İlk olarak Travelair tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Hürriyet gazetesi yazari Bekir COSKUN'un bi yazisi vardi bugün; 50 yildir iktidar ayni sadece partilerin ismi degisiyor demis. Bizde de böyle TRABZONSPOR 39 yildir ayni kafayla yönetiliyor,gelirken türlü vaatlar seçilince kivirmalar...[img]smileys/smiley5.gif[/img]BİİİZE HER YER TRABZON, BİZE HER YER TABZON
Yorum
-
Avrupa yolu açik!
Trabzonspor ligi 4. bitirirse Intertoto Kupasi?na katilacak. Besiktas Kupa?yi alip da ligi 3. bitirse Karadeniz ekibine 5.?lik yetecek
29.03.2006
Haziran?da basliyor
Bu sezon Avrupa biletini kapabilmek için büyük ugras veren Trabzonspor?un UEFA Kupasi sansi oldukça yüksek. Bordo-Mavililer ligi üçüncü sirada tamamlamasa da sansini Intertoto Kupasi?nda deneyebilir. Eger Karadeniz ekibi bu sezonu 4. bitirse, Haziran ayinda baslayacak Intertoto Kupasi?nda Türkiye?yi temsil edecek. Genellikle zayif ekiplerle karsilasacak olan Trabzonspor ilk üç turu geçmesi halinde yoluna UEFA?dan devam edecek. Besiktas Kupa?yi alir, ligi de üçüncü tamamlarsa Trabzonspor 5. olsa bile Intertoto?ya katilabilecek.
Eski yönetim onay vermis
UEFA?nin talimatlarina göre federasyon bir takimini mutlaka Intertoto Kupasi?na göndermek zorunda. Bordo-Mavililer bu kupaya katilma konusunda karamsar olsa da, basin sözcüsü Zeyyat Kafkas, eski yönetimin Kupa?ya katilmak için basvurdugunu belirtti. Gelecek sezon sampiyonlugu düsündüklerini ifade eden Kafkas, konuyla ilgili sunlari söyledi: ?Maçlarin haziran ayinda baslayacak olmasi dezavantaj. Ancak simdi bunu konusmak için erken. Çünkü hala UEFA Kupasi?na katilma sansimiz devam ediyor. Zamani geldiginde degerlendirecegiz.?
Üç tur geç UEFA?ya kal
Intertoto Kupasi?ni cazip hale getirmek isteyen UEFA, geçtigimiz Eylül ayinda Roma?da yapilan Icra Kurulu toplantisinda turnuvanin formatini degistirdi. Alinan yeni kararlar çerçevesinde takimlara kupaya katilma sarti getirildi ve bes tur üzerinden oynanan organizasyonda tur sayisi üçe indirildi. Intertoto?ya katilan 11 takim, üç tur geçtikten sonra finale kalacak ve bu noktadan sonra UEFA Kupasi?na ikinci ön eleme turundan itibaren katilacak. Eski formatta 5 tur sonunda finale kalan üç ekip, UEFA?ya 1. ön elemeden itibaren dahil oluyorlardi. ....
böylece intertotoyuda degerli hale getirdi uefa..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
günes tutulmasini izleyebildik hem disarida hem de tv.den gerçekten muazzam bir olay..
bilim adamlari günes tutulmasi ile depremler arasinda bir istatistk ya da bir olasilik bulamamislar yaptiklari çalismalarda ancak 11 agustos 1999daki tutulmadan sonra 17 agustos depreminin olmasi ayrica da depremin günes tutulmasinin izlenebildigi serit üzerinde olmasinin tesadüf oldugunu söylüyorlar..
ama insan yine de tedirgin...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
Ön eleme turlarinda takimlarimiz hazirlik asamasinda oldugu için basarili olamiyor. Takimlarimizin artik patlama yaparak su ön eleme çilesinden kurtulmalari lazimTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Haberler
Halilhodžić: ?Birbirimize güveniyoruz?
Teknik Direktörümüz Vahid Halilhodžić, Kayseri Erciyesspor maçindan sonra yasanan gelismelerin kamuoyuna farkli aksettirilmesinden dolayi duydugu rahatsizligi dile getirdi.
Toplantilarin amaci
Bu konuda Medya Merkezimize açiklamalarda bulunan Halilhodžić, ?Bizler oyuncularimizla iyi bir diyalog içerisindeyiz. Yasanan bu ortam birbirimize daha iyi kenetlenmemize neden oluyor? dedi. Kayseri Erciyesspor maglubiyetini sürpriz olarak yorumlayan Vahid Halilhodžić, takimin bu müsabakada mücadele ve moral açisindan gerçek yüzünü gösteremedigini söyledi. Karsilasmadan önce Avrupa?ya gidis açisindan en önemli maçlardan birini oynayacaklari konusunda gereken açiklamalari yaptiginin altini çizen Halilhodžić, sunlari söyledi: ?Erciyesspor maçindaki oyundan dolayi Pazartesi günü futbolcularimla iki saati askin uzun bir toplanti yaptim. Onlarla fikir alisverisinde bulunduk. Bu sonucun neden kaynaklandigi üzerine çok konustuk. Umuyorum bu toplanti amacina ulasir ve önümüzdeki iki maçta görüsmelerimizin farkli bir reaksiyonunu görürüz.?
Elestiriler sürpriz oldu
Toplantilarda futbolculara sorumluk yükledigini de kaydeden Halilhodžić, ?Sonuçlardan sadece hoca sorumlu degildir? ifadesini kullandi. 10 maça yakin kaybedilmeyen bir seriden sonra sadece bir yenilgiyle baslatilan kampanyayi ve elestirilerin yogunlugunu anlasilmaz buldugunu da seslendiren Halilhodžić, söyle devam etti: ?Sadece kaybedilen bir maçla kazanilan tüm çikisin süpheli hale getirilmesi yanlis. Bazi oyuncularim iyi oynayamasalar da ben siki bir sekilde onlarin arkasindayim. Onlarin gerçek degerlerini ve kalitelerini vermelerini bekliyorum. Bu kadar elestiri benim için sürpriz oldu. Bunu bir organizasyon olarak görüyorum fakat nereden geldigini bilmiyorum. Aslinda, yol göstermeye yönelik elestirilerle hiçbir sorunum yok ama bu elestiriler yalana ve gerçek disiliga dayandiginda beni kiriyor.?
Dayanisma, birlik ve inanç
Takimin Sali günü yaptigi antrenmana katilmamasinin da yanlis algilandigini kaydeden Halilhodžić, ?Sali günü kulübe en erken saatte gelen ve en geç çikan kisi bendim. Kolektif bir toplantidan sonra dün de bazi oyuncularimla tek tek görüsmeler yaptim. Bu da yaklasik dört saati buldu. Idman sadece sahada yapilmaz. Bu tarz konusmalar da çok önemli bir idman niteligi tasir. Herkes bilmeli ki oyuncular ve teknik kadro arasinda büyük bir dayanisma, birlik ve inanç var. Birileri bunu bozmaya çalissalar da biz buna firsat vermeyecegiz. Bu türlü çabalar bize daha büyük güç ve istek katacaktir. Önümüzde oynayacagimiz iki müsabakada bu tepkimizi göstermek açisindan çok önemlidir? diye konustu.
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
günes tutulmasini izleyebildik hem disarida hem de tv.den gerçekten muazzam bir olay..
bilim adamlari günes tutulmasi ile depremler arasinda bir istatistk ya da bir olasilik bulamamislar yaptiklari çalismalarda ancak 11 agustos 1999daki tutulmadan sonra 17 agustos depreminin olmasi ayrica da depremin günes tutulmasinin izlenebildigi serit üzerinde olmasinin tesadüf oldugunu söylüyorlar..
evet harika bir manzaraydi . Gerçekten muhtesem görünüyodu[img]smileys/smiley32.gif[/img]"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak tselif tarafından gönderildiİlk olarak Nytre tarafından gönderildi
evet harika bir manzaraydi . Gerçekten muhtesem görünüyodu[img]smileys/smiley32.gif[/img]
7 yil önceki günes tutulmasinda Türkiye'de Corum'daydim. Muhtesem bir görüntüydü..TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
Kaynak: maraton.com.tr / Erman Toroglu
Hafizani yokla
Murat Özaydinli?ya bir hatirlatma yapayim. Daha üç hafta önce Aziz Yildirim "Türkiye?de küfürle mücadele eden sadece iki kisi var. Birisi Erman Toroglu, digeri Sansal Büyüka" demedi mi. Simdi ne degisti?
MURAT Özaydinli bir açiklama yapti. Özhan Canaydin ile Ergun Gürsoy da "özür dile" dediler. Bence hata yaptilar. Özellikle Özhan Canaydin?in su açiklamayi yapmasi daha dogru olurdu....
Sayin Murat Özaydinli yaptiginiz açiklamalardan dolayi size çok tesekkür ediyorum. Bu kadar zaman susup da simdi konustugunuza göre, öncelikle bizden çok korkuyorsunuz.
Daha da önemlisi sampiyon olacaginiza fazla inanmiyorsunuz. Galatasarayli futbolculari bu kadar mükemmel baska sekilde motive edemezdiniz.
Para konusu
Özaydinli?nin cümlelerinde iki seye takildim.
Birincisi, Fenerbahçeli yöneticiler hep "Biz büyük takimiz" derler. Para ve hak konusunda hep bu büyüklükten bahsederek fazla para isterler. Dört büyüklerden digerlerine de "Siz küçüksünüz, alacaginiz para da o oranda olsun" derler.
Bakiniz, Özaydinli is baska boyutlara gelince o küçükleri Anadolu takimi yapti.
Peki, Fenerbahçe Trakya takimi mi? O Anadolu?da, Kadiköy?de degil mi...
Ikincisi... Küfür konusunda "Baskanimiz Aziz Yildirim?a yapilan küfürlerde Lig TV sesi kisiyor" dedi. Evet...
Sansal Büyüka Lig TV?de küfür sirasinda sesi kisiyor. Kendi baskanina küfür edildiginde "yayinin sesi açilsin" diyen bir yöneticiyi hayatimda ilk kez görüyorum.
Bir hatirlatma
Yayinci kurulusu tenkit eden Özaydinli?ya bir hatirlatma yapayim. Daha üç hafta önce Aziz Yildirim "Türkiye?de küfürle mücadele eden sadece iki kisi var. Birisi Erman Toroglu, digeri Sansal Büyüka" demedi mi?. Tesekkür etmedi mi?..
Allah?tan Türkiye?deki insanlarin tamamina yakini hafiza kaybina ugramadi... Degil mi sayin Özaydinli?..
Allah?in sopasi yok
YILLARDIR insanlarin dagittigi adaletin kusursuzluguna inanmam. Bu hakim olur, savci olur.. Çünkü aynen hakem gibi onlarin da hata yapma sansi vardir. Ben bir tek Allah?in adaletine inandim. Futbolculugumda organize olarak sike yaparak bizi küme düsüren takimlar.
Bazilari 2 ve 3. Lig?deler. Bazilari hiç yoklar. Fazla uzaga gitmeyin geçtigimiz 3 sezona söyle dönüp bir bakin. Birbirlerine kiyak yaparak kümede kalanlar su anda ne haldeler. Allah?in sopasi yoktur iste.
Çürük elmalar...
BIR takim sampiyon olur. Aradan 2-3 ay geçer, kamuoyu ve basin sampiyon olan takimin teknik direktörünü göklere çikarir. O teknik direktör de meydani bos bulunca kükrer de kükrer.
Ama o alinan sampiyonlukta rakibinin rakibine tesvik primi gönderen, kendi maçindan bir hafta önceki rakibinin futbolcularini sari kartlarla, kirmizi kartlarla eksilten, MHK?de bulunan yandaslari tarafindan maça göre hakem tayini yaptiran, federasyondaki adamlari sayesinde rakibine disiplin kurulundan fazla ceza verdirip, kendi futbolcusunu Tahkim?den kurtaran kulüp baskani veya baskanlari senaryonun nasil olduguni bildigi için o teknik direktörleri kara listeye alirlar.
Kural böyle...
Onlar için varsa yoksa, kendileridir. Çünkü Türkiye?de kural böyle oynanmaktadir. Yangin ne zaman çikar... Bu sefer de rakipler ayni dallarda oynamaya basladi mi? Bundan 5-10, hatta 20 sene öncesine gidildigi zaman, bu isler çok daha rezildi. Hatta bazilari "Erman hoca eskileri yaziyor, konusuyor" diyordu. Ama onlar sunu bilmiyorlardi.
Bu islere bulasmis o eski hakemler, simdilerde MHK?de tayin isine bakiyor, MHK Baskani oluyor veya gözlemci dagitiminda bulunuyorlar. Bunlar akli basinda kulüp baskanlari sayesinde bugünlerde çok azaldilar. Artik hakeme gidip, o çirkin tekliflerde bulunamiyorlar. Çekiniyorlar.
Hata yapiyorlar
Hakemlere bakiyorum... Hata yapiyorlar, tamam... Ama bence hata yapiyorlar, yanlis yapmiyorlar. Yanlis yapanlarin zaten vidi vidisi da kulaktan kulaga yayiliyor. Bunlar princin içindeki taslar gibi çabuk ayiklanirlar. Veya kasadaki çürük elmalar gibi. Onu tutarsaniz, etrafindaki elmalari da çürütürsünüz. MHK?de atamaya almadigin adami, gözlemcilere de almayacaksin. Yani "pantolon uyduramadik, ceket verelim" demeyeceksiniz. Demek ki, hala her sey düzelmemis...!
Yumruk sana döner!
Hakemi kimler zor pozisyonda birakiyor. Tayini yanlis yapan MHK mi, olaylarda hakemine sahip çikmayan federasyon mu, gazeteler veya televizyonlardaki yorumcular mi, saçma sapan beyanat veren yönetici ve teknik direktör mü, veya kendini alakasiz poziyonlarda yere atan, seyirciyi tahrik eden futbolcu mu?
Bunda herkesin payi var. Ama en önemli pay federasyona düsüyor. Senin hakemine, senin armani takmis, Futbol Federasyonu elbisesi ile maç idare eden, Futbol Federasyonu Baskani namina onun düdügünü çalan hakemi koruyamaz isen veya ona sözle veya daha ileri giderek fiili olarak tecavüz edene ve edenlere okkali bir sekilde örnek ceza veremezsen, o yumruklari yarin Futbol Federasyonu Baskani olarak sana atarlar.
Hakemine atilirken veya kendine atilirken ayiramazsin. Serkan?a, Samsunspor?a ve Diyarbakirspor?a nasil bir ceza gelecek merak ediyorum.
NOT: Bu yazi 28 Mart saat 13.00?te yazilmistir.
Eylem bekliyorum
HAKEMLER, kendilerini ikaz ettik diye, daha iyi olsunlar istedik diye, 3 yil önce Kusadasi?ndaki hakem seminerinde FIFA hakemlerinin önderliginde -eger seminere gidersek- benimle Ahmet Çakar?i protesto etmek için alkislama karari almislardi.
Merak ediyorum kendilerine fiili tecavüz eden futbocular ve yöneticiler için hakemler bu hafta nasil bir protesto eylemi yapacaklar. Maçlara geç mi çikacaklar, kollarina siyah bant mi takacaklar, beyaz gömlek mi giyecekler, maça belli bir pankartla mi çikacaklar, veya Istiklal Marsi?ndan önce bütün bu futbol birimlerini alkislayacaklar mi? Bekleyelim görelim.
---------
Dikkatli okuyun. Burda kimin nedalavereler döndürdügünügörebilirsiniz
Edited by: TravelairTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
"Merak ediyorum kendilerine fiili tecavüz eden futbocular ve yöneticiler için hakemler bu hafta nasil bir protesto eylemi yapacaklar. Maçlara geç mi çikacaklar, kollarina siyah bant mi takacaklar, beyaz gömlek mi giyecekler, maça belli bir pankartla mi çikacaklar, veya Istiklal Marsi?ndan önce bütün bu futbol birimlerini alkislayacaklar mi? Bekleyelim görelim"
-------------
geç çiktilar sahaya,nasil da bildi zuhhaaha
Yorum
-
Aslan hoca. Ben bu takimi her sekilde uçururum diyor. Yönetim transferleri yapsin bi hele. Geminin kaptani o zaman kendini belli edecek [img]smileys/smiley32.gif[/img]Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Yorum
-
kayserispor-erciyes ile g.birligi-ankaraspor maçlari basladi.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
Hocanin açiklamalarini önyargisiz ve ben bilirimcilik yapmadan degerlendirdiginizde böyle bir hocanin kolay kolay Trabzon'a gelmeyecegini anlayabilirsiniz.
Erciyes maçindan sonra yerli bir hoca olsa ya yönetim istifaya davet eder yada hoca kendisi istifa ederdi.Vahid Hoca ise yanlisi bulmaya, anlamaya,ögrenmeye çalisiyor.Evet Djokaj'in 60 dakika oyunda kalmasi hata olabilir fakat kirmizi kart sebebiyle eksik olsaydik bile futbolcu kalitesi olarak üstün oldugumuz Erciyes'i yenmemiz gerekirdi.Bu sene yasadigimiz rezilligin futbolcularimizdan kaynaklandigini lütfen anlayalim artik.Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
dk 20 volkan bekiroglu...
malatya-1 ersunyanalin manisasi-0''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
Yorum