Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yöneticilerimiz hangi takimi tutuyor?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

benim oglum bina okur döner döner yine okur..

benim yazimi okumadan; aklievvellerin yanitlarindan yola çikan pekçok kardesim komik olma yarisina girmis.

trabzonspor'dan ikbal pesinde oldugumu ima edenlerden; elini öpecek kadart trabznsporlu olduguna inandigim samil ekinci 'ye kadar uzandi konu.

kendi kendime düsünüyorum simdi; algi ve kavrayis seviyesi bunca sig birçok arkadasima yanit yazsam ne olacak yazmasam ne?

daha trabzonlulukla trabzonsporlulugu ayirdedemeyenlere ne diyim ki ben?

kombine isine gelince; ben inandigim dogrultuda yasarim. Burak gürdal kardesimiz kamuoyuna trabzonsporlu oldugunu açiklayana dek bu fikrimde sabitim. Evet Kombine almayacagimama tüm maçlari - sari basin kartim oldugu halde- bilet satin alarak izlerim, dileyene sakladigim maç biletlerini gösterebilirim. isin isletmecilik boyutu ise ayri bir facia, famagusta maçini maraton özelde izleyenler rezaleti bilir. ama dedigim gibi bu ayri bir konu.

milliyetçilik söylemleri edilmis birkaç yerde, benim asla böyle bir niyetim yok, olamaz. Iskender'i, Sota'yi ve daha birçoklarini nasil açiklariz böyle sig düsünürsek? Yok böyle birsey..

uzatmayalim..ben dedim ki; kulüp görevlilerimizden birkaçi, biri en bastaki , trabzonsporlu degiller, ki bu bir iddiadir ama yerel basinda sikça dile getirilen bir iddia. Arkadaslarimizdan avukatliga soyunanlar oldu, belki dedikleri dogrudur da, bilemem. Ama ben tatmin olmadim. Bir baska bakis açisiyla da bu takimi trabzon' a mi hapsedelim mealinde açiklamalar geldi, bu da komik. Kavrayamayislari ölçüsündekomik oluyor kimileri, olmayalim.

benim trabzonsporlulugumdan gayri bir kimligim yok bu forumda. Çig yemedim, karnimdan konusmam. Surda üç gün daha kalip güzel sehrimde Istanbul'a dönecegim. Kulüp idaresinde , üstelik en tepede Galatasarayli bir idarecinin otuuyor olma olasiligi bebni rahatsiz ediyor. sizleri etmiyorsa, ben hatalyim diyor ve kenara çekiliyorum. Ama su bizi biz yapan degerleri herkesin tekrar tekrar okumasini dilerim. Istanbul'a ilk benzeme çabalarimizin nasil bittigini hepimiz biliyoruz; profesyonellesme diye sunulan bu yeniden yapilanmaninda "ikinci istanbula benzeme faciasi" olarak tarihime kaydi düsmez umarim.

Adiyamanli berat'a burdan bin selam olsun.O ve onun gibilerle sadece onur duyariz..ama bunu kime anlatiyorum di mi)

selam trabzonuma..ne derseniz diyin hepiniz benim kardeslerimsiniz..

Yorum

muhtelif kardes;

senin samimiyetine inaniyorum. ama sen de bir an dur ve düsün söyle bir; galatasarayli ve besiktasli oldugu oldugu söylenen iki kisi gözbebegimizin kritik noktalarinda görevyapiyor? bu sizi rahatsiz etmez mi?

muhalif kardes, muhalefetini bekliyorum

Edited by: zinos_zon

Yorum

duman kardes; çok bilmislik yapip daha klüp üyesi bile olmadigimi söylemissin. bu bilgiye nasil ulastin bilmiyorum! ama, abilerin sana yanlis bilgi vermis. ama herkesin komik olna hakki var, ellere nesi di mi)

Yorum

tam olarak kim dedi bilmiyorum ama ''burak gurdalin ulusal gazetelere çikip ben trabzonsporluyum'' demesi gerekiyor heralde..gs lig maçini samiyen vip tribununde izlemis biri olarak o donemde beni tanimayan burak gürdalin attigimiz gollerdeki sevinisi geldi aklima..o kadar gs'linin içinde szymekin golundeki yumrugu yanlis yerlere çevirmis kendileri..

sari basin kartinizin oldugunu ögrenince bu ithamlarinizin sebebini de anlamaya basliyorum..muhtemelen kuzey express (yanlis hatirliyor olabilirim) gazetesinin bir yazari vakt-i zamaninda burak gürdal aleyhinde çok yazi yazmisti heralde sen de onun arkadasi ahbabisin..bu da burak gurdal'in gsli oldugu söylemi gibi bir ithamdir,cevaplamak sana düser ama sen cevaplasan da ben soyledigine inanmiycam-tipki senin yaptigin gibi-..

Yorum

İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi
            duman kardes; çok bilmislik yapip daha klüp üyesi bile olmadigimi söylemissin. bu bilgiye nasil ulastin bilmiyorum! ama, abilerin sana yanlis bilgi vermis. ama herkesin komik olna hakki var, ellere nesi di mi)

Klup uyesiysen gonderirsin uye numarani BMN adminlerine,burada baslatilan 100 000 uye kampanyasina destek topiginde genc arkadaslarimiza ornek olursun. Ama sen onu yapacagin yerde,yine BMN de ki sag duyulu arkadaslarimizin baslatmis oldugu ve bir cogumuzun destek verdigi hediye kombine bilet kampanyasina da yazdiklarinla kotu ornek oluyorsun. Birak da kimin komik olduguna baskalari karar versin..

Yorum

zinos_zon

burak gürdalin bana attigi mailden senin cevap aradigin yerleri gösteriyorum simdi.

Sordugun sorular ile ilgili olarak; ben Trabzon dogumluyum ve
              Trabzonspor taraftariyim, bundan süphen olmasin. Babam bu kulübün ilk
              üyelerinden biri, geçmiste Trabzonspor Kongre Divan Baskanligi da
              yapmis. Benim ilk gittigim maç, daha küçük bir çocukken PTT maçidir. Ben
              ailemde Trabzonspor sevgisini çok küçük yastan itibaren yasadim.
              Egitimimi Istanbul'da yaptim ve Galatasaray Lisesi mezunuyum.
              Galatasaray Lisesi mezunu olmamdan dolayi Galatasaray'i tuttugum çok
              söylendi. Hemen hemen görüstügüm bir çok arkadasim Galatasaraylidir ve
              Galatasaray Yönetim Kurulu eski ve yeni üyesi de bir çok tanidigim
              bulunmaktadir. Ancak bu benim Trabzonsporlu olmami degistirmez.
              Bulundugum pozisyonda normalde profesyonel olarak görev yapmama ve
              normal sartlarda Trabzonspor taraftari olma gerekliligi bulunmamakla
              birlikte, benim için Trabzonspor'u tutmuyor denildiginde açikçasi çok
              bozuluyorum.

Bu baglamda bahsettigin Diyez Hanim, 1995-2000 yillari
              arasinda profesyonel olarak Besiktas Kulübünde çalismis ve çalistigi
              döenmde kulübe üye de olmus. 2000-2005 yillari arasinda ise, yabanci
              bir halkala iliskiler organizasyonunda görev almis. Trabzonspor'da görev
              aldigi dönem sonrasinda da, muhtemelengelecekte de baska kulüplerde
              çalisacaktir. Önemli olan, çalistigi süre içinde çalistigi kuruma fayda
              getirmesi ve tecrübe birikimini aktarabilmesidir.

burak abinin bana yazdigi mesajda seninle ilgili bölümleri seçtim ve yolluyorum. umarim yeter bu yorumlar sana. istersen maildede gösterebilirim bunu sana.

BU BASLIK NEDEN KILITLENMIYOR ONU ANLAMIYORUM. BURAK GÜRDAL ILE ILGILI HABER TAMAMEN YALAN. ( NEDENSE HEP BURAK GÜRDAL'A SALDIRILIYOR ÖNCEDENDE ÇOK OLMUSTU)

DIYEZ HANIMIN ZATEN BJK'LI OLDUGU BILINIYORDU. BENCE ÇOK GEREKSIZ BASLIK. VE BIZE HIÇBIR YARAR SAGLAMIYOR.Edited by: ÖzGüReisEsenLer

Yorum

Trabzonspor'un basinda hasmi has 2 dönem BJK liler vardi ve SL den ve sampiyonlukdan olduk. Bu durumsayin zinos_zon kardesimizi rahatsiz etmismiydi ?Ettiyse daha önceleri hiç tepkisini dile getirdimi ?

Simdi durup dururken yeni kurulan bir sirketdeki görevlilerin taraftarliginin sorgulanmasi neden. Kendisi gazeteci oldugunu belirtiyor. Bildigim kadariyla tarafsiz olarak yazilar yazmasi gerekiyor.Ülkemizdeki %90spor gazetecisinintarafli yazi yazdigi bir ortamda sayin zinos_zon kardesimizde yazi yazdigi gazetedeTRABZONSPOR taraftari gibi yazi yazmasini diliyorum.

Diyelimki BURAK GÜRDAL veDIYEZ hanim futboldan hoslanmiyorlar ve takim tutmuyorlar. Kabahatlimi olacaklardi.

Saygilarimla

TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

#maksadimi soruyorsun..evet bir maksadim var elbet; bu kulüpten nemalananlara karsi durmak! itirazi olan??

#buralarda birseyler çevirmek türündeki cümlen hiç ahlaki degil; birseyler çevirmek isteyenlerin, neler çevirdigine dair de söyleyecek birseylerin yoksa; yazik sana..

Bana ahlak dersi vermeye kalkisan sayin zinos_zon bey ...!

Bu yaptiginiz ahlaki mi..? Alin teridöküp bunun karsiliginda belli bir nemaelden birinsaninkazancina laf söylemek ahlaki mi..??? Planlayarak ve hazirlik yaparak, saçma sapan iddialarla bir adami harcamak bu kadar kolay mi...?

Size bir türlü begendiremedigimiz ve eskiden beri Trabzonspor'lu olduguna inandiramadigimizBurak Gürdal'in yerine, abilerinizlebirlikte getirmeyi düsündügünüz ismi çok merak ettim simdiden... Ama sunu bilin ki onu görevden alip, yerine getirmeyi düsündügünüz kisi her kimse; CV'si kesinlikle sizin ve Burak Gürdal'in CV'sinden daha iyi olmalidir...

Mesela Ingilice,Fransizca,Almanca,Italyanca ve Ispanyolca'yi Burak Gürdal'dan daha iyi derecede konusabilmelidir.... Daha önceki çalismalarinda en az bir ulusal bankanin Genel Müdürlük mevkisine kadar yükselebilmis olmalidir...(Genç yasina ragmen..!!!) Babasi'da Trabzonspor kongre üyesi olmalidir... Trabzonspor'a en az 10 yillik üye olmalidir.... Aidatlarini düzenli bir sekilde kendisi yatiriyor olmalidir...

Su ( http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=2241& amp; amp;KW=metin+akba%FEo%F0lu ) Metin Akbasogluhakkinda ki yorumlarinizin,konu Burak Gürdal oluncaneden uyusmadigi konusuna ise tekrardan dönmek istemiyorum... çünkü eger dönersem, onun yönetim içinde kiçabalarindan, son dönemde yaptigi trabzon veIstanbul'dakimedya ziyaretlerinden de bilgiler sunmam gerekebilir...!!!

Yönetim deki iç çekismelerin su yüzüne çiktigi böyle bir dönemde, Açtiginiz basliktan, yazdiginiz yazilardanben bu sonucu çikardim iste... Bilmem anlatabildim mi..?

(yada siz, ne yaptigini-ne yazdigini bilmeyen bir abimizsiniz..!)

Edited by: CuttySark

Yorum

Zinos_zon; Kendinizce hakli olabilirsiniz. Sizi, kulüp içinde baska takim taraftari olup, görevli olmalari üzebilir. Benim asil takildigim nokta, "Burak gürdal kardesimiz kamuoyuna trabzonsporlu oldugunu açiklayana dek bu fikrimde sabitim" söyleminiz. Neden Burak Gürdal'i direk olarak arayip, kendinizi rahatlatmadiniz. Size, Burak Gürdal'a yakin olan arkadaslar, onun seceresini sayiyor ama siz hale kamuoyu önünde cevap bekliyorsunuz. O zaman size su soruyu sormadan edemeyecegim. Size fikirlerini sunan arkadaslari kayle almayacaktiniz da, neden buraya topic açma geregi duydunuz? Kimse kimsenin avukatligina soyunmuyor. Siz, sizi rahatsiz eden konuyu paylastiniz, bizlerde nacizane konu hakkindaki fikirlerimizi yazdik. Yazmasamiydik. Yada sizinle ayni fikirde oldugumuzu beyan edip, hadi Burak Gürdal, derhal bize cevap ver mi deseydik.

Açikcasi, ne yapmak istediginizi tam olarak anlayamadim. Bu arada, siz BMN'de hangi topicin, baslik ekseninde sonlandigini gödünüz ki. Elbette ki, konu konuyu açacaktir. Buda fikirlerin renkliliginden kaynaklaniyor. Sonra bizlere-aklievvel, algi ve kavrayis seviyesi bunca sig- gibi küçültücü, asaglayici tabirler kullanmanin manasi varmi. Burada hiç kimse, sizin yakistirmalariniza layik degildir. Bir çok arkadas, topiclerde en son yazilani okuyup, heyecanla aklina ilk geleni yazar. Bunu anlamak için küçük bir gözleminiz yeterdi. Ama siz en kestirme yolu yapip, bu jargonu kullanmayi tercih ettiniz. Bu davranisinizla bile, savundugunuz konunun çok gerisinde kalip, konunun baska yerlere gitmesini sagliyorsunuz.

Ne söyleyebilirim ki; bana aklievvel, algi ve kavrayis seviyesi bunca sig diyenler, Burak Gürdal'in Trabzonspor'lulugu hakkinda bunca müspet kanit varken, hala kamuoyu önünde cevap bekleyenlerdir.

Saygilarimla.

Yorum

İlk olarak kutoz tarafından gönderildi

Size, Burak Gürdal'a yakin olan arkadaslar, onun seceresini sayiyor ama siz hale kamuoyu önünde cevap bekliyorsunuz. O zaman size su soruyu sormadan edemeyecegim. Size fikirlerini sunan arkadaslari kayle almayacaktiniz da, neden buraya topic açma geregi duydunuz?

Yorum

ne olur birileri çiksin da; "yaniliyorsun her ikisi de gönülden trabzonsporludur" desin...lütfen..

[img]smileys/smiley36.gif[/img]Edited by: CuttySark

Yorum

Yaniliyorsun herikisi de gönülden Trabzonsporludur[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

ya bu forum iyicebozulmayabasladi bu beni üzüyor...forumda açikca bi gruplasma var...daha zinos_zon un ne yazdigini okumadan yorum yapmis bikaç kisi...biraz saygili olmaya çalisin bence...adam sizden büyük be bir bildigi varki konusuyor...yok kulüp üyesimisin,degil misinmis???!!!sanane kardesim kulüp üyesi yada degil,trabzonsporlulugu kulüp üyesi olup olmamak belirleyemez...fb li,bk li,gs li olmayi belirleyebilir ama trabzonsporlulgu belirliyemez...yok profesyonellikmis yok sumus yok bumus...sanirim çogunuz trabzonspor'un farkliligini unutmus...zamaninda ''3 bizans takimiyla ortak harekete hayir'' diye bi topic açmistim ordada aynisi denmisti...kardesim nasil bir tutuyorsunuz onlarla bizi...tabiiki yönetim de trabzonlu olan yada trabzonlu olmasa bile trabzon sevgisi trabzonlular kadar olan birileri olmali...bakiniz trabzonspor degil,trabzon sevgisi diyorum...biz özümüzü bulmadikça daha çok üzülürüz... Edited by: Eddy
                            Tek yildiz,tek büyük...
                            Oflu...

Yorum

İlk olarak andrei07 tarafından gönderildi
                              İlk olarak Eddy tarafından gönderildi
                              İlk olarak kuzey_lee tarafından gönderildi

@eddy

burak kardes hayatinin her alaninda milliyetçilik istiyorsun galiba..her ne kadar bu biraz mikro milliyetçilik olsa da...

belki çok sert itiraz edeceksiniz ama sanirim trabzonspor'un da ihtiyaci olan bu mikro milliyetçilik...ama sakin demeyin trabzon disindan dataraftarimiz var diye...trabzonspor'umuzu seven,trabzon'u da seviyordur kesinlikle(çünkü ikisi bir bütündür)...zaten trabzonluolmayip trabzonspor'u tutanlarda çok fazla trabzon sempatisi vardir dikkat ettiyseniz...örnegin beratabi trabzon sehrine gitmesini ''kutsal topraklardayim'' diye nitelendirmis...yani trabzonlu olmayip,trabzonspor'u tutanlarda aslinda bizden...

Beratin Trabzonspor sevgisini bile kendini hakli çikarmak için kullanan EDDY çogu zaman oldugu gibi gene saçmalamis.Ne yani ben Trabzonlu degilim diye yönetici olmayayimmi? Bu dar kafali düsünce Trabzonsporu dar bir bölgeye hapsedecektir.Madem bu potansiyel var neden her kongre zamani mumla yönetici adayi aranirdi Trabzonda? Yazdiklariniza biraz dikkat edin,laflarin nereye uzandigini bilmeden yazmayin.

antalya çok sicak sanirim senin basina günes geçmis bos bos konusmaya baslamissin...baska ne zaman saçmaladigimi gördün ha???ne zaman gördün???bilip bilmeden bos konusma...olamazsin yönetici varmi???olamazsin,nolcak yoksa saçmalamaya devam mi edeceksin???forumu batirmaktan baska bisey yapmiyorsun...su lafini bu konuya sokarak seviyeni de belirledin...senin gibi birine ancak antu.com u önerebilirim...orada senin gibi bos konusan çok...
                              Tek yildiz,tek büyük...
                              Oflu...

Yorum

İlk olarak Duman61 tarafından gönderildi

Klup uyesiysen gonderirsin uye numarani BMN adminlerine,burada baslatilan 100 000 uye kampanyasina destek topiginde genc arkadaslarimiza ornek olursun. Ama sen onu yapacagin yerde,yine BMN de ki sag duyulu arkadaslarimizin baslatmis oldugu ve bir cogumuzun destek verdigi hediye kombine bilet kampanyasina da yazdiklarinla kotu ornek oluyorsun. Birak da kimin komik olduguna baskalari karar versin..

yollamiyo üye numarasini,illa reklam mi yapmak zorunda???belki adam böyle memnun...herkesin bilmesini istemek gibi bi derdi yok...ben karar verdim komik olan sensin duman61...
                                Tek yildiz,tek büyük...
                                Oflu...

Yorum

Çalışıyor...
                                X