiri çalup soyan (amerikan uşağu) ankara'ya çıkayi

sahil yoli (barajlari) yaptiler paralari kaptiler
                        üç beş kuruş liraya memleketi sattiler

ha bu yalan dünyanun çilesini çekerum
                        memlekeri satanun anasini severum

hakli olani değil de haksizi koruyiler
                        doğruyu söyleyeni arkadan vuriyiler

Apolas Lermi
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Ycandan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bakanımız yarın 21.45 de Çay tv de olacakmış.Mail ve mesaj atılabilecek.İçini dökmek isteyenlere duyrulur.

Simdi yani...?

Yorum

• Faruk Özak: Trabzonspor'un hakkı yenilmiştir.

Senin Spor Bakanı & Eski Trabzonspor Kaptanı & Eski Trabzonspor Yöneticisi & Eski Trabzonspor Başkanı olarak görevin durum tespiti yapmak mı yoksa olayların bu noktaya gelmesine bir şekilde engel olmak mı? Durum tespiti kısmını biz de yapıyoruz, 5 yaşındaki Trabzonsporlu da yapıyor. Nerede senin farkın?

"Trabzonspor'un hakkı yenilmiş." Hadi yaa??
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

• dayanamayip konusacaksa o zaman trabzonspor un hakkinin nasil yendigi hakkinda konussun..konusabilir mi?
                              KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR

Yorum

• - Alnı açık gezermiş , dualarım kabul olurda o kalan arkaya uzatıp öne doğru yatırdığın kolpa saçlarında dökülürse baya bir alnın genişleyecek , o zaman daha rahat gezersin püfür püfür...
                                Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                                Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                                ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X