Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Rakip daha belli değil...
    Kimin çıkacağı da belli değil ki...
    Ben gerçekçi bulmuyorum...
    Şu an ki mevcut kadro Avrupa Ligi'ne kalabilecek güçtedir...
    Rakibin çok önemi var. Ne facialar yaşadık tanımadığımız takımlardan. O yüzden rakibi ya da olası rakipleri konuşmak yerine bu kadronun Avrupa Liginde çok fazla pembe tablo çizemeyeceğini önceden kestirmek daha gerçekci görünüyor. Bu da takımı küçümseme falan değil. Güvensizlik falan da değil.

Avrupa liginde alternatifin bol olmalı... Ama bizim kulübede, takımda alternatifi olan futbolcu sayısı en fazla 2-3.

Şu anki mevcut kadro Avrupa ligine kalabilecek güçtedir demek gerçekcilik, kalamaz demek takımı küçümsemektir yani?
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Fatih Özkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Şu an ki mevcut kadro Avrupa Ligi'ne kalabilecek güçtedir...
      Olay tamamen rakipte bitiyor. Mevcut kadroya bakarak yorum yaparsak, muhtemel rakiplerimiz arasında eleyebileceğimiz rakipler elbette ki var. Ama şahsen eski güçleri olmasa da, Allah korusun Liverpool, Juventus, PSV, Manchester City gibi takımlarla eşleşirsekte pek turu geçeceğimizi düşünmüyorum. Tabii böyle zor rakipleri eleyerek gruplara kalmakta kulüp imajını bir anda değiştirebilir. Geçtiğimiz haftalarda da yazmıştım Trabzonspor tarihinde Avrupa'da 8 maç oynadığımız bir sezon yok. Ve eğer ki play off maçını geçersek ilk kez bu şansı elde edeceğiz. Kimsenin beğenmediği GS bile geçen sene 14 maç oynadı Avrupa'da. Son olarak bu turu atlarsak seneye seri başı oluruz tarzında yorumlar da yapılmış. İyi hoş ancak neden seneye Şampiyonlar Ligi varken yine Avrupa Ligi'ne katılma hedefimiz olsun ki?
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Avrupa liginde gruplara kalmak biraz şans ve deneyim işi.
        Zaten Seribaşı değilsen işin çok zor demektir. Bizim cok komik huylarımız var. Kiev'i orda 2-1 yen gel burda 45 dakika 10 kişi oynayan Kiev'e 2-0 yenil.. Famagusta ve Galati gibi 5 gömlek altında olan takımlara elen.. olacak iş değil bunlar...
        Touluose maçında 2-1 yeniliyorsun niye gidip kırmızı kart görüp (Engin Baytar) takımın 3. golünü yemesini saglayıp tur umutlarını bitiriyorsun?
        İlginç olan başka birşey ise Toulouse maçında Tribunlerin 3/1 'lik kısmı boştu ve çok suskun bir seyirci vardı (Orda değildim ama Tv'den duyabildiğim kadarıyla) sebebi neydi? 3-4 gün önce Diyarbakırspor'a yenilmek mi? Tabii burda suçlu taraftar demiyorum, avrupa tecrübesinden bahsediyorum.
        En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 26.06.2010, 15:10.

Yorum

• Rakip belli olmadan , Avrupa ligine kalamayız yorumları biraz komik olmuş bence. Çok düşük de olsa seri başı olarak kuraya katılma ihtimalimiz bile var.

Yani muhtemel rakiplerin kimisi mahalle takımı kimileri de süper takımlar. Bu durumda biz gruplara kalamayız demek biz en kötü takımdan da kötüyüz, biz kendimizden zayıf hiç bir rakibi bile yenemeyiz demektir. Hele bi durun, kura çekilsin rakibe göre konuşursunuz.
          Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
          Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• geçen yıllardaki şampiyonlar ligi facialarımızdan sonra, eğer liverpool, juventus mancherster city gibi kalbur üstü takımlar gelmesse, herkesin de dediği gibi bir forvet takvisiyle avrupa ligine kalırız diye düşüünoyurm..
            https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Şu yukarıdaki listede oyununu bildiğim 2 takım var serabaşı takımlar arasında. Lille ve galatasaray. Gs yi zaten hepimiz biliyoruz vasat bir takım. Lille ise yine çok kaliteli bir takım değil. Fb yi elediler iki maçını da izledim dişimize göre takım diyebilirim. Bu takımlar yukarıdaki listede 11 ve 12. sıradalar puanlamada. Bu da demektir ki şu listedeki takımlar arasında bence uçurum yok. İngiliz takımlarını bir kenara çıkaralım bizim takım her halukarda diğer takımlarla başabaş mücadele eder.

Yorum

• Gruba bir gitsek fena puan toplamayız bunu biliyorum..

Ama Play-Off kuraya bakar..

Umarım iyi bir kura çekeriz.
                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• avrupa kupalarında başarı yüksek konsantrasyon işi.
                  hem lig hem avrupayı götürmek o yüzden zor zaten, birine motive oldun mu öbür kulvarda düşüyosun
                  onur, emek, başkaldırı...
                  kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                  LiverpoolFC

Yorum

• avrupa da sıfıra yakınız bu sene mutlaka gruplara kalınmalı..

rüyamda lille düştü bize bakalım..

Yorum

• maalesef ilk turda eleniriz
                      ALLAH UTANDIRMASIN

Yorum

• İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Şu yukarıdaki listede oyununu bildiğim 2 takım var serabaşı takımlar arasında. Lille ve galatasaray. Gs yi zaten hepimiz biliyoruz vasat bir takım. Lille ise yine çok kaliteli bir takım değil. Fb yi elediler iki maçını da izledim dişimize göre takım diyebilirim. Bu takımlar yukarıdaki listede 11 ve 12. sıradalar puanlamada. Bu da demektir ki şu listedeki takımlar arasında bence uçurum yok. İngiliz takımlarını bir kenara çıkaralım bizim takım her halukarda diğer takımlarla başabaş mücadele eder.
                        avrupanin kapisindan cok donduk kapida da ya disimize gore rakiplerle oynadik ya da bizden daha kotu takimlar ile oynadik sonuc husran oldu cok kotu yenilgiler aldik. mucadele ederiz ama eleyebilirmiyiz bilemiyorum.

Yorum

• Rakibimiz ne zaman belli olacak peki ?
                          " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

• İlk olarak ApoCaN28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Rakibimiz ne zaman belli olacak peki ?
                            0608.10 cuma günü
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• Bizde şans yok gider yine güçlü bir takım çekeriz
                              Trabzonspor bizim varolma,bu dünyaya gönderilme nedenimizdir
                              As Roma
                              Francesco Totti "10"
                              Twitter:cemtotti61

Yorum

• İlk olarak Mahmut Pervaneli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                0608.10 cuma günü
                                Teşekkürler =)
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Yükleniyor...
                                X