Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ozgur_mke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Özgür CEYHAN
    1973 doğumluyum. Ankaralıyım. Küçük yaştan beri TRABZONSPORLUYUM. Sürekli sorulur "Neden T.S" diye. ama onlar anlayamazlar değilmi...
    anlayamazlar haklısın kardeş

Yorum

• hoşgeldiniz arkadaşlar...
      BİRLİKTE DAHA İLERİYE!!!
      :::...BMN...:::

(UEFA)

Yorum

• Davut
        SARIKOÇ
        1979 sürmene/TRABZON doğumluyum
        yıldız teknik üniversitesi mimarlık fak.mimarlık bölümü mezunuyum
        istanbul güngörende oturuyorum...

Yorum

• cavittopal
          1983 akçaabat trabzon
          bilkent/bilgisayar teknolojisi bilişim sitemleri okuyorum
          arkadaşlar bende aranızaa yeni katılım ben ankaraya yeni geldimm ve burdaki organizasyonlara katılmak istiyorum bana bu konuda bilgi verirseniz sevinirim

Yorum

• selam İzmir den MEhmet ben ...

Yorum

• merhaba arkadaşlar.istanbuldan Ahmet ben.marmara iktisat 4. sınıf öğrencisiyim.herkesin RAMAZAN AYI MÜBAREK OLSUN.
              Alayına İsyan Ölümüne BORDO MAVİ...

Yalandan değil essahtan Trabzonluyuz...

61>34 Matematik Asla Yalan Söylemez.

Yorum

• arkadaslar ben murat istanbulda yasıyorum cıne5te kurgu montaj yapıyorum öncelıkle koyu trabzonlu sonrada trabzonsporluyum

Yorum

• trabzonsporun 6 şampiyonluğunu gören arkadaşınızım umarım 7. şampiyonluğu beraber yaşarız. Bu arada ben 1961 dernek pazarı doğumluyum.

Yorum

• Arkadaşlar merhaba. Ben 2003 yılından beri üyeyim ama fazla zaman bulamazdım girmeye. Artık daha sık buralarda olacağım. Adım "Ragıp ÖZTÜRK", 26 yaşındayım ve Trabzon merkezdenim. Ayrıca bu renklere de aşığım.
                    BORDO Kanım! MAVİ Damarım! ....

Yorum

• arkaaşlar ben samsunda okutorum ama trabzonluyum ayrıntı imzada
                      medicina humaniem veterineria humatitem

Yorum

• siteye yeni katılan arkadaşlarımıza abilerimizn hepsine selam inşallah bu foruma yeterince katkıda bulunurlar

Yorum

• İlk olarak arananadam61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ahmet Tüysüz

doğum yeri:TRABZON/Çağlayan

meslek:Trabzon-İstanbul karayolunun TOSYA mevkiinde dinlenme tesisi işletiyorum

yaşadığım yer:Tosya/Kastamonu
                          Adi ne abi cakala cukala para kaptirmayalim..

Yorum

• tüm BMN üyelerine ve tüm TRABZONSPOR'lulara selamlar
                            adım aytaç
                            79 TRABZON doğumluyum...
                            elk mühendisiyim....
                            Muhabir : Hocam hiç bir şey yok içersin de !!! (Vuvuzela için)

Şenol GÜNEŞ : Olmaz mı... Bağımsızlık var, özgürlük var...Onun için çalıyorlar orada...

Yorum

• Bende uzun zamandır üyeyim. okuyordum bi de ben yazıyım.
                              Serhat
                              Trabzon/Sürmeneliyim
                              Babamin asker olmasi dolayisiyla bir suru yerde bulundum. KKTC, erzurum, erzincan, izmir, ankara ve Belcika da.
                              Dogu Akdeniz Universitesi ing. isletme mezunuyum 2005 Subat. Su an izmirdeyim.
                              aralik 2006 askere gidiyorum Allah'in izniyle.

Yeni katilan arkadaslar hosgeldiniz...
                              En son Serhat ŞAHİN tarafından düzenlendi; 23.10.2006, 10:01.
                              "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                              Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                              Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

• selam millet ben yusuf..aslen trabzon arakli. rusyada ikamet ediyorum.))ruslara hamallik yapiyorum simdilik..

Yorum

Çalışıyor...
                                X