Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat T.K. Çeyrek Final Maçı: İBB 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sivas ve diyar macinin yalanci bahari iyi ki iyi bir netice ile son buldu.

Cok iyi bir takim olmadigimiza bir kez daha sahit oldum,bu sene kupayi almamiz cok ama cok zor olacak.
    Neden kendi takımımıza bu kadar acımasızız anlamıyorum.Bu sahada bu havada bu kadar çirkef bir rakiple oynarken en fazla ne beklenir çok merak ediyorum.+ temposu ve mücadelesi yüksek diyarbakır maçından sonra oyuncuları yorulması normal değilmi?Bazen ilginç yorumlarla karşılaşıyorum oda bunlardan biri..
    OSCAR CARDOZO

Yorum

• Rubin Kazan yöneticilerini "garibanın parasını, yetimin hakkını" korumaya çağırıyorumççççççççç

Yorum

• Su yedigimiz basit gollere önlem alamazsak hedefe gitmemiz mümkün degil.

Bereket ki yedigimiz sacma sapan gollere ragmen kaybetmiyoruz.

Bunun kiymeti iyi bilinmeli ve senol hoca bu takimda ilk etapta savunma yapmayi ögretmelidir.

Bu takim bir sekilde gol atar,bunu biliyoruz artik.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Takımımızda 7 tane forvet oyuncusu var o yüzden Umut oynatılıyor !
          Adam hırslı kabul ediyorum başarmakta istiyor ama şu ana kadar hangi maçı tek başına aldıki ..
          Eğer forvetsen 1 kaçar 2 kaçar 3. yü atarsın bu iş böyledir..
          Al işte kendin dedin 7 Forvet oyuncumuz varmış ama yinede UMUT BULUT oynuyor.

Demekki bu işi bizden daha iyi bilenler Umut diyır

Yorum

• Onu, bunu bırakın .Çok iyi kapanan ,orta saha dahil her noktada bize bir bir baskı uygulayan ve organize olmamıza kesinlikle izin vermeyen bir takımı eledik. Eledik diyorum ;çünkü barutları tek atımlıktı onuda kullandılar. Çok zor bir maçtı ve son beş dakikadaki baskımızla maçı kazanabilirdik.
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Al işte kendin dedin 7 Forvet oyuncumuz varmış ama yinede UMUT BULUT oynuyor.

Demekki bu işi bizden daha iyi bilenler Umut diyır

Biz hangi takımlıyız biliyormusun ?
              "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Su yedigimiz basit gollere önlem alamazsak hedefe gitmemiz mümkün degil.

Bereket ki yedigimiz sacma sapan gollere ragmen kaybetmiyoruz.

Bunun kiymeti iyi bilinmeli ve senol hoca bu takimda ilk etapta savunma yapmayi ögretmelidir.

Bu takim bir sekilde gol atar,bunu biliyoruz artik.

Evet aynen, bu Defans anlayisi ile isimiz zor...
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Rakip her atağa kalkana tekmeyi attı ama bazı durumlarda öyle pas hataları yaptık ki çıldırmamak elde değil.

Sonuçta %64 topla oynama oranıyla güzel bir futbol seyretmedik
                  Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Anladım, Allah'a emanet ol.Ben çıkıyorum
                    Eyvallah .

Yorum

• - Şunuda söyliyeyim teofiloyu beğendim..

- Serkan ömer aysan yine müthişti..engin göze battı yine..

- Ama bu bizim defansa bi haller oldu giray saçları sallansın diye acaip işler yapıyor her topu ileriye atmaya çalışıyor felan...

- Bir söz de kaleci onura orayamı burayamı derken aslında istemeden doğruyu yapıp adamı şut çekmeye zorladın ama artık şu pozisyonlarda erkenden ver kararını
                      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                      .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Peleray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        1. penaltıyı tartışmaya üzülmeye gerek yok ztn penaltı değildi.
                        2. kötü oynadık çünkü ibb tüm çirkefliği yaptı her pozisyonda tekme girdiler hakem de rezil olunca futbolcularımız oynayamadı.
                        3.çeyrek final maçında bu hakemin ne işi var hep bizi mi bulur git bursa-febe maçına ver bakım.
                        İlk olarak mehmet83 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadaslar boyle bi mactan sonra kimseye kizilmaz. Adamlar resmen dovdu bizi. Topu kim ayagina aldiysa tekme tokat girdiler. Bence gayet iyi bir futbol ve sonucta ciktik sahadan. Insallah 2. mac bi fark daha atariz sunlarada akillari baslarina gelir.
                        İlk olarak TS-FAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hesapta olmayan durumlar oluştu.
                        Önümüzdeki maçlara bakacağız.

İ.B.B. bana eskileri hatırlattı;
                        11 kişi defans ,yakalarsam atarım düşüncesi...
                        Bizim milli takımın Avrupa takımlarıyla eski maçları gibi.
                        Olaya böyle bakarsak bugün kötü de olsak aslında karşı takımın oyun anlayışına da bakmak gerekli.

Engin Engin,ahh..sen zor akıllanırsın.
                        Tum'la olan mücadelende yerden adama diz çıkarıyorsun.
                        Tam kırmızılık.
                        Sadece Engin'e özel bir psikolog gerekli.
                        İlk olarak crazyman_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ibb futbol oynamamaya çalıştı
                        hakemde ipin ucunu kaçırdı biraz daha süre olsa bütün takıma sarı kart göstericekti.
                        İlk olarak cihatöztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        yaaa varya bizim takımın futbolunu geçtimm boşver

bu belediye vuruyo kırıyo bi hırslı hepsi allahtan sakat yok

kendilerini yırta yırta bi hal oldular..... bunun trabzonuda var diyorum

attıgız golde içlerine oturdu çokda sevindim

umut sana diicek laf bulamıyoum artık çünkü senin suçun yok sana penaltı attıranda kabahaat

orda ceyhun gibi adam var sana penaltı attırıyolar dua et son dk golunu attık ...
                        İlk olarak Y-DRMS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Çok övülen Abdullah AVCI futbol bumu ya da dünya da futbol bumudur ? yunanistanın getirdiği şu defans+kontra atak oyunundan gına geldi futbolu bu kadar çirkefleştirmeye kimsenin hakkı yok.
                        İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abdullah Avcı'ya ilk defa bu kadar kızdım. Her zaman futbolun güzelliklerinden bahseden bir insanın takımı bugün oyunu güzelleştirmek değil, çirkinleştirmek için her şeyi yaptılar. Hiç yakışmadı.

Sakatlık vermediğimiz için mutluyum. Rövanşı alır önümüze bakarız.
                        İlk olarak asilhamsi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bence de puanı hakettiler.Mesela musabaka tekvando olsaydı punla alırlardı macı.Ama futbol oynanıyordu...
                        İlk olarak samets61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abdullah Avcı !

Bu mu senin futbol oynamaya çalışan takımın , yazıklar olsun size o zaman .
                        İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İbb'de 11 kişi defans yaptı.. Yakalarsam atarim taktiğini uyguladı. 88. dakikaya kadar da tuttu..
                        İlk olarak vaslat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İBB futbol oynamak için sahaya çıkmamıştı.6-1 in inikamıyla oynadılar bu kadar sertliğede bu kadar futbol oynanır ancak.
                        Ve bu yorumlardan daha onlarcası var.
                        Biz bu maçta yapılabileceklerin en iyisini yaptık.
                        Abdullah Avcı futbolcuları aşırı motive etmiş.
                        Oynadıkları oyun çok çirkindi.
                        Ya ayakta kal,ya öl...Asla diz çökme!
                        Şampiyonluk var ufukta..Karadeniz dalga dalga.
                        Türkiye'de futbol,içinde oyun olan bir oyundur.

Yorum

• İlk olarak TsIleli61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Defansin hatasi var...Bilhassa Egemen'in..Adam ofsayt diye duruyor yan Hakeme bakiyor...Sonra kosmaya basliyor tabi rakip oyuncu o ara golü atmakla mesgul...

Cale nerde o pozisyonda o bile belli degil..

Tabiki asil Hata defansda fakat az da olsa cok da olsa Onurdada hata var.

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Abi maçta futbolcuların cırlama sesleri vardı. Belki onların sesini duymuşsundur sen
                            yok yav, kız erkek sesini ayırt edebiliyorum en azından,

birde bir pozisyonda thum topu kaptırınca spikerin yanındaki birisi (bu erkekti )"salak salak salak " diye bağırıyordu.
                            Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak kanbur7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              renktaşım ne alakası var ki? umut bu takıma küçük geliyor işte.takım çok güzel paslaşıyor ama umut pas atamıyor.ancak klasik pas açısı yakaladığı zaman.gayet te haklı git demekle.gerçi şimdi üztüne gelinmemeli bşaka yok çünkü futbolcumuz hazır olarak.ama bence sene sonunda gitmeli.iki sezondur aynı şey ya.
                              Sene sonunda gitsin biz Umutu ararız. Ben bunu bilir bunu söylerim...

Yorum

• İlk olarak Murat Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Rubin Kazan yöneticilerini "garibanın parasını, yetimin hakkını" korumaya çağırıyorumççççççççç
                                çok çok çok çok çok müthiş olmuş.helal olsun bin kere sana ççç ççç ççç ççç ççç ççç
                                Entropi İyidir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X