Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• [QUOTE=hamsi28]
    İlk olarak zisinoli tarafından gönderildi
    İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi

İlk olarak saaalih tarafından gönderildi
    Yattara için Appiah plani

Gineli yildiz, Konya maçina özel uçak kiralanarak getistirilecek..

TRABZONSPOR yönetimi, Yattara'yi Konyaspor maçina getirmek için Gine Federasyonu ile temaslara basladi. F.Bahçe'nin Appiah'i G.Birligi maçina getirmesini baz alan yönetim, persembe günü maçi olan ve genelde yedek bekleyen Yattara'yi özel uçak kiralayip Konya maçina getirecek.
    kaynak takvim gazetesi

sence maci kazansaydik boyle bir girisimde bulunulur muydu?hos gerceklik payi henuz yok ama

Yazik, günah, israf bence...

Yattara'yi getirecek uçak israf olmamasi açisindan giderken bi kaç kisiyi de Afrika'ya götürse getirmemek üzere.

[img]smileys/smiley36.gif[/img] ula habu dertli günümde beni güldürdü ya ALLAH ta seni güldürsün....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Gökhan Meriç Adli biryazarin gazetespor.com adli sitedeTrabzonspor hakkinda yazdiklarina bakin...

''4 büyükten biri dedigimiz Trabzonspor?un, 2 farkla öne geçtigi bir maçta; 6 dakikada 4 gol yiyerek sahadan boynu bükük ayrilmasi, büyüklügünün rafa kaldirilmasinin belgesi olmustur''

Yorumu size birakiyorum.
      Edited by: Haruncan
      Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• dogru söze ne denir Harun.

Yorum

• mail adresini ve ya telefon nosunu koysaydinya... bilen varsa yapistirsin.
          Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
          (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• İlk olarak Haruncan tarafından gönderildi
            Gökhan Meriç Adli bir kisinin Trabzonspor hakkinda yazdiklarina bakin...

''4
            büyükten biri dedigimiz Trabzonspor�un, 2 farkla öne geçtigi bir maçta;
            6 dakikada 4 gol yiyerek sahadan boynu bükük ayrilmasi, büyüklügünün
            rafa kaldirilmasinin belgesi olmustur''

Yorumu size birakiyorum.

Yorumu bize birakiyorsun da kim bu ne oldugu belirsiz adam....

Galatasaray 3-0 öndeyken Fener 4-3 yendiginde galatasarayin büyüklügü rafa mi kalkmisti....

Yorum

• saçmalamasinlar, mancester'lar bile son iki dakkada 3 gol yiyip kupalar kaybettiler...bizdeki eziklerin geçmisleri de ortada...

altin yere düsse yine altindir...dikkate almayin...
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• İlk olarak bmteam tarafından gönderildi
                İlk olarak Haruncan tarafından gönderildi

''4 büyükten biri dedigimiz Trabzonspor�un, 2 farkla öne geçtigi bir maçta; 6 dakikada 4 gol yiyerek sahadan boynu bükük ayrilmasi, büyüklügünün rafa kaldirilmasinin belgesi olmustur''

Yorumu size birakiyorum.
                Yorumu bize birakiyorsun da kim bu ne oldugu belirsiz adam....

Galatasaray 3-0 öndeyken Fener 4-3 yendiginde galatasarayin büyüklügü rafa mi kalkmisti....
                Gazetespor.com da bir yazar.Unutmusum eklemeyi[img]smileys/smiley1.gif[/img]

Yorum

• Arkadaslar trabzonspor kulübü taraftarinin gözünde büyüklügünü kaybrdiyor ist. basininda büyüklünü kaybetmis çok mu ?

Ayrica güzel yazmis yazan yazar arkadas.
                  Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

''4 büyükten biri dedigimiz Trabzonspor?un, 2 farkla öne geçtigi bir maçta; 6 dakikada 4 gol yiyerek sahadan boynu bükük ayrilmasi, büyüklügünün rafa kaldirilmasinin belgesi olmustur''

Yorumu size birakiyorum.

yoruma gerek yok ..kimsenin haddine düsmedi TRABZONSPOR a laf atmak..iyisiyle kötüsüyle o bizim EFSANEMIZ...
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• bu ilk degil arkadaslar KURT KOCAYINCA ........LERE MASKARA OLURMUS.....

böyle itleri sahada susturacasksin.....

kupayi aldigimizda uyuyan dev uyandi diye baslik atiyordu bu ezikler...
                      Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
                        dogru söze ne denir Harun.
                        Yenilebilirsin,farkta yiyebilirsin,küme düsmektan son anda kurtulabilirsin.Ama bu demek degildir ki onca basariyi görmezden gelip böyle mallara bu tür açiklamalar yapmaya izin veridirirsin...

Yorum

• niye bu kadar stres yaptiniz anlamadim yalan mi demis adam 13 dakikada çoluk çocuktan 4 gol yiyerek maglup olan takima nedenir ? siz söyleyin yaaa.Ayni durum istanbul takimlarindan birinin basina gelse oooo ne methiyeler dizmistiniz simdi dimi.Dogru söylemis TS büyüklügünü kaybediyor.Bu isler 25 sene önce alinan sampiypmlikla övünmeyle olmuyor.En basitinden söyle bakin TRABZON lu çocuklar bile artik TS yi tutmuyor.

Yorum

İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
                            dogru söze ne denir Harun.
                            Yenilebilirsin,farkta yiyebilirsin,küme düsmektan son anda kurtulabilirsin.Ama bu demek degildir ki onca basariyi görmezden gelip böyle mallara bu tür açiklamalar yapmaya izin veridirirsin...

mal olan bu yaziyi yazan dimi Harun.O rezilligi bize yasatanalr degil.Yerden kalkamayan Fatih Tekke , auta çikan topu penalti yaptiran Erdinç, tek olumlu hareketi olmayan Celalettin,Adem,Ufuk kisaca Simek,Hüseyin ve begenmedigimiz Akyel disindakiler degil dimi.

Yorum

• İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
                              niye bu kadar stres yaptiniz anlamadim yalan mi demis adam 13 dakikada çoluk çocuktan 4 gol yiyerek maglup olan takima nedenir ? siz söyleyin yaaa.Ayni durum istanbul takimlarindan birinin basina gelse oooo ne methiyeler dizmistiniz simdi dimi.Dogru söylemis TS büyüklügünü kaybediyor.Bu isler 25 sene önce alinan sampiypmlikla övünmeyle olmuyor.En basitinden söyle bakin TRABZON lu çocuklar bile artik TS yi tutmuyor.
                              Senin çoluk çocuk dedigin takimin ligdeki konumuna bi bak derim.Ezbere yazma.Yada sinirin yatisinca yaz. Iyice batiyorsun.

Dip not:Çoluk çocuk dedigin takimin gölcüsü suan süperligde gol kralliginda lider!!!

Yorum

• TRABZON YÖNETIMINDEN ÇARPICI AÇIKLAMALAR
                                Trabzonspor Kulübü 2. Baskani Ibrahim Haciosmanoglu, Star'da yayinlanan Telegol programinda kendilerine yönelik ithamlarda bulunan Futbol Federasyonu eski Baskan Yardimcisi Hasan Dogan'a sert tepki göstererek, "Bence konusan arkadasin yüz ifadesine baktigimiz zaman aciz, zavalli bir insanin ifadelerini görüyorum. Trabzonspor baskani ve arkasindaki ekibi, hiçbir seye diyet ödemez, hiç kimseye de kendisine diyet ödettirmez" dedi.

"TRABZONSPOR KIMSEYE DIYET ÖDEMEZ, ÖDETTIRMEZ"
                                Hasan Dogan'in yaptigi "Haluk Ulusoy, Nuri Albayrak'a ve Melih Gökçek'e diyet borcunu ödeyecektir" açiklamalarini degerlendiren 2. Baskan Ibrahim Haciosmanoglu, "Bence konusan arkadasin yüz ifadesine baktigimiz zaman, ben sunu görüyorum. Aciz, zavalli bir insanin ifadelerini görüyorum. Trabzonspor baskani ve arkasindaki ekibi, hiçbir seye diyet ödemez, hiç kimseye de kendine diyet ödettirmez. Trabzonspor baskani, tarafli tarafsiz herkesin takdirini almistir. O kongrede bulundugu konum itibariyle sayin baskanimizla, ayni karede görünmek istemeyen insanlar dahi sayin baskanimiza gelmis, elini öpmedikleri kalmistir. Kendisiyle iftihar ettiklerini ve takdir ettiklerini, böylesine sözünün arkasinda duran bir adami yakin tarihte görmediklerini ifade etmislerdir. Simdi bu arkadasimiz Hasan Dogan denen efendinin, suçladigi ve zan altinda birakmak istedigi camia, Trabzonspor camiasi. Bu camialara böyle leke atmak, kulp takmak, iftirada bulunmak insanlarin yapacagi en büyük hatadir. Bu camiayi karsisina almak her baba yigidin harci degildir. Hele kendi gücü ile ayakta duramayan, kendi gücü ile ayakta durmasini beceremeyen, itici güçlerle kendisini ayakta tutan insanlarin böyle gaflet ve dalalet içinde bulunmalari çok büyük hatadir. Böylesine bir suçlamada, bulundugunuz zamanda, bu camianin içinde bir deli çikip, size bir sey yaptigi zaman bu bedeli Trabzon halkina, Trabzonspor camiasina mi ödeteceksiniz ? Belli bir seviyeye gelmis insanlari agizlarindan çikan kelimelere çok dikkat etmesi lazim" dedi.

Adi basbakanin adinin paralelinde geçen bir insanin söyledigi kelimelere çok dikkat etmesi gerektigini kaydeden Haciosmanoglu, "Çünkü yaptigi açiklamalarin sayin basbakanin da tasvip edecegini sanmiyorum. Konusmalarinin nerelere zarar vereceginin bilincinde olmasi lazim. Baktigimiz zaman da bu arkadas, bana bir bos çuvali ifade ediyor, içi doldurulmus bir bos çuvali ifade ediyor. Hasan Dogan'in düsünerek konusmasi lazim. Trabzonspor ikinci baskani olarak yönetime geldigimiz günden beri hak hakkaniyet ve adaletten bahsediyoruz. Bu tarafli olamaz. Bunlar tarafsiz olur ise güzeldir. Bize hiç kimse lütufta bulunamaz. Buna cesaret edemez. Trabzonspor kimsenin hakkinin yemez, kimseye de hakkini yedirtmez. Etrafindaki insanlarinda hakkini yenmesini müsaade etmez. Hasan Dogan'i Trabzonpor camiasi olarak kiniyoruz ve bu sözlerini düzeltmeye davet ediyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde sayin Dogan, 5'li gruplar toplandigi zaman Haluk Ulusoy Federasyon baskanligina adayligini açiklamadan bir gün önce o toplantida kendisi yok muydu ? Haluk Ulusoy'un baskan adayligini kendisi onaylamadi mi ? 24 saat sözünün arkasinda duramayan insanlarin halen bu ülkede konusma hakki var mi ? Kendisine sormak lazim. 'Iki kulüp baskani federasyonu ele geçirdi' diye söylemde bulunan bu arkadasin, eger kendi adaylari kazanmis olsaydi, 16 kulüp mü federasyonu ele geçirmis olacakti ? Böyle yakisiksiz bir yakistirma olur mu ? Bunun mantikla bir alakasi yok" ifadelerini kullandi.

Kayserispor maglubiyetini ve Hasan Dogan'in açiklamalarini degerlendiren 2. Baskan Haciosmanoglu, 2. yariya iyi baslayamadiklarini belirterek "Karsilasma 2-0 oldu. Bu skordan sonra anlasilmayan bir netice ortaya çikti. Trabzonspor tarihinde 13 dakikada 4 gol yememistir. Trabzonspor formasinin agirligini tasiyamayan arkadaslarimiz var demek ki. Ruhu ile bedenini sahaya yansitamayan arkadaslarimiz var. Deplasmanda 2 gol attiktan sonra 4 gol yemek hos bir durum degil, bir talihsizlik olarak degerlendiriyoruz. Takimda eksiklikler oldugunu biliyoruz. Zaman darligindan dolayi büyük operasyonlar yapamiyoruz. Biz hayatimizda böyle ucuz maglubiyetler alan insanlar degiliz. Trabzonspor'un ismine yakismaz, sahis olarak da bize de yakismaz. Bunun önlemleri belli ve alinacaktir. Taraftarlarimiz bu konuda rahat olsunlar" diye konustu.

Farkli yenilginin kisa sürede yenilen gollerden geldigini kaydeden Haciosmanoglu, "Skor 90 dakikaya yayilmis olsa insan bunu hazmedebilir ama 13 dakikada yenen 4 golü ben hazmedemiyorum. Bu eksiklerin hepsini degerlendirip Trabzonspor'un yarinlarinin daha güzel olmasi adina gereken her türlü önlemleri alacagimizi taraftarimiz bilsin bu irade bizde var. Taraftarimiz rahat olsun, gereken yapilacaktir" dedi. Trabzonspor'da kadro eksikligi bulundugunu ifade eden Haciosmanoglu, "Ara dönemde bazi operasyonlari yapamiyorsunuz. Hocamizin istekleri dogrultusunda bu takimdan 3'de 1'ini gönderdik. Bu oyuncularin yerlerine yeni arkadaslari kattik. Eksik olan bölgelerin tamamlanmasi için de çalismalarimiz sürüyor. Yapilacak operasyondan ziyade Trabzonspor formasini giyen arkadaslarin hangi formayi giydiklerini ve bu forma için nasil mücadele edecegini bilmeleri lazim. Bakin Galatasaray soyunma odasinda 'Param yok, pulum yok. canim sag olsun' diye sarkilar söyleniyor. Aylardan beri para alamiyorlar, ama o ruh bedenlerinde tasiyip sahada mücadele veriyor. Trabzonspor, Türkiye'de kendiyle yaristigi 4 takima bakildigi zaman oyuncusuna bir lira borcu olmayan kulüp, bizim haricimizde takimda çalisan bütün herkes profesyonel, bir tek amatör biziz. Bunlari söylerken oyunculari suçlama adina söylemiyorum. Bizim hedefimizdeki kadro, elbette ki bu kadro degildir. Biz kadromuzu olusturdugumuz zaman, Trabzonspor'da oynayan oyuncularin ruh ve beden birligiyle sahada olacagini basarilari da yakalayacagimiza eminiz" diye konustu.

FLAS..FLAS.. BASKAN NURI ALBAYRAK'TAN YAYLIM ATESI
                                Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak, ?Hiç kimse Trabzonspor camiasini ve kulübünü kendi amaçlari dogrultusunda töhmet altinda birakmasin? dedi. Futbol Federasyonu seçimlerinde basindan beri net bir tavir sergilediklerini ifade eden Albayrak, ?Bizim ilkelerimizde zikzak çizmek yoktur" diye konustu.

Albayrak, , Futbol Federasyonu seçimlerinin ardindan gerçeklestirilen yorumlarla ilgili yaptigi açiklamada, Trabzonspor'un sanli ve serefli bir tarihi oldugunu belirterek, ?Dogmamis olaylarla ilgili Trabzonspor'u töhmet altinda birakmaya çalisan insanlari kiniyor ve herkesi akliselim olmaya davet ediyorum? diye konustu.

Trabzonspor Kulübü'nün bugüne kadar oldugu gibi bugünden sonra da kimsenin diyetine ihtiyaç duymadigini ifade eden Albayrak, ?Bir önceki Futbol Federasyonu kimlere ne diyet ödedi ki, ayni yanilgi içerisinde bundan sonrasi için açiklamalar yapiliyor. Hiç kimse Trabzonspor camiasini ve kulübünü kendi amaçlari dogrultusunda töhmet altinda birakmasin? dedi.

'BIZDE ZIKZAK OLMAZ'

Futbol Federasyonu seçimlerinde aldiklari tavrin ilk günden itibaren çok açik ve net oldugunu kaydeden Albayrak, ?Bizim ilkelerimizde zikzak çizmek yoktur. Bugüne kadar dik durusumuzdan hiç taviz vermedik. Trabzonspor camiasina yakisan tavir buydu, biz de bunun bilinciyle hareket ettik. Ayni dik durusu sergileyemeyen insanlar düstükleri durumdan kurtulmak için Trabzonspor ismini agizlarina almasinlar. Kendileri camiamizin adini kullanarak gündemde kalmaya çalismasinlar. Futbol Federasyonu'nun olaganüstü kongresindeki tavrimizi kamuoyunun takdirine birakiyoruz.? dedi.
                                :::TS:::

Yorum

Yükleniyor...
                                X