Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bence hoca bu adam.!!!

Adam her gittigi takimi sampiyon yapti.
    sonunda herkes Trabzonsporlu olmasin. Birakin bu da bizim ayricaligimiz kalsin.!

Yorum

• LUCESCU DA KARAR GÜNÜ

Shakthar
      Donetsk takimi ile Ukrayna sampiyonu olan Romen Teknik adam bu aksama
      kadar süre istedi. Yapilan teklife olumlu bakan Lucescu'nun bu aksam
      verecegi cevaba göre hareket edecek olan Trabzonspor yönetim kurulu
      Teknik adam konusunu hafta sonuna kadar bitirme niyetinde.

Albayrak, zaman istedi

Teknik
      Direktör konusunda yetkiyi elinde bulunduran Trabzonspor kulübü baskani
      Nuri Albayrak, Lucescu'dan gelecek habere göre stratejilerini
      belirleyeceklerini söyledi. Dün görüstügümüz Albayrak, Lukescu'nun
      takiminin sampiyon olmasi nedeni ile Türkiye'ye gelmesinin geciktigini
      belirterek, "biz Lucescu'ya hiçte küçümsenemeyecek bir teklif götürdük.
      Bize final maçlarinin oldugunu belirterek zaman istedi. Bu dogrultuda
      beklentimizi sürdürüyoruz. Lucescu'nun cevabina gö re hareketimizi
      belirleyecegiz"dedi.(Türksesi Gazetesi)

Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
      Murat

Yorum

• Hade Luce hade gel allah askina gel kurban olam sana gel, bu takimi anca sen sampiyon edersin, nuri albayrak sende elinden gelenini yapta gelsin bize para önemli degil yeterki gelsin...
        Ölüm nereden gelirse gelsin cenazeme bordo mavi çiçek atilacaksa mezar ta$ima Trabzonsporlu yazilacaksa ölüm ho$ gelsin

Yorum

• Arkadaslar Lucesku FB'nin de gündeminde! Fazla umutlanmayin derim.

Yorum

• Luce?de son dakika
            Istanbul?a gelmesi beklenen Rumen çalistirici, sampiyon yaptigi S.Donetsk?in baskani Ahmedov?un bir kez daha görüsme teklifine ?hayir? diyemedi ve Trabzonspor yönetimiyle masaya oturma konusu rötar yapti

16.05.2006

Sürpriz gelisme
            Teknik direktör transferinde elini çabuk tutan ve iki aday üzerinde karar kilan Trabzonspor Yönetimi, sona yaklasiyor... Öncelikli isim olan ve dün ya da en geç bugün Istanbul?a gelerek Bordo-Mavili idarecilerle masaya oturmasi beklenen Lucescu konusunda dün beklenmedik bir gelisme yasandi. Ukrayna sampiyonu yaptigi S.Donetsk takiminin baskani Ahmedov?un görüsme teklifini rededemeyen ve 1 yillik sözlesmesi daha bulunan Rumen çalistiricinin bu temasin ardindan Trabzonspor?a yanit vermesi bekleniyor.

Santini hazir
            Bordo-Mavili takimin teklifine sicak bakan Lucescu?nun Trabzonspor?un kurmaylarindan öncelikli isteginin ise talibi çok olan Gökdeniz ve Fatih Tekke gibi yildizlarin takimda tutulmasi oldugu iddia edildi. Lucescu?dan olumlu bir yanit bekleyen Trabzonspor?un alternatif adayi ise kisa bir süre önce her konuda anlasmaya varilan Fransiz Santini... Auxerre?de görev yapan basarili çalistiricinin yönetimiyle sorunlar yasadigi ve Türkiye?den gelecek habere göre hareket edeceginin alti çizildi. Teknik adam konusunun bu hafta içi çözülmesi bekleniyor.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Benden de baska bir son dakika acaba dogru mu yoksa yine bunlarin bizansligi mi tuttu...

Gelip Avrupa'ya kafa tutarim

Ilhan SÖYLER

Galatasaray ve Besiktas?i sampiyon yaptiktan sonra gittigi Ukrayna?da da büyük basarilar kazanan Rumen teknik direktör, "Buradan sadece bir nedenle ayrilirim, o da Fenerbahçe için. O taraftarla kazanilmadik kupa birakmam" dedi.

ÖNCE Galatasaray?i lig sampiyonu yapti, ardindan Besiktas?i... Siyah beyazli takimdan sonra gittigi Ukrayna?da da Dinamo Kiev saltanatina son veren teknik direktör olarak tarihe geçti. Çalistirdigi Shakthar Donetsk?i üst üste 2 yil lig sampiyonluguna tasidi. Bunlar yetmezmis gibi 1 Ukrayna Kupasi ve 1 de Ukrayna Süper Kupasi?ni kazandi... Dünyanin en basarili teknik direktörleri arasinda yer alan Mircea Lucescu, simdi de Trabzonspor?un gündeminde. Telefonla görüstügümüz Rumen teknik adam, bordo mavililerin teklifine sicak bakmadigini söylerken, gönlündeki takimin Fenerbahçe oldugunu açikça ifade etti...

Shakthar Donetsk?te çok iyi sartlarda çalistigini vurgulayan Lucescu, "Burada krallar gibiyim. Yilda 3 milyon dolar kazaniyorum. Sato gibi bir evde oturuyorum. Buradan yalniz bir tek nedenle ayrilirim, o da Fenerbahçe?den teklif gelirse" dedi.

Bu sözlerinin ardindan bir an duraklayan tecrübeli çalistirici, daha sonra sözlerini söyle sürdürdü:

Avrupa?yi sallamaliydi

"Ahh... Elimde Fenerbahçe taraftari gibi bir kitle olsa, inanin neler yaparim neler. Avrupa?nin en büyük takimlarina kafa tutar, korkmadan cesurca savasirim. Fenerbahçe?nin normalde bu taraftar kitlesi ve bu potansiyelle birakin Türkiye Ligi?ni Avrupa Sampiyonlar Ligi?nde, UEFA Kupasi?nda sampiyonluklar kazanmasi lazim. Inanin bana böyle bir taraftar dünyada çok az takimda var."

Ukrayna?da yasamasina ragmen Türkiye Ligi?ni yakindan takip ettigini bildigimiz Lucescu?ya Fenerbahçe?yi sordugumuzda ise, büyük gürültü koparacak bir cevap aldik...

"Burada herkesin bilmesi gereken bir sey var. Fenerbahçe?yi Daum sampiyon yapmadi. Geçtigimiz iki yilda kazanilan sampiyonluklarda baskan Aziz Yildirim?in katkisi çok büyük. Aziz Yildirim?i çok begenir ve takdir ederim. Fenerbahçe?ye daha önce iki defa gelmek istedim. O dönemin yöneticilerindeh Yusuf Duru ile görüsmüstüm. Çagirdi ama olmadi."

Yorum

• kesin bizans oyunudur bu haber. kendisine çingene yakistirmasi yapan

ezikbahçe yönetimi ve taraftartari degilmiydi.
                BORDO MAVİ Asil rengiyle, KaraDeniz Fırtınası,Gerçek Efsane Başkaldırışın Destanı,İhtilal =TRABZONSPOR

Yorum

• bunlar ezik....

her renge boyanirda renk vermezler.....
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Szymkowiak Dünya Kupasi kadrosunda
                    Polonya Milli Takimi Teknik Direktörü Pavel Janas Almanya?ya gidecek 23 kisilik kadroyu belirledi. Oyuncumuz Miroslaw Szymkowiak Polonya Milli Takimi?nin Dünya Kupasi için açiklanan kadrosunda yer aldi.

Dünya Kupasi finallerinde Almanya, Kosta Rika ve Ekvador?un yer aldigi A Grubu?nda mücadele edecek olan Polonya ilk maçini 9 Haziran?da Gelsenkirchen?de Ekvador ile oynayacak.

Ha aklima gelmisken Hani FB nin kadrosu Süperdi ANELKA-ALEX-AURELLO Dünya kupasinda oynayacaklardi kadroya çagrilacakti.ama bakiyoruz FB den tek kisi DÜNYA KUPASINDA yok AMA TRABZONSPOR dan SIMKOWIAK-LEE var,STEPENOV un olma ihtimali var.Demkki bizim yabancilar o kadar kötü degilmis.
                    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• bu fener medyasi tam kus beyinli..luce'nin ........lerle ilgili atasözü göndermesi fenerle ilgili degil miydi?..bunun üzerine fener taraftari luce'ye olmadik hakaretler içeren yazilar yazmamis, pankartlar asmamamis miydi?

simdi luce fener taraftarina medhiyeler düzüyor. ya luce karaktersiz ya medya seref yoksunu..medyayi zaten biliyoruz o yüzden ikinci ihtimal daha kuvvetli..

panige gerek yok, dünyada vazgeçilmeyecek hoca, futbolcu yok..luce olmasa santini olur...o da iyi hoca..
                      Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• Luce'ye teklif

Fenerli yöneticiler, sampiyonluk kaçar kaçmaz Lucescu'yu arayip teklifte bulundu, Rumen hoca süre istedi.

Alo Luce, kurtar bizi

Denizli maçinin bitimi, sampiyonlugun gidisi ile birlikte F.Bahçe yönetimi seref tribününden hemen Lucescu'yu arayip teklifte bulundu.

Bir süredir Trabzonspor'un pesinde oldugu Rumen teknik adam Mircea Lucescu simdi de Fenerbahçe'nin gündeminde... Denizlispor maçinin bitimiyle birlikte sampiyonlugu Galatasaray'a kaptiran Fenerbahçe yönetiminin sok yasayip kalkamadigi koltuklarda ilk is olarak Lucescu ile temas kurdugu ögrenildi. Baskan Aziz Yildirim'in direktifi üzerine asbaskan Mahmut Uslu hemen Rumen teknik adami aradi. O esnada Shakhtar Donetsk-Dinamo Kiev play-off maçindan galibiyetle ayrilip sampiyonluk sevincini yasayan Lucescu, Fenerbahçe'nin ani teklifi karsisinda

< = =text/>

< = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjJkZjQ0MyZ3aGF0PXpvbmU6MTk3&exclude= ," =text/>
                        sasirdi ve düsünmek için süre istedi. Daha önce "Kadrosu zengin ve bütçesi genis Fenerbahçe ile Avrupa'da ses getiririm" seklinde demeçler veren Rumen hocanin bu teklife sicak baktigi ögrenildi.

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi

Fatih Tekkeye laf etmeyin, adam takimi kaç senedir tasiyor. birde empati yapmayi bilelim adam 29 yasinda ve kariyeri için Avrupaya gitmek istiyor bunda yadirgancak bisi yok. onun Trabzonsporlulugunu tartisicak kadar kimsenin Trabzonsporlu oldugunu düsünmüyorum...

Sen nedemek istiyorsun arkadasim o bir profesyonel ve bizlerde bu takim için cebinden parasini yüreginden duygularini harcayan karsiliksiz sevgi ile bu takima sahip çikan ki her halükarda bu takim için savasan taraftarlariz .Kimsenin Trabzonsporlulugunu kimse belirleyemez...

Burada Kaptani hep destekledim taki o son ropörtaji verene kadar.

Neymis yorulmus...

Onun Veya bi baska futbolcunun Trabzonsporlulugunu hiç kimse tartismiyor burda burda tartisilan konu Böyle kötü bir sezon sonunda ve ezeli bi rakibine yenilgi maçindan sonra yoruldum artik kafaca rahat degilim demesi elestiriliyor.

Ben isterdimki Takimin kaptani gönlümüzün sultani DESINKI;

Bu takimda ben kaptan oldum bu Takimla buralara geldim ama boynumun borcu olan SAMPIYONLUGU bu takim a ve taraftarina yasatamadim gerekirse kariyerimin sonuna kadar bu takimin Sampiyonlugunu görmek için ter dökerim bu taraftar her seye layik..

Ama sabki öyle umarsiz bir tavir sergiliyorki busezon yasananlar onun hiç umrunda degilmis gibi bu taraftar 22 yildir özlemle yanip tutusuyor her sonbahar yeni bir baslangiç diye.Ama Kaptan ise malüm yoruldum diyor ne bekliyorsun ne dememizi istiyorsun ...

Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Bizbu hizla ne santiniyi nde luceyi aliriz sonunda yine saçbas yolduracak sezon ortasinda seçime götürecek bir hoca buluruz.Yönetim çok agir tutarsiz ve acemi.

Yorum

• lig biteli 2 gün bile olmadi, durun bakalim..
                              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• VOLEYBOL...
                                Besiktas maçinin hakemi canli yayinda ILANI

ASK etti
                                Final karsilasmasi öncesi TRT'nin canli yayininda ilginç bir olay yasandi. Besiktas maçinin hakemi Ilhami Senyurt (40), sevgilisi Serpil Yerkazan'a (39) ilan-i ask ederek "Benimle evlenir misin" yazili bir pankart açti.

fficeffice" />
                                Sevgilisinin bu hareketinden oldukça etkilenen Yerkazan hemen cevap vermek istedi. Senyurt, basarili, sert ve en çok kart gösteren hakem olarak biliniyor.

Eczacibasi Sampiyon

Voleybol Bayanlar Ligi Dörtlü Finali'nin ikinci turunda Besiktas'in Emlak TOKI'ye 3-1 yenilmesiyle Eczacibasi, Vakifbank Günes Sigorta'ya 3-0 kaybetmesine ragmen sampiyon oldu.

Eczacibasi iki yil aradan sonra yeniden sampiyon... Eczacibasi, Türkiye Sampiyonasi (5) ve Türkiye Ligi'nde (20) 25. sampiyonlugunu kazandi. Üç gündür Izmir'de son derece çekismeli maçlara sahne olan Dörtlü Final 2. Turu'nun son maçi, lider Eczacibasi ile takipçisi Vakifbank Günes Sigorta arasinda yapildi. Vakifbank'in önceki gün Besiktas'a kaybetmesi, Besiktas'in dünün ilk maçinda Emlak TOKI'ye 3-1 maglup olmasiyla Eczacibasi son maça kalmadan sampiyon oldu. Vakifbank'tan maçta set bile alamayan Eczacibasi, 0.5 puan farkla sampiyonluga ulasti.
                                “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                                Sizler var ya .....

Yorum

Yükleniyor...
                                X