Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar bir liste hazırladım kendi çapımda. Bu listede 46 tane takım var. Bu 46 takım bir şekilde bizim bulunduğumuz play-off turuna katılabilecek olup da puanı bizden yüksek olan takımlar. Yeşil renkliler Şampiyonlar ligi elemelerindeki takımlar, diğer renk ise Avrupa ligindeki ilk 3 elemedeki takımlar.

Hali hazırda 21 tane takım play-off turunda ve puanı bizden yüksek. Bizim seri başı olabilmemiz için, en kötü 37. sıraya düşmemiz lazım bu da şu demek, bu koyduğum listedeki takımlardan en az 31 tanesi play-off turuna gelmemeli. Ya elenmeliler ya da Şampiyonlar liginde yollarına devam etmeliler (yeşil renkli olanlar için geçerli bu ihtimal)

Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
    Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      ben doğrudan fenerbahçeyi görmeyince öyle bir şeye vardım.. fenerbahçe neden yok o zaman? ilk elemesini geçemezse avrupa ligi playofflarına gelecek..
      O listedeki yeşil takımlar şampiyonlar ligi 3.ön elemesinde seribaşı olmayan takımlar. Fenerbahçe 3.ön elemede seribaşı. Eğer Zenit veya Ajax'tan biri 3.ön elemede elenirse FB 4.ön elemede de seribaşı olacak. Gerçi 4.ön elemede elenen takımlar direk gruplara kalıyorlar play off oynamıyorlar...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak parlayan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        ben doğrudan fenerbahçeyi görmeyince öyle bir şeye vardım.. fenerbahçe neden yok o zaman? ilk elemesini geçemezse avrupa ligi playofflarına gelecek..
        Benim eklediğim listeye bak, orda gelme ihtimali olan tüm takımları koydum. Fenerbahçe de var.
        Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
        Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• Eline sağlık Maxim ama bence hepimiz boşuna konuşuyoruz. Olmayacak duaya amin demeye gerek yok. Avrupa'da son yıllarda gösterdiğimiz performansla da seribaşı olmayı hak etmiyoruz zaten. Ama inşallah bu sene de ilk turda elenip Avrupa'ya veda etmeyeceğiz. Play Off'u geçersek en azından 2010 sonuna kadar 6 Avrupa maçı daha oynamayı garantileyeceğiz. Düşünsenize bu takım 1 sezonda 6 tane Avrupa maçını en son ne zaman gördü? Hatta buna play off'ta oynayacağımız 2 maçı da katarsak toplam 8 maç. Şöyle bir geriye baktığımızda en son 2004-2005 sezonunda 4 tane şampiyonlar ligi ön eleme, 2'de Uefa Kupası 1.tur maçı olmak üzere 6 maç oynamışız. Tarihimizde 1 sezonda 8 Avrupa maçı oynadığımız bir sezon yok. Bu fırsatı yakalamak zorundayız...
          Trabzon bir sevda,

Yorum

• ben fenerbahçe yi istiyorum

Yorum

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              ben fenerbahçe yi istiyorum
              Aynı ülke takımları ancak son 16 takım kaldıktan sonra birbirleriyle eşleşebiliyorlar. Daha öncesinde karşılaşamıyorlar...
              Trabzon bir sevda,

Yorum

• Trabzonspor'un rakibi Porto!

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi yurt dışında oynayacağı hazırlık maçlarındaki rakipleri belli oldu. Buna göre Bordo - mavililer, ilk maçını 13 Temmuz Salı günü Almanya'nın Wegberg Beeck takımı ile yapacak. İkinci hazırlık maçında Portekiz Ligi'nin güçlü ekiplerin Porto ile 15 Temmuz günü Almanya'nın Krefeld kentinde karşılaşacak olan bordo - mavililer, üçüncü maçını Almanya'nın Rot - Weiss Essen takımıyla 21 Temmuz Çarşamba günü yapacak.
                4. hazırlık maçını ise Belçika'nın Genk takımıyla 25 Temmuz Pazar günü yapacak olan bordo - mavililer, kamptaki son maçında 29 Temmuz Perşembe, İspanya'nın Racing Santander takımıyla karşılaşacak.

Bu basligi gördügümde nekadar korktum anlatamam!
                .

Yorum

• ya ben merak ediyorum fransadaki birinci lig takımını nasıl küçük görülür biz real madridmiyiz allahınızı severseniz oralarda futbol olgusu antrönör sistemleri bizden daha gelişmişdir.sadece göz boyayıcı paralar bizde daha fazladır şimdiden diyorum rakiplerimizi ne küçük görmeliyiz ne de gözümüzde büyütmeliyiz korkamadan temkinli bir şekilde top oynamalıyız avrupada artık doğru düzgün başarılar yakalama zamanı gelmişdir.

Yorum

• Yaşım el vermediğinden bilemiyorum ;

Trabzonspor herhangi bir Avrupa arenasında hiç gruplu sistemde oynadı mı ?
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hiçbişe olmaz bu başlığı da kapatın moraller bozulmasın...Gruplara kalabilme ihtimalimizi sıfır olarak görüyorum..bi de başka bir başlık vardı..''bu takım uefa kupasını alacak görün de bakın''...Hayal gücünde sınır tanımıyoruz
                      Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                      Olmak ister isen bu yolda mahir,
                      Harabat ehlini hor görme şakir,
                      Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak M.Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bate´yi isterim,

En Cok´da Anarthosis Famagusta´yi isterim
                        Aynen aynen .

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Hiçbişe olmaz bu başlığı da kapatın moraller bozulmasın...Gruplara kalabilme ihtimalimizi sıfır olarak görüyorum..bi de başka bir başlık vardı..''bu takım uefa kupasını alacak görün de bakın''...Hayal gücünde sınır tanımıyoruz
                          o zaman yanlis forum dasin arkadasim. biz takimi sadece o denilen seyleri yapabildigi takdirde sevecegiz diyen taraftar deyiliz. olmamaliyizda...
                          Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Erdogan Özcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            o zaman yanlis forum dasin arkadasim. biz takimi sadece o denilen seyleri yapabildigi takdirde sevecegiz diyen taraftar deyiliz. olmamaliyizda...
                            Erdoğan,sen ne zaman bir avrupa başarısı gördün sorarım sana...Famagustaya elenen bir takımız...Burda da geçen yıl ki gibi eleniriz..Sonra da hep beraber avrupa serüveni bitti lige sarılalım zaten 2 kulvarı bir arada götüremeyiz tarzı açıklamalar çıkar bizi de uyuturlar..Önemli olan 2 kulvarı bir arada götürebilmektir...Trabzonspor hiçbir zaman viraj maçlarını almamıştır,alamaz..Boşuna ümitlenip de sonra hayal kırıklığı yaşamayın..Gerçekçi bakmalıyız diyorum...Yoksa başarısız olalım demiyorum..
                            Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                            Olmak ister isen bu yolda mahir,
                            Harabat ehlini hor görme şakir,
                            Defineye malik viraneler var.

Yorum

• eee ne yapalim o zaman ?? felaket telaligi mi yapalim.

basarirsa basarir basaramazsa üzülecegiz, bunda ne var. burda takimi asagilamak, bunlari sunlari yapamaz deyip kendi kedimimizin moralini mi bozalim.

bu takim zamaninda ne yaptigi belli, haa belki simdi yapmiyor ama yapabilme ihtimali yine bir cok külübe göre daha yüksek..
                              Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Erdoğan,sen ne zaman bir avrupa başarısı gördün sorarım sana...Famagustaya elenen bir takımız...Burda da geçen yıl ki gibi eleniriz..Sonra da hep beraber avrupa serüveni bitti lige sarılalım zaten 2 kulvarı bir arada götüremeyiz tarzı açıklamalar çıkar bizi de uyuturlar..Önemli olan 2 kulvarı bir arada götürebilmektir...Trabzonspor hiçbir zaman viraj maçlarını almamıştır,alamaz..Boşuna ümitlenip de sonra hayal kırıklığı yaşamayın..Gerçekçi bakmalıyız diyorum...Yoksa başarısız olalım demiyorum..
                                nedir gerçekçilik olan.nedir sizin bu viraj takıntınız.bu devlet ne zaman yapmış dönülemeyen bir virajı.nerden gelir bu takıntılarınız..bu düşüncelerle baş olamassın değerli renktaşım yarın çocuğuna yiğenine büyüklüğü anlatamassın.zihnin körelir bu yaşta bu umutsuzluktan ziyade doğru olmayan doğruluğuna inandığın bu gerçekçilik senin hayattaki firenin olur.
                                bilmen gereken bizim yani bordo mavi yürekleri freni yoktur.

küçükken köyde kaymak arabalarımız vardı bilyalı bayır aşağı en az üç km yol birde iki virajı vardı biride dediğin gibi keskin virajdı.en büyük engeldi hızlı dönmemiz lazımdıki önümüzdeki düzlüğü atalım.diğer şıkta dönemeyince dikenli otların içinden dereye uçmak vardı.çok uçtuk o dereye kesilmedik derimiz kalmadı hatta kırıklar bile aldık o lanet virajdan.ama köyde o virajı dönemeyen hiç bir çoçuk bulamazsın.bizim için önemli olan o hazzı frensiz almaktı.yoksa ali dayının doçunun arkasına takıl rahat rahat dön virajı bir kıymeti yoktu bizim için.şimdi o çocuklar büyüdü çoçuk sahibi oldu.onlarıda öyle yetiştiriyoruz.çünkü Trabzonspor bize hayatı böyle öğretti.gerçekçilik dediğin kavramı Trabzonspor yıllar evvel tarihe gömdü.eğer gerçekçilik dediğin kavramla yola çıksaydık şu anda müzemiz olmazdı inan.gerçekçilik dediğin kavramları yıkmaktır gerçek olan.bana göre gerçekçilik teslimiyettir bir yerde. örneğin ;nasılsa ben reali barselonayı yenemem deyipte kendi yağında kavrulmak onları yenemeyeceğine inanmak gerçekçilik değil teslim olmaktan başka birşey değildir.işte bizim büyüklüğümüz burdan gelir.

virajımı dönemedin bir daha dene onu yenene kadar dene teslim olma benim gerçekçilik anlayışım budur.
                                İhtilalsin efsanesin bir devsin Trabzon
                                Tek büyük var o da sensin sampiyon Trabzon
                                Hayde hayde vur hayde Trabzon

Yorum

Yükleniyor...
                                X