Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
Mesleki geçmisim trabzonspor gibi; kanimdan canimdan bir kuruma Kurumsal Iletisim Danismanligi yapmaya ; mevcut sorumluyla kiyaslaninca, yüz kez yeter. Merak edenlere cv mi gönderebilirim ve ben bu isi bes kurus almadan onur ve gururla yaparim. Benim gibi yüzlerce yetkin isim olduguna eminim, peki Besiktas kongre üyesi bir hanimefendinin aramizda, içimizde ne isi var arkadaslar? Kafayi yiyecegim, birileri bana bunu izah etmeli.
Biz Trabzonsporu nasil yüce duygularla seviyoruz.Bizim sevgimizde paranin yeri yok.Fenerli gibi çok paramiz var gücümüz var,basbakan arkamizda,pasalar arkamizda,adalet(adaletsiz adalet) arkamizda diye sevmiyoruz trabzonu..
Biz trabzonu iste tüm bu igrençliklere karsi dimdik durusu için seviyrouz..
Evet galafka baska söze gerek var... Metin Akbasoglu'nun geçmisini bilmeyenimiz kalmadi.. o konuyu Faruk açtiginda bu konuyu açan büyügümüzün yazdiklari dün gibi aklimda..
'peki Besiktas kongre üyesi bir hanimefendinin aramizda, içimizde ne isi var arkadaslar? ' diye sorarsaniz fb altyapi dernegi kurucu üyesi için neden ayni seyleri söylemediginizi ya da tam tersi konustugunuzu sormamiz gerekir..
Ha Akbasoglu arkadasidir belki abimizin... bilemiyoruz tabi... Burak Gürdal'in yaptigi isi yapabilecek ehliyette oldugunu da söylüyor... Akbasoglu gibi maddi katki saglayamam ama kurumsal iletisim danismanligini bedavaya da yaparim demek istiyor herhalde...
Adamina göre yanlis veya dogruyu söyleyeceksek bence hiç konusmayalim daha iyi...
Bu arada mesajim güme gitti özellikle Andrei07 sen dikkat etmedin mi ? tepki babinda kombine almaktan vazgeçen biri daha varmis bak!
evet simdi baktim zin_zon un yazmis oldugu yaziya.Ama benim fikirlerim yine de degismez.Ben genel olarak konusuyorum.Zin_zon un yazisini alinti yapmamin nedeni de bu isi yapacak trabzonsporlular da vardir mesajini vermek içindi.Ben bu topici açan abiyi de tanimam.Ama yine söylüyorum.Bütün degerlerimizin çignenip bunun adinin da profosyonellik olmasina karsiyim ve hep karsi olacagim
Sen yöneticiye kiz sonra kombine almaktan vazgeç buda kabul edilebilir birsey degil.O zaman Akbasoglu yönetici diye vqzmi geçecegiz Trabzonsporlu olmaktan.
Okisim gözümden inanin kaçmis.Cenk çok güzel yakalamis herkes istedigini düsünebilir yazabilir ancak en azindan kendi içerisinde tutarli olmali diye düsünüyorum.
Saygilarimla
Klüpte Artik Çok Para Var MAY Göreve Bize Daha Çok Feti Daha Çok Lange Daha Çok Tansel Lazim....
Ben akbasoglu'nun samimiyeti konusundada supheleri olan biri olarak sadece uzuluyorum klup gslilerin, bjlkilerin elinde oyuncak olunca. Ama bir gercekde var ki klubun profesyonel yapilasmasi o kadar bozukki, klupde telefonlara cikan gorevliden, gsli , bjkli yoneticilerimize kadar simdi herseyi elestirsem ortada klup kalmaz. Ha bunlari elestiriyoruz ama andrei07 nin dedigi gibi tutarli olmak lazim bu yanlislar benim Trabzonspor sevgimi azaltmiyor.
Aslinda konuyla dogrudan alakali degil ama gecenlerde ta amerikadan su yesil kappa formalarin siparisi icin aradigimda klupde 5 kere ustuste telefonu alakasiz yerlere bagladilar, yani onca telefon parasi bana girdi. 6.da bir arkadas cikti dediki "ya gardas klupde o dedigin musteri temsilcileri bu saatde yok sonra ara dedi". Neyse sonunda yanlis adresede olsa formami gonderdiler, ben klube yardimimi yaptim ama bu is boyle idare edilmez birileri bu islere ceki duzen vermeli.
Bence konuya yanlis açilardan bakiyoruz. Bir kere bu sahislar, yönetim kurulumuzda degil, Trabzon AS.de çalisan, personeldir. Onlarin hangi takimi tuttugundan ziyade, onlara; bizim kulübe yaptigimiz katkilarla verilen maasi hak ediyorlar mi, bu yönden bakmak gerek. Aramizda ticaretle ugrasan bir çok arkadasimiz var. Soruyorum, teshir ettiginiz ürünü almaya gelen müsteriye soruyormusunuz, Trabzonspor'lumusun diye. Yada, isletmenizde çalistirdiginiz satis müdürünüzün hangi takimi tuttugunu soruyormusunuz. Ondan aldiginiz verime mi bakarsiniz, giydigi foraya mi.?
Onlarin kimliginden ziyade ben, verimliliklerinin mercek altina alinmasindan yanayim. Sayet görevlerini iyi yapiyorlar mi diye bir soru sorulmus olsalardi, benim tarafimdan koca bir sifir alirlardi. Buda kulüple ilgili yasadigim bir kaç olay sonrasi edindigim kanidir.
Suna da katilirim. Hiç mi Trabzonspor sevdalisi, onlarin görevlerini yapamazdi. Eeee buda bizim ayibimiz arkadaslar, bizim ayibimiz. Basimizi koyalim avuçlarimizin içine düsünelim, neden yok diye.
Burak GÜRDAL galatasaray lisesi mezunudur bunu da çikip söylemistir ama galatasarayli degildir...Simdi burda bazi arkadaslar galatasaray lisesinden baska takim tutan çikmaz diyebilir ama o okulda fenerlisi de var besiktaslisi da var ve en önemlisi 3 yil önce bir arkadasim vasitasiyla tanistigim Trabzonlu ve Trabzonsporlu olan da var...Neden bilip bilmeden kisileri rencide edecek yazi yaziyoruz ki neden bu tür suçlama yaparken arastirmiyoruz anlamis degilim...
Diyez Beksaç a gelince zaten kendisi Trabzonsporun maasli elemanidir ve aldigi parayi hak etmek zorundadir ve bu klübe hayrina is yapmamaktadir...
Burak Gürdal daha önce söylendigi gibi, Galatasaray Lisesi mezunu olupeskiden beri çok iyi bir Trabzonspor taraftaridir...
Trabzonspor'a üye olma tarihi ise 1996... yaniburada yazi yazan arkadaslarimizinhemen hemen hepsindeneskidir...hatirladigim kadariyla7000 li bir rakamdi... (merak eden arastirabilir...)
Diyez Beksac hanimefendi isedaha önce bir süre Besiktas kulübünde çalistigi için kulüp üyesi yapilmistir... bence bunda dapek anormal bise yok...
Fakat Muhalif arkadasimizn dedigi gibi...:
Birsene önce Metin Akbasoglu'nun Trabzonspor'a yönetici olmasini siddetle savunanbir arkadasimizin, Bu gün böyle kritik bir dönemde,Burak Gürdal ve Diyez Beksac'in Trabzonsporlu olmadigikonusunu gündeme tasimasindakiamacini çokmerak ettim...???
muhalif kardes basta olmak üzere; yazimdan rahatsiz olan arkadaslara bir sözüm var;
metin akbasoglunu'da tanimam burak gürdal'i da. benim için tek referans noktasi trabzonspordur, trabzonsporluluktur.
muhalif kardes, diyez hanfendinin yapacagi isi yapabilen biri yok demek ki, bu görev ona verilmis manasinda seyler diyor..ben de diyorum ki; bu isi yapabilecek yüzlerce "trabzonsporlu" isim verebilirim. saptirmayalim.zira bazi arkadaslarimiz gövdeyi birakip dallar arasinda kaybolmak için bahane ariyor. Bir arkadasimiz ifade etti yukarda; bu isimler bu kulübün maasli elemanlari, yani bu kentin paralarini veriyoruz onlara! Bu sehir istanbul'dan eleman transfer edecek kadar mi kalifiye eleman yoksunu? Degil diyorum, önce bunu anlayin.
ikincisi de metin akbas sorunu. Yazdiklarimin arkasindayim, tam da bu yüzden iste. Önyargili olmadigimin resmidir yazdiklarim. Akbasoglu hakkindaki fikirlerim degismis te olabilir. Ama bilmediginiz birsey var; akbasoglu "vermek" için geliyordu, sözünü ettigim isimler ise "almak" için. Üstelik adam "trabzonsporluyum" diyordu. Buisimler detrabzonsporluluklarini ifade etsinler kamuya, beni ve bu konuyu dile getiren yerel basinin temsilcilerini tekzip etsinler. Hiç zor degil, herseye "muahlif" olucam diye komiklesmektense, gerçegi arayalim.
eger galatasarayli ve besiktasli idareciler siiz rahatsiz etmiyorsa, konusup çene yormanin da geregi yok.
hasili; muhatabim trabzon ve trabzonspor sevgisini; yüreginde hissedip bu sevgiyi onurla tasiyanlardir. Gayrisi ifrazattiz nezdimde.
son söz: Barcelona'nin maasle eleman sayisiyla Ttrabzonspor'un maasli elemanlari arasinda ne fark vardir
yanit: barcelona'nin maasli eleman sayisi Trabzonspor'un maasli eleman sayisinin yarisindan biraz fazladir ve Barcelona çalisanlari Barcelonalidir..
Yorum