İlk olarak sevgi tarafından gönderildi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
-
yas ortalamasi 22 olan bir takim.Yada bunlar biz yildiziz deyip aldiklari paraya burun kivirarak iyilisetime istemeyen oyunculardi dimi pardon ya bilememisim Kayseri de oynayan futbolcularin kariyerini.Yani Harun öyle bir bahsediyorsun ki sanki yenildigimiz Real Madrid hey allam yaaa.
Dip no düseyim bende bu takimda basta Fatih Tekke olmak üzere hyepsi gitmedigi sürece benim sinirim geçmez.(Simek hariç)
Yorum
-
İlk olarak Haruncan tarafından gönderildiİlk olarak sevgi tarafından gönderildi
İlk olarak Haruncan tarafından gönderildiİlk olarak sevgi tarafından gönderildidogru söze ne denir Harun.
mal olan bu yaziyi yazan dimi Harun.O rezilligi bize yasatanalr degil.Yerden kalkamayan Fatih Tekke , auta çikan topu penalti yaptiran Erdinç, tek olumlu hareketi olmayan Celalettin,Adem,Ufuk kisaca Simek,Hüseyin ve begenmedigimiz Akyel disindakiler degil dimi.
Karistirir kardesim verirsen adamlarin eline firsat istedigini yapar.Bu sekilde yanilen fb olsaydi biz egleniyor olurduksimdi.bjk 2-0 dan 2-2 oldugunda eglendigimiz gibi.
Yorum
-
mal olan bu yaziyi yazan dimi Harun.O rezilligi bize yasatanalr degil.Yerden kalkamayan Fatih Tekke , auta çikan topu penalti yaptiran Erdinç, tek olumlu hareketi olmayan Celalettin,Adem,Ufuk kisaca Simek,Hüseyin ve begenmedigimiz Akyel disindakiler degil dimi.
bence de hatayi yaziyi yazandan çok baska yerlerde aramak lazim. ben küme düsmeme mücadelesi verdigimiz sezonda da deplasmana gitmistim yine yenilmistim ama hiç bu kadar ezilmemistim.Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.
Yorum
-
yas ortalamasi 22 olan bir takim.Yada bunlar biz yildiziz deyip aldiklari paraya burun kivirarak iyilisetime istemeyen oyunculardi dimi pardon ya bilememisim Kayseri de oynayan futbolcularin kariyerini.Yani Harun öyle bir bahsediyorsun ki sanki yenildigimiz Real Madrid hey allam yaaa.
Dip no düseyim bende bu takimda basta Fatih Tekke olmak üzere hyepsi gitmedigi sürece benim sinirim geçmez.(Simek hariç)
Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
mhk baskani mustafa çulcu oldu:
http://www.trabzonspor.org.tr/haber.asp?MainID=448&PID=4 49&HaberID=32494
Özerten?in istifasiyla bosalan MHK Baskanligi?na Mustafa Çulcu getirildi. Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu?nun toplantisinda görev bölümünün yani sira kurullar da belli oldu.
Buna göre Çulcu disinda Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu baskanligina Hilmi Ok, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu baskanligina Talay Senol, Amatör Futbol Disiplin Kurulu baskanligina ise Ömer Remzi Arikan atandilar. Bu kurullarda görev alan isimler ise söyle siralandi:
Merkez Hakem Kurulu:
Prof Dr. Fethi Heper, Orhan Erdemir, Ali Aydin, Lale Orta, Ali Kunak, Mevlüt Güzel, Hikmet Öksüzoglu, Hatip Çopur
Gözlemciler ve Temsilciler Kurulu:
Necmi Temizel, Salih Türktunç, Muhittin Bosat, Erdogan Çamliyurt, Dursun Cumali Sucu, Bülent Uzun, Mekki Keskin, Dogan Sen.
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu:
Baskanvekili Recep Özcan, Raportör Serdar Özersin, Üyeler: Remzi ......z, Hakan Bassorgun, Ahmet ......inar, Yalçin Karadeniz.
Amatör Futbol Disiplin Kurulu:
Baskanvekili Ismail Inan, Üyeler: Tacar Çaglar, Egemen Magat, Erkan Yücel, Atilla Kan, Abdullah Albunar.Edited by: erdinç67TrabZonguldaklı...
Yorum
-
çok dogru söylüyorsun sevgili gönüldasim;
bu takim dgilmi idi geçen yil düsmekten son anda kurtulan.hem aydin,kamber gökhan gibi futbolculari kim taniyordu bu yila kadar. adamlar sadece hadlerini bilerek 90 dakika kosuyorlar. hem bu ilk yenildigimiz takimdegilki.hadi bu üst düzey takim anortosis,samsun,sivas,manisa adami üst düzey takimdi. bu takim aslinda çok iyi degil ama diger takimlar kötü olduklari için iyi imis gibi gözüküyor. sampiyonluga yada 2.lige oynasa iyi derdim. ama trabzonun besiktasin hiç olmadigi ayrica antepin olmadigi gençlerbirligi gibi takimlarinda yeni yeni toparlandigi bu ligde az adam gibi top oynayan herhangi bi takimda 32 puan toplardi. önemli olan 4 gol yemekte degil. önemli olan ruhsuz oynamak bir hedefi olmamak.Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
Bazi arkadaslar kadar acimasiz olmiyacagim evet yenildik geçen yil sampiyonlugu elinden alinana aslanlar gibi oynayan bir takim bu yil yerlerde sürünüyo.Evet bu yil utandik, ezildik toplum içine çikamaz olduk. Ama yinede ben klubumun tarihine , büyüklügüne söz söyletmem. elestirilerimizi digerlerinin bizi gülecek seviyede olmamasina dikkat edelim. bu sorun kendi içimizde hall olmali yoksa hem takim hem biz sürünür gideriz.İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.
Yorum
-
bu site kesinlikle hacklenmeli seviyesiz adi herifler kisiliklerine karaktersizliklerine yakisan bi davranis yapmislar böyle insanlik disi adi bir siteyi ancak ezik fenerliler açabilirdi derhal yokedilmeli anlayan arkadaslar lütfen isbasina, ............ler sinir etti beni yaKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
Giray Bulak Ankaraspor?la anlasti
Riza Çalimbay'in istifasiyla bosalan Ankaraspor Teknik Direktörlügü görevine Trabzonlu teknik adam Giray Bulak getirildi.
Çalimbay?in görevden ayrilmasindan sonra Ankaraspor yönetimi bir dönem takimimizi da çalistiran Bulak?la anlasmaya vardi. Bulak?in bugün saat 12.00'de sözlesme imzalayacagi açiklandi.
Trabzonspor Kulübü olarak biz de Bulak?a yeni görevinde basarilar diliyoruz.
trabzonspor.com
bizimkilerin ilerde getirmeyi düsündügü üç teknik adamdan biriydi.elbet bir gün toprak olup gideceğiz...
TRABZONLU DOĞDUK TRABZONSPORLU ÖLECEĞİZ...
legends never die ...
Yorum
-
İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi
arkadaºlar biri bu siteyi yok etsin
http:********
yok edilmeli bencede hemde hemen adi insanlarEdited by: tigin"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."
Mustafa Kemal ATATÜRK
Yorum
Yorum