İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat T.K. Çeyrek Final Maçı: İBB 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
OSCAR CARDOZO
-
Su yedigimiz basit gollere önlem alamazsak hedefe gitmemiz mümkün degil.
Bereket ki yedigimiz sacma sapan gollere ragmen kaybetmiyoruz.
Bunun kiymeti iyi bilinmeli ve senol hoca bu takimda ilk etapta savunma yapmayi ögretmelidir.
Bu takim bir sekilde gol atar,bunu biliyoruz artik."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
.....
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTakımımızda 7 tane forvet oyuncusu var o yüzden Umut oynatılıyor !
Adam hırslı kabul ediyorum başarmakta istiyor ama şu ana kadar hangi maçı tek başına aldıki ..
Eğer forvetsen 1 kaçar 2 kaçar 3. yü atarsın bu iş böyledir..
Demekki bu işi bizden daha iyi bilenler Umut diyır
Yorum
-
Onu, bunu bırakın .Çok iyi kapanan ,orta saha dahil her noktada bize bir bir baskı uygulayan ve organize olmamıza kesinlikle izin vermeyen bir takımı eledik. Eledik diyorum ;çünkü barutları tek atımlıktı onuda kullandılar. Çok zor bir maçtı ve son beş dakikadaki baskımızla maçı kazanabilirdik.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAl işte kendin dedin 7 Forvet oyuncumuz varmış ama yinede UMUT BULUT oynuyor.
Demekki bu işi bizden daha iyi bilenler Umut diyır
Biz hangi takımlıyız biliyormusun ?"When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSu yedigimiz basit gollere önlem alamazsak hedefe gitmemiz mümkün degil.
Bereket ki yedigimiz sacma sapan gollere ragmen kaybetmiyoruz.
Bunun kiymeti iyi bilinmeli ve senol hoca bu takimda ilk etapta savunma yapmayi ögretmelidir.
Bu takim bir sekilde gol atar,bunu biliyoruz artik.
Evet aynen, bu Defans anlayisi ile isimiz zor...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAnladım, Allah'a emanet ol.Ben çıkıyorum
Yorum
-
- Şunuda söyliyeyim teofiloyu beğendim..
- Serkan ömer aysan yine müthişti..engin göze battı yine..
- Ama bu bizim defansa bi haller oldu giray saçları sallansın diye acaip işler yapıyor her topu ileriye atmaya çalışıyor felan...
- Bir söz de kaleci onura orayamı burayamı derken aslında istemeden doğruyu yapıp adamı şut çekmeye zorladın ama artık şu pozisyonlarda erkenden ver kararınıTrabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & ŞahmelikTrabzonspor √ Trabzonspor √ Trabzonspor !.................................................. ..................................................TERTEMİZ82
Yorum
-
İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1. penaltıyı tartışmaya üzülmeye gerek yok ztn penaltı değildi.
2. kötü oynadık çünkü ibb tüm çirkefliği yaptı her pozisyonda tekme girdiler hakem de rezil olunca futbolcularımız oynayamadı.
3.çeyrek final maçında bu hakemin ne işi var hep bizi mi bulur git bursa-febe maçına ver bakım.İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaslar boyle bi mactan sonra kimseye kizilmaz. Adamlar resmen dovdu bizi. Topu kim ayagina aldiysa tekme tokat girdiler. Bence gayet iyi bir futbol ve sonucta ciktik sahadan. Insallah 2. mac bi fark daha atariz sunlarada akillari baslarina gelir.İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHesapta olmayan durumlar oluştu.
Önümüzdeki maçlara bakacağız.
İ.B.B. bana eskileri hatırlattı;
11 kişi defans ,yakalarsam atarım düşüncesi...
Bizim milli takımın Avrupa takımlarıyla eski maçları gibi.
Olaya böyle bakarsak bugün kötü de olsak aslında karşı takımın oyun anlayışına da bakmak gerekli.
Engin Engin,ahh..sen zor akıllanırsın.
Tum'la olan mücadelende yerden adama diz çıkarıyorsun.
Tam kırmızılık.
Sadece Engin'e özel bir psikolog gerekli.İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleibb futbol oynamamaya çalıştı
hakemde ipin ucunu kaçırdı biraz daha süre olsa bütün takıma sarı kart göstericekti.İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyaaa varya bizim takımın futbolunu geçtimm boşver
bu belediye vuruyo kırıyo bi hırslı hepsi allahtan sakat yok
kendilerini yırta yırta bi hal oldular..... bunun trabzonuda var diyorum
attıgız golde içlerine oturdu çokda sevindim
umut sana diicek laf bulamıyoum artık çünkü senin suçun yok sana penaltı attıranda kabahaat
orda ceyhun gibi adam var sana penaltı attırıyolar dua et son dk golunu attık ...İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok övülen Abdullah AVCI futbol bumu ya da dünya da futbol bumudur ? yunanistanın getirdiği şu defans+kontra atak oyunundan gına geldi futbolu bu kadar çirkefleştirmeye kimsenin hakkı yok.İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Avcı'ya ilk defa bu kadar kızdım. Her zaman futbolun güzelliklerinden bahseden bir insanın takımı bugün oyunu güzelleştirmek değil, çirkinleştirmek için her şeyi yaptılar. Hiç yakışmadı.
Sakatlık vermediğimiz için mutluyum. Rövanşı alır önümüze bakarız.İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence de puanı hakettiler.Mesela musabaka tekvando olsaydı punla alırlardı macı.Ama futbol oynanıyordu...İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbdullah Avcı !
Bu mu senin futbol oynamaya çalışan takımın , yazıklar olsun size o zaman .İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİbb'de 11 kişi defans yaptı.. Yakalarsam atarim taktiğini uyguladı. 88. dakikaya kadar da tuttu..İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİBB futbol oynamak için sahaya çıkmamıştı.6-1 in inikamıyla oynadılar bu kadar sertliğede bu kadar futbol oynanır ancak.
Biz bu maçta yapılabileceklerin en iyisini yaptık.
Abdullah Avcı futbolcuları aşırı motive etmiş.
Oynadıkları oyun çok çirkindi.Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.
Yorum
-
İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDefansin hatasi var...Bilhassa Egemen'in..Adam ofsayt diye duruyor yan Hakeme bakiyor...Sonra kosmaya basliyor tabi rakip oyuncu o ara golü atmakla mesgul...
Cale nerde o pozisyonda o bile belli degil..
Tabiki asil Hata defansda fakat az da olsa cok da olsa Onurdada hata var.
Yorum
-
İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi maçta futbolcuların cırlama sesleri vardı. Belki onların sesini duymuşsundur sen
birde bir pozisyonda thum topu kaptırınca spikerin yanındaki birisi (bu erkekti )"salak salak salak " diye bağırıyordu.Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz
Yorum
-
.....
İlk olarak kanbur7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülerenktaşım ne alakası var ki? umut bu takıma küçük geliyor işte.takım çok güzel paslaşıyor ama umut pas atamıyor.ancak klasik pas açısı yakaladığı zaman.gayet te haklı git demekle.gerçi şimdi üztüne gelinmemeli bşaka yok çünkü futbolcumuz hazır olarak.ama bence sene sonunda gitmeli.iki sezondur aynı şey ya.
Yorum
-
İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRubin Kazan yöneticilerini "garibanın parasını, yetimin hakkını" korumaya çağırıyorumçççççççççEntropi İyidir.
Yorum
Yorum