Yazdiklarima verdigin cevaplardan kapasitenin ne oldugunu gosterdin,sen herkese saldirmaya devam et,komik olan ben olayim...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yöneticilerimiz hangi takimi tutuyor?
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
YAHU KARDESIM ISTERSEM[img]smileys/smiley32.gif[/img]atarim ISTERSEM YAZI YAZARIM NE OLACAK"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
denizci61
En büyük ayibi onlari o görevlere getirenler yapmistir. Yaziklar olsun...Sonra biz neyin kavgasini veriyoruz...
Yorum
-
YAHU ADAM YAZMIS ÖZGÜRE BEN TRABZONSPORLUYUM DIYE DAHA NEYIN TARTISMASI YAPILIYOR BU IS KISISEL KAVGAYA DÖNDÜ ARTIK
KIMIN NE DERDI VARSA LÜTFEN ÖZELDEN YAPSIN FORUMDA HUZURSUZLUK OLMASIN<font size=\"1\"><font color=BROWN>ASKIMIZ<font color=BLUE> SONSUZ<font color=BROWN> !</font> </font> </font></font>
Yorum
-
İlk olarak Duman61 tarafından gönderildi
Yazdiklarima verdigin cevaplardan kapasitenin ne oldugunu gosterdin,sen herkese saldirmaya devam et,komik olan ben olayim...
sadece kimin komik olduguna baskasi karar versin dedin bende sahsi cevabimi verdim...nerden anlayabildin kapasite mi bilmiyorum ama kapasitem konusunda yanildigini biliyorum...Tek yildiz,tek büyük...
Oflu...
Yorum
-
Guests
-
Guests
İlk olarak Eddy tarafından gönderildiben böyle bi baslik açmadim,karistirdin herhalde???
senden özür dilerim o zaman...
Yorum
-
Guests
-
Guests
su basligi hala kilitlemeyen zihniyeti kiniyorum. illa birileri tartisip birbirine hakaret etsin banlansin ondan sonrami kilitlenicek baslik.
Yorum
-
İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildiİlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildiİlk olarak O_F_L_U_61 tarafından gönderildiİlk olarak The Legend tarafından gönderildi
İlk olarak Galafka tarafından gönderildiBiz Trabzonsporu nasil yüce duygularla seviyoruz.Bizim sevgimizde paranin yeri yok.Fenerli gibi çok paramiz var gücümüz var,basbakan arkamizda,pasalar arkamizda,adalet(adaletsiz adalet) arkamizda diye sevmiyoruz trabzonu..
Biz trabzonu iste tüm bu igrençliklere karsi dimdik durusu için seviyrouz..
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
yaz oflu sen bu alkistan baska bisey bilmezmisin allah askina..ne yapmaya çalisiyorsunuz ki bole sadece smiley atarak..varsa fikriniz yazin kardesim..çizgi filme döndü burasi..biri bisey yaziyo..yap alinti koy altina 2 smiley olsun bitsin..burasi bir tartisma bilgi edinme fikir soyleme forumu...
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
ben bu yaziyi sadece bu suratlarla bitirsem herhalde benada kizardi kuzue lee
ben bu basligi saçma buldum takim tutmak bir imtiyaz degil haktir bu insanlari yanlis yönlerdirmedigi sürece güzeldir futbolun içinde olan herhesin belli guruplara sempati duymaya hakki vardir ancak belli ahlak ve kurallar çerçevesinde
Yorum
-
Konu basligi ile ilgili olarak daha önce de yazmistim yine yaziyorum. Birakin Trabzonspor yöneticilerinin istanbul takimi tutmalarini siradan bir Trabzonlunun bile Istanbul takimi tutmasini kiniyorum. Bu insanlara zerre kadar saygi da duymuyorum. Onlardan gelecek hayir Allahtan gelsin. Defolup gitmeleri en büyük temennim...Sahipsiz Vatanın Batması Haktır. Sen Sahip Çıkarsan Bu Vatan Batmayacaktir...
M. Akif ERSOY
Yorum
Yorum