biri ceyhun a pas atmayı öğretsin !!!!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Ziraat T.K. Çeyrek Final Maçı: İBB 1 - 1 Trabzonspor
Daraltma
X
-
İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bırakın Allah aşkına. Oyuncuları kişileri kurumları TRABZONSPORDAN üstün tutmayı ya da kıyaslamayı. Trabzonsporu sevmeyenin burda ne işi var. geçen birisini gördüm ben ersun hocayı seviyorum o yüzden Trabzonsporu tutuyordum gitti bıraktım dedi. Burda olanlar böyle kişiler değiller zaten bunu hepimiz biliyoruz. O yüzden bu konuşmaları bırakalım.
Şimdi ben Umutu neden destekliyorum bu kadar çok biliyor musun ?
En çok onun desteğe ihtiyacı varda o yüzden. çünkü TRABZONSPORun menfaatlerini düşünüyorum.
Şunu da söylim Umut'u bende en az senin kadar seviyorum33# DRAGO GABRIC
61# IBRAHIMA YATTARA #11
13# Steve Nash
10# Kerem Tunçeri
6# Aleksander Rasic
Yorum
-
.....
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYahu kardeşim geçen sezon Trabzonspor ligin en çok pozisyona giren takımıydı fakat attığımız goller ortada..
Hadi onu geçtim bu sene oynadığımız maçları açın izleyin Umut'un %1000 her maçta kaçırdığı net bir pozisyon oluyor fakat takım kazandığı zaman kimsenin gözüne batmıyor..
Biz herşeyi biliyoruz onlar bilmiyor mu ? Umut Bulut bu takımdan gitmediği sürece Umut Oynayacaktır. Buraya yazıyorum. Bir maç kesersin iki maç kesersin üçüncü maç oynatmak sorunda kalırsın. Anlatabiliyor muyum ?
Yorum
-
İlk olarak Orhan Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet aynı soru işaretini bende kullanayım...
Neden bizi böyle bilgilendirme ihtiyacı hissediyorsunuz?
Yorum
-
Ben Teo'yu çok beğendim.Umut'ta olmayan herşey onda var gibi duruyor.Gerçi 45 dakika da belli olmaz bu işler o yüzden Manisa maçında 11'de başlar umarım.Umut'ta dinlensin biraz.Yine karın ağrısı gibiydi.
Şenol Hoca'nın oyuncu değişikliklerini de hatalı buldum.Selçuk veya Colman'dan birisi çıkmamalıydı.En iyi pas atan topçularımız.İkisi birden çıkınca orta saha tamamen çöktü.
Cale kendini güzel affettirdi.
Maçın yıldızı son dakikadaki inanılmaz müdahalesini de eklediğimizde Ömer Aysan'dır bana göre.
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam kardeş beğenmiyorsak çeker kenara başkasını oynatırız.
Umut'a küfür etmenin bir alemi yok.
Umut bu takımın forveti olacak kapasitede değil dersin anlarım.Umut penaltı kullanmamalı dersin anlarım.
Ama küfürü hakareti anlamam.Futbolcuya küfür veya hakaret etmek küçük insanların işidir.Bu forumda küçük insan görmek istemiyorum.
Aynen dediği şekilde yazdım."When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePenaltiyi görmedim.
Gercekden Penalti karari dogru muydu?
Cogu renktas yanlis karar diye yazmis.
Yorum
-
.....
İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşımız ne yapabilir ki?
Yorum
-
"Gökhan'ın gitmesi doğruydu"
03 Şubat 2010 / 19:23
Sezon başında Broos'un yardımcılığını yapan Metin Diyadin, Gökhan Ünal'ın takımdan ayrılmasının kendisi için en doğru karar olduğunu söyledi..
Hugo Broos döneminde Trabzonspor'da antrenör olarak görev alan Metin Diyadin, Best FM'den Özkan Öztürk'e verdiği röportajda önemli açıklamalar yaptı.
DEĞİŞİKLİK BAZEN KAÇINILMAZDIR
Trabzonspor'da Hugo Broos'un gönderilmesinin ardından görevinden kendi isteğiyle ayrılan Metin Diyadin, futbol takımlarında değişikliğin bazen kaçınılmaz olduğunu belirterek, teknik direktörlük görevine getirilen Şenol Güneş'in takıma olumlu bir hava kattığını, bunun da oyuncuları olumlu yönde etkilediğini ifade etti.
HUGO BROOS İLE OLMAYACAĞINI GÖRÜYORDUK
Görev yaptığı dönemde kulüpte bazı şeylerin iyi gitmediğinin görüldüğünü söyleyen Diyadin, o zamanın ekonomik anlamda sıkıntılı bir dönem olduğunu, ödemelerin aksatıldığını, dolaylı olarak bunun futbolcuları olumsuz etkilediğini de sözlerine ekledi.
BROOS BİZİ DİNLEMEDİ
Hugo Broos'la oyuncuların arasında herhangi bir sorun olmadığının altını çizen Metin Diyadin, takımdaki sıkıntıları dile getirdiğini fakat yardımcı antrenör pozisyonunda olduğu için bazı durumlarda gerekli müdaheleyi yapamadığını söyledi.
GÖKHAN'IN AYRILMASI DOĞRUYDU
Metin Diyadin, Gökhan Ünal'ın takımdan ayrılarak Fenerbahçe ile anlaşmasını ise �Gökhan'ın Trabzonspor'dan ayrılması kendi adına doğruydu. Burada performansı giderek düşüyordu. Futbolcu her zaman duygusaldır. Olaylardan etkileniyordu. Fenerbahçe'ye giderek kendine adına doğru olanı yaptı. Ama forma şansı bulma açısından zor bir takıma da gittiği kesindir. Çünkü orada kendi mevkiinde oynayacak alternatif bir kaç oyuncu var. Trabzonspor'da bulduğu forma şansını Fenerbahçe'de bulması için çok iyi bir performans göstermesi lazım. Trabzonspor'daki çalışmalarının çok üzerinde bir çalışma göstermeli ki forma şansı bulsun. Kendisi yetenekli, gol bulma şansı yüksek bir oyuncu. Bunu eleştiri anlamında değil, O'nun abisi olarak söylüyorum� sözleriyle değerlendirdi.
TEK HEDEF KUPA
Trabzonspor'un bu seneki hedefinin Türkiye Kupası olduğunu söyleyen Metin Diyadin, bordo mavili ekibin ligi ilk 3 içerisinde bitirmesinin zor olduğunu, Avrupa'ya gitmek için elindeki tek kozun Türkiye Kupası olduğunu belirtti.
Haber61
Yorum
-
maçtan yeni geldim ayakalrım su içinde ama hiç değilse hava soğuk değildi üşümedim(belkide üstüme iyi giyindim ondan da olabilir.) şimdilik size önerim ayaklarınıza botlarınızı giyinTrabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.
Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.
Yorum
-
İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMaçın yıldızı Ömer Aysandır.Hem ilerde hemde geride çok iyi şeyler yaptı.İki defa ters kademeyi girdi mutlak golleri önledi ilk dakikalrda süper bi orta açtı Umut kaçırdı..
Her maçta üstüne koyuyor hırslı olmasıda ayrı güzel
Yorum
-
İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKüfürmü ettim dostum .
Aynen dediği şekilde yazdım."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
Yorum