Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çukurovalıyız,trabzonsporluyuz vesselam

Herkese merhaba.forumda yeniyiz lakin trabzonspor sevgimiz oldukça eskidir.Güneyli kim mi? 1967 çukurova(adana) doğumlu ömründe trabzonspordan başka takım tutmamış biri.Anadolunun bir zamanlar fırtınası trabzonsporu kalbinden çıkaramamış bir futbolsever.Efsanenin tekrar geri dönmesini hasretle bekleyen biri.Şimdiden forum üyelerine hoşbulduk diyorum.Seviyeli ve kaliteli yzışmalarda buluşmak dileğiyle.
    Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
    UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• İlk olarak güneyli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Herkese merhaba.forumda yeniyiz lakin trabzonspor sevgimiz oldukça eskidir.Güneyli kim mi? 1967 çukurova(adana) doğumlu ömründe trabzonspordan başka takım tutmamış biri.Anadolunun bir zamanlar fırtınası trabzonsporu kalbinden çıkaramamış bir futbolsever.Efsanenin tekrar geri dönmesini hasretle bekleyen biri.Şimdiden forum üyelerine hoşbulduk diyorum.Seviyeli ve kaliteli yzışmalarda buluşmak dileğiyle.
      Hoşgeldiniz sayın abim.. Sevgiyle selamlıyorum sizi.. Söyledikleriniz çok sevindirici ve bizimde sizin gibi ümidimiz umudumuzdur. Yeniden aramıza hoşgeldiniz..
      Girls from your city

Yorum

• HoşgeLDiniz....
        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Selamün Aleyküm sevgili arkadaşlar...
          Recep Özer. 04.06.1979 Trabzon/Merkez doğumluyum. Doğduğumdan beridir Trabzonsporluyum. Babam doğmadan önce de Trabzonsporlu olduğumu söylemişti ama ben doğumumdan öncesini bilmediğim için o konuda malumatım yok. 1987 den beridir hem memleket özlemi hemde Trabzonsporumun özlemini çekiyorum. Ben formamın aşkını anlatamam diğer arkadaşlar gibi. Takımım sahaya çıkığında mutluluğumun tarifini yapamam. Hele ki gol gelirse hiç tanımadığım ama bizi Trabzonspor aşkı bir araya getirmiş o insanlarla sarmaş dolaş olmayı tarif bile edemem. 12 senedir takımımı üzüntüyle izliyorum. Hele ki 2002 yılında İnönü Stadındaki Denizlispor kupa maçında bir avuç Denizispor taraftarının "Trabzon kümeye" tezahüratını hala unutamıyorum. Kalbime çok dokunmuştu ağlamıştım. Tekrar İstanbul uşaklarına kükreyeceğimiz günleri özlemle bekliyorum. Artık şampiyonluk da beklemiyorum sadece saygı duyulan bir takım görmek istiyorum.
          En son Recep Özer tarafından düzenlendi; 30.05.2008, 23:14.
          Her zaman söylediğim gibi Trabzonspor'u para için satanlar iflah olmamıştır. Örnekler çok, isim vermeyeyim. Ama örneklere eklenecekleri siz iyi biliyorsunuz...

Yorum

• İlk olarak Recep Özer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Selamün Aleyküm sevgili arkadaşlar...
            Recep Özer. 04.06.1979 Trabzon/Merkez doğumluyum. Doğduğumdan beridir Trabzonsporluyum. Babam doğmadan önce de Trabzonsporlu olduğumu söylemişti ama ben doğmadığım için o konuda bilgi sahibi değilim. 1987 den beridir hem memleket özlemi hemde Trabzonsporumun özlemini çekiyorum. Ben formamın aşkını anlatamam diğer arkadaşlar gibi. Takımım sahaya çıkığında mutluluğumun tarifini yapamam. Hele ki gol gelirse hiç tanımadığım ama bizi Trabzonspor aşkı bir araya getirmiş o insanlarla sarmaş dolaş olmayı tarif bile edemem. 12 senedir takımımı üzüntüyle izliyorum. Hele ki 2002 yılında İnönü Stadındaki Denizlispor kupa maçında bir avuç Denizispor taraftarının "Trabzon kümeye" tezahüratını hala unutamıyorum. Kalbime çok dokunmuştu ağlamıştım. Tekrar İstanbul uşaklarına kükreyeceğimiz günleri özlemle bekliyorum. Artık şampiyonluk da beklemiyorum sadece saygı duyulan bir takım görmek istiyorum.
            Öncelikle hoşgeldin,
            Saygı duyulan o takım yeni sezonda geri dönüp futboluyla,basketboluyla fırtına gibi esecektir,bundan kuşkun olmasın
            Son ağaç kesildiğinde,
            Son nehir kirlendiğinde,
            Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

• Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.

Bursa-Dikkaldırım eşrafından Halil İbrahim Kul Trabzon\Arsin doğumluyum. Her Trabzonlu gibi memleket hasreti çekenlerden biriyim. Bu sene özlemlere son vermek dileğiyle Bursa'dan sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak İBOER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Merhaba Arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.

Bursa-Dikkaldırım eşrafından Halil İbrahim Kul Trabzon\Arsin doğumluyum. Her Trabzonlu gibi memleket hasreti çekenlerden biriyim. Bu sene özlemlere son vermek dileğiyle Bursa'dan sevgilerle.
                HoşgeLdin renkdaş..
                ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• İzmİr Bornova'dan Sevgİ Ve Selamlar......

Arkadaşlar şanlı Trabzonspor'un bir taraftarı olarak sizleri en derin saygı ve selamlarımla kucaklıyorum.İzmir ,büyükşehirler içinde Trabzonsporumuzun en zayıf temsil edildiği yer ne yazık ki..........Hatta trabzonspor yönetimi bile burayı gözden çıkarmış olmalı ki 365 gün içinde bir tek organizasyon yapmadı bu kentte.Böyle olmaz.Ben 37 yaşındayım.Son şampiyonluğu gören mutlu azınlıktanım.O günden bu yana çok şey değişti kuşkusuz.Ama buradan Bordo mavi net İzmir temsilcilerine sesleniyorum.Lütfen bornova'yı siz ihmal etmeyin bari.sitemizde ne telefon ne adres hiçbirşey yok.En azından gelecek sezonun planlamasını yapalım bari.Oturup konuşalım.Maçları izleyecek ortak bir yer,ne organizasyonlar yapılacak bunları netleştirelim.Ama en önemlisi Trabzonsporumuzu İzmir'e nasıl getiririz onu planlayalım.Bu kent futbol özürlü maalesef.Bir sürü takımı var.süper ligde takımı yok.Manisa 'da gitti.Bari takımımızı bu kente çekmenin bir yolunu konuşalım.Bu arada İstanbul'daki Trabzonsporlular size naqsıl imreniyorum bir bilseniz..En azından 6-7 maç takımımzı canlı seyrediyorsunuz.Ah İzmir ahhhhhh!!!!!!!........yaktın beni hasretten.......

Yorum

• Hoşgeldiniz hocam
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• Ankaradan Giresunlu Abdullah Slm herkese...
                      " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• Ben geldimmm,sefa getirdimmmmm

Dünyanın Başkenti TRABZON'dan herkese selamlar...
                        Ben UFUK...
                        Nice niceee nipniceeeeeee güzel günlerde görüşmek dileğiyleee
                        KENDİNİZE HAS BAKIN
                        nam-ı diğer Horizon diyor ki;
                        TRABZONLU'NUN ELİNDEN İKİ ŞEYİ ASLA ALAMAZSIN; BİRİNCİSİ SEVDİĞİ KIZI, İKİNCİSİ DÖVDÜĞÜ ADAMI ;) !!!

Yorum

• Hoşgeldiniz kardeşlerim, abilerim...
                          Akl-ı selim taraftarların tuttuğu takım: Trabzonspor => SAÜ-TS

Yorum

• Aramiza yeni katilan arkadaslar haepiniz hosgeldiniz...
                            YASAMAK BIR AGAC GIBI TEK VE HUR VE BIR ORMAN GIBI KARDESCESINE===>TSira YasemiN<===

Yorum

• Hoşbulduk ararkadaslarrrrrrrr
                              nam-ı diğer Horizon diyor ki;
                              TRABZONLU'NUN ELİNDEN İKİ ŞEYİ ASLA ALAMAZSIN; BİRİNCİSİ SEVDİĞİ KIZI, İKİNCİSİ DÖVDÜĞÜ ADAMI ;) !!!

Yorum

• hepiniz hoş geldiniz
                                özellikle güneyli hemşerim
                                sefalar getirdin
                                "Bir ülkede küçük adamların gölgesi uzuyorsa;
                                O ülkede güneş batıyor demektir."

Yorum

Çalışıyor...
                                X