Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hayir Umut'u verip Bilal'i almislar. Sonra Bilalle beraber Mehmet Nuri Yilmaz'i kiralayip Arsenalden Ömer Rizayi 1,5 yili opsiyonlu defans oyuncusu Stefanovu müteakkip iiiiiiiihhh
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• kanal d de volkan ve emrah maltya ya transfer oldu dedi ama sadce o kadar dedi bilal falan geldi demio

Yorum

• İlk olarak eross61 tarafından gönderildi
        kanal d de volkan ve emrah maltya ya transfer oldu dedi ama sadce o kadar dedi bilal falan geldi demio

malatyaspor Bilal'i verecektir. iki futbolcunun bonservis bedelini vermekte zorlanacaktir. malatya basininda yönetim'in para sorunu yasadigi söyleniliyor.
        Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
        Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

İlk olarak eross61 tarafından gönderildi
          kanal d de volkan ve emrah maltya ya transfer oldu dedi ama sadce o kadar dedi bilal falan geldi demio

malatyaspor Bilal'i verecektir. iki futbolcunun bonservis bedelini vermekte zorlanacaktir. malatya basininda yönetim'in para sorunu yasadigi söyleniliyor.

abi lütfen ukelalik sayma, içinde oldugum için biliyorum sadece. anadolu kulüplerinin içinde ekonomisi olmayan tek takim biziz dedi sn tanriverdi... Takas mevzusunda ise söylediyebilirim. bilal malatya da 4hoca ile çalisti hiç biri düzenli olarakilk 11de oynatmadi sadece maç sikistiginda oyuna aldilar. Tümerin bjk de yasadigini bilal malatya da yasadi. Milli takimda iyi oynayip klübünde oynayamiyordu. trabzonumuz almasa bile bilali satacaklar yani
          Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• Beyler az bir zaman önce trabzonsporun brezilyali FC Münih Bayern de oynamis Elberi almak istedigini ve her konuda anlastiklarini duymustum... Bu konuda bir bilgis olan var mi?? Eger dogruysa Türkiye ligi artik biz BORDOMAVI´lilerden korksun...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Cevaplarinizi bekliyorum
            <font color=BLUE>TraBzon$poRlu</font> DogDum <font color=BROWN>TraBzon$opRlu</font> ÖlüRüm!!!

Yorum

• İlk olarak irfanköse276 tarafından gönderildi
              İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi

İlk olarak eross61 tarafından gönderildi

abi lütfen ukelalik sayma, içinde oldugum için biliyorum sadece. anadolu kulüplerinin içinde ekonomisi olmayan tek takim biziz dedi sn tanriverdi... Takas mevzusunda ise söylediyebilirim. bilal malatya da 4hoca ile çalisti hiç biri düzenli olarakilk 11de oynatmadi sadece maç sikistiginda oyuna aldilar. Tümerin bjk de yasadigini bilal malatya da yasadi. Milli takimda iyi oynayip klübünde oynayamiyordu. trabzonumuz almasa bile bilali satacaklar yani

bir malatyali olarak benden daha fazla bilmen dogaldir. Ama neticede Bilal'in transferi olmasina çok sevindim.

Szymek'le iyi anlasacaktir. orta sahamiz güclenmeye basladi. iyidir iyi.Edited by: gerçekefsane

Yorum

• dahada önemlisi bilal hem genc hemde sol bacak. süper transfer
                Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• abi yavas olun daha bilal geldi diye yani bir kaynak yok. en iyisi resmi sitede vermeden inanmiyailm.

Yorum

• Ferhat Cökmüs 14.02.1985 dogumluymus. Fakat sitelerinde Ferhatin Isvicre vatandasi oldugu yaziyor. Eger dogruysa Junun yerine bunu aliyoruz galiba. ayrica Ferhat ta Defans oyuncusu
                    Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
                    Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• Ben LigTV haberlerinde duydum Bilal Kisa takas yolunda veriyorlar diye. Eger LigTV haberlerinde veriliyorsa ve bu haberi Can karyagdi veriyorsa dogrudur.

Bilal bizde bakalim neler edecektir. Ama Volkan´in gitmesini istemistim. Emrah ise yazik oldu bence. Iyi topcu herkez bunu biliyor. Birde okadarda yasli degil. Ama malum son zamanda pek is edemedi.

Bilal orta sahaya yeni heyecan verir.

Trabzonspor rule the world.

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                        Ferhat Cökmüs 14.02.1985 dogumluymus. Fakat sitelerinde Ferhatin Isvicre vatandasi oldugu yaziyor. Eger dogruysa Junun yerine bunu aliyoruz galiba. ayrica Ferhat ta Defans oyuncusu

Türk pasaportu varsa yabanci statüsünde olmaz. Hakan Yakin ve Murat Yakin 'da Isviçre milli takiminda oynuyor.[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak kelkitli29 tarafından gönderildi
                          dahada önemlisi bilal hem genc hemde sol bacak. süper transfer
                          aynen
                          "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• abilr bilali defalrca canli izleyen biri olarak pek umutlu degilim açikçasi. hani diyoruz ya yattaranin dewamliligi olsa real madridde oynar diye bilalin de olsa atletico madridte oynar
                            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak Serrialkilla_61 tarafından gönderildi

Beyler az bir zaman önce trabzonsporun brezilyali FC Münih Bayern de oynamis Elberi almak istedigini ve her konuda anlastiklarini duymustum... Bu konuda bir bilgis olan var mi?? Eger dogruysa Türkiye ligi artik biz BORDOMAVI´lilerden korksun...[img]smileys/smiley32.gif[/img]

Cevaplarinizi bekliyorum

abi ne elberi yaaa, yönetimin bize böyle bir iyilik yapacagini düysünmüyorsun heralde, yapmazlar o alcaklligi[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Yorum

• Persönliche Daten Stand: 30.12.2005

Ferhat Cökmüs
                                Geburtsdatum: 14.02.1985
                                Grösse: ?
                                Nationalität: (Doppelbürger)
                                Fuss: rechts

Verein: Young Boys Bern / Super League ()
                                Position: Abwehr
                                Positionsdetails: rechter Verteidiger
                                Im Team seit: 2005
                                Vertrag bis: ?
                                Marktwert: 200.000
                                Spielerberater: ?

Einsätze in der Saison 05/06
                                Wettbewerb Spiele Torvorlagen Spielmin. ø Min. pro Tor
                                Super League 1 0 0 0 0 0 0 0 1 70 Details

Transferhistorie (* während der Saison)
                                Saison: von: zu: ausgel.: Ablöse:
                                05 / 06 eigene Jugend Young Boys Bern -

Adamin çifte pasaportu var. Bence sorun, kendi takiminda sadece bir macta o da70 dakika oynamasinda.

Yorum

Yükleniyor...
                                X