arkadaslar yaa tomas denisen bu adamin futbolcu olduguna bile emin degilim ki ben.... adamin kaçirdigi golleri benki ayagima krampon giymis adam degilim ben bile atardim .. yazikmi verilen paraya futbolcu almakmi o parayla bi kaç hayir isi yapilsa hiç olmazsa hayir duasi alirdik ta belki takimin üsütndeki su sansizlik kirilirdi .....
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (Genel)
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
??UEFA?YA KATILMAYI CAVCAV ENGELLEDI??-
Gençlerbirligi?nin UEFA Kupasina katilamamasinin tek nedeninin Ilhan Cavcav oldugunu vurgulayan Aytek, bunun bedelinin de 4 milyon dolar oldugunu belirterek, ??Ankaralilara UEFA Kupasina katilmayi tattiracakken, Samsunspor maçiyla baslayan son 3 maçlik süreçte yasanan uygulamalarla bu sans elimizden kaçmistir. Zaten biz de bu yanlislari gördügümüz için aday olduk. Takimin UEFA Kupasina gitmesi resmen bu uygulamalar nedeniyle engellendi?? dedi.
Aytek, Gençlerbirligi?nin Ankaralilara yakisir bir takim olmasi gerektigini kaydederek, sunlari söyledi:
??Son maç öncesi Bestepe Tesisleri seçim bürosu haline getirilmistir. Kampta bulunan futbolcularin konsantrasyonu bozulmustur. Futbolcular seçimi, menajeri konusur olmuslardir. Gençlerbirligi bizim çocugumuz, ona zarar gelmesini istemeyiz ve göz yummayiz. Ayrica, Gençlerbirligi Divan Kurulunun da görevini yapip yapmadiginin takipçisi olacagiz.??''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
16.05.2006 11:34 - Bu haber 17.707 kisi, Spor haberleri bugün 222.964 kisi tarafindan okundu
Galatasaray ve Besiktas?i sampiyon yaptiktan sonra gittigi Ukrayna?da da büyük basarilar kazanan Rumen teknik direktör, "Buradan sadece bir nedenle ayrilirim, o da Fenerbahçe için. O taraftarla kazanilmadik kupa birakmam" dedi.
Önce Galatasaray?i lig sampiyonu yapti, ardindan Besiktas?i... Siyah beyazli takimdan sonra gittigi Ukrayna?da da Dinamo Kiev saltanatina son veren teknik direktör olarak tarihe geçti. Çalistirdigi Shakthar Donetsk?i üst üste 2 yil lig sampiyonluguna tasidi. Bunlar yetmezmis gibi 1 Ukrayna Kupasi ve 1 de Ukrayna Süper Kupasi?ni kazandi... Dünyanin en basarili teknik direktörleri arasinda yer alan Mircea Lucescu, simdi de Trabzonspor?un gündeminde. Telefonla görüstügümüz Rumen teknik adam, bordo mavililerin teklifine sicak bakmadigini söylerken, gönlündeki takimin Fenerbahçe oldugunu açikça ifade etti...
Shakthar Donetsk?te çok iyi sartlarda çalistigini vurgulayan Lucescu, "Burada krallar gibiyim. Yilda 3 milyon dolar kazaniyorum. Sato gibi bir evde oturuyorum. Buradan yalniz bir tek nedenle ayrilirim, o da Fenerbahçe?den teklif gelirse" dedi.
Bu sözlerinin ardindan bir an duraklayan tecrübeli çalistirici, daha sonra sözlerini söyle sürdürdü:
Avrupa?yi sallamaliydi
"Ahh... Elimde Fenerbahçe taraftari gibi bir kitle olsa, inanin neler yaparim neler. Avrupa?nin en büyük takimlarina kafa tutar, korkmadan cesurca savasirim. Fenerbahçe?nin normalde bu taraftar kitlesi ve bu potansiyelle birakin Türkiye Ligi?ni Avrupa Sampiyonlar Ligi?nde, UEFA Kupasi?nda sampiyonluklar kazanmasi lazim. Inanin bana böyle bir taraftar dünyada çok az takimda var."
Ukrayna?da yasamasina ragmen Türkiye Ligi?ni yakindan takip ettigini bildigimiz Lucescu?ya Fenerbahçe?yi sordugumuzda ise, büyük gürültü koparacak bir cevap aldik...
"Burada herkesin bilmesi gereken bir sey var. Fenerbahçe?yi Daum sampiyon yapmadi. Geçtigimiz iki yilda kazanilan sampiyonluklarda baskan Aziz Yildirim?in katkisi çok büyük. Aziz Yildirim?i çok begenir ve takdir ederim. Fenerbahçe?ye daha önce iki defa gelmek istedim. O dönemin yöneticilerindeh Yusuf Duru ile görüsmüstüm. Çagirdi ama olmadi."
Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
Orduspor'da oynayan yegenim Istanbul'da olacagini söylemisti.Bayagi bir sevinmistim.Bu haberi görünce simdi konustum kendisiyle Altay'la Istanbulspor Ordu'nun taraftari çok diye kabul etmemisler.[img]smileys/smiley11.gif[/img]Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.
Yorum
-
evet bana da öyle geldi..adamin biri oturup yazmis...
''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
İlk olarak coach tarafından gönderildi
16.05.2006 11:34 - Bu haber 17.707 kisi, Spor haberleri bugün 222.964 kisi tarafindan okundu
Galatasaray ve Besiktas?i sampiyon yaptiktan sonra gittigi Ukrayna?da da büyük basarilar kazanan Rumen teknik direktör, "Buradan sadece bir nedenle ayrilirim, o da Fenerbahçe için. O taraftarla kazanilmadik kupa birakmam" dedi.
Önce Galatasaray?i lig sampiyonu yapti, ardindan Besiktas?i... Siyah beyazli takimdan sonra gittigi Ukrayna?da da Dinamo Kiev saltanatina son veren teknik direktör olarak tarihe geçti. Çalistirdigi Shakthar Donetsk?i üst üste 2 yil lig sampiyonluguna tasidi. Bunlar yetmezmis gibi 1 Ukrayna Kupasi ve 1 de Ukrayna Süper Kupasi?ni kazandi... Dünyanin en basarili teknik direktörleri arasinda yer alan Mircea Lucescu, simdi de Trabzonspor?un gündeminde. Telefonla görüstügümüz Rumen teknik adam, bordo mavililerin teklifine sicak bakmadigini söylerken, gönlündeki takimin Fenerbahçe oldugunu açikça ifade etti...
Shakthar Donetsk?te çok iyi sartlarda çalistigini vurgulayan Lucescu, "Burada krallar gibiyim. Yilda 3 milyon dolar kazaniyorum. Sato gibi bir evde oturuyorum. Buradan yalniz bir tek nedenle ayrilirim, o da Fenerbahçe?den teklif gelirse" dedi.
Bu sözlerinin ardindan bir an duraklayan tecrübeli çalistirici, daha sonra sözlerini söyle sürdürdü:
Avrupa?yi sallamaliydi
"Ahh... Elimde Fenerbahçe taraftari gibi bir kitle olsa, inanin neler yaparim neler. Avrupa?nin en büyük takimlarina kafa tutar, korkmadan cesurca savasirim. Fenerbahçe?nin normalde bu taraftar kitlesi ve bu potansiyelle birakin Türkiye Ligi?ni Avrupa Sampiyonlar Ligi?nde, UEFA Kupasi?nda sampiyonluklar kazanmasi lazim. Inanin bana böyle bir taraftar dünyada çok az takimda var."
Ukrayna?da yasamasina ragmen Türkiye Ligi?ni yakindan takip ettigini bildigimiz Lucescu?ya Fenerbahçe?yi sordugumuzda ise, büyük gürültü koparacak bir cevap aldik...
"Burada herkesin bilmesi gereken bir sey var. Fenerbahçe?yi Daum sampiyon yapmadi. Geçtigimiz iki yilda kazanilan sampiyonluklarda baskan Aziz Yildirim?in katkisi çok büyük. Aziz Yildirim?i çok begenir ve takdir ederim. Fenerbahçe?ye daha önce iki defa gelmek istedim. O dönemin yöneticilerindeh Yusuf Duru ile görüsmüstüm. Çagirdi ama olmadi."
yeter artik ben takimimin basindatakimyenildiginde enaz benim kadar üzülecek gönlü ile akli ile herseyi ile benim kadar trabzonumun basarisini isteyecek bir teknik adam istiyorum.kariyeri degil tutbol bilgisi olan adam gibi adam istiyorum.para için degil benim gibi trabzon sevdasindan dolayi herseyi yapabilecek birini takimin basinda görmek istiyorum.eger biz büyük takimsak böyle insanlari böyle futbol adamlarini yetistirmis olmaliyiz.onlardan biri gelmeli takimin basina.HIÇ SAMPIYONLUK GÖREMEMIS FAKAT ELINDEN GELDIGI KADAR BU TAKIMI DESTEKLEYEN BIZLERIN HAKKI BUNU ISTEMEKİstanbul basını ne bizi sevdi ne de TRABZONUMUZU.....
Yorum
-
Trabzonspor'da arayis sürüyor
16.05.2006 12:45 - Bu haber 2286 kisi, Spor haberleri bugün 228.111 kisi tarafindan okundu
Mircea Lucescu ile anlasma saglayamayan Trabzonspor'da, teknik direktörlük konusunda daha önce Galatasaray'i da çalistiran Graeme Souness'in isminin ön plana çiktigi bildirildi.
Ilk olarak Ukrayna'nin Shaktar Donetsk Takimi Teknik Direktörü Lucescu'yu düsünen ve Türkiye'ye çagiran bordo-mavili kulübün yönetim kurulu, Rumen teknik adamin ''14 Mayisdaki sampiyonluk maçindan sonra cevap veririm'' seklindeki açiklamalari karsisinda baska arayislara yöneldi.
Bordo-mavili kulüp, en son Ingiltere'nin Newcastle United takiminda görev yapan Galatasaray'in eski çalistiricisi Graeme Souness ve Fransiz teknik adam Santini ile görüsmelere basladi.
Graeme Souness'in bordo-mavili takimda çalismaya sicak baktigi ve bu transferin pazartesi gününe kadar gerçeklesme olasiliginin yüksek oldugu kaydedildi.
Yönetim kurulunun da Türkiye'yi tanidigi için Souness'i daha ön planda tuttugu ögrenildi.
Su an herhangi bir takim çalistirmayan Souness, daha önce Liverpool, Galatasaray, Southampton, Torino, Benfica, Blackburn Rovers, Newcatsle United takimlarinda görev yapmisti.
Adam Ölür Adamlık Ölmez - Trabzon/Tonya
Yorum
-
Lucescu haberi Feybeli agziyla yazilmis. Tiraj amaçliTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Spor
Yönetim ? Görüsüyoruz? dedi. Ancak Lucescu, Romanya? dan açiklama gönderdi: ?Sözlesmem devam ediyor. Tek tarafli fesh edemem. Trabzonspor? a gelemem.?...
< name=1 =diger.asp?aksiyon=aramasonuc method=post>< style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px groove; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px groove; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px groove; FONT-FAMILY: Verdana" size=26 name=ara> < style="BORDER-RIGHT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-TOP: #c0c0c0 1px ridge; FONT-SIZE: 10px; BORDER-LEFT: #c0c0c0 1px ridge; BORDER-BOTTOM: #c0c0c0 1px ridge; FONT-FAMILY: Verdana" =submit value=Ara name=B1> >
Mircea Lucescu, gelecek sezon da Shakhtar'i çalistiracagini belirtti. ?Ben Türkiye Milli Takimi?ni reddetmisim, baska takimlari reddetmisim, simdi Trabzonspor?a mi gideyim? 30-32 yaslarinda olsaydim böyle düsünebilirdim, ama artik o yaslarda degilim? diyen Lucescu, ?Shakhtar'da devam ediyorum. Bir yil daha kontratim var. Sözlesmemdeki özel maddeye göre anlasmayi tek tarafli feshedemem? dedi. Lucescu sözlerini, ?Sanirim her seyi söyledim!? diyerek bitirdi.
Lotto ile anlastilar turuncu forma yok
Daha önce Kappa ile olan anlasmasini iptal ederek sezon basindan beri kendi ürünlerini üreten ve müsabakalarda futbolcular ve teknik heyete bu malzemeleri giydiren Trabzonspor, yeni dönemde Loto ile anlasma yapti. Loto ile dün Istanbul?da 1 yili opsiyonlu 3 yillik anlasma imzalandi. Yeni dönemde Trabzonspor ürünlerini Lotto üretecek ve turuncu formalar artik kullanilmayacak. Lotto?dan özel çubuklu forma tasarimi da istendi.
.........::::ıl cApiTaNo::::.......
Yorum
Yorum