Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Dün Aziz ve Mosturoğlunun lig radyo da dinledim (belki program tekrarı bilemiyorum)

Mosturoğlu diyor ki

"FB olarak bu sene hiç konuşmadık sayılır, rakibimiz vır vır konuştu"

"Biz, Aykut hoca 1 kere konuştu, başkan yaylada konuştu, taraftarımızın baskısıyla TS ye karşı 1 kere de ben konuştum"

diyor.

(NTV Spor daki Aziz in tehdit konuşmalarını unuttu, ama önemli değil)

"Büyük kulüp durmadan konuşmaz, 1 kere konuşur ve dediğin arkasında kararlı olarak durur"

diyor ve TS yi aşağılayarak, hem yaptıklarını açıkça itiraf ediyor hem de bizi küçümsüyor.

Bu kadar pişkinlik.

Ama bunların hepsinin kronolojil nedenini biliyorum:

1- Başbakanımızın gönlü FB şampiyon olsun istiyor bun herkes biliyor
    2- Bakanımız Faruk Bey, her gece TS şampiyon olmuş KABUSUNU GÖREREK, yatağından fırlıyordu. İçin için dua ediyordu, "Allah ım inşallah Trabzonspor şampiyon olmaz yoksa başbakanımız üzülür" diye. Yoksa böyle olmasa, bütün şampiyonluk yarışı boyunca susması ve sonrasında iş bittikten sonra başbakanı aklamak için ortalıklara düşmesi açıklanamaz. İçinde 1 gram Trabzonspor sevgisi olan bir insan, bir bakan olarak, yalancıktan da olsa bir demeç vermez mi tüm bu haksızlıklar yapılırken ! Mehmet Ali Şahin bile "gönlüm Trabzonspor dan yana diyor" bizim bakanımızın gıkı çıkmadı. Ben bunun sebebi olarak yukarıdaki RÜYALARI buldum
    3- Kulüp başkanımız da Faruk Bey ve başbakandan korkusundan, İŞE YARAR BİRŞEY SÖYLEYEMEDİ, kaba tabirle boş boş açıklamalar yaptı (başkanım özür diliyorum ama hakikaten öyle oldu, hep konuştunuz, ilgisiz alakasız şeyler söylediniz, haklı olduğumuz her konuda bizi alay konusu ettiniz)

Neticede

Saf taraftar grubu bizler
    Futbolcular
    Teknik Heyet

Trabzonspor Yönetimi - Bakanı- Başbakanı - Rakipleri - Medya - TFF - Hakemler vs. ye karşı oynadı, 82 puan aldı.

MUCİZE.
    İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

• Faruk Özak her geçen gün daha fazla iğreniyorum senden.Korkma pırasa kafa boşuna yine 3 vekil çıkaracaksın bu kadar korkmana gerek yok.Adımızı kirletme ulan bıyığına .......

Yorum

• Ligin ilk yarısında 3 penaltının irdelenmesini isteyen soytarı Türk Futbolu'na tecavüz etmiştir.

Oysa ki, o 3 penaltının sadece 1'i gerçekten penaltı değildi ama bunu bizler de kabul ediyorduk.

Ancak soytarı Aykut kişiliğini ve ruhunu satarak şampiyonluk adına kendisi gibi kirli ve pis bir yolu tercih etmiştir.

KONUŞ BAKAN KONUŞ!
        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
        Malik bin Dinar

Yorum

• Bu adamın resmen gözü dönmüş arkadaş. Eyvah gidiyor oylar diye nasıl bir panik havasıyla bunları söylediyse artık resmen Trabzonspor'a, bizlere kurşun atmış. Ulan bunlara oy veriyordum bundan sonra size oy veren Murat'ın ben taa ...........

Şimdi o sekizyüz küsür trilyonluk ballı kaymaklı kıyaklar, Türkiye'nin en değerli yerlerinden tahsis edilen araziler, tesisler gözükmez de bizim zamanında aldığımız arazide yaptıkları plan değişikliğini gözümüze sokarlar.
          Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
          Murat

Yorum

• Faruk Özak senden okadar nefret ediyorumki,Azize bile bazen daha ılımlı geliyor bana nedenmi adam takımı için her türlü kepazeliği yapıyor ama sen takımın için değil koltuk için her kepazeliği bile beceremiyorsun.

Yorum

• Öfkeli hali de varmış, görmüş olduk...

Kime, niye, ne zaman, nerede?

Öfke... Öff be...

Yorum

• Partizan!

Kapıkulu!

O ki sen Trabzonsporlu gibi değil de "siyasetçi" gibi konuşuyorsun, anladığın dilden yazalım:

Senin "tabanın/olası seçmenin" yani biz Trabzon(spor)luların hassasiyetini görmeyip, tepemize vuruyorsun. Önümüze yem atıyorsun, bu muamelenin cevapsız kalacağını sanıyorsun.

Be Allah'dan korkmaz, kuldan utanmaz adam; sen ki bu takımın başkanlığını yapmışsın; bu açıklamaları başkan iken yapabilir miydin? Yedirebilir miydin Trabzonsporluluğuna?

Bilmez misin ki, böylesine polemikler Trabzonspor'un itibarsızlaştırılması için kullanılacaktır.

*

Özet: Tabanını karşısına alabilecek kadar akli yetersizliğini ispatlamaya çalışan bir "siyasetçi"den öteye geçemezsin. Sen öyle kal, saçmalamaya devam et. O dokunulmazlık zırhın olmasa...
                Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Katilmiyorum, Spora siyaset karismissa ve biz bu siyasete bir cevap veremezsek, o zaman ilerde forumda gercekten siyaset konusmak zorunda kaliriz. Yonetim su partili denir ve Trabzonspor ikinci plana duser.

Bunu yaparsak zarar gorecegimiz fikrinize ise katiliyorum, cunku iktidar partisi kendisini ezmeye kalkan bir spor klubunu kume dusurmeye kadar giden bir ceza vermeye calisacaktir. Bunu yapabilir mi? evet yapabilir, bankalar bir talimati ile butun kredileri bir gunde geri isterler, yeni kredi vermezler, futbolcular gidemezsiniz oraya diyebilirler vs vs...
                  Bu yazdılarının olma ihtimalini gerçekten düşünüyor olmanız vahim bir durum
                  Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Her şeyi geçtim sen sporun başındaki kişi olarak maddi ve menevi getirisi çok yüksek olan Euro 2016'yı Trabzon'a taşımayı beceremiyceksin Trabzon halkı da sana devam et diyecek.

Belki de der bilmiyorum...
                    ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• Peki biz taraftarlar olarak ne yaptık destek olmamız gereken yerde yer yer boş olan trübünlere ne demeliyiz. Takımın evinde kaybettiği puanların savunmasını nasıl yapacağız. hadi yüreğimiz yetiyorsa bir futbolcuda biz taraftarlar alaım. bu yıl abartmıyorum. TS cluptan 1000 TL civarında alış veriş yaptım ve sırf takımım için bunu kaçımız yaptık hadi bir kapmanya başlatalım herkes 50,00 TL versin 100.000 Kişi ne eder biliyormusunuz 5.000.000 TL bu da eşittir. çok iyi bir topçu veya selçukun evde kalması demekti ama gitti. Şampiyonlar liginde elde edilecek zaferlere kilitlenelim. bu çok önemli burda yakalanan başarı Trabzonsporu şaha kaldırır. bunun içinde güç lazım.
                      En son bingolts tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 10:34.

Yorum

• İlk olarak calik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Dün Aziz ve Mosturoğlunun lig radyo da dinledim (belki program tekrarı bilemiyorum)

Mosturoğlu diyor ki

"FB olarak bu sene hiç konuşmadık sayılır, rakibimiz vır vır konuştu"

"Biz, Aykut hoca 1 kere konuştu, başkan yaylada konuştu, taraftarımızın baskısıyla TS ye karşı 1 kere de ben konuştum"

diyor.

(NTV Spor daki Aziz in tehdit konuşmalarını unuttu, ama önemli değil)

"Büyük kulüp durmadan konuşmaz, 1 kere konuşur ve dediğin arkasında kararlı olarak durur"

diyor ve TS yi aşağılayarak, hem yaptıklarını açıkça itiraf ediyor hem de bizi küçümsüyor.

Bu kadar pişkinlik.

Ama bunların hepsinin kronolojil nedenini biliyorum:

1- Başbakanımızın gönlü FB şampiyon olsun istiyor bun herkes biliyor
                        2- Bakanımız Faruk Bey, her gece TS şampiyon olmuş KABUSUNU GÖREREK, yatağından fırlıyordu. İçin için dua ediyordu, "Allah ım inşallah Trabzonspor şampiyon olmaz yoksa başbakanımız üzülür" diye. Yoksa böyle olmasa, bütün şampiyonluk yarışı boyunca susması ve sonrasında iş bittikten sonra başbakanı aklamak için ortalıklara düşmesi açıklanamaz. İçinde 1 gram Trabzonspor sevgisi olan bir insan, bir bakan olarak, yalancıktan da olsa bir demeç vermez mi tüm bu haksızlıklar yapılırken ! Mehmet Ali Şahin bile "gönlüm Trabzonspor dan yana diyor" bizim bakanımızın gıkı çıkmadı. Ben bunun sebebi olarak yukarıdaki RÜYALARI buldum
                        3- Kulüp başkanımız da Faruk Bey ve başbakandan korkusundan, İŞE YARAR BİRŞEY SÖYLEYEMEDİ, kaba tabirle boş boş açıklamalar yaptı (başkanım özür diliyorum ama hakikaten öyle oldu, hep konuştunuz, ilgisiz alakasız şeyler söylediniz, haklı olduğumuz her konuda bizi alay konusu ettiniz)

Neticede

Saf taraftar grubu bizler
                        Futbolcular
                        Teknik Heyet

Trabzonspor Yönetimi - Bakanı- Başbakanı - Rakipleri - Medya - TFF - Hakemler vs. ye karşı oynadı, 82 puan aldı.

MUCİZE.
                        Aykut 1 kere değil 3 kere konustu. Röportaj, ntv ve basın toplantısı.
                        Aziz 2 kere konuştun bizim bildiğimiz 2 kere de hakem odasını basıp tehdit etti. Küfretti.
                        Bari yalan konuşmasın
                        Sabır + Sabır + Sabır = 8, 9, 10, ...
                        İyi Hücum maç alır İyi Defans Şampiyon Yapar !!!

Yorum

• başbakan tırsmış
                          bakan tırsmış
                          oy kaybını düşünmeselerdi böyle konuşmazlardı
                          hakkımızı arayacak hiç bir mecra yok
                          güçsüz olduğumuz için güçlüye ezdirildik
                          peki hakkımızı nasıl arayacağız
                          işte fırsat 12 haziran
                          trabzona yapılanın haksızlık olduğunu ve buna tepki verildiğini göstermenin en iyi yolu
                          spora siyaseti onlar soktu
                          nasıl olsa seçimi kazanacaklar
                          trabzondan alamadıkları oylar onları etkilemez
                          ama biz sesimizi duyurmuş oluruz

Yorum

• Aziz ile Mahmut özgener bu adamdan çok memnun niye çünkü korkak pısırık yönetilmesi en kolay bakan bu da ondan aman Trabzon'a yakın gozukmeyeyim diye bizi 2016 ya bile dahil etmedi senden utanıyorum 1996 yılında da ezildin 2011 yılında da sen hep kaybedensin ezik insan.O makamın 5 para etmez sahibinin sesisin.
                            Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

• İlk olarak batugol tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              başbakan tırsmış
                              bakan tırsmış
                              oy kaybını düşünmeselerdi böyle konuşmazlardı
                              hakkımızı arayacak hiç bir mecra yok
                              güçsüz olduğumuz için güçlüye ezdirildik
                              peki hakkımızı nasıl arayacağız
                              işte fırsat 12 haziran
                              trabzona yapılanın haksızlık olduğunu ve buna tepki verildiğini göstermenin en iyi yolu
                              spora siyaseti onlar soktu
                              nasıl olsa seçimi kazanacaklar
                              trabzondan alamadıkları oylar onları etkilemez
                              ama biz sesimizi duyurmuş oluruz
                              Hiçbir Trabzonsporlu bu nedenle oyunun rengini değiştirmez bu bir oyun fügüran olmaya gerek yok. cevabı sahada vereceksin

Yorum

• Hey Allahım adalete bakar mısın?aziz ve aykut Trabzonsporu topa tutuyor verdikçe veriyor,bizim sözde bakanımızda Beşikdüzü'nde hemşehrilerini azarlıyor.Neymiş futbola siyaset bulaştırılmazmış.Allahın insanı ey gözü açık bakan,Şampiyonluk siyaset yüzünden gittiiiiiiiii

Sizi Allah bildiği gibi yapsın.

En ufak bir hakkım varsa haram olsun!
                                7'n bitirdin beni...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X