benim oglum bina okur döner döner yine okur..
benim yazimi okumadan; aklievvellerin yanitlarindan yola çikan pekçok kardesim komik olma yarisina girmis.
trabzonspor'dan ikbal pesinde oldugumu ima edenlerden; elini öpecek kadart trabznsporlu olduguna inandigim samil ekinci 'ye kadar uzandi konu.
kendi kendime düsünüyorum simdi; algi ve kavrayis seviyesi bunca sig birçok arkadasima yanit yazsam ne olacak yazmasam ne?
daha trabzonlulukla trabzonsporlulugu ayirdedemeyenlere ne diyim ki ben?
kombine isine gelince; ben inandigim dogrultuda yasarim. Burak gürdal kardesimiz kamuoyuna trabzonsporlu oldugunu açiklayana dek bu fikrimde sabitim. Evet Kombine almayacagimama tüm maçlari - sari basin kartim oldugu halde- bilet satin alarak izlerim, dileyene sakladigim maç biletlerini gösterebilirim. isin isletmecilik boyutu ise ayri bir facia, famagusta maçini maraton özelde izleyenler rezaleti bilir. ama dedigim gibi bu ayri bir konu.
milliyetçilik söylemleri edilmis birkaç yerde, benim asla böyle bir niyetim yok, olamaz. Iskender'i, Sota'yi ve daha birçoklarini nasil açiklariz böyle sig düsünürsek? Yok böyle birsey..
uzatmayalim..ben dedim ki; kulüp görevlilerimizden birkaçi, biri en bastaki , trabzonsporlu degiller, ki bu bir iddiadir ama yerel basinda sikça dile getirilen bir iddia. Arkadaslarimizdan avukatliga soyunanlar oldu, belki dedikleri dogrudur da, bilemem. Ama ben tatmin olmadim. Bir baska bakis açisiyla da bu takimi trabzon' a mi hapsedelim mealinde açiklamalar geldi, bu da komik. Kavrayamayislari ölçüsündekomik oluyor kimileri, olmayalim.
benim trabzonsporlulugumdan gayri bir kimligim yok bu forumda. Çig yemedim, karnimdan konusmam. Surda üç gün daha kalip güzel sehrimde Istanbul'a dönecegim. Kulüp idaresinde , üstelik en tepede Galatasarayli bir idarecinin otuuyor olma olasiligi bebni rahatsiz ediyor. sizleri etmiyorsa, ben hatalyim diyor ve kenara çekiliyorum. Ama su bizi biz yapan degerleri herkesin tekrar tekrar okumasini dilerim. Istanbul'a ilk benzeme çabalarimizin nasil bittigini hepimiz biliyoruz; profesyonellesme diye sunulan bu yeniden yapilanmaninda "ikinci istanbula benzeme faciasi" olarak tarihime kaydi düsmez umarim.
Adiyamanli berat'a burdan bin selam olsun.O ve onun gibilerle sadece onur duyariz..ama bunu kime anlatiyorum di mi

selam trabzonuma..ne derseniz diyin hepiniz benim kardeslerimsiniz..
Yorum