Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat T.K. Çeyrek Final Maçı: İBB 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Mustafa Yılmaz.20 tarafından yazılan
    Umut penalti kullanirken kİ mÜcadelende dolayi senİ tebrİk edİyorum
    herkesİn dedİĞİ gİbİ Çok mÜcadele edİyor ve o yÜzden hİÇbİr hoca onu kesemİyor.
    Hatta o kadar Çok mÜcadele edİyor kİ penaltiyi bİle mÜcadele ederek kullaniyor
    hatta boŞ kaleye bİle mÜcadele ederek gol atiyor

Abi sen cok yasa...Gülerken az daha sandalyeden dusuyordum

Biz bu mücadele etme meselesini fazlamı abarttık

Bu arada Umut a soven arkadaslar bu uslupta elestirilerini cok daha okunur hale getirebilirler...
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• Teonun atması çok iyi olurdu,takıma yeni gelmiş,ilk golu olurdu.. ama Umut bey izin vermezki. : )
      ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
      KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sen şimdiye kadar Trabzonspor için ne yaptıysan Umut Bulut en az iki katını yaptı. TAMAM MI ?
        Arkadaşımız ne yapabilir ki?

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Çok övülen Abdullah AVCI futbol bumu ya da dünya da futbol bumudur ? yunanistanın getirdiği şu defans+kontra atak oyunundan gına geldi futbolu bu kadar çirkefleştirmeye kimsenin hakkı yok.
          Türk | 28-Tirebolu | Yeşil Giresun Belediyespor | Trabzonspor Sevdalısı | Just Want Justice | Is Match Fixing Legal in TURKEY

Yorum

• İlk olarak Halit Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yandık ki ne yandık.. Bi soru da ben sorayım.

Bu takım Galatasaray'ı eleyebilir mi..??
            Evet eleyebilir. Yeterki hakem hatası olmasın ve futbolcularımız gününde olsun, haa unutmadan belediye gibi bizimkileri yaka paça indirmesinler.

Yorum

• İbb bize karşı çok sert oynadı. Her türlü adiliği yapmaya çalıştılar. Bunlara trabzonda tarifeli oyun sergilemek lazım. 1-1 çok avantajlı skor. Bize gol atmaları gerekiyor kesinlikle. Bundan yararlanıp işi çok erken bitirebiliriz. Hatta 6-1 lik skor tekrarlanabilir diyorum ben ikinci maçta.

Yorum

• Cale'nin attığı gol , kaçan penaltının devamında geldi .

Penaltıyı gole çevirseydikte maç 1-1 bitecekti .

Yorum

• Abdullah Avcı'ya ilk defa bu kadar kızdım. Her zaman futbolun güzelliklerinden bahseden bir insanın takımı bugün oyunu güzelleştirmek değil, çirkinleştirmek için her şeyi yaptılar. Hiç yakışmadı.

Sakatlık vermediğimiz için mutluyum. Rövanşı alır önümüze bakarız.
                  Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                  iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                  “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                  Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• - Bence penaltı uydurmaydı...

- İBB Bence çirkeflik yapmadı haddini bilmeye çalıştılar ama güçleri belliydi bence en az bizim kadar hakettiler puanı...

- Hakemi 1-2 kararı dışında beğendim ne yapsaydı ..

- Bana bu takımda en son çıkıcak bi futbolcu söyle deseler SELÇUK derim...hep şöyle hayal ediyorum diyelimki colman kötü colman çıkıyor sezer giriyor ..sezer selçuğun yerine selçuk ise forvetin arkasında oynarsa daha etkili oynar gibi geliyor..

- Staddaki taraftara da helal olsun diyorum..
                    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• bu maçta serkan engin cok iyiydi cok kosup çalıştılar engin son dakikada orta yapsa bence daha iyi olurdu ama neyse artık haftaya rizede hesap görülür.

Вы попали по адресу!

Yorum

• Ronaldinhoda penaltı kaçırıyor abartmayalım
                        OSCAR CARDOZO

Yorum

• Pes diyorum.
                          penaltıyı gol yapsaydık %100 böyle bitecekti ha
                          Yahu penaltının kaçırılmasını başka bir şekilde izah edin

Yorum

• İlk olarak Mustafa Yılmaz.20 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Renktaş yanlışın var.Umut berbatt bir D.Bakır maçı çıkarmasına rağmen herkes ona destek oldu.Ama bugün bizi kupadan da elendirebilirdi...Ki kalan tek hedefimiz.Umut'u bende seviyorum tıpkı senin gibi..Soralım Umut'u sevmeyen varmı ? Çoook azdır..Tekrar soralım Umut penaltı kullanabilir mi ? Yine çook az kişi evet der..Yine soralım Umut bu takımın 1. santraforu olmayı hakediyormu ? Yine az bir kısım evet der

Bunlar Umut'u sevmemizi değiştiremez ama herkes Umut'tan çok Trabzonspor'u seviyor
                            Ya bırakın Allah aşkına. Oyuncuları kişileri kurumları TRABZONSPORDAN üstün tutmayı ya da kıyaslamayı. Trabzonsporu sevmeyenin burda ne işi var. geçen birisini gördüm ben ersun hocayı seviyorum o yüzden Trabzonsporu tutuyordum gitti bıraktım dedi. Burda olanlar böyle kişiler değiller zaten bunu hepimiz biliyoruz. O yüzden bu konuşmaları bırakalım.

Şimdi ben Umutu neden destekliyorum bu kadar çok biliyor musun ?

En çok onun desteğe ihtiyacı varda o yüzden. çünkü TRABZONSPORun menfaatlerini düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Sen şimdiye kadar Trabzonspor için ne yaptıysan Umut Bulut en az iki katını yaptı. TAMAM MI ?
                              umutun trabzondan aldigi paraya bakarsan az bile yapti TAMAM MI?

bana okadar forma sansi verseler umuttan daha iyi oynarim IDDAA EDIYORUM

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Cale'nin attığı gol , kaçan penaltının devamında geldi .

Penaltıyı gole çevirseydikte maç 1-1 bitecekti .
                                Doğrudur...
                                Aynısını arkadaşa söyledim...
                                Bizi yaka paça indiren bir Belediye vardı...
                                Abdullah Avcı'nın övünülen futbolu bu mu ?
                                Yunanistan geldi aklıma nedense...
                                Yat defansa, çık kontraya...
                                Hakem de kontrolü kaybedince böyle oldu...
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X