Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Tanışma Başlığı | Yeni Üyeler Buraya!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• MERHABA SEVGILI ARKADASLAR BEN BERATI SAMSUNDA OTURUYORUM 36 YASINDAYIM SIZLERI KISKANDIRACAK DERECEDE TRABZONSPOR SEVDALISIYIM. HERZAMAN SÖYLEDIGIM SÖZÜ BURADADA TEKRARLAMAK ISTIYORUM IÇERISINDE TRABZONSPOR SEVGISINI TASIYAN HERKESI SAYGI ILE SELAMLIYORUM.

Edited by: Külünkoglu

Yorum

• slm ben emre ofluyum istanbul-maltepede oturuyorum.

Yorum

• Aramiza yeni katilanarkadaslar hepiniz hosgeldiniz.

Sizlerden ricamiz"sms listemize kayit olmayi unutmayiniz"

http://www.bordomavi.net/bmn/forum/f....asp?TID=4583& amp; amp;PN=1&TPN=1
        Trabzonspor √
        Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
        İki Renk ve Asalet √
        BordoMavi.Net √

Yorum

• Ben Erdogan yasim 31 Erzurum/ Oltu
          Ölene kadar Trabzonspor!...

Yorum

• hüseyin küçükali istanbul nisantasinda tekstil isiyle ugrasiyorum. trabzon/ sürmeneliyim. 26 yasindayim.
            Trabzon'dan Çiktum Yola Vardum Geldum İstanbul'a
            Bu Ne Biçim Yermiş Ula Hiç Bir Şeye Benzemeyi..!
            WWW.BORDOMAVI.NET

Yorum

• slm trabzonspor ben geldim

Yorum

• Herkese selamlar, ben Giray30 yasindayim,Istanbul'da oturuyorum,trabzonsporu çok seviyorum......

Yorum

• MERHABA ARKADASLAR BEN AHMET KOCAELI'DE OTURMAKTAYIM. ASLEN GÜMÜSHANE'NIN SIRAN ILÇESINDENIM. 19 YASINDAYIM . SITEYI KURMAKTA EMEGI GEÇEN VE DESTEKLEYEN ARKADASLARIMIZA TESEKKÜR EDIYORUM. EN IYI TAKIM TRABZONSPOR !
                  Edited by: Külünkoglu
                  Şampiyon TRABZONSPOR

Yorum

• ben sadik, istanbul leventte oturuyorum 28 yasindayim. bu siteye daha yeni üye oldum ama çok uzun süredir takip ediyorum, çok harika bir yer burasi. emegi geçen arkadaslara tesekkürler, elinize saglik
                    bizde hiçbir zaman toplama yapılmaz, bazen çarpılır bazen bölünür bazende sıfırlanır

Yorum

• sLm muhammet maLatya inönü ünv. 3. sinif sözde iktisat böLümü Trabzon hastasi biriyim iste sözün kisasi [img]smileys/smiley1.gif[/img] Edited by: Külünkoglu
                      Kimilerine Göre Kral'iz. Kimilerine Göre Yalaniz. Siz Rahat Olun Biz Adamina Göre Adamiz.

Yorum

• ADIM:ABDULLAH TAYYIB ,1984 ISTANBUL DOGUMLU OLUP ALUCRA'LIYIM,ISTANBUL'DA IKAMET EDIYORUM VE BANYO AKSESUARLARI ÜZERINE IMALAT VE PAZARLAMA YAPMAKTAYIM.

ÇILGIN BIRTRABZONSPOR TARAFTARIYIM.

SITEDE EMEGI OLAN TÜM ARKADASLARA TESEKKÜRLER.ELLERINIZE SAGLIK
                        Hep YEK, hep Teksin... Mezara kadar !

Yorum

• bende epeyden beri bmn ye üyeyim ama yinede kendimi tanitayim trabzon maçkaliyim ama zonguldakta dogup büyüdüm

yani:

memleket:TRABZON

mekan:zonguldak

[img]smileys/smiley2.gif[/img] TRABZONguldak[img]smileys/smiley2.gif[/img]

BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ FOЯZΛ ΚΛЯΛΣLMΛS

Yorum

• Merhaba arkadaslar ben daha bugün kesfettim Trabzon sporun böyle bir sitesi oldugunu kendime ne kadar kizsam azdir [img]smileys/smiley19.gif[/img]

yenilsekte yensekte Trabzondan vazgeçmeyiz. Biz digerleri gibi yenilince takim birakanlardan degiliz. Biz Trabzonluyuz...

Yorum

• selamaleykum arkadaslar ben telha tanyildizi elazig

ticaret ile ugrasiyorum trabzonu seviyorum

trabzonspor diye ölüyorum
                              sürünerek yasamaktansa ayakta ölmeyi tercih ederim

Yorum

• ben istfatihten ferhat okuyorum öss ye hazilaniom ts için okuldan kaçip maçina gittigm günler olmustur
                                \"millete efendilik yoktur hizmet etme vardir millete hizmet eden efendi olur\"
                                M.KEMAL ATATÜRK

Yorum

Çalışıyor...
                                X