Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Üç genç kiralik
    PAF Takim oyuncularimiz Emrah Kol, Eyüp Kadri Ataoglu, Burak Keskin ve Yavuz Otabasi, 2. Lig B Kategorisi 1. Klasman Grubu takimlarindan Sariyer'e sezon sonuna kadar kiralik verildi.

Sariyer, grubunda ilk yariyi 33 puanla 5. sirada tamamlamisti.

Yönetimin degisdigi nasilda belli oluyor ama.Insallah gelisir ve birer yildiz olarak geri dönerler.Bu dördüde iyi topçular zaten.
    # BMN #

Yorum

• yukaridaki haberden bir sey anlamadim. üç genç kiralik diyor, dört tane isim var. açiklama yapabilecek biri var mi ?
      Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• su son haberde baslikta 3 genç yaziyor ama haberde 4 kisinin adi var..yazik su resmi siteyle ugrasan kisiye yazik..

ayrica özgür yine yapmis reklamlari,tamam basin açiklamasi yap,tebriklerini ilet de poster koyma falan olmuyor,yakismiyor

Yorum

• arkadaslar az once haber kanallarinin birinde alt yazi geçti...

afrika kupasi nedeniyle gana milli takiminda oynayan fb.li appiah gençler maçi için türkiyeye gelmis ...

peki yattara neden gelemiyor?

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• millimaç ile kayseri maçi ayni gün
            Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• İlk olarak Nytre tarafından gönderildi

arkadaslar az once haber kanallarinin birinde alt yazi geçti...

afrika kupasi nedeniyle gana milli takiminda oynayan fb.li appiah gençler maçi için türkiyeye gelmis ...

peki yattara neden gelemiyor?

Yattara 4 sari kart gördügü için Sari kart cezalisi, Hasan Üçüncü'de Sari kart cezalisi. iki futbolcu kayseri maçinda yok.Edited by: gerçekefsane
              Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
              Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• o karaktersiz takimin maçi yarin gana milli takiminin maçi ise pazartesi günü.iste bu yüzden gelebildi.
                MİMOZA

Yorum

• İlk olarak gerçekefsane tarafından gönderildi
                  yukaridaki haberden bir sey anlamadim. üç genç kiralik diyor, dört tane isim var. açiklama yapabilecek biri var mi ?

haberi ben buraya kopyaladim ama hiç dikkatimi çekmedi ya.Haklisiniz.BU ne?
                  # BMN #

Yorum

• biri genç degildir belki [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                    BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• Terim istifasini veriyor !..

Milli Takimlar Teknik Direktörü Fatih Terim, genel kurulda Haluk Ulusoy'un Futbol Federasyonu Baskanligi'na seçilmesinden sonra, yeni yönetimin önünü açmayi uygun gördügünü söyledi..

< = =text/>
                      // if (sIFR != null && sIFR.replaceElement != null) {
                      sIFR.replaceElement("h2.replace_feature","/flash/futura.swf","#000033", null, null, null, null, null, null, null);
                      sIFR.replaceElement("h3.replace_feature","/flash/futurabold.swf","#333333", null, null, null, null, null, null, null);
                      }
                      //]]>

19Ocak2006, 20:51

Terim, yaptigi açiklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetimindeki degisiklik nedeniyle seçilen yeni yönetimi, kararlarinda serbest birakma düsüncesinde oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:
                      ''Bundan 6 ay önce bana teklif edilen milli takimlar teknik direktörlügünü, Türk futbolunu altyapidan baslayarak yeniden yapilandirmak ve toplumda futbola katilimi arttirmak ve yayginlik kazandirmak amaciyla kabul etmistim. Bu amaca uygun olarak geçen süre içinde arkadaslarimla birlikte futbolda gereken dönüsümü saglayacak kalici çalismalarin temelini attik. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetimindeki degisiklik nedeniyle seçilen yeni yönetimi, kararlarinda serbest birakma düsüncesiyle önlerini açmayi uygun görüyorum.''
                      BORDO MAVİ

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi
                        biri genç degildir belki [img]smileys/smiley17.gif[/img]
                        [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]ilginç[img]smileys/smiley36.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak Gölge Oyunu tarafından gönderildi

Haluk Ulusoy?un yeniden Futbol Federasyonu Baskani seçilmesi Trabzon?da sevinç gösterileriyle kutlandi.

<FONT face=Arial size=2>Trabzonspor Taraftarlar Dernegi Baskani Özgür Özal, Futbol Federasyonu Haluk Ulusoy Kamp ve Egitim Tesisleri önünde yaptigi açiklamada, 1.5 yil önceki genel kurulda Haluk Ulusoy?un aday olmasinin engellendigini, ancak bugün yeniden baskan seçilmeyi basardigini söyledi. Ulusoy?un seçilmesi ile Türkiye?de futbolun yeniden yükselise geçecegini savunan Özal, ??Ulusoy?un baskanligi tüm Türkiye?ye hayirli olsun?? dedi. Özal, daha sonra Haluk Ulusoy?un resmini tesisin giris kapisinin önüne birakti. Tesis önünde toplanan yaklasik 50 kisiden olusan grup ise demir parmakliklara Haluk Ulusoy?un posterini asarak, mesale yaktilar. Ulusoy lehine bir süre tezahürat yapan grup, daha sonra dagildi. (RADYOSPOR)
                          niye seviniyor ki bizimkiler.haluk ulusoy dönemini de biliriz.onun döneminde de sampiyonlugumuz çalindi,hakemler o varken de fenerbahçeliydi.sevinilecek hiçbisey yok,hersey kaldigi yerden devam eder...

Yorum

• bencede. onun döneminde hep galatasaray olmadimi sampiyon. hem fenere hem cincona calismadimi. al iste eziklerin 100. yili ve bu demek oluyorki 100. yillarinda ezikleri sampiyon yapmak istiyecek. ve biz dedigin gibi kaldigimiz yerden

Yorum

• İlk olarak QuakeviL61 tarafından gönderildi

Terim istifasini veriyor !..

Milli Takimlar Teknik Direktörü Fatih Terim, genel kurulda Haluk Ulusoy'un Futbol Federasyonu Baskanligi'na seçilmesinden sonra, yeni yönetimin önünü açmayi uygun gördügünü söyledi..

< = =text/> //

19Ocak2006, 20:51

Terim, yaptigi açiklamada, Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetimindeki degisiklik nedeniyle seçilen yeni yönetimi, kararlarinda serbest birakma düsüncesinde oldugunu belirterek, sunlari kaydetti:
                              ''Bundan 6 ay önce bana teklif edilen milli takimlar teknik direktörlügünü, Türk futbolunu altyapidan baslayarak yeniden yapilandirmak ve toplumda futbola katilimi arttirmak ve yayginlik kazandirmak amaciyla kabul etmistim. Bu amaca uygun olarak geçen süre içinde arkadaslarimla birlikte futbolda gereken dönüsümü saglayacak kalici çalismalarin temelini attik. Türkiye Futbol Federasyonu'nun yönetimindeki degisiklik nedeniyle seçilen yeni yönetimi, kararlarinda serbest birakma düsüncesiyle önlerini açmayi uygun görüyorum.''

bu adam takimi korkak oynatiyo gitmesi iyi olabilir ama unutmayalim bunun gibi adam türk liginde zor bulunur...
                              Edited by: units
                              [ille d' 7]

Yorum

• @units

Nasil korkak oynatiyor anlamadim.Daha Fatih Terim futbol mantalitesini Milli Takima yerlestirmedi ki?Su ana kadar yaptigi maçlarda sadece skor için oynadi.
                                keyif adamı ..

Yorum

Yükleniyor...
                                X