Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Pendik-Boluspor maçinda sok iddia...

Ikinci Futbol Ligi (A) Kategorisi'ne yükselme maçinda Pendikspor'un Bolu'yu 5-0 yenerek finale yükseldigi maçta, cezali bir futbolcusunu sahaya sürerek kural hatasi yaptigi iddia edildi.

Dün oynanan ve Pendikspor'un farkli kazanarak finale yükseldigi maçta takimlar sahaya su oyuncularla çikti.

Boluspor: Abdurrahman x, Izzet x, Sercan x, Engin x, Gökhan x, Mustafa x (Dk.56 Ömer x), Hüseyin x, Kemal Ongun x, Muharrem x, Caner x (Dk. 45 Ismail x), Abuzer x (Dk. 45 Aytek x)

Pendikspor: Gökhan xx, Dursun xx, Mete xx, Hakan xx, Kadir xx, Bilal xx, Yalçin Onur xxx, Kenan xx, Recep xxx, Cem xxx, Mücahit xxx

Maç sonrasi yapilan degerlendirmelerde Pendikspor'un daha önceki karsilasmalarda 4 sari karti bulunan futbolcusu Mücahit'i cezali duruma düsmüs olmasina ragmen bu kritik maçta sahaya sürerek kural hatasi yaptigi ileri sürüldü.

Maclar,Tarihi ve Mücahit Sen´in gördügü sari kartlar

22/01/2006 PENDIKSPOR -F.KARAGÜMRÜK sari kart
    29/01/2006 PENDIKSPOR-(ilginc,rakip yazmiyo) sari kart
    19/02/2006 YILDIRIMBOSNA-PENDIKSPOR sari kart
    17/05/2006 SIIRTSPOR-PENDIKSPOR sari kart

Grup maçlarinda görülen sari kartlar play-off lara tasiniyor. Yani Mücahit Sen bugünkü mac öncesi 4 sari kartli görünüyor.

Bu durumda TFF ne diyor:

Ayni sezonda, ayni kategorideki (Türkiye Profesyonel Ligleri, PAF Ligi, Deplasmanli Süper Gençler Ligi ve Türkiye Kupasi ayri kategoridir.) Müsabakalarda üst üste veya aralikli dahi olsa ihraca dönüsmeyen ihtarlik hareketleri nedeniyle toplam 4 (dört) sari kart gören futbolcular ayni kategorideki ilk resmi müsabakada oynatilamaz.

-----------

hatirliyorum da rize ile maç yapmistik bir kere.. rize altaydan bir oyuncu almisti ancak o oyuncunun cezasi olmasina ragmen oynatmislardi ve bizde hükmen galip sayilmistik..

sanirim kural ayni cezada ayni olur
    ''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)

feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !

Yorum

• Sinan Engin'i dikkatle izleyin Tv8'de. Eger yine bi müjde verirse Trabzonspor çok önemli futbolcularla anlasmak üzere müjde diye anlayin ki bir futbolcuyu daha kapti elimizden Besiktas. Ertesi gün okuruz gazetelerde [img]smileys/smiley19.gif[/img]
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• acaba Jun u mu aldilar [img]smileys/smiley2.gif[/img]
        2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
        Gerçek budur. ☆

Yorum

• NE Teknik Adam Ne Transfer Nede Stat... Yönetimden Hiçbir Gelisme Beklemiyorum.. Galiba Bu Sene Yine Vasatin Üstüne Cikamicaz.. Hiçbir Alanda Hiçbir Geliisme Hicbir Olumlu Haber Yok.. Cok Yazik

Yorum

• Bu kadar karamsar olmayalim.Bugün bakalim teknik direktör belli olacakmis.Hele bi o isi halletsinler de sonrasina bakariz.

Yorum

• İlk olarak lazmania tarafından gönderildi
              NE Teknik Adam Ne Transfer Nede Stat... Yönetimden
              Hiçbir Gelisme Beklemiyorum.. Galiba Bu Sene Yine Vasatin Üstüne
              Cikamicaz.. Hiçbir Alanda Hiçbir Geliisme Hicbir Olumlu Haber Yok.. Cok
              Yazik

aslinda suana kadar yasadiklarimizi düsünürsek bazen benimde icimden
              senin su yazdiklarin geciyo ama yinede bekleyip görelim diyorum...

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• telegolde deverim zengi "fb Fatihle her konuda anlasti ama kulübü ikna edemedi" dedi[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Besiktas yönetimi, bordo mavililerin, Ibrahim Akin ve Çagdas?a karsi önerdikleri Yattara?ya Fransiz hocadan onay çikmadi. Tigana, "Yattara iyi bir futbolcu. Ancak, benim sistemime uymuyor" diyerek transfere karsi çikti.

Ibrahima Yattara, futboluyla yalniz Türkiye?de degil, Avrupa?nin birçok kulübü tarafindan yakindan takip edilen bir futbolcu. Kivrak çalimlari ve yaptigi asistlerle dikkat çeken Trabzonspor?un Gineli yildizini, takas karsiliginda Besiktas?a önerdigi, ancak siah beyazli takimin teknik direktörü Jean Tigana?nin bu transfere onay vermedigi ögrenildi.

Trabzonspor yönetiminin, siyah beyazlilarla temasa geçerek, "Yattara?yi size verelim. Karsiliginda Ibrahim Akin ile Çagdas Atan?i isteriz. Bunun disinda herhangi bir para talebimiz olmayacak" diyerek takas önerisinde bulunduklari belirtildi. Besiktas yönetimi, Trabzonspor?un bu önerisi üzerine vakit geçirmeden tatilde bulunan hocalari Jean Tigana ile temasa geçtiler. Fransiz hocaya, Trabzonspor?un teklifini ileten siyah beyazlilar, "Hocam, Yattara?yi ister misin?" diye sordular.

Tigana ise, "Yattara iyi bir futbolcu. Ancak benim sistemime uymaz. Ben, sahada çok kosan, terinin son damlasina kadar mücadele eden futbolcu istiyorum. Üstelik onu alirsak, yabanci oyuncu sayimiz artar. Yattara ile kontenjanimi doldurmak istemiyorum" diyerek bu transfere onay vermedi.

Hürriyet / Ismail Er
                  HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• İlk olarak Alpayer tarafından gönderildi

telegolde deverim zengi "fb Fatihle her konuda anlasti ama kulübü ikna edemedi" dedi[img]smileys/smiley7.gif[/img]

KanalD 3. devrede de 7.5 milyon euroya anlastilar diyor [img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img][img]smileys/smiley7.gif[/img]
                    "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Yattara'nin son maçlarini izleme firsati buldum. Çok yorgun bezgin bir hali vardi. Bir derdi mi var benim bilmedigim?
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak degok tarafından gönderildi
                        Besiktas yönetimi, bordo mavililerin, Ibrahim Akin ve
                        Çagdas?a karsi önerdikleri Yattara?ya Fransiz hocadan onay çikmadi.
                        Tigana, "Yattara iyi bir futbolcu. Ancak, benim sistemime uymuyor"
                        diyerek transfere karsi çikti.

Ibrahima
                        Yattara, futboluyla yalniz Türkiye?de degil, Avrupa?nin birçok kulübü
                        tarafindan yakindan takip edilen bir futbolcu. Kivrak çalimlari ve
                        yaptigi asistlerle dikkat çeken Trabzonspor?un Gineli yildizini, takas
                        karsiliginda Besiktas?a önerdigi, ancak siah beyazli takimin teknik
                        direktörü Jean Tigana?nin bu transfere onay vermedigi ögrenildi.

Trabzonspor
                        yönetiminin, siyah beyazlilarla temasa geçerek, "Yattara?yi size
                        verelim. Karsiliginda Ibrahim Akin ile Çagdas Atan?i isteriz. Bunun
                        disinda herhangi bir para talebimiz olmayacak" diyerek takas önerisinde
                        bulunduklari belirtildi. Besiktas yönetimi, Trabzonspor?un bu önerisi
                        üzerine vakit geçirmeden tatilde bulunan hocalari Jean Tigana ile
                        temasa geçtiler. Fransiz hocaya, Trabzonspor?un teklifini ileten siyah
                        beyazlilar, "Hocam, Yattara?yi ister misin?" diye sordular.

Tigana
                        ise, "Yattara iyi bir futbolcu. Ancak benim sistemime uymaz. Ben,
                        sahada çok kosan, terinin son damlasina kadar mücadele eden futbolcu
                        istiyorum. Üstelik onu alirsak, yabanci oyuncu sayimiz artar. Yattara
                        ile kontenjanimi doldurmak istemiyorum" diyerek bu transfere onay
                        vermedi.

Hürriyet / Ismail Er

1. Yattarayi onlara vermeye kalksak havada kaparlar

2. Yattarayi onlara kimsenin önerdigine inanmiyorum

yalan haber

keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Yattarayi Trabzon bjk ye verecek de bjk yok ben almiyim diyecek heee.

Ben bu habere ancak [img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img][img]smileys/smiley36.gif[/img]

"Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

• Bence Dogruluk Yapi Olabilir. Tigana Otorite bi Adam Takip Ettigim Kadariyla.. Yani Gerçekten Istemiyor Olabilir. Sonucta Sergenide Istemiyor. Yattarayida Mücadeleci bi Takimda Düsünmemesi Normal Anarmol Olan Bizimkilerin Yattarayi Önermeleri [img]smileys/smiley17.gif[/img]Edited by: lazmania

Yorum

• Fatih Tekke için 14 milyon euro

Sari-lacivertliler, bordo-mavililere 6.5 milyon euro, milli golcüye de yillik 2.5 milyon euro'dan 3 yillik sözlesme önerecek. Trabzonspor Kulübü Baskani Nuri Albayrak ise "Türkiye'den de çok cazip bir teklif gelirse degerlendiririz" mesajini gönderdi.

Aziz Yildirim çok istiyor
                              Fenerbahçe, transferde hiz kesmiyor... 100. yilin 'rüya takimini' kurmak için harekete geçen sari-lacivertliler, Arsenal'dan Sol Campbell ve Liverpool'in süper forveti Morientes'in transferinde imza asamasina geldiler. Fenerbahçe'nin bir büyük hedefi ise Trabzonsporlu Fatih Tekke. F.Bahçe, baskan Aziz Yildirim'in,

< = =text/>

< = src="http://ads1.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&exclude= ," =text/>

kendisine yöneltilen bir soru üzerine "Türkiye'de Fatih Tekke'den baska alinacak golcü mü var?" dedigi bordo-mavili futbolcu için çok büyük bir rakami gözden çikarmak üzere.

Trabzon yesil isik yakti
                              Sari-lacivertli yönetimin, bordo-mavililer'e 6.5 milyon euro bonservis bedeli, Fatih Tekke'ye de yillik 2.5 milyon euro'dan 3 yillik sözlesme önermeye hazirlandigi ifade edildi. Wigan'in 5, Everton'in da 6 milyon euro bonservis bedeli ödemeyi teklif ettigi Fatih Tekke için Trabzonspor yönetimi de dün sessizligini bozdu. Baskan Nuri Albayrak, "Biz Fatih'i Türkiye'den bir kulübe vermeyi düsünmüyoruz. Ancak çok cazip bir teklif gelirse, bunu degerlendirebiliriz" yorumunda bulundu.

bu haberler iice can sikmaya basladi bukadar uzadigina göre bisiler var gibi ates olmayan yerden duman mi çikiyor sanmiyorum fatih in düsüncesi olmasa bu haberler 1 2 kere çikar biterdi bukadar uzadigina göre herseye hazirlikli olmak ta yarar var

Yorum

• Büyük bir yildiz sözü

Trabzonspor Baskani Albayrak, "Yakinda çok iyi bir oyuncu alacagiz" müjdesi verdi.

Trabzonspor Baskani Nuri Albayrak, büyük bir yildiz alacaklarini söyledi. Albayrak, "1.5 ay içinde bu isi çözecegiz" dedi. Yeni teknik direktörlerinin gelecek hafta içinde belli olacagini da belirten baskan, "Avrupali hocalarla temastayiz. Ama ille de yabanci hoca getirecegiz diye de bir sart yok" diye konustu.

< = =text/>

insallah dielim
                                < = src="http://ads1.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&exclude= ," =text/>

Yorum

Yükleniyor...
                                X