Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat T.K. Çeyrek Final Maçı: İBB 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Penaltiyi görmedim.
    Gercekden Penalti karari dogru muydu?
    Cogu renktas yanlis karar diye yazmis.
    Besiktasin Antalya macinda kazandigi penaltinin aynisi...Dogru karar bence..
    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Bu saha ve bu hakem ile bu kadar............
      Takım 90 dakika boyunca oyunun tek hakimiydi, oyunu pozitif oynamaya çalışan taraf bizdik. İstanbul karambole bir gol buldu, tabi bunda defansın da hatası vardı.
      İkinci yarı başlarında oyunu ileriye yıkmaya çalışırken kalemizde bir-iki pozisyon verdik, ancak cılızdı.......maçın rakip sahaya yıkmaya çalıştık, ancak bu sahada bu kadar.......

Maç ile ilgili teknik olarak söyleyeceğim son nokta:
      Benim gördüğüm ŞENOL HOCA ESKİ ŞENOL HOCA değil (96 final maçını hatırlarsak) ve bu duruma çok sevindim desem yeridir.

.........1:0 gerideydik......Bu şartlarda ( saha, iklim, ne yazık ve her zamanki gibi hakemler) deplasman için çok kötü bir skor değildi. Ekran başında takımın daha çok ileriye çıkmasını istiyorduk ki hoca Selçuk'un yerine Ceyhun daha sonra da Alan'ın yerine Sezer'i oyuna alarak en önemli hamlelerine yaptı bana göre.......Maçın duygusal kontrolünü kaybetmemeye çalıştı ve bunun gerekleri olan değişiklikleri yaptı, çünkü tek maç değil elemine usulü daha ikinci maç vardı. 2-3'lü farkla maç bitseydi şimdi umudumuzun çoğu bitmişti kupa için .......

....Ve asıl maç için söylenecek ve ayarının koptuğu an Herve Tum denen ayıboğanın maçın BAŞ-SİNYALİZATÖR'nün yarım metre önünde yerde yatan Engin'i TEKME (bundan daha başka KIRMIZI IŞIK için nasıl bir hareket beklenir bilemiyorum) ATMAYA ÇALIŞMASI veya bunu gerçekleştirmesiydi ( vurup vurmadığını göremedim TRT'nin kameraları sağolsun) .....Ortalık birden toz-duman oldu, BAŞ-SİNYALİZATÖR'ü sahada unutuldu, baktı ki olmayacak 17 SARI ile maç bitecek şekilde bir serüvene atıldı, YORULMADAN KOLUNU İNDİRİP KALDIRMAYA BAŞLADI AMA KIRMIZI IŞIK'I BİR TÜRLÜ TUTTURAMADI.
      ....Engin'e tekme girişimini hadi BAŞ-SİNYALİZATÖR görmedi........peki onun yardımcıları ne yapıyordu bu arada............ son teknolojinin nimetlerinden yararlanmaya çalışan tff'nin vermiş olduğu telsizler ne işe yarar........

Rize'de oynanması beklenen rövanşda sahada Sivas ve Diyar maçlarında ortaya konan futbolu ortaya koyan bir takım göreceğimize yüksek ihtimal veriyorum.
      ''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Cale'nin attığı gol , kaçan penaltının devamında geldi .

Penaltıyı gole çevirseydikte maç 1-1 bitecekti .
        işte bende bunu diyorum. Ama yok Umut gübah keşisi olmuş asılsın kesil gitsin.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umut son dakikada biraz becerikli olsaydi kazanabilirdik.

Umutun futbol zekasi olsaydi bu maci da kazanmistik.

Futbol zekasi mesela alex de var,semih de var ama umutta yok iste.
          Sonuçta şu tespitin altında birleşmeliyiz . Pek çok futbolcumuz beklentinin altında kaldı . Zemin müthiş sertti . Hakem maçın atmosferine uygun değildi . Rakip özellikle Alanzinho ve Engin gibi kateden futbolcularımıza çok sert oynayarak forvet bağlantısını koparmak istedi .

Buna rağmen oyun olarak sahanın mutlak hakimi Trabzonspordu . Maç öyle ortada filan değildi . Futbol olarak ayak uyduramadılar .

En kötü günümüz böyle olsun .

Yorum

Penaltiyi görmedim.
            O kafa topuna el-kol havada çıkarsan hakem de penaltıyı verir!
            Hamiş

Yorum

• İBB futbol oynamak için sahaya çıkmamıştı.6-1 in inikamıyla oynadılar bu kadar sertliğede bu kadar futbol oynanır ancak.
              Kapıyı sert kapatmak, ya kapının açılmamasını sağlar ya da çok ciddi sorunlar ortaya çıkarır.
              Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Penaltı kararı doğruydu..
                Manisa maçında Umut'un yerine kesinlikle Teo ile başlamalıyız.

Yorum

• İlk olarak Yağızhan Sağnak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Hesap mı vereyim?
                  Nasıl yanıt vereyim diye bu kadar düşünmeseydin keşke kardeşim
                  Ayrıca hesap istemedim senden

Yorum

Penaltiyi görmedim.
                    Bence dogruydu,hakem iyi süzdü.

Oyuncu elleri yukarda havaya cikti ve egemen in kafa vurusunu engelledi.

Bravo özgür yankaya ya.
                    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sonuçta şu tespitin altında birleşmeliyiz . Pek çok futbolcumuz beklentinin altında kaldı . Zemin müthiş sertti . Hakem maçın atmosferine uygun değildi . Rakip özellikle Alanzinho ve Engin gibi kateden futbolcularımıza çok sert oynayarak forvet bağlantısını koparmak istedi .

Buna rağmen oyun olarak sahanın mutlak hakimi Trabzonspordu . Maç öyle ortada filan değildi . Futbol olarak ayak uyduramadılar .

En kötü günümüz böyle olsun .
                      Doğrudur...
                      Rakip çok sertti...
                      Topla oynama oranında da katladık zaten...
                      Sinir harbi vardı sahada!
                      Hamiş

Yorum

• Macin Yildizi Anketi yokmu...??
                        İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak bysekiL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şener, Tekke'nin Rusya'nın Zenit takımından Rubin Kazan takımına transfer olmasını değerlendirdi.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Sadri Şener, transferinde yoğun çaba harcadıkları ancak kadrolarına katamadıkları eski futbolcuları Fatih Tekke'nin Rusya'nın Zenit takımından Rubin Kazan takımına transfer olmasını değerlendirerek "Hayırlı olsun, söylenecek çok bir şey yok" dedi.

Konuyla ilgili kısa bir açıklama yapan Başkan Sadri Şener, "Fatih için hayırlı olsun. Söylenecek çok bir şey yok. Uzun zamandan beri bilinen bir şeydi. Çok yorum yapmak istemiyorum" dedi.

Fatih Tekke'nin transfer döneminde Trabzonspor'u kullanarak ismini sürekli gündemde tuttuğu iddiaları ile ilgili olarak ise Şener, "Onun yorumunu ben yapmayacağım. Kamuoyu değerlendirsin" diyerek cevap verdi.
                          ne alaka şimdi. yeter artık ya. her maçtan sonra yeter yeter.
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Daha bunun Rize'si var..

Yorum

• İlk olarak bekir61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              umutun trabzondan aldigi paraya bakarsan az bile yapti TAMAM MI?

bana okadar forma sansi verseler umuttan daha iyi oynarim IDDAA EDIYORUM
                              Umut Bulut formanın hakkını veren oyuncularımızdan bir tanesi. HEMDE Kanının son damlasına kadar tamam mı ?

Bunu ilk önce sen bilmiyorsun ki daha sana ne anlatayım ben.

Umut Bulutun Trabzonspora yaptıklarını gittiğinde anlayağız. iş işten geçecek.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ya o zaman neden Bütün hocalar UMUT BULUT diyor ?

Biz herşeyi biliyoruz onlar bilmiyor mu ? Umut Bulut bu takımdan gitmediği sürece Umut Oynayacaktır. Buraya yazıyorum. Bir maç kesersin iki maç kesersin üçüncü maç oynatmak sorunda kalırsın. Anlatabiliyor muyum ?
                                Takımımızda 7 tane forvet oyuncusu var o yüzden Umut oynatılıyor !
                                Adam hırslı kabul ediyorum başarmakta istiyor ama şu ana kadar hangi maçı tek başına aldıki ..
                                Eğer forvetsen 1 kaçar 2 kaçar 3. yü atarsın bu iş böyledir..
                                "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Yükleniyor...
                                X