Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Tolga M. Bayram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bu cümle fazla abartılı geldi =))
    abarti olan ne ? olmasi dusuk bir ihtimal mi buyuk bir takimin grubumuzda olmasi.?.. her halukarda guclu takimlar olacak gruplara kalirsak .. ben gonlumden geceni soyledim.. juventus yada liverpool ile avni akerde mac yapsak fena mi olur? boyle takimlarin olmasi demek, grubun ilgi gormesi reyting almasi ve dunya genelinde milyonlarca insanin bu maci izlemesi demek.. Trabzonspor isminin duyulmasi demek..

avusturyanin, bulgaristanin belcikanin takimiyla mac yapsak bize ne prestij kazandirir ..?
    boyle prestijli takimlara karsi gosterecegimiz basari avrupada ismimizden soz edilmesini saglar.. avni aker de ikinci kez liverpoolu yenmek mukemmel olurdu mesela..
    En son ESER tarafından düzenlendi; 20.05.2010, 16:39.

Yorum

• Konuyla alakasi yok ama...Burasi ankara 19 Mayis..
      Onur Recep Kivrak

Yorum

• İlk olarak eserkaraca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        abarti olan ne ? olmasi dusuk bir ihtimal mi buyuk bir takimin grubumuzda olmasi.?.. her halukarda guclu takimlar olacak gruplara kalirsak .. ben gonlumden geceni soyledim.. juventus yada liverpool ile avni akerde mac yapsak fena mi olur? boyle takimlarin olmasi demek, grubun ilgi gormesi reyting almasi ve milyonlarca insanin bu maci izlemesi demek..

avusturyanin, bulgaristanin belcikanin takimiyla mac yapsak bize ne prestij kazandirir ..?
        boyle prestijli takimlara karsi gosterecegimiz basari avrupada ismimizden soz edilmesini saglar.. avni aker de ikinci kez liverpoolu yenmek mukemmel olurdu mesela..
        ben öyle iyi bir futbolcunun sırf bir maçta liverpool'u yendi diye bir takıma gideceğini yada bir firmanın sırf bir maçta liverpool'u yendi diye bir takıma iyi bir sponsorluk anlaşması önereceğini zannetmiyorum.ki biz bu sene gruplara kalırsak transferleri bilmiyorum ama konuşulan basit oyuncu transferleri yapılırsa öyle liverpool'ları falan yenebileceğimizide zannetmiyorum ki sezon başında gignac ve sissoko gibi yalnızca 2 sağlam adamı olan toulouse'a kendi evimizde mağlup olduk.

bu sezon aslolan avrupa'da gruplardan sonra en kötü 2 ön eleme geçmek olmalıdır.takımın avrupa'ya yabancılığı var.anarthosis yenilgisini unutmamalıyız.oraya gelen her takımında sonuçta bir ederi warki karşılaşıyorsunuz.ki her juventus'la oynayan avrupa'da adınıda duyurmuyor
        9 # Osvaldo'

Yorum

• Gümüshane ,

Fotomontaj gibi duruyor o resimde bayrak.

Öyle mi sahiden ?

Yorum

• İlk olarak Alihan Ertürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gümüshane ,

Fotomontaj gibi duruyor o resimde bayrak.

Öyle mi sahiden ?
            Bende öyle sandim ilk ama cok gercekci duruyor.
            Onur Recep Kivrak

Yorum

• o resim montaj tabikide.çünkü orada Atatürk'ün resmi olur.ve montajı yapan da iyice saçmalamış yani.Atatürk'ün üstüne montaj yapmanın hiçbir sevimli tarafı yoktur.saçma saçma işlerle uğraşmayalım lütfen...

Yorum

ben öyle iyi bir futbolcunun sırf bir maçta liverpool'u yendi diye bir takıma gideceğini yada bir firmanın sırf bir maçta liverpool'u yendi diye bir takıma iyi bir sponsorluk anlaşması önereceğini zannetmiyorum.ki biz bu sene gruplara kalırsak transferleri bilmiyorum ama konuşulan basit oyuncu transferleri yapılırsa öyle liverpool'ları falan yenebileceğimizide zannetmiyorum ki sezon başında gignac ve sissoko gibi yalnızca 2 sağlam adamı olan toulouse'a kendi evimizde mağlup olduk.

bu sezon aslolan avrupa'da gruplardan sonra en kötü 2 ön eleme geçmek olmalıdır.takımın avrupa'ya yabancılığı var.anarthosis yenilgisini unutmamalıyız.oraya gelen her takımında sonuçta bir ederi warki karşılaşıyorsunuz.ki her juventus'la oynayan avrupa'da adınıda duyurmuyor
                ben futbolcu transferine olacak katkilarindan bahsetmiyorum, kulubun imajina olan katkisindan bahsediyorum.

avni akerde yada anfield road da oynanacak maclarin bizlere saglayacagi prestijden,.

Trabzonspor taraftari olmamin yani sira bir futbolsever olarak avrupa liginde oynayacaksa takimin iyi ve kaliteli takimlarla oynamasini ve o maclarin haz vermesini isterim..

belcika ligi takimi grubumda olmus olmamis pek de heyecanlardirmaz beni,,
                ama ismi buyuk bir takimin avni akere gelecek olmasi, onu yenme ihtimali beni heyecanlandirir ki dort gozle beklerim o gunu..

hele bir de yener takimim var yaa.. daha ne olsun,, bunlari sivassporlu kayserili soylese komik olurdu ama bu takimin yapamadigi seyler degil bunlar.. ben lyonu nasil madara ettigimize de barcelonayi aston villayi nasil yendigimizi de hatirliyorum.. benden buyuk abilerimiz inter liverpool zaferlerini hatirliyorlar..

tabi bu temennilerim gruplara kalinmasi halinde olmasini istediklerim..
                pat diye on elemede liverpoolun avni akerde isi yok

Yorum

• benim söylemek istediğimde avrupa'ya hiç alışık değiliz.orda takımlar daha bir başka oynayabiliyor.pat diye liverpool gelsin dedin bende ona laf ettim.hatta lafta etmedim =) önce biz bir adımızı yukarılara zorlayarak gösterelim.madem ki dünya kupası'nı dandik takımlarla oynayarak 3.olduk ve o dandik takımlarda büyük takımları yendi.bizde işe dandik takımlarla başlayalım diyorum.
                  9 # Osvaldo'

Yorum

• İlk olarak Gümüshane tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Konuyla alakasi yok ama...Burasi ankara 19 Mayis..
                    arkadaki görünen yer ankara yeni mahalle, Trabzonspor bayrağı neden asılmışki

Yorum

Büyüklüğümüz böyle şeylerde gizli..
                      #LiverpooL#
                      -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

benim söylemek istediğimde avrupa'ya hiç alışık değiliz.orda takımlar daha bir başka oynayabiliyor.pat diye liverpool gelsin dedin bende ona laf ettim.hatta lafta etmedim =) önce biz bir adımızı yukarılara zorlayarak gösterelim.madem ki dünya kupası'nı dandik takımlarla oynayarak 3.olduk ve o dandik takımlarda büyük takımları yendi.bizde işe dandik takımlarla başlayalım diyorum.

adim adim ilerlemek icin buyuklere kafa tutman gerekir.. hedef yukseltiginde de ilk kose basinda da onlari bulacaksin zaten,., suan icin hedef avrupa liginde final oynamak degilse , ki degil en guzeli gucumuzun ust limitlerini gorebilmek adina buyuk bir takimla oynamak olurdu gruplarda, ki daha oncede yazdim liverpool juventus man city vs nin hepsi ile ayni grupda olalim demiyorum .. en az birisi olsun ki keyif alalim,,

Yorum

• ilk maçtan gitmeyelimde en azından gruptan çıkmalıyız

Yorum

Fotomontaja benziyor
                            İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                            Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Fotomontaja benziyor
                              katılıyorum.
                              Bize Her Yer TRABZON!

Yorum

• İlk olarak SpiKeTowN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Fotomontaja benziyor
                                Fotomontaj olsa bayraklardaki pencere izleri yansımazdı..Katların duvar kirişleri bile kıvrılmış..
                                #LiverpooL#
                                -GünahLarın Takımı Şikebahçe-

Yorum

Yükleniyor...
                                X