yine oyuna geldik.Trabzonlulari birbirlerine vurdurup devre disi biraktilar.[img]smileys/smiley19.gif[/img]
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Iyi çalisiyorlar iyi, bir çok yenilik bizi bekliyorAltug ATALAY'in maili ;
Sayin Yildiz,
Sitemize yeni bir kimlik vermeye çalistigimiz dogru. Tamamen bir ajans
mantigiyla organize edip ilerleyen süreçte görüntü destegi de verecegimiz
sitemiz, kisa süre içerisinde messenger tarzi son dakika haber
uygulamasina da baslayacaktir.
Sitemizin görselligi konusunda da hazirlayan firmayla gerekli temaslar
baslamistir..
Ilginize tesekkür ediyor, çalismalarinizda basarilar diliyorum
Altug Atalay
-------------
Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
yönetim dedigin böyle olur arkadas.
Adamlar göreve gelirken söyledi "her anlamda masaya yumrugunu vuran bi yönetim anlayisiyla geliyoruz"diye.Helal olsun wallaha.Atay Aktug hala baskanimiz olsa eminim ki bu igrenç tezgaha sessiz kalirdi.Veya uymursamazdi.
Sonuna kadar arkanizdayiz yeter ki siz BIZI BU SEKILDE TEMSIL ETMEYE DEVAM EDIN
MİMOZA
Yorum
-
KAYSERI TAKIMLARI HÜKÜMET NE DERSE ONU YAPMAK ZORUNDALAR!..
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Trabzonspor'da öfke dinmiyor !.. 2. Baskan Ibrahim Haciosmanoglu Radyospor'da sert açiklamalar yapti.. Bakan Sahin ve Hasan Dogan'i hedef alan Haciosmanoglu, "TFF'deki koltuklar stajyer koltugu degildir. Sabrimizi zorlamasinlar. Kulüp Baskanlari dik dursun" dedi..[+]
yönetime kanim isinmaya basladi yav....[img]smileys/smiley32.gif[/img]Edited by: 61_dnc_TS
Yorum
-
"Futbol Federasyonunun 19 Ocak Persembe günü baslayacak olan Olaganüstü Genel Kurulu'nda, Federasyon Baskanligina aday olan Ayhan Bermek, Merkez Hakem Kurulu (MHK) Baskani Ufuk Özerten ve Kayseri Erciyesspor Ikinci Baskani Dr. Erol Bedir'in listesinde oldugunu açikladi. "
bu ufuk özerten nasil biriki sen listene aliyosun çok mu basarilydi el ............ febeli abdullah lale kayserili spor bakani çikiyo haluk ulusoy un dosyalari var bu zamana kadar nerdeydin madem bu millettin parasiyla saltanat sürdüler simdiye kadar nerdeydin aday oldumu akliniz basina geldi zihniyete bakarmisiniz simdiki federsayon tüm birimleriyle basarisiz sen sadece baskanini deistiriyosun sonra düzelir diosun ne düzelirallah bu spor bakanina kimse bisey diyemiyo sen özerk bi kuruma nasil müdahale ediyosun yetkilerini kullanip müdahale etmek istiyosan bi sene önce nerdeydin sezon basi nerdeydin bunlar türkiyede sporu bitirdiler her bransta simdi futbolu da bitircekler ama koca türkiyede vatan haini ilan edilen trabzondan baska kimsenin sesi çikmiyor
Yorum
-
baskanligin bu açiklamalari beni heyecanlandirdi.resmen içimizdekileri
dobra dobra söyledi.bu yürekle süpersigi hizaya sokabiliriz.bunu ts
camiasindan baskasi da yapacak degil.
hele ; günes dogudan yükselir kismi müthisti
tebrikler size
arkanizdayiz
devam
agirliginizi koyun seçimleri çevirin
ayhan bermek de özerten de judaiktir.gerçi ulusoy da öyle ama en
azindan ts destegi aldigi için bizi satmaz.senolu da milli takima
getiren o degilmiydi.
ceviz kabuğunu kırıp özüne inmeyen,cevizin hepsini kabuk zanneder.'' imam gazali
bir veli : tomorhoca.com
Yorum
-
Haciosmanoglu'na [img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Dobra dobra konusmus valla [img]smileys/smiley32.gif[/img]Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak Nytre tarafından gönderildi
KAYSERI TAKIMLARI HÜKÜMET NE DERSE ONU YAPMAK ZORUNDALAR!..
atasözü mü bu yoksa fikra filanmi - hehe [img]smileys/smiley1.gif[/img]
neyse keyfim aslinda hic yerinde degil, ( özel hayat ) ama ts konusunda rahatladim keyif aliyorum ( yönetime güvenim son ibrahim bey basin aciklamasindan sonra 100 % ).
bu ülkede dogru dürüst temiz bir takim vardir oda trabzonspordur."Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli
Yorum
-
Edited by: saaalih
............ Lideri Baykal, Türk futbolunun kaosta oldugunu ve siyasetin spora müdahale ettigi bir döneme sahit olduklarini belirterek, "Türk futbolunu böldüler" dedi.
........................ Genel Baskani Deniz Baykal, Türk futbolunun kaosta oldugunu ve siyasetin spora müdahale ettigi bir döneme sahit olduklarini belirterek, "Türk futbolunu böldüler" dedi.
Futbol Federasyonu Olagan Genel Kurulu'nun yapilacagi Sheraton Oteli'ne bir toplantiya katilmak üzere gelen ........................ Genel Baskani Deniz Baykal, yapilacak olan federasyon seçimlerini degerlendirdi.
Siyasetin spora müdahale ettigi bir döneme sahit olduklarini ifade eden Baykal, "Spora siyaseti bulastirmislardir. Özerklikle ilgili hem hükümet, hem muhalefet olarak herkes destek verdi. Ancak futbol dünyasinin özerkligi hükümete fazla gelmistir. Hükümet bu tür davranislarla spora en büyük darbeyi vurmustur. Türk Futbolunu böldüler" dedi.
Hükümet göreve geldigi zaman Türkiye'nin futbolda dünya üçüncüsü oldugunu söyleyen Baykal, sunlari kaydetti:
"Bugün futbola darbe yapilmistir. 2 gün sonraki seçimlere müdahale etmek dogru degildir. Hükümetin Bakani Mehmet Ali Sahin, Haluk Ulusoy için 'aklansin gelsin' diyor. Böyle bir sey için önce sunu söylemek gerek. Önce senin Basbakanin aklansin gelsin."
Deniz Baykal, Anadolu'daki kulüplerde herkesin birbirine hasim gibi bakacagini da ifade ederek, "Bu böyle olmamaliydi. Siyaset, sporu bölmüstür. Levent Biçakçi için ise görevini iyi yapti diyebilirim" diye konustu.
Yorum
-
İlk olarak Viya tarafından gönderildi
Tebrikler Karadenizin asi ve yürekli çocugu Ibrahim Haciosmanoglu...
Söylenebilcek her sey tek tek dile getirdi.[img]smileys/smiley32.gif[/img]
[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]Içimdekileri ifade etti.helal olsun diyorum.Mehmet Ali sahin'in geçen sene yaptigi çok büyük ayipti ve hiçkimse de bunun üstüne gitmedi.Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
1-Mahmut Hoca
2-TRABZONSPOR
Yorum
-
baykalda nerede kötü bisey var arkasinda hiç samimi gelmior iktidar gibi...
ayrica ibrahim sahinden sonra böyle biri sartti aslinda...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
Yorum