Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Zafer ve iddaa hiiiiim,yok abi almiyim[img]smileys/smiley36.gif[/img]zafer kuru dala basmaz [img]smileys/smiley4.gif[/img]

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi

fatih fb ye gitmez kendim gibi eminim çok güveniyorum fatihe

aha buraya yaziyorum eger fatih fb ye imza atarsa ben meydan parkinda eteklen dolasmassam NAMERDIM.........

KAPATIN BU KONUYU BEYLER FATIH GITMEZ

Büyük söz söyleme, [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

saka bir yana, Bu konuyu kapatin. Fatih Tekke ve Fenerbahçe [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

Paul Pierce,Kevin Garnett, Ray Allen
      Efsane Boston Celtics geri dönüyor.

Yorum

• trabzonspor.lu fatih tekke sari lacivertli ekiple anlasti.fenerbahçekral golcüyle su sartlarda anlasma yapti...

fenerbahçe, anlasmaya vardigitrabzonsporlu oyuncufatih ile sözkeserken, bu oyuncuyu, bonservisiyle transfer etti.

Yapilan açiklamada, yapilan sözlesme geregi fatih.in kulübüne bonservis bedeli olarak 3 milyon euro .mehmet yozgatli.semih ve can arat.in verilecegi,trabzonsporlu oyuncunun ise yillik 1 milyon 900 bineuro alacagi kaydedildi.

Türkiye'deki futbol hayatinatrabzonspor.da baslayan fatih,sirasiyla altay gaziantep formalarini giyinmisti.bordo mavili kulüpte3 sezon boyunca oynamisti.

gecen sene atigi 31 golle türkiye gol krali olan fatih tekke ayrica dünyanin en iyi golcüleri arasinda 2. olmustu

fatih.in bu transferi kendi itegiyle yapildigini belirtti.trabzondan kafa olarak bittim artik fb de oynamanin zamani geldi......diye yorumladi

seresi....... kolpa basini yarin bu sekilde haber yapar simdi[img]smileys/smiley7.gif[/img]
        Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
        Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak delioflu61 tarafından gönderildi
          İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi

fatih fb ye gitmez kendim gibi eminim çok güveniyorum fatihe

aha buraya yaziyorum eger fatih fb ye imza atarsa ben meydan parkinda eteklen dolasmassam NAMERDIM.........

KAPATIN BU KONUYU BEYLER FATIH GITMEZ

söz alinmistir arkadaslar...[img]smileys/smiley4.gif[/img]

pompaya verme ula ya giderse[img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• bencede gitmez gidersede fenerden futbolcu alinmasin 10 milyon alsinlar derim m.yozgatli semih mi burada yüregiyle oynayacak bir sene sonra kaçrlar buradan
            0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• bencede Tekke fb ye gitmez çünkü bilir fb ye giderse 1 yil sonunda futbol hayati biter ve dönebilecegi yer kesinlikle TRABZON olmaz olamaz.

Yorum

• ben kaptana söylenen laflara inanamiyorum... bu taraftar bu kadarmi nankör gerçekten yaziklar olsun... ne kadar çabuk adam harciyosunuz. Senol hocaya laf edilir, Fatih Tekkeye laf edilir Allahin sümüklü hahlilhodziçi bi atki takti diye bastaci yapilir. yeter artik kendi degerlerinizi bu kadar harcamayin. unutmayinki Trabzonspor Senollar, Fatihler sayesinde Trabzonspor...

Yorum

• yazis haberleryaa febeliler sevinmis yazik bu habere üzüldüm yaa

Yorum

• Bülent Ecevit beyin kanamasi geçirdi,Gatada ameliyata alindi...

Yorum

• Fatih'in eziklerin yanina gidecegine bende inanmiyorum.Hayatta böyle bise olamaz.Ama eger Fatih o basdüsmanlarimiza giderse A.Aker'den içeri girmesin......

#LiverpooL#
                      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi

ben kaptana söylenen laflara inanamiyorum... bu taraftar bu kadarmi nankör gerçekten yaziklar olsun... ne kadar çabuk adam harciyosunuz. Senol hocaya laf edilir, Fatih Tekkeye laf edilir Allahin sümüklü hahlilhodziçi bi atki takti diye bastaci yapilir. yeter artik kendi degerlerinizi bu kadar harcamayin. unutmayinki Trabzonspor Senollar, Fatihler sayesinde Trabzonspor...

Bana göre ama tersine enol Günes ve Fatih Tekke Trabzonspor saysinde Senol Günes ve Fatih Tekke...[img]smileys/smiley2.gif[/img]
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak fincher_se7en tarafından gönderildi
                          Bülent Ecevit beyin kanamasi geçirdi,Gata'da ameliyata alindi...

Onu kanayacak beyni var miydi?

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi
                            İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi

ben kaptana söylenen laflara inanamiyorum... bu taraftar bu kadarmi nankör gerçekten yaziklar olsun... ne kadar çabuk adam harciyosunuz. Senol hocaya laf edilir, Fatih Tekkeye laf edilir Allahin sümüklü hahlilhodziçi bi atki takti diye bastaci yapilir. yeter artik kendi degerlerinizi bu kadar harcamayin. unutmayinki Trabzonspor Senollar, Fatihler sayesinde Trabzonspor...

Bana göre ama tersine enol Günes ve Fatih Tekke Trabzonspor saysinde Senol Günes ve Fatih Tekke...[img]smileys/smiley2.gif[/img]

Katiliyorum !
                            Kendini geliştirmeli(!). Hiç bir futbolcu Trabzonspor'dan üstün değildir(!). Yeniden yapılanalım(!). Özümüze dönmeliyiz(!). Transferi kapattık(!).

Yorum

• Bi uyduruk haber nasil da bizi birbirimize düsürüyor ya. Bu kadar kolay mi bir camiayi parçalamak?
                              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Valla ben Dozer cemilin,Senol Günesin,turgaylar....ve benzerlerinin kafam rahat degil bu takindan ayrilacam demiyecek kadar özverili ayni zamanda yürekli top oynadiklarina inaniyorum. Bugün bu takim onlarin sayesinde var.

Ama Fatih daha yolun basinda evet emegi vardir ama asla bir cemille ve onun arkadaslariylabir tutulamaz,daha o kadar sembollesemedi daha dogrusu sembollesecek icraati olmadi... Kafam rahat degil diyip çekip gitmek kurtulus degil helede o adi geçen takima gidecekse vah vah Kaptan vah

Yorum

Yükleniyor...
                                X