Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• bence jancker trabzonspora faydali olamaz

Yorum

• haber fotomaçdan dogrulugu tartisilir ama dogruluk varsa janker bencede faydali olamaz
      22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
        bence hasan gececek kaleye,hepsinden daha iyi ben zaten ahmet yildirimi neden aldigimizi anlamadim büyük trabzonuma yakismadi bu transfer...

aynen katiliyorum....

sirf transfer yaptik denilmesi için yapilan bir transfer...[img]smileys/smiley7.gif[/img]
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• ya ne jancker i kardesim kabul etmiyoruz böyle bi transfer gençlesecez diyip 50 yasindaki adami golcü diye alip getirmeyin karsimiza. Yakariz bu gezegeni yakariz.... )

Onu alacaginiza jun'u hiç yollamayin daha iyi bence
          Uftin Karalardayım...

Yorum

• yok daha neler ya! kariyeri süpermis... ne süperi adam30 maçta 4 gol atmis... o zaman mehmet yilmazi niye gönderdik? o da o kadar atiyordu [img]smileys/smiley36.gif[/img]
            Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Bu adam nazinin teki.Irkçi bir adam.Bunu alacaksak M.Yilmazi neden gönderdik ki.O da her sezon 5-10 gol atiyordu zaten.
              # BMN #

Yorum

• İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi

İlk olarak mission_61 tarafından gönderildi
                bence hasan gececek kaleye,hepsinden daha iyi ben zaten ahmet yildirimi neden aldigimizi anlamadim büyük trabzonuma yakismadi bu transfer...

aynen katiliyorum....

sirf transfer yaptik denilmesi için yapilan bir transfer...[img]smileys/smiley7.gif[/img]

o hiç belli olmaz

Yorum

• Ben bu janker'i biliyorum ayni anelka gibi avrupada gözden düsmüs bi futbolcu yani,yani tabiri cahisse avrupa artigi bir futbolcu ama bizde ne yapar kestiremedim.
                  Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• yine fotamacin asilsiz haberlerinden satamiyor tabi ezikbahceye yonelik bi gazete ne kadar satabilir ki ama bangoura olusa hic de fena olmaz cok avantajli yonleri vat trabzonspor icin

Yorum

• Biz biriz, biz biziz, biz Trabzonspor?uz"

TÜRKIYE Futbol Federasyonu?nun dün yapilan olaganüstü kongresinde Haluk Ulusoy, 1.5 yillik aradan sonra yeniden Futbol Federasyonu Baskanligi?na seçildi. Hükümetin agir baskilarina ragmen, Trabzonspor?un arkasinda kale gibi durdugu Ulusoy, kesin zafer kazandi.
                      Albayrak: Trabzonsporlu Gibi Davrandik
                      TFF?NIN seçimlerine Trabzonspor damgasini vurdu. Trabzonspor yönetiminin vizyonu hem Ulusoy?un arkasinda durdu, hem tüm güçlerini seferber etti. Baskan Nuri Albayrak, ?Kulüpler Birligi Toplantisi?nda kararimizi vermistik. Biz Trabzonsporluyuz. Trabzonsporlu gibi davrandik.

KESIN ZAFER?ini ilan eden Haluk Ulusoy, ?Ülke insanimizi iyi taniyorum. Bizden basari bekliyor. Allah insallah millet olarak bize yeni basarilar tattiracak. Tek vücut, tek yumruk olacagiz. Bakanimiz?a gidip görüsecegiz. Daha önce de söyledigim gibi tek adam devri bitti. Ortak çalisacagiz? dedi.
                      Bakan Faruk Özak Ulusoy?un Listesine Destek Vermedi
                      TRABZONSPOR eski Baskanlari?ndan ve Bayindirlik Iskan Bakani Faruk Özak da Bermek?e destek verdi. Daha önce Biçakçi yönetimine isim öneren Özak, bu kez Trabzonspor yönetiminin kesin tavri karsisinda karsi listeye isim veremedi. Ulusoy?un listesine Trabzonlu 2 kisi yönetici olarak girdi.

TRABZONSPOR Baskani Nuri Albayrak?in seçim feraseti takdir topladi. Albayrak, seçim öncesi Ulusoy?la öngörüsünü paylasti. ?Haluk Bey, 110 oyla seçilecek. Bermek 102 oyda kalir? diyen Albayrak, bu görüsünü IHA Spor Müdürü Tahir Kum?a aktardi. Albayrak?in dedigi oldu.

Trabzonspor?un sonuna kadar destek verdigi Haluk Ulusoy ve ekibi Genel Kurul?dan zaferle çikti
                      Ankara Sheralton Otel?de yapilan genel kurulda Ulusoy 109 oy, Ayhan Bermek ise 102 oy aldi. Ulusoy, 1,5 yillik bir aradan sonra yeniden Futbol Federasyonu Baskani seçildi.
                      Türkiye Futbol Federasyonu Genel Kurulu, dün saat 11.00?de Ankara Sheraton Otel?inde yapildi. Genel Kurul?da Haluk Ulusoy ve Ayhan Berbek baskanliginda iki liste yaristi. Trabzonspor?un da Basbakan Yardimcisi ve Devlet Bakani Mehmet Ali Sahin ve siyasi iktidarin bir çok mensubunu karsisina alarak sonuna kadar destek verdigi Haluk Ulusoy oylarin 109?unu, Ayhan Bermek ise 102?sini aldi. Haluk Ulusoy, 1,5 yil aradan sonra yeniden Futbol Federasyonu baskanligina seçildi. Ulusoy?un, Anayasa Mahkemesi tarafindan önünün açilmasinin ardindan ve delegelere büyük baski yapilmasina karsin seçilmesi, ?Tam bir zafer? olarak nitelendirildi.
                      Türkiye Futbol Federasyonu Baskanligi'na seçilen Haluk Ulusoy ve ekibinde genel kuruldan sonra büyük bir cosku yasanirken, Ayhan Bermek?i destekleyenler ise hayal kirikligina ugradi. Trabzonspor basta olmak üzere bir çok Süper Lig kulübü, 2. ve 3. Lig kulüpleriyle, Taban Birliklerinin tam destegini alarak baskan seçilen Ulusoy, yaptigi açiklamada öncelikli olarak Devlet Bakani ve Basbakan Yardimcisi Mehmet Ali Sahin ile aralarinda hiçbir sorun olmadigini belirterek, "Bakanimiz ne derse onun takdiridir. Bakanimiz Türk sporunun baskanidir ve saygida kusur asla etmeyiz. Randevu isteyecegiz ve ziyaret edecegiz" dedi.
                      Seçim sonuçlarinin ardindan açiklamalarda bulunan Haluk Ulusoy, geçmiste gelen basarilarindan dolayi arkasinda çok büyük bir güç olustuguunu ifade ederek, "Bana çok büyük bir destek verdiler. Ben bir dönem daha ülkeme, bayragima hizmet edecegim. Tüm genel kurula sonsuz sükranlarimi sunuyorum. Bana inandilar bana güvendiler ve oylariyla destek verdiler, hepsinden Allah razi olsun. Eski günlerimizdeki gibi mükemmel basarilara imza atan bir Türk Milli Takimi, bir TFF olacak. Allah insallah bize bu basarilari geçmeye izin versin, ülke insanimiz biliyorum Ulusoy'dan basari bekliyor, final bekliyor ve Allah izin verirse herkesle birlikte yeniden bu basarilara imza atacagiz" dedi.
                      Ulusoy, "Tek vücut olacagiz tek yumruk olacagiz. Bu yol sadece Ulusoy yolu degil, bu yolu el birligiyle basaracagimiza inaniyorum. Ben ülkemin bayragi için savas vermeye devam edecegim. Bakanimiz ne derse onun takdiridir, görevi aldik, randevu isteyecegiz ve bakanimizi ziyaret edecegiz. Biz devletimizin ayagina gideriz. El birligiyle çalisma içinde oluruz. Artik, tek adam devri bitti. Tüm kurumlariyla ortaklasa çalisan ve birlikte kararlar alarak çalisacagiz. Hükümetimizle ortak çalismak durumundayiz" diye konustu. Yapilan seçim sonunda Ulusoy?un yönetim kurulunda Arsinspor baskanligini da yapan Ibrahim Usta ve Süyehl Önen gibi iki Trabzon?lu üyenin olmasi da sevinç yaratti. Iste seçim sonunda olusan Liste:
                      Affan Keçeci
                      Kemal Ünsal
                      Galip Asal
                      Metehan Bektas
                      Ibrahim Usta
                      Rafet Kirgiz
                      Süheyl Önen
                      Cihangir Önger
                      Tahir Kiran
                      Erdal Batmaz
                      Ender Alkoçlar
                      Turan Özen
                      Kemal Kapulluoglu
                      Mustafa Urhan
                      BAKAN PES
                      ETMIYOR
                      Basbakan Yardimcisi ve Devlet Bakani Mehmet Ali Sahin ise genel kuruldan sonra Türkiye Büyük Millet Meclisinde kendisine verilen soru önergesini yanitlarken yaptigi açiklamada, "Sayin Ulusoy?a basarilar diliyorum. Kendisi hakkinda Basbakanlik Teftis Kurulu?nun raporlari var. Eger müfettisler, ?Haluk Ulusoy?un baskanligi sakincalidir? seklinde bir mütealada bulunurlarsa o zaman genel kurulu yeniden toplarim. Bunu daha önce söyledim. Söyledigim için de bunu yapmak zorundayim. Aslanda benim yaptigim temiz futbol için takdir edilmelidir" seklinde konustu.
                      ALBAYRAK?IN
                      KEHANETI
                      Kongredeki en ilginç olaylarin basinda ise Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak?in feraseti geldi. Albayrak, Ulusoy ve diger yetkililerle paylastigi seçim sonucunu Ihlas Haber Ajansi Spor Müdürü Tahir Kum'da anlatti. Albayrak kongrenin hemen öncesinde yaptigi konusmada, "Haluk Ulusoy 110 oyla seçilir. Ayhan Bermek ise 102 oyda kalir" dedigi ögrenildi. Ulusoy?u desteklemesine kesin gözüyle bakilan Sakaryaspor Baskani Selahattin Aydin son anda istifa edip oy kullanmayinca bu ekibin almasi beklenen 110 oy, 109?a gerilemis oldu. Ancak Albayrak bir oy farkiyla sonucu önceden bilmenin mutlulugunu yasadi. Tahir Kum da, "Sayin Albayrak?in tahminleri beni çok sasirtti. Sonucu neredeyse yüzde yüz dogru olarak bildi" diye konustu.

www.günebakis.com
                      22 yildir bütün hüzünlü sarkilarda sen varsin sensiz alemde it çakal türedi dön gel kaplanim

Yorum

• Iste haftanin hakemleri..

Turkcell Süper Ligi'nde 2005-2006 sezonunun ikinci yarisinin ilk hafta maçlarini yönetecek hakemler açiklandi.. Iste, zorlu mücadelelerde düdük çalacak isimler

Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapilan açiklamaya göre, 18. hafta maçlarinda görev yapacak hakemler söyle:

20 Ocak Cuma:
                        20.00 Fenerbahçe-Gençlerbirligi: Yunus Yildirim, Adil Sinem, Alper Ulusoy

21 Ocak Cumartesi:
                        16.30 Gaziantepspor-Samsunspor: Cüneyt Çakir, Bahattin Duran, Alpaslan Dedes
                        16.30 Ankaragücü-Vestel Manisaspor: Süleyman Abay, Aleks Tasçioglu, Harun Tas
                        19.00 Besiktas-Kayseri Erciyesspor: Erol Ersoy, Baki Tuncay Akkin, Serkan Akarca

22 Ocak Pazar:
                        14.00 Malatyaspor-Sivasspor: Bülent Yildirim, Cem Satman, Ufuk Sepik
                        14.00 Çaykur Rizespor-Diyarbakirspor: Oktay Demiray, Ismail Sencan, Süleyman Özay
                        14.00 Ankaraspor-Denizlispor: Bülent Demirlek, Ali Saygin Ögel, Timur Direkler
                        16.00 Kayserispor-Trabzonspor: Firat Aydinus, Cemal Bingül, Kemal Yilmaz
                        19.00 Konyaspor-Galatasaray: Metin Tokat, Fatih Gündogdu, Özgür Fatih Kalayci

Yorum

• Günebakis'a bak Bangoura'nin alternatif'i Luca Toni'ymis. Yahu biraz destekli sallayin be kardesim. Italya milli takiminda direkoynuyor adam.
                          BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
                            Günebakis'a bak Bangoura'nin alternatif'i Luca Toni'ymis. Yahu biraz destekli sallayin be kardesim. Italya milli takiminda direkoynuyor adam.

italyan ligini burakip kimse buraya gelmez realist olalim....

bun demek transfer yapmayacagiz demek......

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi
                              Günebakis'a bak Bangoura'nin alternatif'i Luca Toni'ymis. Yahu biraz destekli sallayin be kardesim. Italya milli takiminda direkoynuyor adam.

Anelkada fransiz milli takiminda oynuyor,fb trabzonspordan büyük bir takim mi yani....Basarsin parayi alirsin kardes

Yorum

• İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi

İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi

Anelkada fransiz milli takiminda oynuyor,fb trabzonspordan büyük bir takim mi yani....Basarsin parayi alirsin kardes

istanbul ayri trabzon ayri kardes......

parayi versende gelmezler.....

hem o kadar parayi kim verecek....

bi samarasi alamayan adam luca toniyi nasil alacak. maliyeti en az 15 milyon dolar bu adamin.... 3 tane takim kurulur bu para ile...

Yorum

Yükleniyor...
                                X