Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yöneticilerimiz hangi takimi tutuyor?

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

zinos_zon

Burak Gürdal'in trabzonsporlu oldugunu ben dahil bi kaç kisi daha yazdi ama hala kendisinden bir açiklama bekliyoruz tarzinda bisey soyluyorsun..biraz çeliski olmuyor mu

Yorum

Kulübe maasli demogog aransa ilk sizi tavsiye ederiz Zinos bey hiç tasalanmayin. Hem de Trabzonspor'lusunuz, daha ne olsun.

Yorum

İlk olarak zinos_zon tarafından gönderildi

cuttysark; yaziniz simdi gördüm..yine hirsiz degil ev sahibi suçlanacaak..

ne yani; bu durum sizi rahatsiz etmiyor mu???

ayrica; ts kulübü üyeligi trabzonsporlulugun garantisi mi? M.A.Y de üye..geçelim bunlari.

maksadimi soruyorsun..evet bir maksadim var elbet; bu kulüpten nemalananlara karsi durmak! itirazi olan??

Bende birilerinden nemalanip'da buralarda birseyler çevirmek isteyenlerin karsisindayim...

Itirazi olan..???

Yorum

son yazinin altina imzami atarim cutty kardes..buralarda birseyler çevirmek türündeki cümlen hiç ahlaki degil; birseyler çevirmek isteyenlerin, neler çevirdigine dair de söyleyecek birseylerin yoksa; yazik sana..

analiyzer kardes; size de teessüf ederim. ben istanbul'da yasiyorum ve sevgimin derinligini anlamayacak kadar zavalli ve saldirgansiniz? neden bu cevval tavir?? gerçekten anlamiyorum? Trabzonspor sevgimizi; nemalanmak için kullanan serefsizlerden hiç olmadim, olmam. Karakterim böylesi igrençliklere uygun degil, uygun olanlar ortaya çikiyor..beni bilen bilir; sizlerle muhatap olmam büyük hataymis. anladigim budur..

zannediyorum ki; trabzonspor sevgisi herkesin yüreginde sevgiliye duyulan ask gibidir..Ne tür beklentileriniz var bu kentten bilmiyorum ama, ben nema pesinde sürüklenen sürüngenlerden degilim, en azindan bunu anlamanizi umardim. Sizin nezdinizde bir adam; hiç bir hesap içinde olmadan sadece askla bagli oldugu için tavir alamaz mi? bu kadarini da mi almiyor akliniz??

yazik benim güzle kentime..

sizleri savundugunuz isimlere havale ediyor ve umutla "bizler cani gönülden trabzonsporluyuz" açiklamalarini bekliyorum. zira, berbat haldeyim..

benim için hayalkirikligisiniz...

Yorum

son söz kuzey lee kardese..

burak gürdal'!in avukati misiniz ki, sizin açiklamalarinizi veri olarak kabul etmemiz gerekiyor? Eger öyleyse, Gürdal'la ilgili tüm sözlerimi geri alacagim..

bmn yönetimine simdiye kadar sagladigi olanaklar için tesekkür ederim.

Yorum

son söz kuzey lee kardese..

burak gürdal'!in avukati misiniz ki, sizin açiklamalarinizi veri olarak kabul etmemiz gerekiyor? Eger öyleyse, Gürdal'la ilgili tüm sözlerimi geri alacagim..

bmn yönetimine simdiye kadar sagladigi olanaklar için tesekkür ederim.

bak degerli abicigim..ben burak gürdal'in avukati falan degilim..birisi hakkinda açiklama yapmak için de avukati olmak gerekmiyor..ayrica kendisinden açiklama istiyorsan burasi bunun yeri degil..mail adresini ve telefonunu vereyim git kendisine sor.benim açiklamalarimi veri olarak kabul etmen sart(!) degil ama bu kadar iddiali konusuyorsamö biryerlere dayaniyorum demektir en azindan bunu düsünmen gerekir..eger benim söylediklerimi veri olarak kabul etmiyeceksen senin söylerdiklerin (burak gurdal'in gsli oldugu mesela) hiç veri kabul edilemez ve burda asilsiz iddaalardan topic açilmis olur..ki o zaman topicin kapatilmasi lazim..kaldi ki kimse burda sana ''senin soylediklerini veri mi kabul edelim'' tarzinda bisey soylemedi..demek ki hata yuapmisiz..yanlis uslupla cevap vermisiz

Yorum

Bu sene birlik olmustuk degil mi? Bir maçta dagilacak kadar basiretsiz bir birlikmis bizimkisi.. Yazik ama iyi ki sezonun ortalarina dogru olmadi, bastan çekildik zaten yaristan.. Bu durumda böyle bilinçli davranan taraftarla bir 20 sene daha 2. oluruz..

Trabzonspor'un basindakileri magazin zihniyetiyle elestirenler Kayseri maçindaki tribünlere baksin. Olur olmaz safsatalarla yipratiginiz bizim takimimiz..

Biri yönetimdekiler hangi takimi tutuyor diye soruyor digeri basarisiz yabanci transferleri hatirlatma ihtiyaci hissediyor. Oy...
                Naber?

Yorum

Simdi Trabzon'da adam kalmamis gibi; ya da Trabzonsporlu birileri yokmus gibi; kulübün çekip çeviren kadronun basina bir Galatasarayli'nin getirilmesinin sorumlulalari kimlerdir ve bu ayibi kim nasil temizleyecektir? Kimse profesyonlelik geyigine yönelmesin; koskoca Trabzon camisainda bu görrevi layikiyla ve çok daha gönülden yapacak en az bin yönetici vardir. bunu kabullenemiyorum ve sirf bu nedenle kombine bilet almadim. Bir sekilde tepki göstermeliydim ve ilk tepkim bu oldu, durmayacagim, durmayalim..

Mesleki geçmisim trabzonspor gibi; kanimdan canimdan bir kuruma Kurumsal Iletisim Danismanligi yapmaya ; mevcut sorumluyla kiyaslaninca, yüz kez yeter. Merak edenlere cv mi gönderebilirim ve ben bu isi bes kurus almadan onur ve gururla yaparim. Benim gibi yüzlerce yetkin isim olduguna eminim, peki Besiktas kongre üyesi bir hanimefendinin aramizda, içimizde ne isi var arkadaslar? Kafayi yiyecegim, birileri bana bunu izah etmeli.

Sayin arkadasim tepki olarak kombine almaktan vazgectim diyen bir adamin Trabzonsporlulugundan suphe ederim ben. Bu kurumun kisilere bagli olmadigini hala anlayamadin mi,sahsen ben Trabzonspora adam alma yetkisine sahip olsam,yukaridaki cumlenden sonra seni kulupten iceri bile sokmam,CV ni baska yere gonder bence.Ayrica cok iyi bir sey yapmis gibi diger insanlarinda senin gibi durmamasini istiyorsun,yani kombine almayarak neyin protestosunu yapiyorsun,senin zihniyetindeki taraftar zaten maca gelmesin,onemi yok.

Daha kulup uyesi bile degilsin bildigim kadariyla, ilk once bir uye ol,boylece en azindan begenmedigin yoneticilerimizi degistirmek icin oy hakkin olur,kongre zamani cikar rahat rahat konusursun istedigin gibi,su an icin atip tutmaya hakkin yok bence.

Yorum

İlk olarak Duman61 tarafından gönderildi

Simdi Trabzon'da adam kalmamis gibi; ya da Trabzonsporlu birileri yokmus gibi; kulübün çekip çeviren kadronun basina bir Galatasarayli'nin getirilmesinin sorumlulalari kimlerdir ve bu ayibi kim nasil temizleyecektir? Kimse profesyonlelik geyigine yönelmesin; koskoca Trabzon camisainda bu görrevi layikiyla ve çok daha gönülden yapacak en az bin yönetici vardir. bunu kabullenemiyorum ve sirf bu nedenle kombine bilet almadim. Bir sekilde tepki göstermeliydim ve ilk tepkim bu oldu, durmayacagim, durmayalim..

Mesleki geçmisim trabzonspor gibi; kanimdan canimdan bir kuruma Kurumsal Iletisim Danismanligi yapmaya ; mevcut sorumluyla kiyaslaninca, yüz kez yeter. Merak edenlere cv mi gönderebilirim ve ben bu isi bes kurus almadan onur ve gururla yaparim. Benim gibi yüzlerce yetkin isim olduguna eminim, peki Besiktas kongre üyesi bir hanimefendinin aramizda, içimizde ne isi var arkadaslar? Kafayi yiyecegim, birileri bana bunu izah etmeli.

Sayin arkadasim tepki olarak kombine almaktan vazgectim diyen bir adamin Trabzonsporlulugundan suphe ederim ben. Bu kurumun kisilere bagli olmadigini hala anlayamadin mi,sahsen ben Trabzonspora adam alma yetkisine sahip olsam,yukaridaki cumlenden sonra seni kulupten iceri bile sokmam,CV ni baska yere gonder bence.Ayrica cok iyi bir sey yapmis gibi diger insanlarinda senin gibi durmamasini istiyorsun,yani kombine almayarak neyin protestosunu yapiyorsun,senin zihniyetindeki taraftar zaten maca gelmesin,onemi yok.

Daha kulup uyesi bile degilsin bildigim kadariyla, ilk once bir uye ol,boylece en azindan begenmedigin yoneticilerimizi degistirmek icin oy hakkin olur,kongre zamani cikar rahat rahat konusursun istedigin gibi,su an icin atip tutmaya hakkin yok bence.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
                    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

Duman61 [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

Dünya çapinda takimi olma amacinda olan TRABZONSPOR' umuzun ULUSAL boyutda takim bile olmasini yadirgiyoruz.Ve TRABZONSPOR'un yanliz TRABZON' lu olanlar tarafindan desteklenmesi ve tutulmasi gerektigi fikrinde birlesiyoruz. Yanlismi anliyorum.TRABZONSPOR 'Udar alanda hareket eden bir kurum olmaktan çikmasini ,bölgemizde disindada hareket kabiliyetinin olmasini isteyen taraftarimiz yok gibi.

TRABZONSPOR un tüm birimlerinde görev yapan kisilerin TRABZONSPOR'lu olma sarti pratikte uygulanamayacagi gibi mümkünde degildir.Gönül isterki hepsi TRABZONSPOR lu olsun. O görevleri yapacak adammi yok TRABZON da ? Çalisan personel olarak belki bulunabilir. Ya diger birimlerimizde görev alacak kisiler .

Basit örnek olacak ama YABANCI FUTBOLCU, ANTRENÖR almayalim. REKLAM V.S.TRABZONSPOR lu olmayan kisilere ait firmalarin reklamini almayalim. Forma v.s TS CLUP ürünlerini üreten pazarlayan firmalarin sahipleri TRABZONSPOR lu degilse o firmalara is vermeyelim.Uzar gider.

Dünya takimi olma yolunda olan bir takimin taraftarlarininbu derece tutucu olmasinin takimimizin basarilarina yararalimi, zararlimi oldugu hakkinda kesin bir görüse varamamaktayim.

BURAKGÜRDAL ile geçen sene tanisdim.Tabiiki kisinin takimini sorgulamadim. normalde TRABZONLU olan kisinin TRABZONSPOR lu olmasi gerektigini düsündügüm için GS li oldugu iddiasinisu anda ögrendim.Kulübe her gönderdigim e-mail sonrasinda beni cep telefonumdan arayarak bilgilendirdi. Yani taraftar olarak benim sorunlarimin çözümü için ilgi gösterdi, görevini yaptigi kanaatindeyim.

Geçen seneKulübün müze görevlisinin ISTANBUL a maça gitmesi sebebiyle müzenin kapali oldugunuda gördüm. Bu görevli TRABZONSPOR luydu.Müzeyi oradaki baska bir görevliye itirazim sonucu açtirdim. TRABZONSPOR lu olan çalisanimiz maça gitmis dönmemis. Bende ISTANBUL daki maçtaydim ve GS maçina geldim adam ISTANBUL da kafa izni yapiyor takimin sampiyonluk maçi var !!!

Neyse fazla uzar bu konular.

TRABZONSPOR ISTANBUL dan yönetilemez ??( nedendir bilinmez ) TRABZON sehrinde bu takimi kaldiracak zenginlikte is adamlari varsa (ki ben yok biliyorum. (TRABZON un ekonomisi belli) tüm yöneticiler TRABZON da ikamet etmeli ve takimi buradan yönetmeliler !!!( nedendir yine bilinmez) ,bu laflarla günlerimiz geçer gider .Neden ?

Takimizi sampiyon yapan BASKAN bu takima baskan oldugu zaman hangi takimi tutuyordu, bu takimin kuruculari hangi takimi tutuyordu, sampiyon kadronun futbolculari , ÖZKAN SÜMER, AHMET SUAT hangi takimi tutuyorlardi. Hepsini sorgulayalim. mi ?

Sonuçta TRABZONSPOR takiminin basarili olmasi için bireysel menfaat düsünmeyen ( futbolcular ve teknik kadro hariç )kisilerceyönetilmesinin zararli olmayacagi kanaatindeyim.

( MURAT BOZOGLU'nun amaçlarini hala anlayamadim.)Ileride baskan olmak istiyorsa , bana göre bize yakisacak agirlikta degil.Kilosu biraz hafif .

Birakalim böyle konulari yararli islere bakalim. Kombine bileti almayalim ,sonra ya neden iyi bir adam almadilar yönetim istifa falan filan. Ne verdin ne istiyorsun, yönetimi elestir, çalisani elestir, futbolcuyu elestir, taraftari elestir, hep elestir. HERKEZ CENK'E özenmis ,alin kulübü siz yönetin. Baskanda CENK 'i yapin !!!!( CENK KIZMADIN YA !).SENOL kalsinmi gitsinmi diye bir topik açinda zaman geçirelim !!!

Saygilarimla

TRABZONSPOR ÜYE NO:12458

Yorum

Duman61 [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]
                          #7 King of Kings

Yorum

Duman61[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

@ozcilingir

nick yazip alkis smileyi pek tasvip ettigim bi hareket olmadigindan ahmet abicigim anlatmak istediklerimi(zi)-an azindan benim- dile getirdigin için tesekkürler..

Yorum

@zinos_zon

size karsi olacak galiba bu kadar kisinin yazdigi ama bence gereken yanitlari aldiginiza inaniyorum, karsi tarafinizda olan tüm yazilari destekliyorum...
                                HER TÜRLÜ DARBE ITINA ILE YAPILIR...

Yorum

Çalışıyor...
                                X