Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gurcuayhan tarafından gönderildi
    İlk olarak lakerta tarafından gönderildi

averajlara bakmaliyizz.kayseri berabera kalirsa çok iyi olur.yada yenilmeli farkli yener çok zor isimiz.galiba gruplardan tek takim çikiyor bu isimiz çok zorlarr ama en az 3-0 gib skoralr almaliyiz maçlardan

Gruplardan iki takim çikiyor tek degil

Denizlispor 2 Altay 0

Kayserispor 2 Denizlispor 3

Kayserispor 2 F.karagümrük 0

Denizlispor :averaj +5

Trabzonspor 0 Kayserispor 3

F.karagümrük 1 Trabzonspor 2

Trabzonspor :Averaj - 2

Edited by: gerçekefsane
    Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
    Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak Külünkoglu tarafından gönderildi

İlk olarak TSIRAMEN tarafından gönderildi
      bizim bu son dakika topiçinde hersey var ask, ihtirasi kin, nefret masallah yerli dizilere tas çikartir bende uzun zamandir soracam soramiyorum habu senun avatardaki usak kimdur külünkoglu öle bakayki sanki simdiden mevzuda yüksek lisans sahibi[img]smileys/smiley2.gif[/img]

15 yasina gelsin verecem eline satiri fenerli kovalatacam. Benum usaktur. Allah bana usak istiyudun alsana usak dedi. gerisini anlayin iste

resmin büyük ve net hali http://img349.imageshack.us/img349/193/image3374fj.jpg

Allah nazardan saklasin topçiluk yetenegi varmidur babasi gelecek vaad ediymi önce oga bi bakalum olmassa dograma islerina yönlendirursun sen kafani yorma menajer hazir.[img]smileys/smiley36.gif[/img]
      Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
      Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
      WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• Kaynak: radyospor.com

Iste Olay Maçin Gizli Belgeleri

Sadece Türkiye?nin degil dünya medyasininda yakindan takip ettigi olayli Isviçre-Türkiye karsilasmasiyla ilgili FIFA?nin verecegi kritik karara sayili günler kala FUTBOL EXTRA Dergisi FIFA Disiplin Kurulu?nun elindeki tüm belgeleri ortaya çikardi. FIFA Disiplin Kurulu?nun 6-7 Subat tarihlerinde yapacagi toplantisinda alinacak karar iste bu belgelerin isiginda verilecek. Polonyali gözlemcisi Michal Litskiewicz ile Ingiliz güvenlik sorumlusu Alan Hutchings?in raporlari ve ifadeleri son derece iç karartici. Özellikle Hutchings?in ifadeleri Türkiye?yi yakacak cinsten. Bunlara eklenen Isviçreli futbolcu Huggel?in durusmadaki sözleri de aleyhimizdeki önemli ifadeler arasinda yer aliyor.
        Maçin Belçikali hakemi Frank de Bleeckere, Polonyali gözlemcisi Michal Litskiewicz ile Ingiliz güvenlik sorumlusu Alan Hutchings?in FIFA Disiplin Kurulu?na sunduklari raporlar ve verdikleri ifadeler? Isviçre Milli Takimi Teknik Direktörü Jakop Khun, fizyoterapist Stephen Meyer, futbolcular Benjamin Huggel, Valon Behrami, Raphael Wicky ve Johann Vogel?in Kurul?daki durusma tutanaklari ? Ve Türkiye adina olayin bas kahramanlarindan Mehmet Özdilek ile Alpay Özalan?in yine kuruldaki ifadeleri .

ISTE FUTBOL EXTRA?DA YER ALAN 33 SAYFALIK FIFA DOSYASINDAN BAZI BASLIKLAR

Aleyhimize en agir ifadeleri içeren raporun sahibi Ingiliz güvenlik sorumlusu Alan Hutchings?in zehir zemberek raporundan birkaç cümle ?
        ??Tribündeki atmosfer düsmancaydi? Sahaya havai fisekler atildi? Demir parmakliklarin olmasi büyük bir facianin yasanmasini önledi? Maç sonrasi yaralanan Stephane Grichting idi?Hayalari sismisti ve kan geliyordu. Olayi sorusturmak için bir çok insanla konustum, hiç kimse yardimci olmak, açiklama yapmak istemedi. Görüstügüm polis sefi beni dinledi ve omuzlarini silkip yürüdü gitti. Stat Müdürü bana video filmin son 30 saniyelik bölümünü gösterdi. Türk Futbol Federasyonu?nun bütün yetkililerinin vurdumduymazligi ve isteksizligi Mr. Grichting?in basina gelenlerin tek sebebidir. Bu asla mazeret kabul etmeyecek bir rezalet ve fiyaskodur. Türk polisi, stat yetkilileri ve Türk Federasyonu yetkilileri gerçekleri biliyor ama söylemeye ve mahkemeye yardimci olmaya yanasmiyor. Türkler gerçeklerin ortaya çikmasini engelliyor.?

Maçin Polonyali gözlemcisi Michal Listkiewicz?den birkaç satir :
        ?Seyircileri tribünden anosla yönlendirdiler. Sahaya bir çok yabanci madde atildi. Genel olarak isbirligi çok iyiydi. Bu isbirligindeki tek kötü an, maçtan sonra yasanan olaylarda, Türk güvenlik görevlilerinden birisinin Isviçreli oyuncu Grichting?in genital bölgesine vurmasi oldu. Polis ve güvenlik, FIFA Komisyoneri?nin ve FIFA Güvenlik Yetkilisi?nin talimatlarina uymalari gerekirken uygulamada isbirligi yapamadilar.?

Belçikali hakem Frank de Bleeckere?nin raporundan birkaç satir ?Türk futbolcularin oyundan sonraki bölümdeki tutumu kabul edilemez. Türklerin kalecisi Volkan odamiza gelip bize bagirdi?

Isviçreliler arasinda en agir ifadeler ise Benjamin Huggel?e ait. Iste Huggel?in durusmasindan birkaç satir :
        ?Daha havaalaninda Streller?e tükürdüler. Otobüse geldigimizde üzerinde annelerimize hakaret yazilari olan pankartlarla karsilastik. Daha sonra taraftarlar elleriyle otobüse vurup bogaz kesme isareti yaptilar. Bilmedigimiz biri otelde Alex Frei?nin odasina telefon etti ve onu tehdit etti. Maçta ben büyük bir korku yasadim. Panikledim ve en kisa yoldan soyunma odasina gitmek istedim. Tünelden geçerek soyunma odasina gittim. Gerçekten çok kötüydü, ölüm korkusu yasadim. Tünelin basinda düstüm ve muhtelif yerlerden tekme yedim. Hayatimdan endise ettim ve ailemi bir daha hiç göremeyecegimi düsündüm.?

Isviçre Milli Takimi Teknik Direktörü Jakop Khun : ?Maç centilmence geçti, Isviçre?ye sag salim dönecegimizden emindim. Bir tanidigimin tavsiyesi üzerine futbolculardan oyundan sonra taraftarlara gitmeyip sahayi hemen terk etmelerini istedim. Arada sadece bir özel durum oldu. Kaleci Volkan oldukça tehditkâr bir sekilde üzerime geldi, bizim fizyoterapist beni korudu?

Isviçreli futbolcu Valon Behrami?den birkaç cümle : ?Olaylar sirasinda Emre arkamdaydi. Onunla Italyanca konustum, bir sey yapmamasini söyledim. Kosmaya devam etti ve sonra bir güvenlik görevlisi tarafindan tutuldu. Bizim oyunculardan birinin üzerine yürüdügünü gördüm. Ben de ona Italyanca bunu yapmamasini istedim?

Kaptan Johann Vogel ?Tünelde baldirima çok kuvvetli bir tekme yedim. Güvensizlik hissediyordum, özellikle aldigim darbeden dolayi korkmustum. 15 yillik futbol hayatimda hiç basima böyle bir sey gelmemisti. Orada polisler ve kravatli insanlar vardi?

Fizyoterapist Stephen Meyer ?Oyun sirasinda gittikçe daha fazla rahatsiz oldum. Maç sirasinda tedavi için sahaya girdigimde Türk oyuncular tarafindan itildim ve hatta tehdit edildim. Bu 20 yillik futbol hayatimda bir ilkti. Daha sonra Bernetta ile ilgilendigimde saldirganlik daha da artmisti. Bana babani veya anani ? gibi lâflarla hakaret edildi?

Futbolculardan Raphael Wicky?in durusmasindan birkaç satir : ?Alpay?dan yumruk, Emre?den tekme yedim Sirtima, bacaklarima vuruldu ve sonra bir Türk oyuncu da alnima vurdu. Bu sirada Altintop kardesler beni korudu?

Alpay Özalan?in ifadesinden birkaç satir : ?Huggel?in yardimci antrenörümüz Mehmet Özdilek?e tekme attigini gördüm. Ben de bu nedenle Benjamin Huggel?e tekme atmaya çalistim, fakat yanlislikla baska birine tekme attim. Wicky?ye vurmadi.

Mehmet Özdilek?in ifadesinden birkaç satir : ?20 yillik oyuncuyum, hiçbir zaman kirmizi kart görmedim. Genç oyuncular için bir rol modeliydim. Dört gün içinde çok güç sartlarda iki maça çiktik. Ortam çok gergindi. Isviçrelilerin kosmasi beni kiskirtti. Bir refleksti, korktugum için böyle hareket ettim

Edited by: Travelair
        Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
        Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
        Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
        Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Kaynak:radyospor.com

Genç Yildiz Celta Vigo'da

FIFA 2005 17 yas alti turnuvasini kazanan Meksika?nin ve turnuvanin en golcü oyuncusu Carlos Vela?yi Celta Vigo kiraladi.

Kasim ayinda Ingiltere?nin Arsenal takiminin sportif haklarini satin aldigi 16 yasindaki Vela, Fifa 17 yas alti Dünya Sampiyonasi?nda bes golle gol krali olmustu. Celta Vigo?ya kiralik gelen Vela için Arsenal?e ne kadar ödendigi açiklanmadi.
          Ispanya Ligi?nde sekizinci sirada bulunan Celta Vigo, son maçinda geçen Pazar günü Real Madrid?e kendi sahasinda 2-1 yenilmisti.

Edited by: Travelair
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• gayseri 2 oldu..

Yorum

• 2-0 kayseri. denizliyi farkli yenmemiz gerekebilir.
              "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• 3-0. kayseri +5 averaj su anda. son maçi da karagümrükle olduguna göre kayseriyi geçmemiz mucizelere kaldi.
                "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• allahim sen bieze yardim ett
                  ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• Kayseri 0-3 oldu Türkiye kupasina da veda etmek üzereyiz...
                    HEPİMİZ TRABZONLUYUZ...!!!

Yorum

• Galatasaray'in yine "para hortumlamasi" yapmasi beni üzüyor. radyospor'daki yazi uzun oldugu için buraya yapistirmayayim dedim. Ama olay su: Adnan Polat bir yandan, Galatasaray yönetimi bir yandan banka hesaplari açmis milleti sülük gibi emiyor. Çok gariptir Metro gibi kurumlar da reklam(?) ugruna 200bin dolar gibi bir meblayi gözden çikarabiliyorlar. O zaman su zamana kadar neden sponspor olmadiniz?

O bir yana benim üzüldügüm nokta halkin oyuna getirilmesi. Biliniyor ki Özhan Canaydin yönetimde oldugu sürece gs taraftari ona güvenmeyecek. Onun için Adnan Polat devreye giriyor ve Ona vermeyin bana verin. Iste o dakikadan sonra Gs devreye giriyor ve Polat'a vermek zorunda degilsiniz bize verin diyor. Yani bir pazarlama stratejisi ile halki nereye gidecegi belli olmayan yerlere bagis yaptirtmak zorunda birakiyorlar. Peki en iyi ihtimalle kime gidecek? Ilic'e Song'a mpenza'ya horwat'a vb. Yani disariya. Halki soyuyorsunuz Gs yönetimi... ve bu olay yavas yavas Oktay Babuna olayina benzemeye basliyor

Yorum

• sanki sampiyonlar ligi grubundan çikacaz[img]smileys/smiley36.gif[/img]çok stres yaptiniz.
                        :::TS:::

Yorum

• bizim erdinc ne yapiyordur simdi merak ediyorum.

sen 3 taneyi kendi evinde ye otur simdide avaraj hesabi yap.

ne bicim isdir bu böyle taraftar artik ne yapsin.
                          "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• arkadslar sansimiz yok olu diyebilirimm geçmis olsun umarim bu sene kupa istanbula gitmez
                            ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• Öf veda falan yok

grup ikincisi olursak diger grubun birincisiyle maç yapicaz.. moral bozmayin... sistim valla aaaa...
                              Dünyanin en zor işi, kapkara bir odada kara bir kediyi aramaktır. Hele de odada kara bir kedi yoksa...

Oscar Wilde

Yorum

• denizliyi 3 farkla yenersek çikariz gruptan.

Yorum

Yükleniyor...
                                X