Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaslar jun geldigi zaman 13 golle liginde gol krali olmustu bunu unutmayalim bizde vede besiktasta istedigi yeri bulamadi eminim luce gelince onu düzeltecek ve süper yapacak ben buna yürekten inaniyorum
    sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

• İlk olarak smart61 tarafından gönderildi
      Ya Jun'u Dünya Kupasina almamislar[img]smileys/smiley7.gif[/img]
      Dünya'ya uyum sorunu olan adamin ne isi var dünya kupasinda...

Yorum

• su anda show tv ana haberi bültenini izliyorum yurdun çesitli yerlerinde gs taraftarlarinin sevinçlerine engel olan sehir takimlarinin taraftarlarini gösterdiler...

eskisehir ---abartmiyorum yüzlerce esesli gs.lilere engel oldu

konya- bir gs taraftari konyali taraftarlarca dövüldü

kocaeli- gs bayragi açarak sevinç gösterisinde bulunanlar kocaelisporlularca dövüldü

görüntüleri izledimde halimize bir durumda sükrettim... iyi ki trabzonda gs. formasi giyen yok!...

ama fb.ye nefretlerinden dolayi sampiyonlugu kaçirmalarinasevinenler var....

umarim onlarinki anlik tepkilerdi !!!!

trabzonda hiç bir zaman baska bir takimin renklerini giyen olmayacak!...

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Fatih'in dün aksam ki konusmalarini hayretle izledim. Eskiden iyi bir Avrupa takimi beni isterse bende kulübümün menfaatlerini düsünerek Avrupa'da oynamak isterim diyordu simdi ise her ne olursa olsun bu sene olmazsa seneye mutlaka Avrupa'da oynayacagimdiyor... [img]smileys/smiley5.gif[/img]
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi
            İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildi

fatihin daha uzun süre sozlesmesi oldugunu hatirliyor gibiyim

ayrica lucescu son 5 sezondur gittigi her takimi sampiyon yapmis eger bizede gelirse umarim bu yu devam eder...

Sözlesmesi seneye bitiyor fatihin. Açik açikta söyledi televizyonda ifade aynen su" Bu gün kötüydüm. Gol kaçirdim. Ama gol kaçirdiktan sonra türübünlerden gelen kötü sesler çok iyi degildi. 4 senede çok yoruldum seneye ayrilmak istiyorum." Muhabir sordu " avrupami türkiyede baska takimmi(hiyara bak), bu yaz mi seneye yazmi? "Avrupaya gitmek istiyorum. Sözlesmem seneye bittigi için seneye dedim birakirlarsa bu yaz gitmek istiyorum"

Ya edebiyat yapmayacagim. Ancak dün gece maçtaydim. Yok öyle yama gol kaçirinca kötü tezahurat falan yapilmadi. Bahane hazirlamaya gerek yok fatih. Git güle güle. Insallah basarili olursun. Ama biz çok gördük gidipte futbol hayatini bitiren sonrada bi jubilemi bile yapmadilar diyenleri. Takimda teknikdrektörün çantasini tasimak isteyenleri. Bence akilli ol formana sahip çik ama yok o kadar düsünce.

Fatihe kaptan dedik büyük kaptan dedik kapaliya dedik bakmadi bile ki bunu tüm kapali söyledik daha mac baslamamisti.

mac basladi fatih efendi nasil olduysa kendine yapilan kötü tezahüratlari duydu.

YOK ÖLE YAGMA BOS POZISYONU DEGERLENDIREME CEZA SAHASINA GIRINCE KENDINI YERE AT SONRA KALK PISKIN PISKIN SÖLEMLERDE BULUN.
            Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
            İşte BMN!*

Yorum

• Bu sene insallah gider. Hem kendisi icin hem bizim icin. Eger gitmezse seneyede basari olmayacak.
              Ben Asyada büyüyen, Avrupaya yürüyen TÜRKÜM. Krallara bas egdiren, kiliselere hilal ve yildiz giydiren TÜRKÜM!!!
              Ben daglarda gemi gezdiren, kilicina bas egdiren TÜRKÜM. Ben OSMANLININ torunuyum - TÜRKÜM.

Yorum

• bu sene trabzospora helal olsun anartosis maçini kazanmasi gerekiyordu kazanamadi uefa rakipleri kayseri ve gençlerbirligini yenemedi kupada altayi üç gol atmasi gerekiyordu onuda yapamadi en son besiktasi yenmesi gerekiyordu onuda yenemedi baska söze gerek yok

Yorum

• fatih gitsin takim rahatlasin bir dahaki seneye bedava gidecegine simdi gitsin seneye adam gibi oynamaz

Yorum

• iki büyük askim var benim..
                    biri karsiliksiz sever beni.yasamin bana adamistir,biliyorum seve seve
                    canini verir benim için.ne zaman dara düssem yanimdadir,ne zaman içim
                    sikilsa oksayislariyla rahatlatir.ne yaparsam yapayim beni sevmekten
                    vzgeçmez.vefasizligimla,vurdumduymazligimla kabul eder beni.bir tek gün bile
                    sikayet etmeyenimdir.
                    ne istersem yerine getirmek için her an hazir vede nazirdir.benimle
                    ögünür,gurur duyar.hep destekçimdir,dert ortagimdir,akilverenimdir.bana
                    ufacik bir sey olsa günlerce aglayanimdir.benim en küçük sevincimde benden
                    kat kat daha mutlu olanimdir.
                    yargilamaz beni,ne yaparsam yapayim,hangi ise girersem gireyim,basimi hangi
                    belaya sokarsam sokayim hep arkamdadir.yanimda olmasa bile varligini her
                    zaman hissettigimdir.bana insan sevgisini asilayandir,sevmenin ne kadar yüce
                    bir duygu oldugunu ögretendir.siginacak limanimifedakarlik anitimdir.her
                    seyini benimle paylasanim,yoktan var etmeyi bilenim.içi kan aglasa bile ben
                    üzülmeyeyim diye her an gülenim,çilesinden,dedinden hiç
                    yüksünmeyenimdir.'sensiz ne yaparim ben' dedigim,tanridan yoklugunu
                    göstermemesini diledigim ve her daim sevgilimdir.O BENIM ANNEMDIR.

digerini ben karsiliksiz severim.benim sevgime ihtiyaci olup olmadigin
                    bilmeden bagliyimdir ona.bazen canimi çok sikar,çoküzer ama yinede vazgeçmem
                    onu sevmekten.yüzüm biraz asiksa bilinki odur sebebi.çocuklar gibi
                    sevinmemin,agzim kulaklarimda gezmemin sebebide odur.
                    ona duydugum ask ezelidir,öncesi yoktur.ebedidir,sonrasida
                    olmayacaktir.benim gibi milyonlarca baska asigi da vardir onun.ne kadar çok
                    sevilirse o kadar gurur duydugumdur.sevdasini paylastigimdir.bana yasattigi
                    mutluluklarin haddi hesabi yoktur.sarki olur dillerdedir,her daim
                    kalplerdedir.tarihimdir,geçmisimdir,bugünümdür,yar inimdir.
                    en büyük heyecanim,gözümdeki piriltim,sag yanim sol yanim,her yanim,her
                    anim,dayanagimdir.yasam sevincim,hayatimdir.
                    'söyle senden baska kimim var benim' diye sarkilar söyledigim,'çünkü biz...'
                    diye baslayan siirler yazdigim,sevinçten agladigim,zaferler tattigimdir.bana
                    kendimi ayricalikli hissettirenimdir.O BENIM TRABZONSPORUMDUR .

TRABZONSPORUMA UEFA'DA BASARILAR....

emekcan

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi
                      İlk olarak CaMoKa tarafından gönderildi

fatihin daha uzun süre sozlesmesi oldugunu hatirliyor gibiyim

ayrica lucescu son 5 sezondur gittigi her takimi sampiyon yapmis eger bizede gelirse umarim bu yu devam eder...

Sözlesmesi seneye bitiyor fatihin. Açik açikta söyledi televizyonda ifade aynen su" Bu gün kötüydüm. Gol kaçirdim. Ama gol kaçirdiktan sonra türübünlerden gelen kötü sesler çok iyi degildi. 4 senede çok yoruldum seneye ayrilmak istiyorum." Muhabir sordu " avrupami türkiyede baska takimmi(hiyara bak), bu yaz mi seneye yazmi? "Avrupaya gitmek istiyorum. Sözlesmem seneye bittigi için seneye dedim birakirlarsa bu yaz gitmek istiyorum"

Ya edebiyat yapmayacagim. Ancak dün gece maçtaydim. Yok öyle yama gol kaçirinca kötü tezahurat falan yapilmadi. Bahane hazirlamaya gerek yok fatih. Git güle güle. Insallah basarili olursun. Ama biz çok gördük gidipte futbol hayatini bitiren sonrada bi jubilemi bile yapmadilar diyenleri. Takimda teknikdrektörün çantasini tasimak isteyenleri. Bence akilli ol formana sahip çik ama yok o kadar düsünce.

takimin bir bir yillik opsiyonu varmis yaziyor bende öyle biliyorum ama %100 dogrudur diyemem. yolu acik olsun ins. trabzonu iyi temsil eder verdigi hizmetler icin tesekkürler

Persönliche Daten Stand: 22.03.2006

Fatih Tekke
                      Geburtsdatum: 09.09.1977 Jetzt das Trikot bestellen
                      Grösse: 1,78
                      Nationalität: Türkei
                      Fuss: beidfüßig
                      Status: Länderspiele: 15Spiele

Verein: Trabzonspor / Süper Lig ()
                      Position: Sturm
                      Positionsdetails: Mittelstürmer
                      Im Team seit: 2002
                      Vertrag bis:

2007 + vereinseitige 1-jährige Option=

(takim tarafi 1 yillik opsiyon ) tabiki yanlisda olabilir
                      Marktwert: 7.600.000 (degeri)
                      Spielerberater: Caliskan, Caylan

Weitere Angaben: Fatih Tekke ist zum Spieler der Saison 2004/2005 in der Super Liga gewählt worden. Torschützenkönig 2004/05 mit 31 Toren.
                      "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• lucescu gelmiyor

defter kapanmistir.......
                        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• allahim bin sükürler kaynak?
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Türkiye Futbol Federasyonu, ilk kez IDDAA?nin isim sponsorlugunu yaptigi Lig A?da play-off maçlarinin Ankara?da oynanmasini kararlastirdi.

Tek maç eleminasyon sistemine göre oynanacak karsilasmalarda, normal süresinin berabere sonuçlanmasi halinde 15?er dakikalik iki devre halinde uzatmaya gidilecek. Esitlik devam ettigi takdirde seri penalti atislarina geçilecek. 19 Mayis Stadi?nda yapilacak tüm karsilasmalar saat 20.00?de baslayacak.
                            fficeffice" />
                            IDDAA Lig A Play-off maçlarinin programi söyle:

20 Mayis Cumartesi[/B] Altay- Orduspor
                            21 Mayis Pazar[/B] Sakaryaspor-Istanbulspor
                            24 Mayis Çarsamba[/B] Final

ankarada maça gitmek isteyenlere duyurulur....

''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• lucesku daha önce türk milli tkimindan da teklif almistim yasim 38 civari olsam trabzonu belki çalistirirdim ama burada 1 yillik daha sözlesmem var takimimin basindayim gazetelerde yazilan çizilenlere inanmayin demis.

sanirim bu haber dogru aksam üzeri 6 civarinda kendi azindan cümleler deniyor kaynak TTV
                              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• GEÇEN AKSAM KARADENIZ TV DE ZIYA DOGANIN AÇIKLAMALARINI DINLEYEN TAKIMIN NEDEN BU HALLERDE OLDUGGUNU ANLAR .Adam 4 milyon dolar para verselerdi takimi açik ara sampiyon yapacagimi basin yplantisinda dektare decektim dedi ulan çulsuzlarla ancak poliyannalar sampiyon olur.adama çirip 4milyondolar veremiyosun da büyük takimsin gha ulan biz kampanya yapar toplardik, gerekirse bir maasimi vereririm ............im ama artik yeter......
                                PENCERENI KAPAT PERDELERI ÇEK
                                MONAROZA SENI GÖRMEMELIYIM.
                                BIR BAKISIN ÖLMEM IÇIN YETECEK ANLA BENI ROZA BEN BIR DELIYIM....S.KARAKOÇ

Yorum

Yükleniyor...
                                X