Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler maci izledim neemelo için kisaca ne mal o derim

sakatti bikere sekiyodu. ondan cok bi yorum yapamam ama. gözlemledigim kadariyla kutuk. hiç hizli atak bi adam degil. oldugu yerde biri onun kafasina top aticakki gol atsin. ben begenmedim. daha cok pismesi lazim. ama alip baska bi takima satabiliriz. baska bi ligde pisse ii olabilir.

takimda defans dediim gibi milan fatih oynadi ikiside cok iiidi hele fatih cok ii di. simek isteksizdi. bence simek in kluble arasi ii degil. tayfun sag kanat cok guzel oynadi. ömer riza cok heyecanliydi. 2. yari ise ali güzeldal ve gökdeniz vardi sahada. ali güzeldal harika top oynadi. resen top ayagina yakisiyo. çalim atip direk gole giden biri. cok super. gokdeniz sol kanat oynadi. oda hazir bomba. ilk maçinda patliyacak.

yani sevdiklerim fatih milan ali tayfun tekke hüseyin. gerisi eh iste.

"Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• Ya birakin su Sota muhabbetini artik.Geriye bakmayin.Ileriye bakalim.

Yorum

• Sota, Trabzonspor tarihindeki en hüzünlü ask hikayesinin kahramanidir kanimca. Ne o istedigi yere gelebildi, burdaki kadar sevildi, ne de biz onun yerini doldurabildik.[/QUOTE]

aynen katiliyorum.ne öylesi geldi.
        nede gelir..malesef
        fenerbahçe dünya pisliğidir..
        her şeyin hesabı sorulur bir gün.....

Yorum

• saçmalamayin beyler. daha kimler gelir kimler gider. ondan önce ali kemal vardi. ondan önce hüseyin vardi bu takimda. daha da kimler gelir. ben suan fatihi yattarayi simeki hüseyini sotadan çok seviyorum birakin bu sotayi.
          "Bizi asagiya çekmeye çalismayin. Bize tutunun, biz sizleri yukari tasiriz." Özkan Sümer

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak perhaps tarafından gönderildi
            İlk olarak Travelair tarafından gönderildi

Gözden kaçirdigimiz nokta geçen yil bu oyuncunun bonservisi elindeydi ve yasi da artik 31 olmustu yani bizi de düsünebilirdi. Hangi akla hizmet tenezzül etmediler böyle degerli bir oyuncuya?

Gürcistan milli maçi öncesi kendisine dönmek ister misin diye soruldugunda "Trabzon benim ev, ama çocuk okulda Ingilizce, Sota da eski Sota degil, yasli. Çok zor." diye cevap vermisti.

Sota, Trabzonspor tarihindeki en hüzünlüask hikayesinin kahramanidir kanimca. Ne o istedigi yere gelebildi, burdaki kadar sevildi,ne de biz onun yerini doldurabildik.

Duygulandim be hocam ah be ah

Simek bildigim kadariyla 500bin? olan ücretine zam istiyordu

Ali Güzeldal hem golcü hem asistçi bence gelecegi aydinlik bu çocugun

Gökdeniz'i sol kanada baglarlarsa çok yazik ederler yapin daa artik su transferinizi
            Edited by: Travelair
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• tomas jun bjk yedekler as macinda 2 gol atmis yedekler kisminda performansi ile göz doldurmus
              ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• oynayana vereceksin abi parayi, oturanlara verdin de ne oldu ornek yazmaya gerek yok hepiniz bilionuz
                HEPIMIZ MEHMETCIGIZ BIR ERMENI OLDU ONBINLER YURUDU HERYIL ONBINLERCE SEHIT VERIYORUZ HANGINIZ YURUDUNUZ!!!

Yorum

• yalandir yaa ne golu. o adam birakin golu bi adami geçsin kafami kescem[img]smileys/smiley4.gif[/img]

BMN l TRABZON

Yorum

• İlk olarak selimberkan tarafından gönderildi
                    tomas jun bjk yedekler as macinda 2 gol atmis yedekler kisminda performansi ile göz doldurmus

maç bitmis herkes idman sahasini terkederken bos kaleye atmis olabilir ancak [img]smileys/smiley4.gif[/img]
                    2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                    Gerçek budur. ☆

Yorum

• [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]ajansspor da o[img]smileys/smiley36.gif[/img]kudum[img]smileys/smiley36.gif[/img]
                      ...Ey Tanrım Bana değiştirebilecek şeyleri, değiştirecek cesareti, değiştirilemeyecek veya değiştirilmesine lüzum olmayan şeyleri kabul edecek kuvveti ve bu iki şeyi birbirinden ayırabilecek bilgeliği de ver

Yorum

• Su nemeloyu denemek icin aldilar ama bir dostluk macinda ikinci yarida oyna girdi[img]smileys/smiley5.gif[/img]

yani bu 2. yarida iyi oynasaydi bu adami alacaklar mi??..bagri 90 dakika oynatmaya caliski görelim kondisyonu yeterli mi..sonra Vahidin stepanovu gibi kondisyonsuz olmasin
                        1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• yalani falan yok atmis adam da jun bizim idmanlarda da gol atiyodu heralde...yani sanirim atiyoduu...bu maçlarda da atacak demek deil...ayrica atsin noolcak o is bitti biz neemeloya bakalimgerçi sakat 3 4 hafta sora bakacazz artikk(allahim saka gibi yaww sakat adam aldk deniyoruzz)
                          Alper PEKEN
                          Trabzon/Çarşıbaşı/Kavaklı......Kocaeli/Gölcük/Kavaklı

Yorum

• bu jun besiktasda kalici olacak göreceksiniz

Yorum

• Neemelov'un iyi bir golcü olsa bile çok yarari olacagini sanmiyorum. Uzun boylu olan bu oyuncunun özelligi kafa topu hakimiyeti. Halbuki gelecek olan oyuncunun Fatih ile beraber oynayacagi düsünülürse hizli bir oyuncu olmasi lazim. Çünkü Fatih özellikleri itibariyle yaninda uzun bir futbolcu barindirmaz. Çünkü o tip oyuncularin özelliklerini gösteriyor. Fazla hareketli degil, yavas, kafa topuna hakim.

Bunun yerine Fatih'in yanina ayagi çabuk ver kaç yapabilecek teknik ve hizli bir oyuncu almamiz gerek. Gökdeniz örneginde oldugu gibi Fatih'in yardimlasacagi forvet tipi böyle olmali
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• demin kanal 5 te vardi vahid neemeloyu begenmemis buyuzden geri gonderilsin die yonetime sunmus gonderilcekmis yani kanal 5 e göre ayrica tomas jun bida hayatta trbzonda oynamam dedi donmucekm1s bize
                                bu alemin tek büyügü trabzon trabzon dogumlu degilim alakam hiç yok ama trabzonla trabzonsporluyum gururluyum senin için ölürüm herseyim

Yorum

Yükleniyor...
                                X