Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Sayın Bakan ! Faruk Özak'ın Savunması (İtirafı)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• - Görüntüye bakılırsa menfaatlar Trabzonsporun önüne geçmiş memleketimde , neyse sağlık olsun , sonra vay bu takım niye Şampiyon olamıyor diye ağlayan görürsem çok afedersiniz ağ.. s..ç...m...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• su bızım mıllet kadaarr ahmak ve asırı cıkarcı bi mıllet yok sanırım bu bayraktaarı jan marı ve tayfasıda desteklemıştı bı tv kanalında canlı yayında sorsanız bunlaaraa fanatık tslum der. trabzonun ne kadar fanatık bır sehır oldugunu secımlerde gorecez ama bnm suphelerm var nedense
      Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Mitinglere gitmeyelim cagrilarini yapmaya gerek yok, adamlar cevre illerden otobus otobus kendi teskilatlarindan adam getiriyorlar,
        Trabzondan kimse gitmesin 5000 kisi kafadan olurlar
        Benim anlamadigim akilli adamin ne isi olur mitingde yaw, ben maca gidiyorum onumdeki ayaga kalkinca otur diye yirtiniyorum,
        Adamlar 2-3 saat ayakta masal anlatan birini dinliyorlar
        Benim bunyeme ters bu isler
        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk olarak macuka tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Mitinglere gitmeyelim cagrilarini yapmaya gerek yok, adamlar cevre illerden otobus otobus kendi teskilatlarindan adam getiriyorlar,
          Trabzondan kimse gitmesin 5000 kisi kafadan olurlar
          Benim anlamadigim akilli adamin ne isi olur mitingde yaw, ben maca gidiyorum onumdeki ayaga kalkinca otur diye yirtiniyorum,
          Adamlar 2-3 saat ayakta masal anlatan birini dinliyorlar
          Benim bunyeme ters bu isler
          Bizde diyoduk bu tirübünler neden hep oturuyo

Yorum

• secimler yaklasti Faruk bey konusmaya basladi.
            boyle cok paran olacak klube baskan olup bu adamlari tesislerin onune yaklastirmayacaksin.tiksindirdiler resmen.

"Trabzonspor'u seçimden seçime hatırlayanlar, part time hatırlayanlar, zaman zaman hatırlayanlar ve Trabzonspor üzerinden siyaset yapanlara sesleniyorum, lütfen bizimle Trabzonsporluluk yarışına girmeyin. O zaman ben oraya bordo-mavi forma ile Trabzonsporlu kaptan resmimi koyarım.''

soyledigi lafa bak..sanki kendisi secimler olmasa cikip konusacakti.ayrica bu takimda egemen,selcuk,fatih akyel gibi isimlerde kaptanlik yapti..marifet mi yani..o kadar bizim iyiligimizi dusunuyordun haklarimiz yenirken nerdeydin..tabi basbakanin is ustundeyken sen kenardan izledin.Gercek bir Trabzonsporlu olsan gerekirse istifayi basardin Faruk Ozak..hikaye anlatma..

Yorum

• Başbakanı yanlış anladık!

26 Mayıs 2011 Perşembe 00:54alikemalyazici61@hotmail.com

SPORToto süper Lig acısı ve tatlısı ile geride kaldı…

Yastıklarına başını koyup uyuyamayanlar, uyuyup ta kabus görenlerin elinin içinde mikser gibi gezdiği bir sezonu geride bırakırken kafama takılan bir iki noktayı okuyucularımla paylaşmak istedim…

Kafamda kurduğum ve yazmaya çalıştığım yazı ne bir siyasi, ne de bir siyasi parti eksenine uygulanan bir yazıdır.

Ne Şansal Büyüka'ya, ne Mehmet Demirkol'a, ne de sanatçı, hakem ve futbolcu bozmalarına cevap vereceğim...

Spor61, şu veya bu parti diye ayırım yapmadan Trabzonspor’un uğradığı onca haksızlığa sessiz kalan tüm siyasi partilere tepkisini ortaya koymuştur koymaya da devam edecektir… Ne reklamı, ne de haberleri lazım değil....

Başbakandan başlarsak…

Aylar önce randevu talebi olmasına rağmen bir türlü köşke çağırılmayan Trabzonspor heyetini, Aziz Yıldırım ve Alex’i kabulünden sonra hayata geçirdi. Çünkü yoğundu…

Alex, Türk Milli takım formasını giyemeyecek olmasına rağmen törenlerle Türk vatandaşı yapıldı. Ziyaret bunla sınırlı kalmadı, Buca maçına mesaj verildi…

Maç malumunuz… Ve sonrasında ki tüm maçlar…

Başbakan masum ve iyi niyetli…

Kabulümdür...

O dönem yaptığım haksız eleştirilerden dolayı ülkenin başbakanından bu satırların yazarı olarak özür diliyorum…

Her şeye rağmen haklı. Sayın Faruk Özak’ın belirttiği gibi Trabzonspor kulübünü de 4 kez ziyaret etti. Bize bahşettiği onuru ve gururu görüyor musunuz…

Tarih ne yazacak….

Başbakan Trabzonlu ve Trabzonsporluları aptal yerine koydu ama haksızlık yapmayın kulübü de 4 kez ziyaret etti.

“Buca maçında sakın kazaya uğramayalım” derken Aziz Yıldırım’a değil TFF ve MHK’ye mesaj verdi. Ve bu mesaj yetkili kurullar tarafından doğru algılandı. Sivas’ta tribünde olması için Tahkim, Aziz Yıldırım’ın da cezasını indirdi…

Ama... Eski kaptanımız, başkanımız hala bakan….

Övünmek hakkımız…

Başbakan iyi niyetli ve başbakan bu orta oyununun bir parçası değil…

Ya buna da tamam…

Peki başbakan geçen sezon son maçta şampiyonluğu kaybeden Fenerbahçe’nin veya şampiyon olan Bursaspor’un renklerinde kravat niye takmadı?

Başbakan masum, başbakan bunca ahlaksızlığın sorumlusu değil!

Değil de bu suçluluk psikolojisine ne demeli…

Son maçlar oynandı, Bursa’dan Ankara’ya geliyor, birkaç gün önce sanatçı bozması Ercan Saatçi gibi Bordo Mavi kravat takmış…

Niye başbakanım?

Bordo mavi kravatı takıp, timsah gözyaşları sergilemenin anlamı ne!

Ve hiç ortamı değilken Trabzon ve Trabzonspor’u methetmen neyin nesi?

Bilinç altında gizli kalmış suçluluk psikolojisinin o anda dışa vuruşunun bir göstergesi mi?

Ya da çıkartmaya çalıştığın günahın ilk taksiti mi?

Ahlaklı oluşumuz, büyüğe saygıyı atadan destur edinmemizin oralardan görüntüsü size göre aptallık olabilir ve aptal yerine koyulabiliriz ama namus ve ahlak kavramı devreye girdimi değil başbakanı bakanı, feriştahını tanımayız...

Siz sokaktan anladığınız için sokak ağzı kullandığım için sadece okuyucudan özür diliyorum...

Sıkıntı bu kadar değil ki...

Bir biz yanmadık ki…

Bakın başbakanı savunmak için üç gün sonra nasıl bir orta oyunu sergilendi…

Rizespor, Orduspor ile oynuyor…

Başbakan yine devrede. Fenerbahçe uğruna Trabzonspor’u harcadığı yetmiyormuş gibi nöbetçi hakemle Rizespor’u da harcadı…

Mazeret hazır….

Başbakan istese memleketi Rize’nin takımını süper Lige çıkartırdı…

Başbakan’ın Rize ve Rizespor gibi bir derdi yok olmadı da.. Trabzonspor için olmadığı gibi…

Trabzon ve Rize’nin Milletvekili sayısını topla, İstanbul’da Fenerbahçelilerin hakim olduğu semtlerin milletvekili sayısı ile karşılaştır… Topla, çıkar. Çarp, böl…

Sonuç; Kasımpaşa’dan Trabzon ve Rize’nin köy olarak görüldüğü gün gibi ortaya çıkar…

Diğer partililerin sessiz kalması mı…

Onlarda Başbakandan farklı değil…

Onlarda Trabzonspor’u savunup sahiplenip, İstanbul’da oy mu kaybetsin?

İşin kısası… Hiçbir siyasinin Trabzon, Rize ve takımları diye bir kaygısı yok…

Bu konuyu daha detayları ile seçime kadar işlemeye devam edeceğiz…

Her şeyi okuyucularımız ile paylayacağız ve onlarla birlikte hareket edeceğiz…

İzin verirseniz ben vatandaş olarak tek bir şey yapacağım… Onu da paylaşayım...

30 yıllık mesleğimi bir kenara koyup, vatandaş olarak ailemle Bordo Mavi forma giyip seçim sandığına gideceğim ama….

İlk kez oy kullanmayacağım….

ALİ KEMAL YAZICI (HABER61.NET)
              ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• trabzon dışında yaşayan bir trabzonlu ve sporlu olarak ......pazargününki mitinge göre seçimde hareket edecgim eyer bi tepki ortaya koyarsa traftarımız bende oyuma trabzon amlemi yapıştırıp akp basıp yakacam...ama trabzon halkısın sesini dinleyeceğim bence böle....
                1967 DEN BERİ TRABZONLU OLUPDA TRABZONSPORLU OLAMAYANLARIN TRABZONLULUGU DÜŞMÜŞTÜR geçmiş olsun

selçuk AYDIN

Yorum

• sayın bakanımız trabzonlunun hakkını guya arayan bakanımız 130 milyar ceza kestiler bize nerdesin eeee
                  T۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫R۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫A۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫B۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫Z۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫O۪۪۫۫۰۰۪۪۫۫N

Yorum

• Sporda --SORUNLU-- Devlet Bakanı
                    Hasta La Victoria Siempre !!!

Yorum

• bunu söylemen için mi seni bakan yaptılar ? hadi trabzona bi faydan yok onu anladıkta bari siyasetçiyim diye ortalıkta gezme.trabzonun hakkı yenmişmiş işe bak sen.çözüm getir o zaman.

Yorum

• İnternetspor'daki son bombasını okudunuz mu ?

Basın şerefsiz İstanbulluların aldıklarının yanında o arazi Türkiye'de Kilis kalır ama sen nasıl çıkıp şunu şunu verdik diyip Trabzonspor'u basına kamuoyuna malzeme yapıyorsun ?

Şu adam Trabzonspor'un en büyük düşmanı.. Korkarım ki siyaseti bıraktığında Başkan olacak kendini hazırlıyor.

Bu adamdan kurtulamayacağız malesef..

Yorum

• Bakan şu an şampiyon olsaydık o paralar zaten yine bize akacaktı.Hemde misli misli

Şimdi geçmiş Şener şen edasıyla "Tamam size haksızlık yapıldı ama bi sorun bakalım neden yapıldı"

Aziz yıldırım hakem odası basarken neden konuşmuyordun? Kirli oyunlar oynanırken neden suskundun?

İkinci yarıda olan biten ortaya çıkmadan tepki dinmemeli. Bu olay ders olmalı Türkiye

Yorum

• tayyibe fena azarladi herhalde farugu yirtiniyo garibim ulan nasil bir cikari varsa cok merak ediyorum kendini boyle maymun yapabiliyor milletin onunde...

Yorum

• 31 Mayis´ta neler olacak, cok merak ediyorum???
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Nasıl da çırpınıyor partisini aklamak için. Çok yazık.
                                Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                                Murat

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X