Iyidir bosverin çocugun yüzü gülüyor hiç olmazsa. Bazi futbolcular hem nemrut hem kütük
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Iyidir bosverin çocugun yüzü gülüyor hiç olmazsa. Bazi futbolcular hem nemrut hem kütükTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
-
umarim adam gibi adamlar aliriz!...''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
bence kayserilerle polemike girmek dogru degil...
onlarin isi buyutmeleri bizi ne kadar büyük gordugunu gosterir...
beni onlarin dediklerini degil takimimin durumu ilgilendiriyor...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak sinan ak* tarafından gönderildi
tomas jun idmana cikmis ve calismalara baslamis hirli olsun
ne diyeyim bakalim iyi mi olmus kotumu gorecegiz
DOGRUMU bu haber?inanamiyorum yaa bu adam ne verebilirki bize,elimizde mi kaldi yani,hani çok isteyeni vardi,niye gidemedi hala sari pisik?
Yorum
-
yönetim forvet aramasin gol yemiyecek iyi bir defans olustursun.biz herhalükarda go atiyoruz.
ankara spor: 2 attik 3 yedik
kayserispor:2 attik 4 yedik
fener maci:2 attik 2 yedik
daha örnek lazimmi? futbolda defansin iyi olacakki forvetinde ilerde rahat oynasin. acaba gol yiyecekmiyiz diye akli arkada kalmamali. fatihin nekadar stresli oynadigini görüyorsunuz.adam rahat bir maca cikamiyor.golünü atiyor ama defansin hatalari onun rahat oynamasini engelliyor. iyi bir sol kanat oyuncusu vede yenileri bilmiyorum ama iyi bir stoper. gerisini simek fatih yattara gökdeniz ömer halleder.seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir
Yorum
-
Riza Çalimbay'in istifasiyla bosalan teknik direktörlük görevine doldurdu.. Baskent ekibi, Denizlispor'un eski teknik direktörü Giray Bulak ile anlasti..
23Ocak2006, 23:21
Mavi Beyazli yönetim, 5 haftalik teknik direktörlük döneminde istedigi basariyi yakalayamayan Çalimbay'in görevden ayrilmasindan sonra, Denizlispor'un eski teknik direktörü Giray Bulak ile anlasti.
Baskent ekibi, Bulak ile yarin saat 12.00'de klüp binasinda sözlesme imzalayacak.
< = =text/>
// if (sIFR != null && sIFR.replaceElement != null) {
sIFR.replaceElement("h2.replace_feature","/flash/futura.swf","#000033", null, null, null, null, null, null, null);
sIFR.replaceElement("h3.replace_feature","/flash/futurabold.swf","#333333", null, null, null, null, null, null, null);
}
//]]>
BU ASK BITMEZ,BU FIRTINA ASLA DINMEZ
Yorum
-
İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi
beyler kayserisporlular forumlarinda sacmalamislar, tepkisiz mi kalalim, tepki olarak ne yapalim, bi fikir alabilirmiyim
yaw bu süzüklerin de forumu varmi .çok lazimdi bunlara forum.tövbe tövbeeeeeee.iyiki iktidarda iki kuklaniz var.onlar orda olduigu sürece eglenin bakalim.hiçde gülesim yoktu.puhahahahaEdited by: tunganyan
Alper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
-
Besiktas Teknik Direktörü Jean Tigana, sezon sonunda ayrilmaya karar verdi.
Yakin çevresine siyah-beyazli ekipte mutlu olmadigini açiklayan Fransiz hocanin ligler bittikten sonra Besiktas'tan ayrilarak, Fransa Birinci Ligi takimlarindan Marsilya'nin basina geçecegi ögrenildi.
Fransiz çalistiricinin takimdan istedigi verimi alamadigi için bu karari aldigi iler sürüldü.
YÖNETIME KIRGIN
Baskan Yildirim Demirören ile görüserek, rahatsizliklarini dile getiren tecrübeli çalistiricinin, kendisine verilen sözler yerine getirilmedigi için mutlu olmadigi bildirildi.
Tigana'nin ligde hedeflerinden uzaklasan takimini yari yolda birakmayacagi, siyah-beyazlilar'a Türkiye Kupasi'ni kazandirarak, Türkiye'den iyi bir sekilde ayrilmayi düsündügü ögrenildi.
Kaynak: Yeni Safak
Haber: Engin Albayrak
-----------
enteresan hem haber hem kaynak !"Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Yattara için Appiah plani
Gineli yildiz, Konya maçina özel uçak kiralanarak getistirilecek..
TRABZONSPOR yönetimi, Yattara'yi Konyaspor maçina getirmek için Gine Federasyonu ile temaslara basladi. F.Bahçe'nin Appiah'i G.Birligi maçina getirmesini baz alan yönetim, persembe günü maçi olan ve genelde yedek bekleyen Yattara'yi özel uçak kiralayip Konya maçina getirecek.
kaynak takvim gazetesi
Yorum
-
İlk olarak saaalih tarafından gönderildiYattara için Appiah plani
Gineli yildiz, Konya maçina özel uçak kiralanarak getistirilecek..
TRABZONSPOR yönetimi, Yattara'yi Konyaspor maçina getirmek için Gine Federasyonu ile temaslara basladi. F.Bahçe'nin Appiah'i G.Birligi maçina getirmesini baz alan yönetim, persembe günü maçi olan ve genelde yedek bekleyen Yattara'yi özel uçak kiralayip Konya maçina getirecek.
kaynak takvim gazetesiAlper PEKEN
Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı
Yorum
Yorum