Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat T.K. Çeyrek Final Maçı: İBB 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cale'nin attığı gol , kaçan penaltının devamında geldi .

Penaltıyı gole çevirseydikte maç 1-1 bitecekti .
    Sorun golü kimin attığı değil.Trabzonspor'un birkaç maçını izleyen herhangi birisi bile Umut'un penaltı kullanacak en son oyunculardan olduğu düşünür.Biz bu hatayı daha öncede yaptık.Bu 2 oldu.Bugün yırttık diyelim ama bir daha ki sefere şanslı olmayabiliriz.Bir an önce gerçek penaltıcıları belirlemeliyiz.

Eğer belirlediysek ve Umut bu takımın 2. penaltıcısı ise vay halimize diyorum
    33# DRAGO GABRIC
    61# IBRAHIMA YATTARA #11
    13# Steve Nash
    10# Kerem Tunçeri

6# Aleksander Rasic

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ronaldinhoda penaltı kaçırıyor abartmayalım
      ama ronaldinho umut gibi goller kaçırıyor mu kardeş

Yorum

• Maçı abartmaya gerek yok, bizimkiler kendilerini pek kasmamalarına rağmen topla oynama yüzdelerine bakın bi zahmet, hafta sonu çok önemli bi maçımız var...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Abdullah Avcı !

Bu mu senin futbol oynamaya çalışan takımın , yazıklar olsun size o zaman .

Yorum

• Fatih eger rubıne ımzayı atarsa trabzonspor sayesınde pıyasasını nasıl köpürttüğüne dair taraftara ımzalı bır rubın forması hedıye eder herhalde...
            Onumuzdekı yıl kurulacak kadroda olmamak ve sampıyonluk kupasının bır ucundan tutamamak hayatı boyunca unutamayacagı bır pışmanlık olacak kendısı adına eger gıderse...zıra bu takım artık eksık bolgelerını ve olan bolgelerını saha ıçınde bagırıyor...bunu saglayan senol hocaya tesekkur ve tam destek...3 ıyı yabancı yetecek buna...ıyı bır yattarada kreması olacak sanırım...
            "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
            --------------------------Novalis--------------
            ------------

Yorum

• İbb'de 11 kişi defans yaptı.. Yakalarsam atarim taktiğini uyguladı. 88. dakikaya kadar da tuttu..

Yorum

• maci 1-0 kaybetseydik Umut sanirim kacacak yer arardi kendine. Kaptan yapildi diye sanki bi havaya bürünmüs gibi penalti atmaya yeltendi. Kaciracagini bilmek deha olmak gerektirmiyor. Bu kadar kritik bir anda Senol Günesin müdahele etmesi gerekiyordu.
                BMN BERLIN 8888888888888888888888888888888888

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Yahu kardeşim geçen sezon Trabzonspor ligin en çok pozisyona giren takımıydı fakat attığımız goller ortada..
                  Hadi onu geçtim bu sene oynadığımız maçları açın izleyin Umut'un %1000 her maçta kaçırdığı net bir pozisyon oluyor fakat takım kazandığı zaman kimsenin gözüne batmıyor..

Tamam kardeş beğenmiyorsak çeker kenara başkasını oynatırız.

Umut'a küfür etmenin bir alemi yok.

Umut bu takımın forveti olacak kapasitede değil dersin anlarım.Umut penaltı kullanmamalı dersin anlarım.

Ama küfürü hakareti anlamam.Futbolcuya küfür veya hakaret etmek küçük insanların işidir.Bu forumda küçük insan görmek istemiyorum.

(Bu arada bu sözlerim senin bu eleştirine değil, olgun ve güzelce analiz etmişsin.Lafım hakaret edenlere.)
                  "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Maçı izleyemedim ama gördüğüm kadarıyla baskıl bir oyun oynadık...
                    Okadar sarı kartın çıktığı bir maçta,kırmızı kartın çıkmaması ilginç...
                    Seçe seçe kart gösterdi hakem herhalde

Umut Bulut yine kaçırmaya devam etmiş..Hayırlı olsun
                    Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                    Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Evet Umut son dakikada boş kaleye kaldığı pozisyonu atsaydıda maç 1-1 biterdi dimi arkadaşlar bizim bi golü silerlerdi o zaman
                      "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cale'nin attığı gol , kaçan penaltının devamında geldi .

Penaltıyı gole çevirseydikte maç 1-1 bitecekti .
                        Farabi BMN´de en sevidigim yazarsin, ama üstde yazdigini pek anlamli bulmadim. Penalti tartisilmali. Umut tartisilmali. Penaltinin sonrasinda gol olmus olmasi buna engel olusturamaz.

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ronaldinhoda penaltı kaçırıyor abartmayalım
                          orasıda doğru ama ben penaltıyı kötü kullandığı düşünüyorum.. neyse pozisyonun devamı gol oldu.. iyi yırttık

Yorum

• penaltıyı geçtim boş kaleye gönderemedi umut topu ya deli oldummm

Yorum

• İlk olarak albatros tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              maçın yıldızı başlığı açılmayacak mı?
                              Kazandığımız maçlarda açılıyor sadece..

Yorum

• Maçın yıldızı Ömer Aysandır.Hem ilerde hemde geride çok iyi şeyler yaptı.İki defa ters kademeyi girdi mutlak golleri önledi ilk dakikalrda süper bi orta açtı Umut kaçırdı..

Her maçta üstüne koyuyor hırslı olmasıda ayrı güzel
                                OSCAR CARDOZO

Yorum

Yükleniyor...
                                X