Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

2010-11 Trabzonspor'un Avrupa Serüveni | Rakibimiz Liverpool

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Benim Celtic'e ters gelebiliriz diyen bir hissim var vallahi, bilemem ne olur
    Renginden dolayı sanırım.
    Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak öfd_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben Şenol Hocaya güveniyorum.Liverpoolda gelse elimizden geleni yapacaklardır.Unutmayın Bu takım büyük maçlara ayrı bir motivasyonla çıkıyor.Gidip Diyarbakıra yenilen Takım Fenerbahçeyi dağıttı finalde.Forvet Transferi yapılmamış olsa bile Takımımıza güvenelim.

oh be abi eline sağlık sonunda beklediğim yorumlar gelmeye başladı
      En son Barış Burak tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 13:57.
      Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Emre Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        O arkadaşlar transferi, Süper Kupa'da Barcelona'yı yenebilmek için istiyolar
        Evet olay bundan ibaret
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• [QUOTE=ilhan;1917046803]Gürcan abi,

Bu takımın takviyeye ihtiyacı var ve transfer yapılmıyor diye söven bir kitlemiz var. Ama ne hikmetse Liverpool gelsin diyebiliyoruz. Eğer biz de Liverpool'u eleyecek özgüven varsa ne diye transfer bekliyoruz?

Ben şaşırıyorum abi, sen de şaşırıyor musun benim gibi?

Belkide Tur için umudumuz yok.Bari Liverpoola Elenelim diyoruz.
          "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
          "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• Bu arada Ntvspor bizim muhtemel rakiplerden Dordmund'u çıkardı yerine Bate Borisov'u koydu.

Yanlışlık mı oldu acaba yoksa yanlışlıkla mı koydular şimdi
            En son Tayfun tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 13:53.
            .

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Zamaninda digerleri edirnekapisini daha görmemisken biz avrupanin devlerini deviriyoduk.
              Evet zamanında

Ben göremedim

Keşke görseydim

@İlhan;

Bana kalsa Levski dışında bu takımların hepsine eleniriz.Levskiyi çekelim istiyorum.He çekemedik mi,Liverpool gelsin hiç değilse dişli takımla oynarız iki Torres bi kaçtane Anfield görür gözümüz

Yorum

• L'pool çıksın ...!

Yorum

• Celtic,Liverpool ve B.Dortmund gibi Avrupa'da seyirci potansiyeli yüksek en önemli kulüplerinden 3'ünün de aynı grupta olması enteresan olmuş..

Bu 3'ünden biriyle eşleşirsek muhteşem seyirciler önünde oynanacak maçlar izleyeceğiz..

Ve muhtemelen eleneceğiz..

Aksine diğer iki takımın genel olarak bütün Romen Ve Bulgar takımlarında olduğu gibi düşük seyirci potansiyeli, Avni Aker'den on kat daha kötü tribün ambiyansı ve kötü zeminleri var..

Bu ikisiyle eşleşirsek deplasman maçlarını izlemek eziyet olacak..

Ama ikisine karşı şansımız daha yüksek..

Levski Sofya'yı takımın Avrupa serüvenine devam etmesi için isterim..

Grubun diğer 3 baba takımından daha önce Türkiye'de hiç izlemediğimiz ( ya da öyle hatırladığım) Celtic tercihim olur.. Hem de eleme ihitmalimiz diğer babalara göre daha yüksek..

Yorum

• iyi bi sol bek ve iyi bi forvetimiz olsa gözüm kapalı liverpool gelsin derdim.
                    Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• Cuma namazında edilen dualar:

Allah'ım Avrupa Ligi pileyof maçında rakibimizin Liverpool olmasını nasip eyle.
                      Liverpool'u rahat bir futbolla elemimizi nasip eyle.
                      C.ertesi günü süper kupa finalinde Bursapor'u farklı yenip taraftar şovuyla kupayı kazanmamızı nasip eyle.
                      Bu sene ligde bütün maçları kazanarak şampiyon olmamızı nasip eyle.
                      Umut Bulut'un kadro dışı kalmasını nasip eyle.
                      Yeni gelen forvetin altın kranponu kazanmasını nasip eyle.
                      Kendim için bir şey istemiyorum Trabzonsporla ilgi duaları kabul eyle.
                      Amin.

ççç
                      En son SDanışmaz tarafından düzenlendi; 06.08.2010, 13:59.
                      www.twitter.com/SDanismaz
                      Gugudali..
                      Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Kazım Uzunboy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Renginden dolayı sanırım.
                        Bilmiyorum ama, İskoçları eleyebiliriz

Bir golcümüz olursa eğer

Yorum

• bu takımların hepsi muhtemelen bizi eler o yüzden liverpool gelsin de liverpool ile oynadığımızı görelim.
                          "Ben bir müzisyenim, ondan sonra biraz Karadenizliyim, ama hepsinin ötesinde ben bir devrimciyim." Kazım KOYUNCU

Yorum

• Trabzonspor'un rakibi Borussia Dortmund!

Bu basligi 1 saat sonra görmeye hazirmisiniz?
                            .

Yorum

• takımımıza güvencimiz tamsa kim gelirse gelsin farketmez..........
                              sadece kendileri gibi oynasın futbolcular ve taraftarın hissettiklerini bi nebze hissetsinler .......ŞENOL HOCAYA GÜVENİMİZ TAM..........

Yorum

• Celtic çıkacak içime doğuyor.
                                .

Yorum

Yükleniyor...
                                X