Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sizin gözünüzde büyüttüğünüz , tecrübeli Anorthosis Famagusta geçen sene 2. ön eleme turunda petrovac diye adı sanı duyulmamış bir karadağ takımına elendi.

Yorum

• Ben her türlü gruplara kalacağımıza, gruptan çıkıp Avrupa'da ses getireceğimize inanıyorum!
      Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ben her türlü gruplara kalacağımıza, gruptan çıkıp Avrupa'da ses getireceğimize inanıyorum!
        bu sene şeytanın bacağını kıracağız,hersene hüsran her sene hüsran biryere kadar...
        '9'
        fatih tekke

Adalet topaldır, ağır ağır yürür, fakat gideceği yere ergeç ulaşır.

Yorum

• Bence takimda yetenek adina hersey mevcut, önemli olan futbolcularin istekli oynamasi, arzulu ve basariya ac bir sekilde her maca final havasinda cikmalari.

Yani eski Trabzonspor ruhu gelirse geriye hersey olur.
          Trabzonspor

Yorum

• Su ankı takım avrupa lıgıne dahı kalamaz,takıma bıtırıcı oyuncular gereklı.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Avrupa serüveni uzun mu kısa mı olacak...

Sezon öncesi ne ekersen onu biçersin; büyük ihtimal kısa olacak...
              .

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Play offta yani namı diğer 4. turda;
                Sol taraf seribaşı sağ taraf alt torba..
                Şansın yanımızda olması lazım kuşkusuzki..

...........................
                Önce TRABZONSPOR

Yorum

• bu sene gruplara kalıp birtur atlasak seneye seri başı olacağız bence

Yorum

• Şu maçı geçsek gruplara kalsak zaten seneye işimiz daha da kolaylaşır. hem tecrübe de kazanmış oluruz...

Yorum

• Şu seribaşı takımlara bakıyorum da bunlardan hangisi çıkarsa çıksın elememiz sürpriz olmaz. Gruplara çıkarız bu yıl bence.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Su ankı takım avrupa lıgıne dahı kalamaz,takıma bıtırıcı oyuncular gereklı.
                        Bakacaz...
                        Görecez...
                        Bu kadar da küçümseme olmaz ki!
                        Hamiş

Yorum

• Bence küçümsemeden ziyade çok gerçekci bir yaklaşım olmuş. Mevcut kadromuzun Avrupa kupasında pek bir şey yapacağını ben de düşünmüyorum. Ama yapılan takviyeler ile bir değişim olur mu beklemek lazım.

Avrupa kupaları lige benzemiyor. Kaçırdıklarını ertesi hafta telafi edebilirsin ligde. Ama Avrupa'da öyle değil. Örn: D.Kiev maçı.
                          Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                          “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                          Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bence küçümsemeden ziyade çok gerçekci bir yaklaşım olmuş. Mevcut kadromuzun Avrupa kupasında pek bir şey yapacağını ben de düşünmüyorum. Ama yapılan takviyeler ile bir değişim olur mu beklemek lazım.

Avrupa kupaları lige benzemiyor. Kaçırdıklarını ertesi hafta telafi edebilirsin ligde. Ama Avrupa'da öyle değil. Örn: D.Kiev maçı.
                            Rakip daha belli değil...
                            Kimin çıkacağı da belli değil ki...
                            Ben gerçekçi bulmuyorum...
                            Şu an ki mevcut kadro Avrupa Ligi'ne kalabilecek güçtedir...
                            Hamiş

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Rakip daha belli değil...
                              Kimin çıkacağı da belli değil ki...
                              Ben gerçekçi bulmuyorum...
                              Şu an ki mevcut kadro Avrupa Ligi'ne kalabilecek güçtedir...
                              Değerli kardeşim, renktaşım!
                              Şu an ki mevcut kadro, Avrupa ligini götürür-tabii kesin forvet takviyesi şart bir de sağbek- ama Avrupa ligine kalır mı orda soru işaretleri var!

Çünkü kritik maçları kazanamıyoruz!
                              Ve bir yere kolayına giremiyoruz hep kapısından dönüyoruz!
                              Örnek daha önce son maçlarda iki kez elenerek CL den dönmemiz!

''-hey gidi Anorthosis maçıydı, son dk de gol atmıştık da sevinçten yaylada küçük kahvehanede sandalyeleri yere çarpıp kırmıştım çatır çatır! Sonra ofsayt deyince spiker ordan arazi olup kaçmıştım hemen -''

Ama; GİRERSEK,ben en azından bir çeyrek final oynarız diyorum, kupa ise şans işi daha çok!

Bizim sorunumuz bu biraz, öyle turnuvalara girmekte sıkıntı çekiyoruz.
                              Ah bi girsek birşey olacağını seziyorum ya...
                              Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
                              -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
                              Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
                              -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Fatih Kardes Takimina Güveniyor iste Renkdaslar... ne hemen yüklediniz arkadasa
                                Bende Kadromuza cok güveniyorum...
                                ama bu suan icin sadece Lig icin gecerli
                                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

Yükleniyor...
                                X