Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (Genel)

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak laz_hayri_61 tarafından gönderildi

Trabzon da bulunan arkadaslarimdan bir ricam var: bazi internet sayfalarinda gs nin sampiyonlugunun TRABZON da meydanlarda kutlanildigi yaziyor ben buna kesinlikle inanmadigim için TRABZON da bulunan arkadaslardan bana bu konuda bilgi vermesini rica ediyorum özelden yada bu sayfadan

arkadasim böle bise olma ihtimali yok ben trabzondayimm.. onlar trabzonla girsunu karistirinlar.. dun sadece giresunun görele ilcesimdeydim nbelediye anans yapiodu gs nin sampiyonluk kutlamalari var diye trabzonda olmama ragmen deli oldu. hayatta istanbul görmemis ankutlar gs kutlamasi yapiyor baska bise degil .. bir kac cahilin isi baka bise degil arkadaslar .. öyle ankutlarda ts li olacaksa bizim tsliligimizden ne cikar birakin trabzonsporluluk bize kalsinn
    Trabzonspor

Yorum

• dostum bende giresunluyum. sunu bil ki HERKES TRABZONSPORLU OLAMAZ BIRAK O SEREF BIZE KALSIN.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• milanli perre womé sol kanat oyuncusu ve kamerun milli tkaiminda oynuyor! su an da bonservisiyle birlikte almak mumkun cünü sözlesmesi sona erdi milanda! almanyadan bremen ilgileniyor womé ile ancak biliyorum ki parayi veren düdügü calar! böyle bir sol kanat oyuncusu yattarayi rahatlatmakla kalmaz en az onun kadar iyi bir transfer yapilmis olur! o zaman koyarsin fatihi de stepanovun yanina ve eger lee yi de takimda tutmak istersen ortasahaya cok iyi bir alternatif olusturus olursun...

Yorum

• İlk olarak szmek tarafından gönderildi
          dostum bende giresunluyum. sunu bil ki HERKES TRABZONSPORLU OLAMAZ BIRAK O SEREF BIZE KALSIN.

giresunlulara bise dedigim yok zaten .. ama bu kadar da olmaz ya.. sen belediyeden anans yapion bilmem su saatte kutlama var diye neyi kutluon ya nesin sen yaaa.. bu verdikleri destegi gresunspora verseler gresunspor böylemi olur.. ayip yaaa
          Trabzonspor

Yorum

• FLAS..FLAS.. VE YÖNETIMDE FATIH'I SATMA KARARI ALDI.. ISTE SICAK GELISMELER !!!...
            Bordo-mavili yönetim, Fatih Tekke'ye gelecek transfer tekliflerine kapisini ardina kadar açti. Ingiliz kulüplerinden ciddi öneriler alan, ancak dönemin baskani Atay Aktug tarafindan transferine izin çikmayan Fatih Tekke'nin bir yil daha mukavelesi bulunuyor.
            Nuri Albayrak yönetimi, her defasinda ayrilik sinyali veren Fatih Tekke'ye talip olan kulüpleri degerlendirip, kulüp çikarlari dogrultusunda kendisini satma karari aldi.
            Fatih Tekke transfer döneminde satilamazsa, gelecek sezon serbest kalacak ve Trabzonspor yildiz futbolcudan para kazanamayacak. Besiktas maçi sonrasi 4 yildir çok yoruldugunu belirtip, "Artik kafa olarak rahat olmadigimi net olarak söyleyebilirim. Bu yil olmazsa gelecek yil Avrupa'ya gidecegim. Bu sene kulübüm izin verirse, takimdan ayrilabilirim" diyen milli oyuncu yönetime üstü kapali mesaj göndermisti.
            Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak laz_hayri_61 tarafından gönderildi

Trabzon da bulunan arkadaslarimdan bir ricam var: bazi internet sayfalarinda gs nin sampiyonlugunun TRABZON da meydanlarda kutlanildigi yaziyor ben buna kesinlikle inanmadigim için TRABZON da bulunan arkadaslardan bana bu konuda bilgi vermesini rica ediyorum özelden yada bu sayfadan

Maçtan hemen sonra ufak tefek sevinmeler oldu ama bunlar gs kazandigi için degil fb kaybettigi içindi.Edited by: ahmetturk
              Yeni bir stad istiyoruz...
              Trabzonspor taraftarina ve takimina yakisan bir stad...Trabzonspor üye no: 13911

Yorum

• İlk olarak FANATIK61 tarafından gönderildi

FLAS..FLAS.. VE YÖNETIMDE FATIH'I SATMA KARARI ALDI.. ISTE SICAK GELISMELER !!!...
                Bordo-mavili yönetim, Fatih Tekke'ye gelecek transfer tekliflerine kapisini ardina kadar açti. Ingiliz kulüplerinden ciddi öneriler alan, ancak dönemin baskani Atay Aktug tarafindan transferine izin çikmayan Fatih Tekke'nin bir yil daha mukavelesi bulunuyor.
                Nuri Albayrak yönetimi, her defasinda ayrilik sinyali veren Fatih Tekke'ye talip olan kulüpleri degerlendirip, kulüp çikarlari dogrultusunda kendisini satma karari aldi.
                Fatih Tekke transfer döneminde satilamazsa, gelecek sezon serbest kalacak ve Trabzonspor yildiz futbolcudan para kazanamayacak. Besiktas maçi sonrasi 4 yildir çok yoruldugunu belirtip, "Artik kafa olarak rahat olmadigimi net olarak söyleyebilirim. Bu yil olmazsa gelecek yil Avrupa'ya gidecegim. Bu sene kulübüm izin verirse, takimdan ayrilabilirim" diyen milli oyuncu yönetime üstü kapali mesaj göndermisti.

yerinde bir karar.. gereken de buydu zaten...
                Trabzon / Of / Dumlusu / Kliza / delioflu61

Trabzonspor Modern Winamp Arayüzleri (6 adet) için TIKLA

Yorum

• Daum birakti galiba;

Sahsima yapilan agir elestirilerden dolayi ve herkesin bildigi gibi cuma günü olacagim ameliyat dolayisi ile neler olabilecegini bilmedigim için yönetim kurulumuza sözlesmemin feshedilmesini istegimi sundum.

Yorum

• Avrupa Futbol Sampiyonasi (EURO 2008) hazirliklarini sürdüren (A) Milli Takimi?nin Mayis ve Haziran ayi içinde yurt disinda yapacagi 6 maçin aday kadrosu belli oldu.

Milli Takimlar Sorumlusu Fatih Terim, hazirlik maçindaki rakipleri EURO 2008 elemelerinde grupta bulunan ekipler göz önünde bulundurarak tespit ettiklerini ifade ederek, ??Hedefimiz Eylül ayindaki ilk resmi eleme maçina kadar hazirliklarimizi tamamlayip, her seyiyle tam bir takim olmak. Güzel bir hazirlik kampi ve hedefi yakalayan maçlar oynayacagimiza inaniyoruz?? dedi.
                    Bu arada aday kadronun, sakat, ameliyat olacak ve cezali futbolcularin durumlari göz önünde bulundurularak tespit edildigi belirtilirken, Önder Turaci?nin ise durumu henüz açikliga kavusmadigi için kadroya alinmadigi açiklandi.
                    Ümit Milli Takim kadrosunda bulunan Can Arat, Burak Yilmaz ve Ibrahim Akin?in, 19 Mayis?ta Iskoçya ile oynanacak hazirlik maçinin ardindan kafileye katilacagi kaydedildi.
                    Aday kadro söyle:
                    Necati Ates, Orhan Ak, Volkan Arslan, Hasan Kabze (Galatasaray), Rüstü Reçber, Volkan Demirel, Servet Çetin, Tuncay Sanli, Can Arat (Fenerbahçe), Ibrahim Toraman, Ibrahim Akin, Gökhan Zan (Besiktas), Fatih Tekke, Gökdeniz Karadeniz, Hüseyin Cimsir (Trabzonspor), Gökhan Ünal, Mehmet Topuz (Kayserispor), Ugur Boral (Gençlerbirligi), Fahri Tatan (Çaykur Rizespor), Orkun Usak (Ankaragücü), Bilal Kisa (Malatyaspor), Burak Yilmaz, Volkan Yaman (Antalyaspor), Murat Ocak (Istanbul Büyüksehir Belediyesi), Nihat Kahveci (Real Sociedad), Hamit Altintop (Schalke 04), Nuri Sahin (Borussia Dortmund), Halil Altintop (Schalke 04).
                    (A) Milli Takimi kampi, 20 Mayis Cumartesi günü saat 17.00?de Polat Renaissance Otel?de futbolcularin bir araya gelmesiyle baslayacak.
                    Bu arada Terim?in, Besiktas?ta zaman zaman kadroya giremeyen Ibrahim Akin ile Fenerbahçe?nin genç oyuncusu Can Arat?in yani sira, Ikinci Lig (A) Kategorisi ekiplerinden Antalyaspor?dan Burak Yilmaz, Volkan Yaman ve Istanbul Büyüksehir Belediyesi?nden Murat Ocak?i aday kadroya çagirmasi dikkat çekti.

-11 GÜNDE 6 MAÇ OYNANACAK-

(A) Milli Futbol Takimi, 24 Mayis-4 Haziran tarihlerinde 11 günde toplam 6 hazirlik maçi oynayacak.
                    Milli takim, 21 Mayis Pazar günü Belçika?ya gidecek ve 24 Mayis?ta Belçika ile karsilasacak. 25 Mayis Persembe günü Almanya?ya geçecek olan milliler, 26 Mayis?ta Gana, 28 Mayis?ta Estonya, 31 Mayis?ta Suudi Arabistan, 2 Haziran?da Angola, 4 Haziran?da Makedonya ile oynayacak.
                    Milli takim, 5 Haziran Pazartesi günü Türkiye?ye dönecek.

Kim bu Murat Ocak Bizim baskanin eski takimi.Milli takima cagrildigina göre iyi olmali bilgisi olan var mi?
                    İki renk ve Asalet Bordomavi.net

Yorum

• Ismini duydum ama bilgim yok açikcasi

Yorum

• Fatih her ne kadar Trabzonspor kulübü sayesinde var olmussada her ne kadar Trabzonspor sampiyon olmadikça bize borcunu ödeyemesede bizler Fatih Tekke'yi ne kadar seviyor olsakta adam gitmek istiyor.

Bu kelimeyi kullanmaktan nefret ediyor olsamda yapicak bi sey yok kardesim adam takimdan ayrilmak istiyor bunuda açikça dile gitiriyor zaten.
                        Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• İlk olarak mackdali22 tarafından gönderildi

Kim bu Murat Ocak Bizim baskanin eski takimi.Milli takima cagrildigina göre iyi olmali bilgisi olan var mi?

Aman kardesler eksik kalsin Murat Ocak;

Birincisi bize kaçinci ligde oldugunu dahi bilmedigim takimin topçusu lazim degil ikinciside Büyük Sehir'den getirilen bi artist var zaten bizim takimda tek basina yetiyor zaten.(bkz:kayseri erciyes maçi)
                          Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya

Yorum

• Graeme Souness'in bordo-mavili takimda çalismaya sicak baktigi ve bu transferin pazartesi gününe kadar gerçeklesme olasiliginin yüksek oldugu kaydedildi.

buda demek oluyorki biz çiok p.tesiler salilar bekleriz.

luce bugün yada yarin geliyodu.

souness(insallah gelmez) p.tezi ye kadar

santini çarsamba

van gaal cuma

sadi tekelioglu sabah imza atti. olur bunun sonu
                            AL STADINI ÇAL BAŞINA

Yorum

• [img]smileys/smiley19.gif[/img][img]smileys/smiley19.gif[/img]

Yorum

• souness çok kötü yaa o adamdan bise olmaz hiç bi basarisi yok hodziç ten farki olcagini sanmam bizim kadroya biraz takviye olsa ufak takviyeler yapilsa enaz 2. olur zaten bu takim gerisi ii bi teknik direktöre kalir oda souness olmamali bence

Yorum

Yükleniyor...
                                X