Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu gece Rüyamda Trabzonsporun ilk eleme macinda elendigini gördüm. Morlaim okadar bozulduki, rüya olmasina ragmen cok gercekciydi

(Rüyalarim simdiye kadar hic dogru cikmadi)
    Trabzonspor

Yorum

• iş rüyalara kalsaydı ben de saçma bi rüyamı anlatayım.
      avrupa liginde finaldeyiz.rakibimiz Stoke City ne alakaysa işte.maçı izliyorum ben de çok heyecanlı geçiyor.resmen rüyanın içinde gerçek heyecanı yaşıyorum.neyse işte maç bitiyor kupayı almışız.spiker gsden sonra kupa türkiyede dfalan diyor.o esnada kendimi sahildeki üstgeçitin üstünde buluyorum.bakıyorum yola karşıdan konvoy geliyor kornalar çalınıyor işte kutlamalar falan arabalarda bayraklar.sonra uyanıyorum...

Yorum

• Futbolda hiç bir başarı imkansız değil UEFA Avrupa Liginde Trabzonumuza başarılar...

Yorum

• İlk olarak kemaLAZ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzonspor'un rakibi Porto!

Trabzonspor'un yeni sezon öncesi yurt dışında oynayacağı hazırlık maçlarındaki rakipleri belli oldu. Buna göre Bordo - mavililer, ilk maçını 13 Temmuz Salı günü Almanya'nın Wegberg Beeck takımı ile yapacak. İkinci hazırlık maçında Portekiz Ligi'nin güçlü ekiplerin Porto ile 15 Temmuz günü Almanya'nın Krefeld kentinde karşılaşacak olan bordo - mavililer, üçüncü maçını Almanya'nın Rot - Weiss Essen takımıyla 21 Temmuz Çarşamba günü yapacak.
          4. hazırlık maçını ise Belçika'nın Genk takımıyla 25 Temmuz Pazar günü yapacak olan bordo - mavililer, kamptaki son maçında 29 Temmuz Perşembe, İspanya'nın Racing Santander takımıyla karşılaşacak.

Bu basligi gördügümde nekadar korktum anlatamam!
          Krefeld degil witten olurcak ---.....Yazik günah porto maci witten de ....Nealaka witten sok oldum......
          TRABZONSPOR----MY NUMMER ONE

61-SINAN

Yorum

• Takimimizin seri basi olma ihtimali ne kadar acaba ?

Alaska'ya geldigimden beri ne oluyor ne bitiyor pek takip edemiyorum.

Yorum

• Seri başı olma şansımızın zor olduğunu düşünüyorum..

Üstümüzdeki baya bir takımın elenmesi gerekiyor.

İnşallah seri başı oluruzda geçebileceğimiz bir rakip gelir.

Yorum

• umutsuz konuşmak istemem ama seri başı olamazsak eleneceğimizi düşünüyorum.inşallah yanılırım
                ''Bir gün herkes ön libero olacak.''
                #Ziya Doğan

Yorum

• iyi bir forvet alirlarsa ve en önemlisi senol günes istedigi futbolu oynatirsa futbolcularimiza, basari imkansiz degil avrupa liginde...

Yorum

• kura cekimi ne zaman ? muhtemel rakipler?

Yorum

• Kura çekimi 6 Ağustos'ta. Önceki sayfalara bakarsanız muhtemel rakipler listesi var. Seri başı olma ihtimalimiz yüzde 10 civarlarında. Evet seri başında gözüken takımların çoğu Avrupa'da isimleri duyulmuş takımlar. Ancak aralarında dengimiz olabilecek rakiplerde var. Gruplara kalmak elbetteki temel önceliğimiz ancak güçsüz bir takımı geçip gruplara kalmaktansa, güçlü bir rakibi devirip adımızdan bahsettirerek gruplara kalmak camiayı daha önemli yerlere getirir. Mesela ikinci bir Aston Villa zaferi neden olmasın?
                      Trabzon bir sevda,
                      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Seribaşı olmamız neye bağlı ?
                        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kura çekimi 6 Ağustos'ta. Önceki sayfalara bakarsanız muhtemel rakipler listesi var. Seri başı olma ihtimalimiz yüzde 10 civarlarında. Evet seri başında gözüken takımların çoğu Avrupa'da isimleri duyulmuş takımlar. Ancak aralarında dengimiz olabilecek rakiplerde var. Gruplara kalmak elbetteki temel önceliğimiz ancak güçsüz bir takımı geçip gruplara kalmaktansa, güçlü bir rakibi devirip adımızdan bahsettirerek gruplara kalmak camiayı daha önemli yerlere getirir. Mesela ikinci bir Aston Villa zaferi neden olmasın?
                          Olabilir Aston Villa eski Aston Villa değil ama önce golcü.
                          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Seribaşı olmamız neye bağlı ?
                            Seribaşı olabilmemiz çok çok düşük bir ihtimal.
                            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• İlk olarak Canberk ARSLAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Seribaşı olmamız neye bağlı ?
                              UEFA'daki puanlama sistemi takımların son 5 yılda Avrupa'da elde edilen başarılara göre hesaplanıyor. Her takımın elde ettiği puanlar kura çekimi öncesinde büyükten küçüğe sıralanıyor. Örneğin biz UEFA Avrupa Ligine 4.ön eleme turundan katılacağız. Ve bu turda 74 takım yer alıyor. 74 takımın puan sıralamasına göre dizip, ikiye ayırıyorlar. 37.sıraya kadar ki takımlar seribaşı olurken, 38'den sonraki takımlar seribaşı olamıyor. Bizim de yıllardır Avrupa'da bir başarımız olmadığından, düşük bir puana sahibiz. Bu yüzden de seribaşı olamıyoruz.

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Olabilir Aston Villa eski Aston Villa değil ama önce golcü.
                              Yapma hocam. Aston Villa dediğin takım Premier Lig'in son 3 sezonunda ligi sürekli 6. olarak bitirdi. O ligi altıncı olarak tamamlamak kolay bir iş değil...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                UEFA'daki puanlama sistemi takımların son 5 yılda Avrupa'da elde edilen başarılara göre hesaplanıyor. Her takımın elde ettiği puanlar kura çekimi öncesinde büyükten küçüğe sıralanıyor. Örneğin biz UEFA Avrupa Ligine 4.ön eleme turundan katılacağız. Ve bu turda 74 takım yer alıyor. 74 takımın puan sıralamasına göre dizip, ikiye ayırıyorlar. 37.sıraya kadar ki takımlar seribaşı olurken, 38'den sonraki takımlar seribaşı olamıyor. Bizim de yıllardır Avrupa'da bir başarımız olmadığından, düşük bir puana sahibiz. Bu yüzden de seribaşı olamıyoruz.
                                yani en az 15 seri başının elenmesi lazım değilmi ben öyle anladım
                                Futbol basit bir oyundur.Zor olan basit oynayabilmektir

Johann CRUYFF

Yorum

Yükleniyor...
                                X