Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bu böyleyürümez arkadas kökten bir çözüm lazim...........
    FOTOMAÇ ,TAKVIM ALMAYIN,ALDIRMAYIN...................

Yorum

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi
      İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi

ya bu ne ya bir maçimiz da aksam olsun beeeeeeeeeeeee

hep pazar 4teeee yeter artikkkk

Nerden çikti bu yil bu 16:00 dalgasi yaa[img]smileys/smiley5.gif[/img]

maçlarimiz canli yayinlandigi için...
      ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• ismet61 sana katiliyorum.bu konuda taraftar radikal kararlar almali. tipki eskisi gibi. maca gitmemek,gidipte bagirmamak. sessiz maci seyratmek gibi. ama önemli olan yönetimin yapacaklari ya bu hocayla anlasip futbolcu saltanatini yikacak yada bu futbolcularla beraber diger yönetimler gibi basarisiz olacaklar.
        seninle dogdu seninle yasiyor sensiz olamaz olamaz bu sehir
        asigiz rengine bordoyla mavine Trabzon ismine asik bu sehir

Yorum

• Taraftar takimini destekler. Ne demek gidipte bagirmamak? Bu görüse katilmiyorum. "Kan Sporu"'ndan bozma sahaya arka dönmek filan bunlar yakismiyor bize. Sezon sonuna kadar destekleyelim sezon bittikten sonra atilmasi gerekenadimlar atilmazsa yönetimi protesto ederiz futbolcularin ne kabahati var. Idare edenler mesuldur Edited by: Travelair
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
            İlk olarak tselif tarafından gönderildi
            İlk olarak lazikopat61 tarafından gönderildi

ya bu ne ya bir maçimiz da aksam olsun beeeeeeeeeeeee

hep pazar 4teeee yeter artikkkk

Nerden çikti bu yil bu 16:00 dalgasi yaa[img]smileys/smiley5.gif[/img]

maçlarimiz canli yayinlandigi için...

O zaman gs fb oynasin 16:00 da ALLAH ALLAH yaa[img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
            "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• tabiki futbolcularin kabahati yok kabahat bizde.cünkü onlara oldugundan fazla deger verdik. hepsini kral yaptik gönlümüze. nerde var böyle birsey. artik futbolcu saltanati bitecek. enbüyük taraftar futbolcular sahtekar.

TRAVELAIR; sen bizim futbolculardan bahsettigine emin misin.onlar degilmi sahada suursuzca gezinen laubali hareketler yapan sahada mücadele etmeyen aldigi paranin ve kendilerine gösterilen sevginin karsiligini vermeyen.......... daha ne olmasi lazim suclu olmalari icin. yönetim konusunda sana katiliyorum islerini yapmazlarsa kisa zamanda onlarda gidecek. ben 25 seneden beri bu trabzona asigim.1978lerde avniakere gitmeye basladim. bu takima öyle topcular geldiki simdiki oynayanlar onlarin tirnagi bile olamaz. ben bunlari burda saymayayim. yenilince hüngür hüngür aglayan, sadece kazanmayi isteyen yenilgi ve beraberlikleri gesaba katmayan, ölümüne oynayan, gol kacirinca sinirlenip kale direklerine kafa vuran,90 dakika cigeri patlarcasina kosan ........ futbolcularimizi unutmayalim.ama hepimiz unuttuk. simdi ise paradan baska bisey tanimayan, ückurusa hemen formayi cikarip gitmek isteyen, forma aski olayan, kosmayip mücadele etmeyen nezan bu mac bitecek diye sahada gezinen futbolcular. dogru bunlar suclu degil: suclu hicbir karsilik beklemeden takimi icin heryere giden, yaz kis trübinde yerini alan, sadece takiminin galibiyetini görmek isteyen TRABZON ASIKLARI TARAFTARIMIZ SUCLU:

Yorum

• bundan haftalarönce simek yattara oynamiyo bunlar da bise var. anca taraftara poz veriyolar diyince simegin trabzona katkisini gösteren taplolar filan...

yattarayi geçtim zaten ben ona alistim samsun macinda o hareketi yapti ben hemen arkasindan dedimki bu adam 2 mac ustutte show yapamaz kayseritde yaticak diye

ama ben simek nasil boyle oldu anlamais degilim. bu adam nasil hirsini bukadar cabuk kaybetti anlamiyorum. ayagi kirildi falan numara bunlar. bu adam oynamiyosa ben sadece dunya kupasini dusunuyo sakatlamiyim diye boyle oynuyor derim. buda bize buyuk terbiyesizlik.

gökdeniz desen her idmana cikmadimi bu takimla. anca bi tarafini buyutmus. tamam uzun zamandir mac oynamiyo ama insan kosmayi unutmaz dimi bu arada.

djokaj diycek lafim yok. onun için onu kim almissa onun beynine...

fatih. kaptan yaa fatih. fatih sultan tekke yaa. hani derler yaa hoca osursa cemaat sicarmis. aynen oyle. kaptan dedin mi sultan dedinmi. o takimdaki en inançli en hirsli adam olcak. nerdee. kayseriyi fetedemedi bu nasil sultan...

kafkasin da dedigi gibi bu formayi giymek için canini vercek futbolcular var. bizim boyle ruhsuzlarla hi bi yere varamayiz. valla hodziç in yerinde olsam konyaya tumden yedek kadroyla cikarim. belki fatih akyel hasan oynayabilir. ali guzeldal ergin aykut ziya ufukhan tolga ....

yemin ediyorum hiç olmazsa formayi islatirlar. yaziklar olsun yaa...
                "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Yanlis anlama futbolculari en çok suçlayanlardanim ben. Geçmis mesajlarima bakabilirsin.

Anlatmaya çalistigim sey maça gidip çekirdekçiler gibi sessiz kalip protesto edecegimize destek vermemiz gerektigi sezon sonuna kadar. Gelecek sezona gerekli transferler yapilirsa zaten gidenler gidecek kalanlar da forma bulabilmek için mecburen mücadele edecek.

Takimi bu duruma getiren biraz da yönetimlerdir bunu diyorum. Eger adam gibi transferler olsaydi böylesine mevki yigilmalari/eksikleri ve böylesine alternatifsiz kadro ile mücadele etmez ve Yattara'nin Fatih'in Simek'in gözünün içine bakmazdik
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• sende haklisin kardesim. cekecegimiz var neyapalim. haminin simdiki hali bile oynar bu takimda.bu futbolcularimizi cok cabuk unuttuk, onlari onure edemedik belkide onlarin ahi tuttu bu takimi.

Yorum

• Simdiki futbolculari protest edseniz ne yazar adamlar takmiyor bile , yeterki paralarini alsinlar !!!!!

Yorum

• walla gelecek sene yönetim yurt icinden isim yapmis oyunculari almali heyecan yaratmali yok kayserinin yok antepin acemilerini toplamakla yine bise yapamayiz

tümer ,hasan sas,hasan kabze ,mehmet yozgatli bizim rakibimiz gs,fb,bjk ise ki öyle onlardan oyuncu almaliyiz yillarca onlar bizi sömürmek istedi hatirliyosunuz iki sene gökdeniz fatih aliyoruz muhabbeti yaptilar

hadi yönetim göster gücünü

Yorum

• İlk olarak esTeban tarafından gönderildi

walla gelecek sene yönetim yurt icinden isim yapmis oyunculari almali heyecan yaratmali yok kayserinin yok antepin acemilerini toplamakla yine bise yapamayiz

tümer ,hasan sas,hasan kabze ,mehmet yozgatli bizim rakibimiz gs,fb,bjk ise ki öyle onlardan oyuncu almaliyiz yillarca onlar bizi sömürmek istedi hatirliyosunuz iki sene gökdeniz fatih aliyoruz muhabbeti yaptilar

hadi yönetim göster gücünü

Tümer çok yasli Hasan Kabze gelecek olsa sene basi gelirdi Yozgatli enayi degil feneri birakip gelsin Hasan Sas sag açikta oynuyo Türkiye liginde isim yapmis heyecan yaratacak oyuncular bunlar degil bence F. Akyeli kaldirdik bunlarda üstüne eklenmesin ha diyeceksinizki Akyel iyi oynuyor evet oynuyor ama yinede bu takimda olmasina karsiyim bize heyecan yaratacak topçu degil takimda liderlik yapacak taraftari tribüne çekecek formasini sattiracak yabanci lazim..
                          guRbetcigençleR

Yorum

• [

[/QUOTE]

Yozgatli enayi degil feneri birakip gelsin [/QUOTE] yozgatlinin feneri birakip trabzona gelmesi neden enayilik oluyo onu anlamadim...açiklarsan sevinirim

Yorum

• Kaynak: fanatik.com.tr

Hoca sahada olsa gol atardi?

Ibrahim Haciosmanoglu: Takim, maçi tek bir sut atarak tamamliyor, sonra da hoca elestiriliyor. Halilhodziç sahada olsaydi gol bile atardi
                              28.03.2006

Baskan yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu çok net konustu: Takim, maçi rakip kaleye tek bir sut atarak tamamliyor, sonra da hoca elestiriliyor. Eger Halilhodziç sahada olsaydi skor böyle gelismezdi. Taktik yanlis olabilir, tartisilir. Ancak sahaya çikan her oyuncunun Trabzonspor formasina layik olma zorunlulugu asla tartisilamaz. Hocanin tazminati konusuluyor. Jun?a 3.5 milyon EURO veren bu kulüp, Halilhodziç?in kalan alacagi 100 bin EURO?nun hesabini yapmaz

?Trabzon ruhu eksikti?

Trabzonspor, Erciyes deplasmaninda agir bir yara alirken, takimin kötü futbolu da elestirildi. Yönetim de bu gelismeden son derece rahatsiz olurken, Bordo-Mavili ekibin baskan yardimcisi Ibrahim Haciosmanoglu, samimi açiklamalar yapti. Kimi zaman futbolculari, kimi zaman da hedef tahtasi haline getirilen teknik direktör Vahid Halilhodziç?i savundu. Iste Haciosmanoglu?nun degerlendirmeleri: ?Erciyes maçinda öncelikle sahaya çikan yeteneklere bir bakmak lazim. O kadroyla rakibin kiyasi olmaz. Hocamizin belki taktik yanlisliklari olabilir, bu tartisilir ama futbolcularimizin da Trabzonspor ruhuyla mücadele ettigini söyleyemeyiz...?

Besiktas?tan bir örnek

?Düsünün ki, Trabzonspor, maç boyunca tek bir sut atiyor, dogru dürüst pozisyona giremiyor. Suçu sadece Vahid Halilhodziç?te aramak yanlis olur. Ayrica Antalya?daki kamp sirasinda basin mensuplariyla yapilan maçta hocamizi izlemis hala ne kadar formda olduguna taniklik etmistim. Belki o sahada olsaydi, o hirsiyla gol bile atardi. Hoca konusunu da Denizli maçindan sonra çözecegiz. oturup konusacagiz. Eger bu sorun ortadan kaldirilirsa herkesin kafasinin daha rahat olacagina inaniyorum. Besiktas böyle yapti, Tigana ile sözlesme yeniledi ve rahatladi. Biz de tutumumuzu netlestirmek zorundayiz...?

?Hocasiz bile kazanmaliydik?

?Futbolcularimizda bir duraklama dönemi oldugu kesin. Oyunculara yakin bir yöneticiyim ve sorunu hepbirlikte çözecegiz. Takimin kalitesinden süphe etmek yanlislik olur. Erciyesspor?a karsi mücadele veren Trabzonspor, hocasiz dahi sahaya çiksa kazanmaliydi. Bu takimdan umutluyuz ve en kisa zamanda toparlanip, hala önümüzde duran Avrupa hedefine ulasabilecegimize inaniyoruz. Önemli olan bir baska konu da Trabzonspor?un sergileyecegi performanstir. Erciyes maçindaki kadar kötü oynarsak kazanmamizin da bir anlami olmaz, buna kimse kolay kolay sevinemez...?

?Kolay istifa etmek yok?

?Istikrardan yanayiz. Trabzonspor yönetimi ve teknik heyeti, sadece saha sonuçlarina bakilarak koltugundan ayrilmaz. Aksi halde yeniden yapilanma yolunda hiçbir mesafe kaydedemeyiz. Gerçekten bu kulübün basarisini isteyen herkesin destek olmasi lazim. Hocamiz Vahid Halilhodziç?i tazminati nedeniyle göndermedigimizi düsünen ya da söyleyenler de yaniliyor. Tazminati yok ve alacagi paradan sadece 100 bin Euro kadar bir rakam geriye kaldi. Trabzonspor?un Tomas Jun?a 3.5 milyon Euro verdigini düsünecek olursak böyle bir karar için 100 bin Euro?dan çekinmeyiz.?

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

Yorum

• Edited by: ayse61
                                İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X