Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ziraat T.K. Çeyrek Final Maçı: İBB 1 - 1 Trabzonspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak farabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Cale'nin attığı gol , kaçan penaltının devamında geldi .

Penaltıyı gole çevirseydikte maç 1-1 bitecekti .
    Umut son dakikada biraz becerikli olsaydi kazanabilirdik.

Umutun futbol zekasi olsaydi bu maci da kazanmistik.

Futbol zekasi mesela alex de var,semih de var ama umutta yok iste.
    "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• orta sahayı bu şekilde iyi kilitleyen bir takıma ve teknik direktöre rağmen yenik durumda beraberliği yakalamak ve maçı kazanacak pozisyonları bulmak güzel bir olaydı
      ikinci maçta oyunun kontrolünü elimizde tutup sabırlı ve agresif oyun ortaya koyabilirsek bugünki gibi turu atlayabiliriz die düşünüyorum
      manisa maçıda buna benzer olabilr ama galibiyet alacağız inşallah

Yorum

• İlk olarak Napoli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Teonun atması çok iyi olurdu,takıma yeni gelmiş,ilk golu olurdu.. ama Umut bey izin vermezki. : )
        amaa nıe öle dıosun yaa umut kaptan ya gol kacırdımı saga sola sallıcakya arkadaslrına bagıracakya cok bıse yapıyormuss giibii sinirr oluyorum sana umut siiinniiiirr...
        Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• Umut penaltıyı atsa Cale o golü atamayacaktı!
          Umut penaltıyı atsa zaten 2. golü cale ille de atacak diye birşey olmayacaktı!

Ben de çok kızdım ama maalesef buna futbol'un cilvesi diyorlar...
          Trabzonspor Başkanı Nasıl Olmalıdır?
          -Birilerinin adamı değil,Trabzonspor'un adamı olmalıdır!
          Trabzonspor Teknik Direktörü Nasıl Olmalıdır?
          -Hiçbir şey olmasa da korkak olmamalıdır!

Yorum

• Onur'un hatasıyla yedik golü. Top gelmeden sağa yatıyor köşeyi bırakıyor. Üst üste 2. kez yiyoruz böyle golü...
            -

her zaman önce Trabzonspor

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yahu kardeşim geçen sezon Trabzonspor ligin en çok pozisyona giren takımıydı fakat attığımız goller ortada..
              Hadi onu geçtim bu sene oynadığımız maçları açın izleyin Umut'un %1000 her maçta kaçırdığı net bir pozisyon oluyor fakat takım kazandığı zaman kimsenin gözüne batmıyor..
              Umut ne yapsın. Adamın kapasitesi bu. Sanki yedekte Henry bekliyo Umutta yok illa ben oynayacam diyo
              Nobody can give you freedom. Nobody can give you equality or justice or anything. If you're a man, you take it.:!

Yorum

• ya penaltıfa sevindim zıpladım bağırıyorum oleyy diye

baktıım umut geçti .....offf yaa dedim atamaz bu

babannemde yanımda dur oğlum niye ole diyosun bellki atar

atamadı

Yorum

• Turkcell Süper Lig’de 13. haftanın açılış maçında Kayserispor ile Trabzonspor, Kayseri Atatürk Stadı’nda karşı karşıya geldi. Mücadele 1-1′lik eşitlikle sonuçlanırken maça hakem Halis Özkahya’nın tartışılan kararları, verilen penaltılar, direklerden dönen toplar ve kırmızı kart pozisyonu damgasını vurdu.

Karşılaşmada konuk ekip Trabzonspor’un golü, 60. dakikada Umut Bulut’tan gelirken, Kayserispor’un sayısını 70. dakikada penaltıdan Mehmet Topuz kaydetti. Trabzonspor, Umut Bulut ile 29. dakikada bir penaltıdan yararlanamazken, konuk ekipte Egemen, 78. dakikada kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

29.11.2008

Yorum

• bi dönemler gslileri hakan şükür tilt ediyodu, aynı bizim umut gibi. futbolu bırakana kadar kurtulamadılar. her hocanın bankosuydu, ilk kesiği ersun yanal milli takımda atmıştı hakan'a da olay olmuştu.
                    İnşaallah umut jübilesini bizde yapmaz da, bizim de ömrümüzden gitmez.
                    onur, emek, başkaldırı...
                    kendine karşı #direnTRABZONSPOR
                    LiverpoolFC

Yorum

• umut git artik bu takimdan yakismiyosun sanki rakip defans mübarek

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abdullah Avcı'ya ilk defa bu kadar kızdım. Her zaman futbolun güzelliklerinden bahseden bir insanın takımı bugün oyunu güzelleştirmek değil, çirkinleştirmek için her şeyi yaptılar. Hiç yakışmadı.

Sakatlık vermediğimiz için mutluyum. Rövanşı alır önümüze bakarız.
                        Aynen o şekil...
                        Delirdim resmen...
                        Bu takım mı bize açık oynayacaktı ?
                        Ellerinden geldiğince çirkinleştiler...
                        Allah'ın izni ile eleyeceğiz!
                        Hamiş

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Umut son dakikada biraz becerikli olsaydi kazanabilirdik.

Umutun futbol zekasi olsaydi bu maci da kazanmistik.

Futbol zekasi mesela alex de var,semih de var ama umutta yok iste.
                          Şotada vard bu zeka fazlaca.. umut bir çok possyonda hep ofsaytta beklediğini gördüm..

futbol zekası önemli..
                          ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
                          KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            - Bence penaltı uydurmaydı...

- İBB Bence çirkeflik yapmadı haddini bilmeye çalıştılar ama güçleri belliydi bence en az bizim kadar hakettiler puanı...

- Hakemi 1-2 kararı dışında beğendim ne yapsaydı ..

- Bana bu takımda en son çıkıcak bi futbolcu söyle deseler SELÇUK derim...hep şöyle hayal ediyorum diyelimki colman kötü colman çıkıyor sezer giriyor ..sezer selçuğun yerine selçuk ise forvetin arkasında oynarsa daha etkili oynar gibi geliyor..

- Staddaki taraftara da helal olsun diyorum..
                            Bence de puanı hakettiler.Mesela musabaka tekvando olsaydı punla alırlardı macı.Ama futbol oynanıyordu...
                            ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

• arkadaslarr penatıyıııyda bırak son dakıkada yıne bos kaleye gol atamdı umutt hadı penaltıyıda gecelım ya su son dakıkada becerıp topu az kaldırabılse gol olacaktı
                              Trabzonda siyaset TRABZONSPOR SEVGİSİ'nin önüne gecmiştir

Yorum

• maçın yıldızı başlığı açılmayacak mı?
                                teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır

Yorum

Yükleniyor...
                                X