insallah gelir adam yedek oturyo orda bos duracagina burda 2-3 asist yapsin gol atsin daha çok makbule geçer[img]smileys/smiley1.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak kutoz tarafından gönderildi
Bosver, büyük bir takimi yendikleri için sevinsinler. Tarihlerinde 5. kez galip gelmisler bize karsi, haklari sevinmek.Bizi onlarin Istanbul'da ki agabeyleri ilgilendiriyor. Bizim mevzumuz, onlarla...Sen hatirlamazsin. Onlarla bir Basbakanlik kupasi maçimiz vardi, 6-0 dagitip onlari kupayi almistik. Onlar o gün bugündür, yarim düzine golün acisini hissederler bir yerlerinde. Bu yüzden bosver, bak dalgana sen.
Bir düzeltme yapma ihtiyaci hissediyorum. Kayserisporla oynadigimiz Basbakanlik Kupasi maçi 6-0 degil, 6-2 idi. Çok iyi biliyorum çünkü ben o maçtaydim. Sergiledikleri tavirlara bakilirsa hiç de haksiz sayilmazsin. Galibiyet sevincinden çok kuyruk acisi belirtileri gösteriyorlar.
Yorum
-
ne intikammis. kupada 3, ligde 4! baska bize karsi intikami olan takim var mi? hazirlikli olalim! bunlar yarin öbür gün istanbul takimlarindan sikayet ettiklerinde artik bizi yanlarinda göremiyecekler! anlik hirslariyla geleceklerine zarar veriyorlar... bize karsi yatsinlar maç versinler gibi bir düsüncem asla olmaz ama bize karsi gösterdikleri hirsi istanbul eziklerine göstermeyince deli oluyorum![img]smileys/smiley7.gif[/img]Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
bunlara en buyuk oldugumuzu unutturduk beyler. bunlar istanbulu en buyuk kabullenmis. anadolu tamamen istanbula boyun egmekte. ama herzamanki gibi biz bu illetin basini yerine getirecez. oda eskisi gibi tekrar sampiyon olup. bu istanbul ........larina gunlerini göstermek.
fotomacta 2 yabanci aliyoruz diyo. jun lee gidiyomus."Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer
BMN l TRABZON
Yorum
-
[QUOTE=saaalih]Yattara için Appiah plani
Gineli yildiz, Konya maçina özel uçak kiralanarak getistirilecek..
TRABZONSPOR yönetimi, Yattara'yi Konyaspor maçina getirmek için Gine Federasyonu ile temaslara basladi. F.Bahçe'nin Appiah'i G.Birligi maçina getirmesini baz alan yönetim, persembe günü maçi olan ve genelde yedek bekleyen Yattara'yi özel uçak kiralayip Konya maçina getirecek.
kaynak takvim gazetesi
sence maci kazansaydik boyle bir girisimde bulunulur muydu?hos gerceklik payi henuz yok ama
HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak saaalih tarafından gönderildiYattara için Appiah plani
TRABZONSPOR yönetimi, Yattara'yi Konyaspor maçina getirmek için Gine Federasyonu ile temaslara basladi. F.Bahçe'nin Appiah'i G.Birligi maçina getirmesini baz alan yönetim, persembe günü maçi olan ve genelde yedek bekleyen Yattara'yi özel uçak kiralayip Konya maçina getirecek.
kaynak takvim gazetesi
Bellimi olur bizim ibonun isibakmisin yattara yarin oburgun Trabzonda..derler ona ('yattara niye geldin'' Yattara: oynatmadilar bende geldim[img]smileys/smiley36.gif[/img]İnsan ol evlat!
Yorum
-
Merkez Hakem Kurulu:
Prof Dr. Fethi Heper, Orhan Erdemir, Ali Aydin, Lale Orta, Ali Kunak, Mevlüt Güzel, Hikmet Öksüzoglu, Hatip Çopur
---------------------------------------------------
Yeni MHK üyesi Hikmet Öksüzoglu Trabzon'da, Fatih Lisesi'nde fizik hocamizdi, ayni zamanda hakemlik yapardi,Trabzonludur...çok delikanli bir adamdir....hayirli olsun..
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
GIRAY BULAK ANKARASPOR'DA...
Mavi Beyazli yönetim, 5 haftalik teknik direktörlük döneminde istedigi basariyi yakalayamayan Çalimbay'in görevden ayrilmasindan sonra, Denizlispor'un eski teknik direktörü Giray Bulak ile anlasti.
Baskent ekibi, Bulak ile yarin saat 12.00'de klüp binasinda sözlesme imzalayacak.
-------------------------
Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...
Yorum
-
[QUOTE=armutcu61]
kaynak takvim gazetesi
sence maci kazansaydik boyle bir girisimde bulunulur muydu?hos gerceklik payi henuz yok ama
Yazik, günah, israf bence...
Yorum
-
[QUOTE=zisinoli]İlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi
kaynak takvim gazetesi
Yattara'yi getirecek uçak israf olmamasi açisindan giderken bi kaç kisiyi de Afrika'ya götürse getirmemek üzere.Emre AYGÜN, Alişen KANDİL, Ergin KELEŞ, Yusuf KURTULUŞ, Ufukhan BAYRAKTAR, Ufuk BAYRAKTAR, Barış MEMİŞ, Kadir KELEŞ, Göksu ALHAS, Hasan Ahmet SARI.......
Yorum
-
[QUOTE=hamsi28]İlk olarak zisinoli tarafından gönderildiİlk olarak armutcu61 tarafından gönderildi
kaynak takvim gazetesi
Yattara'yi getirecek uçak israf olmamasi açisindan giderken bi kaç kisiyi de Afrika'ya götürse getirmemek üzere.:::TS:::
Yorum
Yorum