Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yöneticilerimiz hangi takimi tutuyor?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bu eddy denen komik arkadasin avatari ilgimi cekti, anladik bu sitede bozkurtu amblem yapip siyasi gorusunu dile getirenleri anladimda. Bu gamali hac neyin nesi. Mesala bu eddy denen sahis almanyada neo-nazilerce cayir cayir yakilan turkler hakkinda ne dusunuyor. Ha onlarada belki biz fasistiz ulan kime ne diyorsundur, o zaman bari durust davran sozde turk milliyetcilerigibi bozkurt kullan, alman yalakasi olma.

Yorum

valla dostlaim burda kim adminse su eddynin avatarina bu uygulama yapsin

neonazilerimiövüyorsun
      Dee Jay Black C

Yorum

İlk olarak NoFeaR61 tarafından gönderildi

valla dostlaim burda kim adminse su eddynin avatarina bu uygulama yapsin

neonazilerimiövüyorsun

kimseyi kimsenin avatari ilgilendirmez..

Yorum

burak gürdal kardesin, bmn den bir arkadasa yaptigi açiklama benim için doyurucudur. bu fasli burada kesiyor ve gereksizce forum üyelerinin zamanini aldigim için de özür diliyorum..

bu arada, "neden açip da sormuyorsun" türü kavrayissorunlu önerilere sadece sunu söylüyorum: herhangi birinin bana veya bir baskasina kisisel olarak "trabzonsporluyum" demesi yeterli midir? burak kardes veya bir baskasi..önemli olan kamuoyun önünde yapilan açiklamadir, baglayici olan odur.ama dedigim gibi forumdaki bir arkadasima gelen açiklama benim için yeterli olmustur.içim de bu anlamda rahat etti, araci olana tesekkür ederim.

Ya Diyez??

üst deger olarak trabzonspordan baska deger tanimayanlara bin selam

Yorum

Degerli arkadaslar,fficeffice" />

Forumda çesitli yerlerde (ne yazik ki sik sik) yaptigim bir uyariyi burada da tekrarlamak zorundayim:

Birbirimize karsi yüzyüze söyleyemeyecegimiz seyleri, lûtfen burada yazmayalim. Birincisi, dünya küçük, ?Nasil olsa beni görecek degil ya.[/B]? diye düsünmek yanlis? Ikincisi, karsimizdaki de bizim gibi bir Trabzonsporlu? Ve burada bizi bulusturan ortak payda da bu? Üçüncüsü, bu iki maddeyle baglantili olarak, burasi bir taraftar forumu ve üyelerin sanaldan çikip, gerçek hayatta bir araya gelmeleriyle anlam kazanacak bir olusum. Pekâlâ, birbirine karsi hakaretamiz ifadeler kullanan arkadaslar nasil bir araya gelecekler, ben anlayabilmis degilim.

Eger ?Bir araya gelmek, organizasyonlara katilmak[/B]? gibi kaygilarimiz yoksa, hep böyle klavye arkasindan yazip çizeceksek, BMN?den saglikli ve bilinçli bir taraftar kitlesi olusturmak için yola çikmis bulunan ben ve benim gibiler, hiç bosuna ugrasmasinlar, derhal kendilerine baska bir yol çizsinler. Anlatabildim mi acaba?

Yorum

kutoz kardes; kisisel olarak size bir sözüm olmadi, degerlendirmelerinizi de çok saglikli buluyorum. sözümüm size olmadigini bilmelisiniz.

buna ragmen sizi üzdüysem, özür dilerim.

ayrica burda bana kisisel olarakagir hakaret edilmedikçe;reelde trabzonsporlu hangi kardesimi görürsem göreyim, öz kardesime sarilir gibi sarilirim. bizi farkli kilan bu sevgi bagidir.

dedigim gibi kutoz kardes; üzdüysem ben de üzülürüm. ama iste sözkonusu olan trabzonspor olunca tüm duygular ütülenmis gibi oluyor.

Yorum

İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

kutoz kardes; kisisel olarak size bir sözüm olmadi, degerlendirmelerinizi de çok saglikli buluyorum. sözümüm size olmadigini bilmelisiniz.

buna ragmen sizi üzdüysem, özür dilerim.

ayrica burda bana kisisel olarakagir hakaret edilmedikçe;reelde trabzonsporlu hangi kardesimi görürsem göreyim, öz kardesime sarilir gibi sarilirim. bizi farkli kilan bu sevgi bagidir.

dedigim gibi kutoz kardes; üzdüysem ben de üzülürüm. ama iste sözkonusu olan trabzonspor olunca tüm duygular ütülenmis gibi oluyor.

Sayin zinos_son,

Eger bana hitaben yazdiysaniz, kutoz degil momentus olacak. Önce bunu düzelteyim dedim. Ikinci olarak, bizatihî sizi kastetmedim, bu bahsini ettigim konu BMN geneline tesmil eden bir problemdir.

Bir önceki yazim genele hitaben yazilmistir ve herkesin dikkatlice okumasinda fayda vardir.

Saygilar, selamlar...

Yorum

Zinos_Zon Abi; sen böyle büyük bir erdem gösterirsin de, üzerinde dururmuyum. Büyügümsün, bende ellerinden öpüyorum.

Hepimiz ortak paydasi Trabzonspor. Bazen realitemizi kaybedebiliyor, bilinç altimizda olusturdugumuz ön yargi ile yanilabiliyoruz. Aradan geçen zaman her zaman ilaç olmustur, dogruyu bulma yolunda. Sahsen, ben hayatimda bu zaman kavramini hep anahtar olarak kullaniyorum, açamadigim kilitlerde.

Benimde bir saygisizligim olmussa, yürekten özür dilerim. Saygilarimla.Edited by: kutoz

Yorum

eyvallah kutoz, her neredeysen oraya bin selam trabzonumdan..

momentus kardse de selamlar, uyarisi için de tesekkür..

Yorum

Gözlerim yasardi[img]smileys/smiley19.gif[/img]Bu ne fair-play, takimdaslik...süper yaa...saka bir yana zinos_zon'un dedigi gibi Trabzonspor'luysak hepimiz kardesiz... Edited by: denizci61

Yorum

Sen nöbetini tut kardesim [img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

üst deger olarak trabzonspordan baska deger tanimayanlara bin selam

puhahahhahahaa)) laf zaten anlamsiz da, tekrar tekrar okuyunca daha bi komik oluyor. allah da sizi güldürsün yahu zinos bey, bombaydi bu[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

Konu: Yöneticilerimiz hangi takimi tutuyor?

Son sayfanin konusu: Fasizm nedir?

Bu konuyu fasizme nasil getiriyorsunuz yahu, vallahi sizden korkulur[img]smileys/smiley17.gif[/img]
                            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

ben yeni duydum.nasil olur da TRABZONSPORUMUZ önemli görevlere baska takimlari tutanlari getirir anlamiyorum

HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

bu ne bicim baslk böyle yaaa.kim acti bu basligi yöneticilerimiz tsli diilse orda ne isler var.biz ts icin nerdeyse canimiz verecez kani bozuklari yönetime sokacaklar byle bi sey olamaz cok sinir bozucu
                                .........::::ıl cApiTaNo::::.......

Yorum

Çalışıyor...
                                X